2009 Mayıs Anneleri

yimek yedikkkkkkkkkkkkk
ben yemek yedikten sonra fena ooluyom yaaa ağzım bi tuaffff
valla yediğimed pişman oluyom hemen yatıyommm
şimdide yatacam

Hoşgeldin canım. Arada benimde oluyor. Acaba tansiyonum mu düşüyor diyorum kendi kendime?

saol canım valla :))) kızlar benim dışarıda işlerim var. sonra görüşürüz....

Güle güle canummmm a.s.

Ohhh oynaklığı üzerinde senin kızın maşşallah

yimek yedikkkkkkkkkkkkk
şimdide yatacam

Afiyet olsun canım. Ağır şeyler yemiyosun dimi canım?

bu ara hakkaten herkesin işi var sanırım. burası hiçböyle olmazdı.ne oldu bize mayıs anneleriiiiii

Evet canım herkes işlere daldı valla...

herkese merhaba bizde yeni geldik işe sabah tetanoz aşımı oldum şeker yüklememi yaptırdım ve idrar tahlilimide verdim geldim saat 16:00 de sonuçları alacağım inşallah iyi çıkar kızlar
sizler nasılsınız:)))))))))))))))))))

Hoşgeldin canım. Ohhh sabahtan hepsini halletmişsin. İnşallah sonuçlarında çok iyi çıkar a.s.

hoşgeldin ilgincim geçmiş olsun. bir sürü iş halletmişsin valla.inşallah iyi çıkar sonuçların..

hoşgeldin ilgın bizlerde iyiz çok şükür.Tetenozun 2. dozunumu yaptırdın geçmiş olsun.Sonuçlarında iyi çıkar inş.İdrar testini neden verdin bir sorunmu vardı?

hoşgeldin ilgın bizlerde iyiz çok şükür.Tetenozun 2. dozunumu yaptırdın geçmiş olsun.Sonuçlarında iyi çıkar inş.İdrar testini neden verdin bir sorunmu vardı?

Şeker yüklemesinde benden de iki kere idrar aldılar canım...

Canım allah yardımcınız olsun kolay değil ne demişler bebek bereketiyle gelir diye rabbim muhakkak bi kapı açar kafanı takmamaya çalış canım :Saruboceq:

mirmirmirmirmirmirmirmir

Aynı şeyleri yaşıyoruz hiç telaş yapma doktorumun anlattığı kadarıyla mide ve diyaframı çocuk sıkıştırdığı için böle oluyo bende çok korkmuştum senin nerdeyse hergün oluyo benimde :a015:

Bence gayet uygun alsucum benimde hastanenin fiyatı aynı normal 900 sezeryan 1500 paket fiyatları yanlız

bu ara hakkaten herkesin işi var sanırım. burası hiçböyle olmazdı.ne oldu bize mayıs anneleriiiiii

Sorma cerencim herkes çok yoğun birbirimize vakit ayıramıyoruz bazı arkadaşlar hatta alındılar bu duruma aslında çok doğal kaçırabiliyoruz.Ben işle ilgili bişeyler yazmıştım aslında fırsatınız olursa ona bi bakabilirmisiniz? yorumlarınız benim için önemli fisfisfis

Canım şimdi okudum mesajını. Valla işyerindekileri sen daha iyi bilirsin. Eğer ben doğumdan dönünce düzelmiş olur dersen hiç konuşupta şimdi canını sıkma. Ama dersen ki bu kadın hep böyle devam eder o zaman müdürünle konuş derdini anlat derim...

Bu şeker yükleme olayını ben kaçırdım galiba.Şekeriniz düşük çıktığı içinmi yükleme yapılıyor bana öyle bişi yapılmadı çünki merak ettim.

Hayır canım tüm hamilelere 24-28.haftalar arası yapılıyor. Hamilelik şekeri olup olmadığına bakılıyor...

canim bence biraz fazla hassaslik göstermişsin gereksiz yere..

hoşgeldn canim..az kaldi canim inşaAllah iznine sabir biraz daha
evet ya 7-8 hafta kaldı...
merhabalar canım biz iyiyiz sen nasılsın?
oh ne güzel yaa biz hala kararsızız of of ama sen kendine dikkat et ya çok fazla uğraşma dinlen
canımcım endişelenme bebek büyüyor ve baskı yapıyor ayrıca reflüden de kaynaklanıyor olabilir ben ilaç kullanıyorum o durumlarda
merhabaaa :) maşallah oğluşuna :) ben de 3 martta göreceğim bir daha oğlumu... geç zaman geç bir an önce...
:) birsencim iyisin maşallah yazdıklarını okuyunca mutlu olduğunu hissettim ne kadar zorlansa da bebekler için ... inşallah sabrederler canım senin yakışıklılar hihoyyyt
bence sabredebilirsen biraz daha sabret... müdürünle konuşmak yerine çok zorda kalırsan o kadınla konuşmayı dene baktın olmuyor o zaman söylersin müdürüne... olay çıkmasına izin verme sen herkesten çok üzülürsün zaten duygusal hallerdeyiz...
bebek kısmetiyle gelirmiş canım ya sıkılmamaya çalış... ben de çok pahalı şeyler almamaya çalışıyorum nasıl olsa hemen büyüyorlar ilerisini de düşünüyorum... ne yapacağız ona nasıl bir hayat vereceğiz diye. bu zamana yani bebek olayı başlamadan önce hiç düşünmemiştim şimdi düşünüyorum vallahi. ekonomik kriz daha da büyüyecek tv de hep öyle söylüyor ekonomistler... bakacağız artık... kısmetiyle gelsin bebişlerimiz
hoş geldin pınarcım nasılsın?
sanırım fiyatlar bizim burada da öyleymiş. ben epidural normal de düşünüyordum ama o anesteziyi yapan dr her zaman burada olmuyormuş bilmiyorum bakalım ne olacak
yimek yedikkkkkkkkkkkkk
şimdide yatacam
ohh dinlen dinln hihoyyyt

inşallah canım iyi sonuçlarını duyarız... benim de 17 sinde yapılacak şeker yüklemem. bugün 2. doz tetanoz aşımı oldum rahatladım aşı beni geriyor Çok üzgünüm çoook

kızlar teşekkür ederim inşallah iyi çıkar benim ilk dozum yaptırdığım tetanoz aşısında birde şubat 2010 da yaptıracağım ömür boyu koruluyucuğu varmış ilk hamileliğimde beş yıl önce vurulduğum için şimdi iki doz yetiyormuş
idrar testini doktorum istedi her ay istiyor kızlar biraz ilhitap vardı onun kontrolü için

Kızlar nisan annelerinde okudum çok duygulandım belki okumuşsunuzdur okumayanlar için oradan aldım... eşim bugün istanbul'a gidecek belki de o yüzden bilmem neden çok duygulandım yaa

Merhaba Babacım;
Uzun süren yolculuğumdan sonra, işte geldim, aranızdayım. Beni ne kadar özlediğini dahası ne kadar merak ettiğini biliyorum. Ben de seni ve annemi çok merak ediyordum. İçerdeyken yaptığımız sohbetler sayesinde sesini duyunca hemen tanıdım seni.

Beni görünce şaşırabilirsin çünkü hayalinde kurduğun bebeğe benzemeyebilirim. Doğum annem için olduğu kadar benim için de yorucu bir süreçti. Bu nedenle tenimin rengi biraz koyu, kafam Bart Simpson; un kafası gibi hunileşmiş, 9 ay boyunca amniyo sıvısının içinde keyif çatmaktan cildim buruşmuş ve gözlerim şaşıysa ve senin yüzüne bakarken hedefi tutturamıyorsam sakın şaşırma: Her şey yolunda, zaten kısa bir süre sonra bana alışacaksın ve ilk izlenimin sırasında duyduğun şaşkınlık ve heyecan yerini derin ve tarif edilemez bir sevgiye bırakacak.

Beni kucağına almaktan çekinme. Evet, haklısın; çok miniğim ama sandığından daha güçlüyüm, gerekli özeni gösterip kucağa alma konusundaki prosedürlere uyarsan, her ikimizde bu olağanüstü dakikaların keyfini çıkarabiliriz. Benim varlığıma alışmak, İhtiyaçlarımı anlayıp onları gidermeye çalışmak sana zor gelebilir. Dur, hemen iç çekme; olaya bir de benim tarafımdan bak lütfen: Sıcacık ve güvenli ortamımdan henüz ayrıldım. Benim için her şey yabancı, nefes almak, sesler, kokular, ışık; Sanırım benim işim seninkinden daha zor.

Bu süreçte seni biraz zorlayabilirim. Bol bol ağlamak benim yegâne görevim, buna da alışsan iyi olur. Acıktığımda, altımı kirlettiğimde, üşüdüğümde, uykum geldiğinde, yabancı bir ses duyduğumda, karnım ağrıdığında hep ama hep ağlayacağım. Hatta sadece canım istediği için, ya da senin kokunu özlediğim zamanlarda da bu işlemi başarılı bir şekilde yerine getirmem gerek Bir süre sonra beni bir kitap gibi okumaya başlayacaksın ve gak dediğimde süt, guk dediğimde temiz bez, uaa dediğimde gaz masajı, kucakta sallama, arabaya bindirip dolaştırma, klasik müzik seansları, birlikte dans etme ve aklına bile gelmeyecek şeyleri daha ben ağlamaya başlamamışken yapıyor hale geleceksin.

Sana bir tüyo vereyim, bu dönemde en çok sen ve annemle yüz yüze, cilt cilde olmaya ihtiyacım var. Zaten benim dayanılmaz kokuma karşı koyamayıp bunu bol bol yapacaksınız ama ben yine de söylemek istedim. Hani olur ya, belki bir an TV; deki maça dalarsın ya da işten eve çok geç dönersin, belki de bir önceki gece size yaşattığım beklenmedik gece nöbeti sonrası uykusuzluğun gözlerinde yarattığı ağırlığa dayanamayıp beni ihmal edebilirsin. Bütün bunlar beni bağlamaz, bana istediğimi vermezsen ağlarım, çok ağlarım hem de.

Aslında bu noktada seninle bir uzlaşma yapabiliriz. Beni sıcacık kucağına, kalbinin yanına alıp, minik ve ritmik dokunuşlarla sırtıma masaj yaparsan, ben de bu sırada senin maç izlemene, ayaklarını uzatıp dinlenmene, hatta tek gözün açık halde bir süre şekerleme yapmana izin verebilirim. Herhangi bir aksilik çıkmadığı sürece (karnımın acıkması, bezimi kirletmem, bulunduğum pozisyondan sıkılmam, kolik illetinin olası ziyareti, üşümem, sıcaklamam vb. gibi) ağlamayıp çok uslu olacağımdan emin olabilirsin. Tatlı ve sıcacık kokum eşliğinde sana sunduğum bu anlaşmanın keyfini çıkarmanı şiddetle tavsiye ederim, aksi halde olacaklardan ben sorumlu değilim.

Ha, bu arada, senin sesinden şarkılar dinlemek de çok hoşuma gider haberin olsun. Belki bilmiyorsun ama annemin karnındayken, sen benimle konuşmaya başladığında kafamı hemen sesin geldiği yöne çevirip seni dikkatle dinliyor ve “İşte benim babam” diyordum. Alışık olduğum ve bana huzur veren bu sesten çıkacak tınılardan mahrum kalmak istemem doğrusu.

Sen benim için annemden daha farklısın, her şeyi anneme bırakma. Bebekler belli bir süre sadece annelerinin bakımına ve ilgisine muhtaçtır tantanalarını da unut lütfen. Kim söylemişse hiç de doğru değil. Annemle aramda daha farklı bir bağ olduğu kesin, bak ona bir şey diyemem, ama sen de benim diğer parçamsın, canımsın, babamsın.

Bakımım için gerekli şeyleri yapabildiğince yapman, aramızdaki bağı daha da güçlü kılacaktır. Hem sen bunları yaparken annem de biraz dinlenmiş olur. Böylece ben mutlu olurum, annem mutlu olur ve sen mutlu olursun

Sonuç olarak babacım, iyi ki geldim ve iyi ki sen benim babamsın, dünya seninle güzel.

Tekrar merhaba
ALINTIDIR.

Kızlar cok sagolun bana destek oluyosunuz ama neden bu korkumun onune gecemıyom bılmıyorum ınsallah gecer cok az bısey yıyorum huzursuzum rabbıme sıgınıyorum sızdende allah razı olsun bunu yazarken bıle gelıyo o mıdemde bı balon sısıyo kalbımı sıkıstırıyo gerı duzelıyo sızınde canınızı sıktım neyse kızlar opuyorum hepınızı

herkese merhaba belgiquecim bu rahatsızlıgı bi ark.hamileyken yaşamıstı aynı belirtilerdi oda cok korkmustu ve apar topar has. gitti ama bişi cıkmadı dr sadece midendeki gaz sıkışmasından dolayı oluyodur demiş oda bi süre sonra gecmiş endişelenme cnm gecer inş. bende 26 haftalıgım ama böle bişi daha hissetmedim bünye farkı healde hepinizi öpüorum

selam herkese ben geldım bacuılar dun akşam hastanede yattım kan verdılr kanım 7 ye duşmuştu 2 unıte kan verıldı sımdı 10 olmuş cok sukur suanlık ıyı
bıde ıdrar kulturu yaptılar bakalım onda ne cıkıcak sanırım ıltıhap var ıdrar yollarında haber beklıyorum bakalım

canım ya geçmiş olsun... bebişlerin nasıl

merhaba kizlarrr a.s.

uzun süreden sonra günsüz girebildim :) annem evde yok kacamak yaptim :))) gündüz izin vermiyor nete girmeme yatmiyorum diye :))

belqiquecim canim takma kafana..normal onlar..banada oluyor bazen..sanki biri nefes borumu kapatip aciyor gibi oluyorum..bu aylarda bunlar cok normal hic sıkma canini

bengicim yazi cok güzelmişşşş :) eline saglik..

cok sukur canim..inşaAllah düşmez..iltihapta cikmaz inşaAllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…