merhaba kızlar,
Akman canım geçmiş olsun inşallah sağ-salim kavuşursun bebeğine
kalbini ferah tut, her şey yolunda olacak inşallah
Allaha sığın
kızlar ağırlaşıyorum yavaş yavaş, kilo da almaya başladım :CüvCüv:
merdivenneri de zor çıkıyorum artık, uykuya gelsek uyku düzenim de bozulmaya başladı,
bir bu yana dön, bir o yana, yok tuvalete kalk, yorgan da ağır, eşim de üstüme geliyor gibi ya kafamçokkarıştı
neyse bunlar olsun da daha beterinden saklasın Allahım
ya bende 20.haftada yaptırdım amniyosenteze geç karar verdik amniyo yeni yapıldı fişh iyi çıkmışta kültür nasıl çıkacak bilmiyorum
kızlar şubatta gidecektim doktora ama dayanamadım yarına aldım randevuyu bebişimi çok özledim:)))
ahhhhh cnm ben şimdiden öleyim sabah iyiyim öğlen kötü
gece desen tuvalete kalk yat kalk yat fenalık geliyorrrr sağdan sola zor dönüyorum
yorgan ağır geliyor ateş basıyor sanırım ilerleyen haftalara ikikişilk yatakda tek yatacamm
merhaba kızlar,
Akman canım geçmiş olsun inşallah sağ-salim kavuşursun bebeğine
kalbini ferah tut, her şey yolunda olacak inşallah
Allaha sığın
kızlar ağırlaşıyorum yavaş yavaş, kilo da almaya başladım :CüvCüv:
merdivenneri de zor çıkıyorum artık, uykuya gelsek uyku düzenim de bozulmaya başladı,
bir bu yana dön, bir o yana, yok tuvalete kalk, yorgan da ağır, eşim de üstüme geliyor gibi ya kafamçokkarıştı
neyse bunlar olsun da daha beterinden saklasın Allahım
Hoşgeldin canım,bende şişiyom bu aralar yavs,uyku desen onu hiç sormaaa
eyüp ekiciya gittim lütfi önderoğluna gittim herşey normal sadece sağ göze göre sol göz küçük belkide yapısı öyle ama amniyosentezde çıkar dediler.6 parmak eşimin ailede varmış onun için rahatız ama gözünden korkuyorum yoksa organları ense kalınlığı beyin kafa el kol herşey normal kilosu bile maşallah çok iyi kızımın tek sorun gözde işte allahıma yalvarıyorum yavrumu sağlıklı sıhhatli bize bağışlasın tek dileğimiz bu
eyüp ekiciya gittim lütfi önderoğluna gittim herşey normal sadece sağ göze göre sol göz küçük belkide yapısı öyle ama amniyosentezde çıkar dediler.6 parmak eşimin ailede varmış onun için rahatız ama gözünden korkuyorum yoksa organları ense kalınlığı beyin kafa el kol herşey normal kilosu bile maşallah çok iyi kızımın tek sorun gözde işte allahıma yalvarıyorum yavrumu sağlıklı sıhhatli bize bağışlasın tek dileğimiz bu
Bende öpüyorum canımtutkuncum valla haklısın sohbet bir anda kesildi demekki bebişler uyudu :)))) kendine iyi bak şekercim öptümmmmm
Bende öpüyorum canım
HUUUUUUUUUUUUUU kadınlar kulübü sakinleri iyi tatiller hepinizi öpüyoruz kızımla.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?