mayıs anneleriiiii herkese günaydın.... umarım hepiniz iisinizdir... biz iiz oluşumla...
bişi soracağım sizlere... bende çok garip bişi oluyo arara.. böle sanki parmaklarımdan kan çekiliyo ve bi heyecan basması oluyo arkasından... bikaç saniyelik bişi bu sölediklerim ama çok acayip hissediyorum kendimi... böle bişi yaşayan var mı aranızda kızlar...
saol canım valla :))) kızlar benim dışarıda işlerim var. sonra görüşürüz....
canım bizde seni özledik malum bende herzaman giremiyorum ama yazdıklarınızı sonradanda olsa takip ediyorum kızlar bugün sabahtan beri kızım çok hareketli valla şimdiyekadar hiç bukadar hareket etmemişti kıpır kıpIr bugünkaydirigubbakcemile3 bugün burası pek bir sakin kızlar işler çok yoğun galiba neyse ben kaçtım gene gelirim
yimek yedikkkkkkkkkkkkk
ben yemek yedikten sonra fena ooluyom yaaa ağzım bi tuaffff
valla yediğimed pişman oluyom hemen yatıyommm
şimdide yatacam
bu ara hakkaten herkesin işi var sanırım. burası hiçböyle olmazdı.ne oldu bize mayıs anneleriiiiii
herkese merhaba bizde yeni geldik işe sabah tetanoz aşımı oldum şeker yüklememi yaptırdım ve idrar tahlilimide verdim geldim saat 16:00 de sonuçları alacağım inşallah iyi çıkar kızlar
sizler nasılsınız:)))))))))))))))))))
herkese merhaba bizde yeni geldik işe sabah tetanoz aşımı oldum şeker yüklememi yaptırdım ve idrar tahlilimide verdim geldim saat 16:00 de sonuçları alacağım inşallah iyi çıkar kızlar
hoşgeldin ilgın bizlerde iyiz çok şükür.Tetenozun 2. dozunumu yaptırdın geçmiş olsun.Sonuçlarında iyi çıkar inş.İdrar testini neden verdin bir sorunmu vardı?
valla kimin sağlık kimin iş sıkıntısı var
benimde sıkıntım var bu ay hastaneye yatmam bizi yine sarstı kızlar ssk da yatmama rağmen
500 ytl para gitti bu para bebeklerin ve benim hazırlığım içindi ama malesef hastane masrafı oldu bu ay imkansız bebeklerime ve kendime bişeyler almam ...eşim birde içeriden para çekmişti onuda içeri koyamadı ...mart ayında o parayı koyduğunda yine bişey alamayacaz ....sadece kredi kartı ile odası alıncak bebeklerin.....hep sabrediyorum vardır bir hayır diyorum ....rabbim açar diyorum kapısını ama önümüz belli ...çok sıkılıyorum eşimede belli etmemeye çalışıyroum...oda bana herşey iyi bi bu ay sıkılırz diyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor.....:a015::çok üzgünüm:
mirmirmirmirmirmirmirmir
günaydın cannarım
hastane konusu çıkınca ben de sorıyım dedim
kızlar özelde doğum yapmaya karar verdim, eve de yakın 15 dk arabayla, annem yanımda olacak Allah korusun eşim egelemedi hemen taksiye atlarız
normal doğum - 1000 tl, sezaryan da - 1500 tl diyorlar
(ama tabi bu mikdar bütün masrafı içine alıyormu soracağım bu gidişimde)
hastane temiz, odalarını gördüm,
benim doktorlar beraber 4 doktor doğuma girecekmiş hepsi bayan
nasıl kızlar sizce?
bu ara hakkaten herkesin işi var sanırım. burası hiçböyle olmazdı.ne oldu bize mayıs anneleriiiiii
Şeker yüklemesinde benden de iki kere idrar aldılar canım...
Canım allah yardımcınız olsun kolay değil ne demişler bebek bereketiyle gelir diye rabbim muhakkak bi kapı açar kafanı takmamaya çalış canım :Saruboceq:
Aynı şeyleri yaşıyoruz hiç telaş yapma doktorumun anlattığı kadarıyla mide ve diyaframı çocuk sıkıştırdığı için böle oluyo bende çok korkmuştum senin nerdeyse hergün oluyo benimde :a015:
Bence gayet uygun alsucum benimde hastanenin fiyatı aynı normal 900 sezeryan 1500 paket fiyatları yanlız
Sorma cerencim herkes çok yoğun birbirimize vakit ayıramıyoruz bazı arkadaşlar hatta alındılar bu duruma aslında çok doğal kaçırabiliyoruz.Ben işle ilgili bişeyler yazmıştım aslında fırsatınız olursa ona bi bakabilirmisiniz? yorumlarınız benim için önemli fisfisfis
Bu şeker yükleme olayını ben kaçırdım galiba.Şekeriniz düşük çıktığı içinmi yükleme yapılıyor bana öyle bişi yapılmadı çünki merak ettim.
evet ya 7-8 hafta kaldı...canim bence biraz fazla hassaslik göstermişsin gereksiz yere..
hoşgeldn canim..az kaldi canim inşaAllah izninesabir biraz daha
merhabalar canım biz iyiyiz sen nasılsın?GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ biz kalktık sütümüzü içtik kahvaltı için ananenin uyanmasını bekliyoruz.Babamız da Ankara yolunda hayırlısıyla gitsin ve gelsin.
Mutaharcım nasılsın, Ceren, İlgin,Sibiko,Fulya, Siribron,Dırım ve kaçak Pınar ve tüm asrkadaşlar nasılsınızZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ?
Bu arada yeğenler bilgisayara birsürü oyun falan yüklemiş windovs kendini yeniden başatıp duruyor bunu anca yazdım eşim gelsinde silsin.Öpüyorum sizleri.Ocağa patates koydum haşlıyorum sonra kavurma yicem.Kimse olmayınca kendi kendime yazıp anlatıyorum:lepi:
oh ne güzel yaa biz hala kararsızız of ofherkese günaydın kızlarrrrhihoyyyt
canım sen hep böyle erken mi kalkıyosun???
tutkuncum...valla ben senin gibi vde olsam öğlenden önce kalkmam:teytey:
kızlar dün gece kızımın odasını ayarladık. yani bi odada dolabımız falan vardı onu başka bi odaya geçirip, bi odayı boşalttık..saolsun amcası, dedesi ve babası yaptılar ağır işleri ama ben de getir götür yaparken iyi yorulmuşum...sabah hiç kalkasım gelmedi-tatlicadiarzu-
canımcım endişelenme bebek büyüyor ve baskı yapıyor ayrıca reflüden de kaynaklanıyor olabilir ben ilaç kullanıyorum o durumlardakizlar gunaydin ya size bisey sorcam canim cok sikkin benimon gundur felan cktigim bi rahatsizlik var sizede oyle oluyosa beni rahatlatin gerci sibiko arkadasim banada oluyo dedi ama benim gibi oldugunu sanmiyorum rahatsiz olur cunku surekli oluyo gece gundz boyle midemden yukari aniden bisey sikisiyo kalbimi de sikistiriyo o an nabzim atmiyo sonra guclu sekilde atmaya basliyo saniyelik oluyo ve geciyo kalbim hopluyo gibi bisey oluyo ve ben cok korkuyorum doktora gittim kalp elkalgesi cekti bisey yok dedi aksilik ya o ara o sikisma gelmedi sonra anlattigimda birincisi miden sikisiyo bebek buyudugu icin dedi incisi midendeki asit yukari cikmaya calistiginda kalbini sikistiriyo dedi bisey yok dedi ama sureklimi olur bu kalbime bisey olcak diye cok korkuyorum ne olur beni aydinlatin kizlar bu konu hakkinda bisey bileniniz varsa sagolun simdiden
merhabaaa :) maşallah oğluşuna :) ben de 3 martta göreceğim bir daha oğlumu... geç zaman geç bir an önce...günaydın tatlı mayıs anneleri a.s.
nasılsınız bakalım? biz iyiyiz, oğlumla işe geldik, dün hiç bakamadım işlerden
oğlum maşallah sabahtan beri kıpır kıpır canım benim
kızlar vallaha daha oğluşumu görmeye 3 hafta var, en son gittiğimde de rahatsız olduğum için doktor kilosunu falan da söylemedi, fotosunu da vermedi, sadece durumunun iyi olduğunu söyledi tabi bu bana yeter ama ben merak ediyorum ne kadar olmuş acaba boyu kilosu diye
hatta bana göstermeden gönderiyordu, bakabilirmiyim diye sordum kendim
acaba haftaya eski doktoruma kaçakmı yapsam diye düşünüyorum CADIARZU
:) birsencim iyisin maşallah yazdıklarını okuyunca mutlu olduğunu hissettim ne kadar zorlansa da bebekler için ... inşallah sabrederler canım senin yakışıklılar hihoyyytgünaydın mayıs analarıııııııı huuuu ben dün hastane yollarında çok yorulmuşum
kızlar ben karnımı taşıyamıyorumki 7 ayda bend aha çok şişecem yaaaa
annem vinçle çıkarırız seni diyor
gülmeyin ama eşim çamaşırcıya pazen paçalı don getirdi onun bacaklarındaki lastiği kestim pijama gibi giyorum pijamaların bel lastiği acıtıyor minnoşlar hemen vuruyor
evde herkes dalga geçiyor.....geceliklede yatınca belime kadar açık üstüm açık hasta oluyorum...
tutku cnm bende kusuyorum biliyorsun ama şeker yüklememde kusmadım şükür 50 lilik yaptık yüksek çıktı şimdi haftaya 100 lük yapacaz inş.sorun çıkmaz ben perhizde çok zorlanırım yaa
zaten kusuyorum herşey yiyemiyorum............bebekler için herşeye katladım dahasınada katlanmacaz...
bir arkdaş küsmüş bizeeee küsme arkadaşım bende sayafaya öle hergün her dk.gelmiyorum
ama geldimmi kaldığım yerden yakaldığım yerden yakalıyorum alınma cicim hepimizin sıkıntısı derdi aynı ..aynı yoldayız...benim hastalıklarımı dinlemekten bıkmadılar senden hiçççççç kaçmazlar cnm
öle arada kopukluk oluyor ilgin sibiko pınar bengi ismi aklıma gelmeyen bir çok arkadaş çalışıyor cnm
küslük yokkkk yolumuzun yarısı bittiiiiiiiiiii HEP DESTEK TAM DESTEK dimi kızlarrr
bu arada 79 günüm varrrrrrrrr bebekler beklerse 36+ larda doğuracam
bence sabredebilirsen biraz daha sabret... müdürünle konuşmak yerine çok zorda kalırsan o kadınla konuşmayı dene baktın olmuyor o zaman söylersin müdürüne... olay çıkmasına izin verme sen herkesten çok üzülürsün zaten duygusal hallerdeyiz...Kızlar sizden bi akıl istiycem nolur yardımcı olun işin içinden çıkamadım.
Ben hamile kalmadan öncesinde yeni poizsyona geçtim hemen sonrasında hamile olduğumu öğrendim önce nasıl söyliycem diye kara kara düşündüm inanın.Daha sonrasında devam ettim işime ama birlikte çalıştığım aslında müdürüm falan olmayan bi kadınla çalışıyorum.Geçiş yaptığımdan beridir işimi gayet iyi yapıyorum ve aylık aldığım performanslar çok yüksek.Beni eleştirecek bişey bulamayınca tavır ve tarzıyla beni bezdirmeye çalışıyor.Konuşmalarında,hareketlerinde istiyorki bende ona tepki vereyim ve olay çıksın oda problem yaşayalım.Bende sessiz kalarak sadece işimi yapıyor ve kulak asmıyorum laflarına.Artık çekemez hale geldim inanın biranönce iznimi bekliyorum.Ama böyle olmıycak işim çok iyi seviyorum ama bu kadın yüzünden hiçbirşeyden keyif almamaya başladım.Müdürümüzle konuşayım desem çok eski bir çalışan ve projemizin kurucusu olduğu için ona hak verir diye düşünüyorum.Gerçi adaletli bir müdür ama konuşup gidip durumu anlatsammı diye arada kalıyorum.Söylersem sanki tepki alırım konu kadına gidince o daha çok sorun çıkartır gibi geliyo sizce? Ne dersiniz müdürümle konuşmalımıyım?
bebek kısmetiyle gelirmiş canım ya sıkılmamaya çalış... ben de çok pahalı şeyler almamaya çalışıyorum nasıl olsa hemen büyüyorlar ilerisini de düşünüyorum... ne yapacağız ona nasıl bir hayat vereceğiz diye. bu zamana yani bebek olayı başlamadan önce hiç düşünmemiştim şimdi düşünüyorum vallahi. ekonomik kriz daha da büyüyecek tv de hep öyle söylüyor ekonomistler... bakacağız artık... kısmetiyle gelsin bebişlerimizvalla kimin sağlık kimin iş sıkıntısı var
benimde sıkıntım var bu ay hastaneye yatmam bizi yine sarstı kızlar ssk da yatmama rağmen
500 ytl para gitti bu para bebeklerin ve benim hazırlığım içindi ama malesef hastane masrafı oldu bu ay imkansız bebeklerime ve kendime bişeyler almam ...eşim birde içeriden para çekmişti onuda içeri koyamadı ...mart ayında o parayı koyduğunda yine bişey alamayacaz ....sadece kredi kartı ile odası alıncak bebeklerin.....hep sabrediyorum vardır bir hayır diyorum ....rabbim açar diyorum kapısını ama önümüz belli ...çok sıkılıyorum eşimede belli etmemeye çalışıyroum...oda bana herşey iyi bi bu ay sıkılırz diyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor.....:a015::çok üzgünüm:
hoş geldin pınarcım nasılsın?Herkese günaydınlarrr...
Anam bi gün gelmedim işler dağ olmuş resmen... Daldım işlere arada da size hemen günaydın diyeyim dedim... Geçmişi okuyamadım. Çok hzılı ilerliyosunuz bacılar yetişemiyorum :)
Herkesler nasıl bakalım keyifler yerinde mi?
sanırım fiyatlar bizim burada da öyleymiş. ben epidural normal de düşünüyordum ama o anesteziyi yapan dr her zaman burada olmuyormuş bilmiyorum bakalım ne olacakgünaydın cannarım
hastane konusu çıkınca ben de sorıyım dedim
kızlar özelde doğum yapmaya karar verdim, eve de yakın 15 dk arabayla, annem yanımda olacak Allah korusun eşim egelemedi hemen taksiye atlarız
normal doğum - 1000 tl, sezaryan da - 1500 tl diyorlar
(ama tabi bu mikdar bütün masrafı içine alıyormu soracağım bu gidişimde)
hastane temiz, odalarını gördüm,
benim doktorlar beraber 4 doktor doğuma girecekmiş hepsi bayan
nasıl kızlar sizce?
ohh dinlen dinln hihoyyytyimek yedikkkkkkkkkkkkk
ben yemek yedikten sonra fena ooluyom yaaa ağzım bi tuaffff
valla yediğimed pişman oluyom hemen yatıyommm
şimdide yatacam
selam herkese ben geldım bacuılar dun akşam hastanede yattım kan verdılr kanım 7 ye duşmuştu 2 unıte kan verıldı sımdı 10 olmuş cok sukur suanlık ıyı
bıde ıdrar kulturu yaptılar bakalım onda ne cıkıcak sanırım ıltıhap var ıdrar yollarında haber beklıyorum bakalım
selam herkese ben geldım bacuılar dun akşam hastanede yattım kan verdılr kanım 7 ye duşmuştu 2 unıte kan verıldı sımdı 10 olmuş cok sukur suanlık ıyı
bıde ıdrar kulturu yaptılar bakalım onda ne cıkıcak sanırım ıltıhap var ıdrar yollarında haber beklıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?