2009 Mayıs Anneleri

benimde henüz çatlağım yok.göğüslerimde az büyüdüler ama biraz uçları karardı.birsencim benim doktorda yaşına göre karizmatik ve yakışıklı.ama eşim kıskanmaz adam 40-50 arası:))) valla benden çok huzur buluyor doktorla konuşunca:) kızlar bebişime öğle arası ciciler aldım az sonra koyarım:)))

benim göğüs uçlarım karardı
bir de kan damarları belli oldu kızlar
normalmiş bunların hepsi
bir de şu sıvı akmasa gece, elim baskı yapıyor ondan akıyor herhalde

senin kız cadı gibi geliyor banaaaa neysem benimkiler büyük büyük
sarılır emerlerr

kaydirigubbakcemile3

Ay ben senin o yüzsüz görümceni var ya klava:

ilgincim ya boşver artık görümceni olan sana oluyor.o kadar lafa rağmen çekip gitmiyorya ne yüzsüz ya gelip ben kovayım barii bide:))))) nasılsa yakın sayılırım sana:))

o kadar fena değil aslında cnm..evet ac olduğumuzdan biraz kötü oluo ama o kadar.. gerci ben 1 saat bekledim.4 saat cok uzun ama.oyalanırsın aralarda artık

yaa yaptırsam mı acaba kafam karıstı..

aaa süpeer..aferin esine:)))

eltim çok kıskanç cnm benim ikiside erkek diye hayırlı olsun bile demedi ....tek erkek onun oğluydu şimdi ikidene geliyoryaa hııı ikiside erkekmiş dedi......

ben onu şizofreni olarak nitelendiriyorum...

manyak karı ::))) eltin oooh catlasınnn..

ooo sekerim bizim gibi..valla tatalım en son gecen banyoya gittik nasıl güzel nasıl eğlendik anlatamam.. :))))
sizde masallah baya geziosunuz dinlen ama birseeeen..banyo tuvalet mutfak :)

kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde

birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece

şükür yok bende cnm şimdilik..

:)) benimkide bebişim diyor..ben atlıyorum hemen efendim askım diyue.bu hemen sana demedimki kızıma dedim diyor.. :)) pis pis sırıtarak...
doktor ilişki yasak dediğindede fulyaya yasak ama bana değil dimi demiştide adam 1 saat gülmüştü..tam fırlama yaaaaa...

pınarrrr ya toplu olarak resimelri tek masaj karesinde nasıl koyabilirim:)))) yardımcı olurmusun canım

tamam TÜLAY ABLACIM sabırsızlıkla bekliyoruz

kızmıyorsun dimi bana?

tülaycım bak ben kovamadım gelde bir yardım ette atalım şu kızı yaaaaaaa canım benim takmamaya çalışıyorum ama terbiyesiz ya bir görsen benimle kardeşim öyle konuşamaz o nasıl konuşuyor

çok kötü bişey cnm yaa senin görümce olayın özeliniz kalmıyor
eşinde belki senin yanında bağırmadı ama içeride belki azarladı cnm
bi insan ailesi ile eşinin arasında kalmasııı....
işte biz öle değiliz sakın yanlış anlamayın ama bizim ailelerimiz ikinci planda benim içinde eşim içinde o yüzden ne onun ailesi nede benim ailem tek laf edemez...
o yüzden çok düşkünüm eşime annem babam kardeşim benim oda öle ...
inş. ikinci bebeğinle yenilikler sizinle olur bak evi değiştirdin
bebeğin doğuncada görümcen kaçar

Ay alem adammış ya seninki de kaydirigubbakcemile3

pınarrrr ya toplu olarak resimelri tek masaj karesinde nasıl koyabilirim:)))) yardımcı olurmusun canım

Canım her yüklediğin resmin linkini aynı mesaja alt alta koyarsan tek mesajda çıkar zaten a.s.

ay fulyacım eşin çok alem valla.benim eşimde genelde tomibşim bebeiim diyo bende ilk başlarda bana diyo sanıyodum ama malesef prensesime diyorum deyince epey bozuldum:))):)

kızlar bende dün rüya gördüm onu anlatacaktım. bir tane bebek var. ama doğurduğumu hatta bebeği filan hiç görmedim rüyamda. ama giydirecek birşey bulamadım bir türlü.bir tane pijaması varmış. ayağında çorabı bile yokmuş. bu çocuk donacak diyorum. ben niye üstüne bir ceket yada çorap almadım diye delirdim ya görseydiniz. onuda almam lazım bunuda almam lazım derken rüyalarıma girdi valla.

Bizde geldik oğluşumla çok yoruldum ayaklar davul oldu yine of akşam olsada eve gitsem ya koşturmaktan bıktım
akmancım geçmiş olsun canım bebşin inş %1lik oranı alır ve sağ salim doğar ama doğdugunda anne ve babası için çok gurur duyacak eminim.
Yeni anne tşk ederim canım benim
cerencim maşallah oğluşuna
dirimkızı evet çok ayakta kaldım ondan oldu sanırım ama malum ayrılıcam ya canıma okuyor piskopat müdür
iyki doğdun ılgıncım bebşinle mutlu senelere

Aha bacım sonunda olacağı buydu :) Hepimiz sırayla göreceğiz bu rüyayı kaydirigubbakcemile3 Alışveriş derken çıldırdık laelaelaelaelae

delimi ne? sanki ben senin adınımı koyuyorum? dedemin adı! ama ne güzel,karar vermişsiniz kocişle anlaşmışsınız. bide sizin zaten 2 tane, problem yok o zman:) biz daha çook dövüşürüz gibime geliyor. annemde gıcık yaa! o da kayınbabanın adını koyun kocanı kırma diyo(
canım çoookk sevindim.inşallah sağsağlim kollarına alldığın günleri de görürsün!
kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde

birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece
benim göğüs uçlarım kapkara oldu:1shok: birasda çatladı. ama karnımda şükürkü daha bişi yok. ben normalde şişko olunca heralde onun faydasısırnaşık şey

canım benim,allah yardımcın olsun. tahammül etmek çok zor! hele hamilelikte herşey,kocan bile gözüne batarken görümce çokk zor! benim neyseki görümcem yok ama doğumdan sonra galiba kaynana,kayınbaba bize taşınacaklar bebişime bakmak için:çok üzgünüm:

bitanem inşallah zoruma giden on beş yıl bir ayrılık eşimi tam on beş yıl arayıp sormayan bir aile torununu görmeye gelmeyen bir aile ve düşünsene biz yedi yıl boyunca eşim ben kızım ve benim ailem vardık bu yolda sonra birden düzenimizi bozdular hakları var mı tatlım ya :mymeka: evde olan biten herşeyi annesine yetiştiriyor ve kardeşime oda aileme söylüyor beni üzdüğünü babamda dün bana artık kocanla konuşma zamanım geldi gerekirse alırım seni yaşasın ailesiyle dedi bende çok üzüldüm düşünsene evde yaşanan herşeyi herkes biliyor o pis kız sayesinde:çok üzgünüm::tomato:

canım senin oğluşun mehmetcan olacakmış ya, dede ismimi sen mi böyle istiyorsun? şu anki e büyük kavgamız o bizim de. dedemiz mehmet.eşimde onun adını koymak istiyor. kapışıp duruyoruz:çok üzgünüm:

hoşgeldin tatlım nasılsın bebiş nasıl teşekkür ederim canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…