akşam 3 boyutlu görüntüleme merkezine gittik bebeğimin yüzündeki tüm organlarının gelişimi normal miş iç organları kemik yapıları sadece sağ tarafına bakamadı yan yatıyodu yarın bi daha gidecem ama o kadar tatlıki kızlar esniyo elini emiyo ve ayrıca anormal bişey görmedi doktor kızlar dualarınızı benden esirgemeyin hepinize çok teşekkür ederim
ayy hayret bişi yaa ne oluyo bu isanlara anlamıyorum he,sülalenin bütün hepsinin adını koycak değilsinizya canım,onlar sizin adınızı koydularmı hemkötükedihüsokötükedihüso
Marliyninde dediği gibi depresyona falan giriyoz heralde topluca..nooldu böyle anlamadım gitti yavss
akşam 3 boyutlu görüntüleme merkezine gittik bebeğimin yüzündeki tüm organlarının gelişimi normal miş iç organları kemik yapıları sadece sağ tarafına bakamadı yan yatıyodu yarın bi daha gidecem ama o kadar tatlıki kızlar esniyo elini emiyo ve ayrıca anormal bişey görmedi doktor kızlar dualarınızı benden esirgemeyin hepinize çok teşekkür ederim
döv bizi döv biziiiisırnaşık şeyama bak oğluşlarımı salarım üzerine saldırırler süt bankınaa:roflol:
birsencim tülaycım burcucum fulyacım kızlar herkese teşekkürler fıstıklar eşim bugün erken çıkacağım seni alacağım dedi :)))))) çok sevindim başbaşa şöyle bir vakit geçirelim sevgililer gibi:))))
kızlar p.tesi doktora giderken allah izin verirse süslenip gidecem evde pijamlarla dolanmaktan pijama kraliçesi oldum....makyaj felan yapacam ........ahhh eskiden hergün giydiğim kıyafete göre oje sürerdim işyerimdeki kızlar hem ev hem koca bide sabahın köründe nasıl böle oluyorsun derdi....
ama kocişşşşşş kıskanabilirr doktora giderken neden süsleniyon der şimdi sağolsun kayınvalidem oğluna doktor senden yakışıklı dediiii
cnm damar yolu açtır oradan alsınlar kanı yoksa ellikere delerler seni cnm ve 100 lükte 2 saat açlığa bakılıyor ben hamiş kalamadığım için yaptırmıştımmHoşgeldin canım. Oh sende atlattın ne güzel. İnşallah sonucunda iyi çıkar. Benim 100 gr olandan yapılacak. 3,5 saat falan bekleyecekmişim hastanede. 4 kere kanalınacakmış. Bide aç karnına olacağından midem bulanır mı acaba o kadar saat diye düşünüyorum CADIARZU
birsencim tülaycım burcucum fulyacım kızlar herkese teşekkürler fıstıklar eşim bugün erken çıkacağım seni alacağım dedi :)))))) çok sevindim başbaşa şöyle bir vakit geçirelim sevgililer gibi:))))
kıyamam birsenim ben sana aşkısı :)) bizim de ev iş derken zaman kalmıyor birbirimize birde kızım var arada bir doğumgünü evlilik yıldönümü kaçamak yapıyoruz:)))) yoksa aynıyız seninle bitanem
oooo süper bir haberrrrrr:teytey::dance::teytey:duacıyım tüm hamişlere
cnm damar yolu açtır oradan alsınlar kanı yoksa ellikere delerler seni cnm ve 100 lükte 2 saat açlığa bakılıyor ben hamiş kalamadığım için yaptırmıştımm
kıskandım yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:benimki ile biz banyoya tuvalete gidiyoruz
sevgülüler günü geliyorrr evdeyizzzzzzzzzz.......ne yapalımmmm gezdiklerimize sayacaz
tamam pınar gelecem ben çocuklarla senin kız saldırmasın benim oğluşlara heee benim banka diyee
kızlar göğüs uçlarınız karardımı ....benim olmadı ama çil basmış gibi kara kara lekeler varr
kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde
birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece
kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde
birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece
canım aferin sana. herzaman böyle moralin yüksek olsun a.s.
dualarımız seninle
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun, doğum için karar verdinmi
Tamam canım öyle yaptırayım. 4 kere ayrı ayrı delmesinler dimi ama. Süzgeç olayayım sonra kaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum valla kapanın elinde kalır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıymayınnn bana sevin beni hepsırnaşık şeysırnaşık şey
canım haklısın senin bir kızın daha var
bakma bana ben hep özel günlerrimizde aktif olmuşumdur.....
yemeklerr eylencelerrr.............paramız olmasada evdee hazırlık yapardım...
bide kızlar ben çok pof poflanan biriyim..kocam şimdi bile gelip önce büyük bebeğim sonra ufaklıklar diyor...çok seviyor bir bebek gibi bakıyorrrr bana..bebek yokkende öleydi
çocuğumuz olmazsa önemli değil derdi sen benim bebeğimsin der..........
yani aşkumuzzzz çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?