2009 Mayıs Anneleri

geçmiş olsun pınarcım. hadi bak aşı maceramız da bitti çok şükür. yalnız ben vurunalı çok oluyor senle aramızda 3-4 gün olmasına rağmen.anlayamadım ya neyse.

Bende bugün oldum ikinci dozu bidahaki 30 temmuzda kurtuldum sayılır:lepi:

sibiko aynı canım bir ilgi istiyorum gösterince sıkılıyorum yalnız kalmak istiyorum of ya çok tuhaflaştım bakalım bu akşam nasıl olucam umarım düzelirim

Nolcak bizim bu halimizzzzzzz :CüvCüv:

Bende dinledim bugün kalp atışlarını pır pır :sm_cool:

Cerencim nolcak senin bu belirsizliğin böle :roflol: oğluşunada maşşallah allah nazarlardan saklasın Ben çınar ismini çok beğeniyorum canım koymak istiyodum ama eşimi ikna edemedim mehmet çınarda acayip karizmatik bence

Aynen canım ya benide fırçaladılar sabah gebelere öğleden sonra gelin dedik ama diyolar lülülülülülü bende çalışıyorum nasıl gün içinde geleyim dedi bi surat görceksiniz.

Allah yardımcın olsun canım umarım bişey çıkmaz ama bu tetanoz fena kolunu çok ağrıtıyo senağlama

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara ilgincim.

O ağrılar ah bendede fena uyuyamıyorum 2 ay sonra nolcak acaba :a015:

:roflol::roflol: bak sen kaynanaya adamın aklına kuşku sokuyo:roflol::roflol:

Kız bu arada resimdeki halin acayip güzel dehşet olmuşun böle gül hep kaydirigubbakcemile5

Çok şükür canım bak anormal bişey görmemiş.Dualarımız hep seninle

Benimki baya kararmaya başladı :bbo:

kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde

birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece

Acayip çatladım bikaç tane çok belirgin var :dilcikar:

kız benim doktor yakuşuklu değil adamda kıskanmazdı ama ne zaman doktora görse annesin sözü aklına geliyormuş......yoksa biz kıskanmayız ben azcuk yaparım
hastanede yatıyoz hemşire buna yastık getiriyor ,yok efendim yatağa ayarlıyor
dedim ne oluyor yaaaa ge benim yanıma yat yok kanaman var gelmem dedi....
bide o kızlar çeyreğin olmaz..derr sen benim sultanım.kraliçemsin der
yani eritir beni bende unuturum...

ilgincim ya boşver artık görümceni olan sana oluyor.o kadar lafa rağmen çekip gitmiyorya ne yüzsüz ya gelip ben kovayım barii bide:))))) nasılsa yakın sayılırım sana:))
bende gelirim ama yaza gidilem tatilde yaparız hahaha

bizde o konun şakası olamaz ben çok bozuluyorum çünki hamişliğin başından bu yana yasak o iş hatta transferden sonra diyeyim ....

cnm yaptır iğneyi bişey olmaz bebeğinide kormuş olursun

aboo annende destek veriyor yaaaa valla zor istemiyorsan koyma birkere olan bişey
biz önceden karar verdik oluncada şak diye oturdu tek erkek olsaydı ömer ali olacaktı...

iyi ki doğmuşsun tatlıma.s.

nice mutlu yıllara..ben de hafta sonları pek giremiyorum internete, şimdiden kutlıyım dedim...
hihoyyyt

pınarcımm olmadı ya (((((

Canım önce ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir... Gözattn resmi seçip yükledikten sonra açılan sayfada ki üstten 2. yani Thumbnail for forums (1) yazanyerin yanında ki linkleri mesaj yazdığın ekrana yapıştırısan bizimkiler gibi küçük kare şekilnde çıkar. Tıklayınca büyür. Bi dene bakalım yerimseniben

Off geldi sinir şey bozdu aile düzeninizi cidden he,ya bi evin içinde kavgada olur,sarılmada olur,yeri gelir küsülürde barışılırda ,bunlar hanenin içinde kalınca büyümüyor ama bunlar anne babaya yansıyınca olayın içinden çıkmaz zor oluyor büyüyor,bu kızda ne düşüncesiz ya niye anlatıyoki, hem kovmuşun evden gitmemiş hala yuh dedim kendi kendime bu ne yüzsüzlük yaa, hani demişin ya kocam bişi demedi kızla tartışırken diye heh işte benimkide aynısını yapmıştı bana yaram var hala içimde deştikçe kanıyo..Sana dicem şu ki Allah sabır versin..

pınarcım oldu teş.ederim:))))))))))))) ama diğer bölüme olcaktı buraya oldu birazı burda birazı orda oldu:)))

Fulyacım,çok teşekkürler tatlım,bende sizin için dua ediyorum,Allah korusun bebişlerimizide bizide

pınarcım oldu teş.ederim:))))))))))))) ama diğer bölüme olcaktı buraya oldu birazı burda birazı orda oldu:)))

Riciderim canım. İstersen öteki taraftakilerin boyutu yüksek ya. Yeniden yükle resimleri. Mesajlarını editle oraya yeni linkleri yapıştır. Düzgün olmuş olur yerimseniben

yaa kızlar mehmet çınar neresi karizmatik yaaa!!
gerçi ben birazda inat ettim,ondan belkide bana gıcık geliyor.
ama bide şunu düşünün,ben mehmet çınar koysam, herkes mehmet diycek,kimse çınar demeyecek ki oğluma??? çocuğum karmaşa yaşayacak.

Olurmu tatlı M.ÇINAR olarak kullanır

Kızlar siz boğazınız ağrıdığında ne yapıyordunuz?yutkunamıyorum valla. Yanıyor boğazım. Hap ta içemiyoruz.2 kere ıhlamur içtim sıcak sıcak ama başka iyi gelen bişrey varmı boğaza?şu an kaşınmayada başladı.

Merhaba kızlar bugün giremedim ne çok şey yazışmışsınız artık akşam okurum umarım herkes iyidir sabahtan beri yeğenime gülüp duruyorum sizede anlatayım 2,5yaşında eylül adında yeğenim var cin gibi maşallah şimdiden kıskanmasın bebeği die hep kızımdan yani begümden bahsedip duruyoruz şimdiden alışsın diye sana şunu aldı falan diyerek bişeyler alıp veriyorum geçen gün bize geldiler bana begümü ver diye tutturdu ama o benim karnımda sonra gelecek falan diyoruz yok tutturdu begümü verdie nasıl ağladı:)) elinden ultrasonda çıkan resimleri hiç düşürmüyor ne olduğunu anlayamıyorda ama ben bu gözü bu ağzı falan diyorum bebek diye öpüyor falan elinden zor alıyoruz bu sabahta eline bir dergiden resim geçirmiş ablamı uyandırıyomuş begümün resmi bak die güzel bir genç kız tel konuşuyor resimde ablamda ay demekki bu kıza benzetti falan dieay ne güzel kızmış bu begüm dimi kızım falan die konuşuyomuş ama yeğenim onu değil arkasında hayalet gibi varla yok olan bir görüntü var onu gösteriyor begüm die ay ablam resmide getirmiş sabah sabh çok güldüm kaydirigubbakcemile3canım hep ultrason görüntülerini gördüğü için öle bişey zannediyor demekki kim bilir kafasında neler var artık resimleri göstermiycez etkileniyor demekki ay çok uzun oldu ama paylaşayım istedm üşenmedende yazdım bide hepsinisırnaşık şey

Tamam bacım sinirlenme. Sen şimdi kafayı taktın ya ondan öyle geliyor sana. Ama evet ilk isim olunca karmaşa yaşanıyor benim yaşadığım gibi...

merhabalar kızlar 2 gundur gıremedım görumcem modemın ayarlarını bozmus sınır oldum

Aaaaa nedir bu görümcelerin sizden çektiği cadı gelinler sizi kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım nasılsın?

Valla canım olmadı henüz çok şükür bende ama olursa eğer hep ıhlamur yada sahlep içiyorum. Sahlep sütlü ya yumuşacık çok iyi geliyo...

Hoşgeldin canım. Ay yerim ben onu :) Ne zilliymiş ya :)

Benim iş arkadaşımın kızı da 3,5 yaşında. Hergün telefonda bana "Ay çıkmadımı Defne daha ya oyun oynıcam ben onunla. Söyle yarın sabah çıkmış olsun. Sıkıldım artık" diyor :)

bir kaşık balın üzerine karabiber dök ve ye tatlım..
pek güzel olmuyo ama kesin çözümsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…