2009 Mayıs Anneleri

birsencim tülaycım burcucum fulyacım kızlar herkese teşekkürler fıstıklar eşim bugün erken çıkacağım seni alacağım dedi :)))))) çok sevindim başbaşa şöyle bir vakit geçirelim sevgililer gibi:))))

canım aferin sana. herzaman böyle moralin yüksek olsun a.s.
dualarımız seninle
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun, doğum için karar verdinmi

ayy hayret bişi yaa ne oluyo bu isanlara anlamıyorum he,sülalenin bütün hepsinin adını koycak değilsinizya canım,onlar sizin adınızı koydularmı hemkötükedihüsokötükedihüso

eltim çok kıskanç cnm benim ikiside erkek diye hayırlı olsun bile demedi ....tek erkek onun oğluydu şimdi ikidene geliyoryaa hııı ikiside erkekmiş dedi......

ben onu şizofreni olarak nitelendiriyorum...

cnm ediyorum aklımda sürekli dünden beri özellkile sana .. hepimize ediyorum inanın ayrı ayrı kızlar..gönlünü ferah tut cnm sen.

döv bizi döv biziiiisırnaşık şeyama bak oğluşlarımı salarım üzerine saldırırler süt bankınaa:roflol:

Ayyy kurban olsun teyzesi onları vereneeeeee. Feda olsun sütler onlara kaydirigubbakcemile3

Ohhh ne güzel canım. Güzel bi eğlenin bakalım a.s.

:mymeka: canım benim eşimde aynen valla ilk doktorum erkekdi kıskanıyordu beni ikinci bebişimde kadın doktora gitmemi istedi

akmancım dualarımız seninle tatlım içini ferah tut en güzel haberlerle dönersin inşallah sen güçlü bir annesin tatlıma.s.

fulyacım hadi gözün aydın bitanem test sonuçların hayırlısıyla iyi çıkar :))

oooo süper bir haberrrrrr:teytey::dance::teytey:duacıyım tüm hamişlere

cnm damar yolu açtır oradan alsınlar kanı yoksa ellikere delerler seni cnm ve 100 lükte 2 saat açlığa bakılıyor ben hamiş kalamadığım için yaptırmıştımm

kıskandım yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:benimki ile biz banyoya tuvalete gidiyoruz
sevgülüler günü geliyorrr evdeyizzzzzzzzzz.......ne yapalımmmm gezdiklerimize sayacaz

kıyamam birsenim ben sana aşkısı :)) bizim de ev iş derken zaman kalmıyor birbirimize birde kızım var arada bir doğumgünü evlilik yıldönümü kaçamak yapıyoruz:)))) yoksa aynıyız seninle bitanem

tamam pınar gelecem ben çocuklarla senin kız saldırmasın benim oğluşlara heee benim banka diyee

kızlar göğüs uçlarınız karardımı ....benim olmadı ama çil basmış gibi kara kara lekeler varr

kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde

birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece

kıyamam birsenim ben sana aşkısı :)) bizim de ev iş derken zaman kalmıyor birbirimize birde kızım var arada bir doğumgünü evlilik yıldönümü kaçamak yapıyoruz:)))) yoksa aynıyız seninle bitanem

kıymayınnn bana sevin beni hepsırnaşık şeysırnaşık şey
canım haklısın senin bir kızın daha var

bakma bana ben hep özel günlerrimizde aktif olmuşumdur.....
yemeklerr eylencelerrr.............paramız olmasada evdee hazırlık yapardım...

bide kızlar ben çok pof poflanan biriyim..kocam şimdi bile gelip önce büyük bebeğim sonra ufaklıklar diyor...çok seviyor bir bebek gibi bakıyorrrr bana..bebek yokkende öleydi
çocuğumuz olmazsa önemli değil derdi sen benim bebeğimsin der..........
yani aşkumuzzzz çok büyük

Tamam canım öyle yaptırayım. 4 kere ayrı ayrı delmesinler dimi ama. Süzgeç olayayım sonra kaydirigubbakcemile3

Bilmiyorum valla kapanın elinde kalır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bendelikafaduldenbendelikafaduldençatır çatırrr çatladım cnmmmgöğüslerr aldı başını gitti 95c takıyordumm oda olmuyor şimdi göğüler yandan fışkırıyorr:lepi:

Henüz çatlağım yok canım çok şükür...

Göğüslerim de büyüdüler biraz . Uçlarında da tabi hafif büyüme var...

senin kız cadı gibi geliyor banaaaa neysem benimkiler büyük büyük
sarılır emerlerr

tatlım benim evlilikte sevgi saygı ilgi olduktan sonra bir ömür o insanla yaşayabilirsin bende öyleyim heyecanımı hiç kaybetmedim hep bakımlı olmaya özel günlerde süpriz yapmaya alıştım eşimde bana çok jestler yapar ama en kötü jesti sanırım görümcemin kalmasına razı olması

bizde o kız gelmeden birbirimizle çok güzel vakit geçiriyorduk ama artık değil mesela iki gün önce beni hem kendi ailemle hemde eşimle birbirimize düşürdü ve akşam bende evimden kovdum git artık evliliğimizi bitiriyorsun dedim ama o bana bağırmaya başladı gideceğim meraklı değilim dedi eşim o bana bağırırken sen nasıl bağırırsın eşime demedi neyse o odasına geçti eşimde gitti onunla yarım saat konuştu salak kız geldi hiçbirşey olmamış gibi özür diledi düşünsenize evden kovuluyorsunuz sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsunuz eşimede kırıldım bu yüzdenklava:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…