senin kız cadı gibi geliyor banaaaaneysem benimkiler büyük büyük
sarılır emerlerr
tatlım benim evlilikte sevgi saygı ilgi olduktan sonra bir ömür o insanla yaşayabilirsin bende öyleyim heyecanımı hiç kaybetmedim hep bakımlı olmaya özel günlerde süpriz yapmaya alıştım eşimde bana çok jestler yapar ama en kötü jesti sanırım görümcemin kalmasına razı olması
bizde o kız gelmeden birbirimizle çok güzel vakit geçiriyorduk ama artık değil mesela iki gün önce beni hem kendi ailemle hemde eşimle birbirimize düşürdü ve akşam bende evimden kovdum git artık evliliğimizi bitiriyorsun dedim ama o bana bağırmaya başladı gideceğim meraklı değilim dedi eşim o bana bağırırken sen nasıl bağırırsın eşime demedi neyse o odasına geçti eşimde gitti onunla yarım saat konuştu salak kız geldi hiçbirşey olmamış gibi özür diledi düşünsenize evden kovuluyorsunuz sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsunuz eşimede kırıldım bu yüzdenklava:kötükedihüso
Hoşgeldin canım. Oh sende atlattın ne güzel. İnşallah sonucunda iyi çıkar. Benim 100 gr olandan yapılacak. 3,5 saat falan bekleyecekmişim hastanede. 4 kere kanalınacakmış. Bide aç karnına olacağından midem bulanır mı acaba o kadar saat diye düşünüyorum CADIARZU
inş..güsell sonuıçlar alırsınnn valla bende süslencemm hep acil gidiyorum
şölee kokoşşşşşşşş gidelim morellll olsun saçlarımıda yapayımmm kaydirigubbakcemile3
benim doktorumda sen bilirsin aşı işini dedi ama ebe olan yiğenim yaptır dedi bebeğe faydası varmışş anneminde sokağında sağlık ocağı iki dk.gider yaptırırım
birsencim tülaycım burcucum fulyacım kızlar herkese teşekkürler fıstıklar eşim bugün erken çıkacağım seni alacağım dedi :)))))) çok sevindim başbaşa şöyle bir vakit geçirelim sevgililer gibi:))))
eltim çok kıskanç cnm benim ikiside erkek diye hayırlı olsun bile demedi ....tek erkek onun oğluydu şimdi ikidene geliyoryaa hııı ikiside erkekmiş dedi......
ben onu şizofreni olarak nitelendiriyorum...
oooo süper bir haberrrrrr:teytey::dance::teytey:duacıyım tüm hamişlere
cnm damar yolu açtır oradan alsınlar kanı yoksa ellikere delerler seni cnm ve 100 lükte 2 saat açlığa bakılıyor ben hamiş kalamadığım için yaptırmıştımm
kıskandım yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:benimki ile biz banyoya tuvalete gidiyoruz
sevgülüler günü geliyorrr evdeyizzzzzzzzzz.......ne yapalımmmm gezdiklerimize sayacaz
kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde
birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece
kıymayınnn bana sevin beni hepsırnaşık şeysırnaşık şey
canım haklısın senin bir kızın daha var
bakma bana ben hep özel günlerrimizde aktif olmuşumdur.....
yemeklerr eylencelerrr.............paramız olmasada evdee hazırlık yapardım...
bide kızlar ben çok pof poflanan biriyim..kocam şimdi bile gelip önce büyük bebeğim sonra ufaklıklar diyor...çok seviyor bir bebek gibi bakıyorrrr bana..bebek yokkende öleydi
çocuğumuz olmazsa önemli değil derdi sen benim bebeğimsin der..........
yani aşkumuzzzz çok büyük
ilgincim iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun.nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde henüz çatlağım yok.göğüslerimde az büyüdüler ama biraz uçları karardı.birsencim benim doktorda yaşına göre karizmatik ve yakışıklı.ama eşim kıskanmaz adam 40-50 arası:))) valla benden çok huzur buluyor doktorla konuşunca:) kızlar bebişime öğle arası ciciler aldım az sonra koyarım:)))
başkent hastanesine gidiyorum dr filiz hn ve hulusi bey orda yapacağım doğumu allah izin verirse
tatlım benim evlilikte sevgi saygı ilgi olduktan sonra bir ömür o insanla yaşayabilirsin bende öyleyim heyecanımı hiç kaybetmedim hep bakımlı olmaya özel günlerde süpriz yapmaya alıştım eşimde bana çok jestler yapar ama en kötü jesti sanırım görümcemin kalmasına razı olması
bizde o kız gelmeden birbirimizle çok güzel vakit geçiriyorduk ama artık değil mesela iki gün önce beni hem kendi ailemle hemde eşimle birbirimize düşürdü ve akşam bende evimden kovdum git artık evliliğimizi bitiriyorsun dedim ama o bana bağırmaya başladı gideceğim meraklı değilim dedi eşim o bana bağırırken sen nasıl bağırırsın eşime demedi neyse o odasına geçti eşimde gitti onunla yarım saat konuştu salak kız geldi hiçbirşey olmamış gibi özür diledi düşünsenize evden kovuluyorsunuz sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsunuz eşimede kırıldım bu yüzdenklava:kötükedihüso
:)) benimkide bebişim diyor..ben atlıyorum hemen efendim askım diyue.bu hemen sana demedimki kızıma dedim diyor.. :)) pis pis sırıtarak...
doktor ilişki yasak dediğindede fulyaya yasak ama bana değil dimi demiştide adam 1 saat gülmüştü..tam fırlama yaaaaa...
pınarrrr ya toplu olarak resimelri tek masaj karesinde nasıl koyabilirim:)))) yardımcı olurmusun canım
kızlar bende dün rüya gördüm onu anlatacaktım. bir tane bebek var. ama doğurduğumu hatta bebeği filan hiç görmedim rüyamda. ama giydirecek birşey bulamadım bir türlü.bir tane pijaması varmış. ayağında çorabı bile yokmuş. bu çocuk donacak diyorum. ben niye üstüne bir ceket yada çorap almadım diye delirdim ya görseydiniz. onuda almam lazım bunuda almam lazım derken rüyalarıma girdi valla.
delimi ne? sanki ben senin adınımı koyuyorum? dedemin adı! ama ne güzel,karar vermişsiniz kocişle anlaşmışsınız. bide sizin zaten 2 tane, problem yok o zman:) biz daha çook dövüşürüz gibime geliyor. annemde gıcık yaa! o da kayınbabanın adını koyun kocanı kırma diyoceren cnm isim olayınızda çınar çok güselll tek olsunn
bak bizim dedelerin ismii benim dedemle eşimin dedesi
ama ailede kaus oldu ömer dede ismi olduğu için 2 numaralı kaynımın ismide ömer
tabi bir numaralı abii neden o amcasının ismi konuluyor diye eltiminde kışkırtması ile
çok kırıcı hareket yaptı...........bende sildim onları mecbur olmadıkca görmem yüzünü
canım çoookk sevindim.inşallah sağsağlim kollarına alldığın günleri de görürsün!akşam 3 boyutlu görüntüleme merkezine gittik bebeğimin yüzündeki tüm organlarının gelişimi normal miş iç organları kemik yapıları sadece sağ tarafına bakamadı yan yatıyodu yarın bi daha gidecem ama o kadar tatlıki kızlar esniyo elini emiyo ve ayrıca anormal bişey görmedi doktor kızlar dualarınızı benden esirgemeyin hepinize çok teşekkür ederim
tamam pınar gelecem ben çocuklarla senin kız saldırmasın benim oğluşlara heee benim banka diyee
kızlar göğüs uçlarınız karardımı ....benim olmadı ama çil basmış gibi kara kara lekeler varr
benim göğüs uçlarım kapkara oldu:1shok: birasda çatladı. ama karnımda şükürkü daha bişi yok. ben normalde şişko olunca heralde onun faydasısırnaşık şeykızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde
birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece
canım benim,allah yardımcın olsun. tahammül etmek çok zor! hele hamilelikte herşey,kocan bile gözüne batarken görümce çokk zor! benim neyseki görümcem yok ama doğumdan sonra galiba kaynana,kayınbaba bize taşınacaklar bebişime bakmak için:çok üzgünüm:tatlım benim evlilikte sevgi saygı ilgi olduktan sonra bir ömür o insanla yaşayabilirsin bende öyleyim heyecanımı hiç kaybetmedim hep bakımlı olmaya özel günlerde süpriz yapmaya alıştım eşimde bana çok jestler yapar ama en kötü jesti sanırım görümcemin kalmasına razı olması
çok kötü bişey cnm yaa senin görümce olayın özeliniz kalmıyor
eşinde belki senin yanında bağırmadı ama içeride belki azarladı cnm
bi insan ailesi ile eşinin arasında kalmasııı....
işte biz öle değiliz sakın yanlış anlamayın ama bizim ailelerimiz ikinci planda benim içinde eşim içinde o yüzden ne onun ailesi nede benim ailem tek laf edemez...
o yüzden çok düşkünüm eşime annem babam kardeşim benim oda öle ...
inş. ikinci bebeğinle yenilikler sizinle olur bak evi değiştirdin
bebeğin doğuncada görümcen kaçar
Bizde geldik oğluşumla çok yoruldum ayaklar davul oldu yine of akşam olsada eve gitsem ya koşturmaktan bıktım
akmancım geçmiş olsun canım bebşin inş %1lik oranı alır ve sağ salim doğar ama doğdugunda anne ve babası için çok gurur duyacak eminim.
Yeni anne tşk ederim canım benim
cerencim maşallah oğluşuna
dirimkızı evet çok ayakta kaldım ondan oldu sanırım ama malum ayrılıcam ya canıma okuyor piskopat müdür
iyki doğdun ılgıncım bebşinle mutlu senelere
Bizde geldik oğluşumla çok yoruldum ayaklar davul oldu yine of akşam olsada eve gitsem ya koşturmaktan bıktım
akmancım geçmiş olsun canım bebşin inş %1lik oranı alır ve sağ salim doğar ama doğdugunda anne ve babası için çok gurur duyacak eminim.
Yeni anne tşk ederim canım benim
cerencim maşallah oğluşuna
dirimkızı evet çok ayakta kaldım ondan oldu sanırım ama malum ayrılıcam ya canıma okuyor piskopat müdür
iyki doğdun ılgıncım bebşinle mutlu senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?