sağol birsencim iyisin inş ne yapalım bizde yaptırırız biraz eziyetliymiş ama herşey bebişler için ben bugünden başladım diyete açım ben :((((((((
canımm 100 lük için erken git çünkü baya bir aç kalıcaz ve dört defa kan vericez bakalım bende yarın 50 lik sonucunu göstercem ona göre 100 lük yapılaack sanıırm
hoşgeldin canım benimzde bazen öle oluyor sadece okuyabiliyorum kızıına iyi bak annesi bizde seni öpüyoruz
canım senin iki tane çok normal
sağol pınarcım senin için sıkıcıdır ama olsun sende haftasonu dolaş canım yürüyüşünü ihmal etme
çok geçmiş olsun stres yapma canım bak birçaresi var mutlaka herşeyin
afiyet olsun annesi yarasın oğluşuna
marylin evet canım çare olurmu bilmiyorum işde kendi kendime düşürdüm ilacı inş iyi yapıyorum derken kötü olmaz bu böbrek işi ciddi ya korkuyorum çok ben öyle tel falan taktıramam
pınar canım h.sonu bebişin kıyafetlerini ayırayım yıkamak ütülemek kolay olsun diye onlarla uğraştım snein dediğin gibi o kadar çok ehrşey almışımki çıtçıtlılardan falan çoğu giymeden küçülecek.halada gözüm giysilerde:)))
bulurum :))) sira senin dolapta zatenona bişi bulmadan rahat edemicem DD
hadın ya bebeklerın uyku saatı geldı herkes yataklara ben yatıyorum ıyı geceler optum kuzucukalrı
Güle güleyin kızlar iyi uykular bol rüyalar bende başka yerleri dolanayım bari
günaydın herkese güzel anneler nasılsınız işe geldik bebişimle birazdan kahvaltımızı yapacağız bu arada şeker testim iyi çıktı kızlar:))) çok şükür
canımm allahın izniyle atlatıcaksın bunuda dualarımız tabiki senle ve bütün annelerlee a.s.merhaba arkadaslar yeni geldim doktordan böbregimde bebek ve miyomun baskısıyla 2. düzey büyüme var her ay kontrole gidicem böbrek ultrasonunda bakacaklar ilerleme olursa tel takılacakmış böbreğe idrar yollarından jinekolojik bir operasyonmuş çok korkuyorum daha önce miyomdan dolayı kanamam olmuşdu dua ettiniz durdu walla şimdide bebeğim ve ben dualarınıza ihtiyacım var dua edinki sağ böbreğim büyüme yapmasın bebeğimi sağlıklı doğurabileyim başıma öyle şeyler gelmesin yarın gene test sonuçlarım çıkacak yazarım doğum iznime kadar hep raporlu olcam işde böyle
pınar canım h.sonu bebişin kıyafetlerini ayırayım yıkamak ütülemek kolay olsun diye onlarla uğraştım snein dediğin gibi o kadar çok ehrşey almışımki çıtçıtlılardan falan çoğu giymeden küçülecek.halada gözüm giysilerde:)))
canım kullanıcı panelinden profili düzenle bölümüne giriyosun. Alt tarafta kişisel rütbe bölümü var. Oraya istediğini yazıyosun yerimseniben
güselim kullanıcı panaline gir profil ayarlarına gir kişisel rütbe kısmına istediğini yaz uzun olmasın tabi
kızzzzzzzzzzzzzzzz okumuyormusun ömer & ali deyyozzzzz
ikisde erkek cnmmmm
aa gerçekden görmemişim pardon yaa kusura bakma
Aman halt etmiş o. Tabi fazlasına kaçmazsınız ama gerekli olanlarda illaki alınacak yani. Sen merak etme yakında dövcem ben onuklava:
İyi yaptın bacım. Yok canım benimkinin askıları yok... Netten bulursam eklerim şimdi resmini yerimseniben
offff
çok yemişim y,nme kızlar bensenağlama
midem bulanıyo
biz daha odasını beğenemedik...yerini ayarladık, hafta sonu boya mı yaptırsak, duvar kağıdı mı ona bile karar vermedik
bu arada yeri halı fleks yapmak sağlıklı olmza dimi bebişleri için:uhm:
hihoyyythihoyyyt evet evetttt ama aceleee et bacımm olmuyor böle kaç gün oldu yaww delikafadulden
milletin uykusunu kaçırdı hatunn sonra çekildii ohhhklava:
bacım akşam bıraktığım yerdesinn halaaaaaaaa :roflol:
hadi gözün aydın canımmm
canımm allahın izniyle atlatıcaksın bunuda dualarımız tabiki senle ve bütün annelerlee a.s.
kızlar hepiniz iyisiniz inş geçmişi okuduğum kadarıyla herkezin keyfi yerinde şükür Allah bozmasın inş..
marlyn canım sanada çok geçmişş olsun
canım doğru valla hepsini giymeden küçülüyor birçoğu ama insan heves ediyor bende artık mart gibi bebişin eşyalarını ayırıp hastane çantasına yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim arkadaşım 28 haftada hazırla yatağının kenarında bulunsun ne olur olmaz dedi bende öyle yapacağıma.s.
yemek yiyen tüm annişler ve bebişlere aifyet olsun kızlar bizde yemeğimizi yedik ama berrrak hanım öyle bir baskı yapıyor ki kaburgama kasıklarıma yediklerim zor duruyor midemde:1rolleyes:
çok teşekkür ediyorum kıslar sağolun....
deneme yaptım bakalım olmuşmu?
kusur nedemek cnm olabülürrrr böle şeylerrrr
o halt etmeler olmasa kaynana olmaz dimi boşverdik zaten
ben alacağımı alıyorum
aslında aldıklarımı çekip koyacam da pili bitti fotoraf makinasının damatlıkları aldık mevlütte giysin diye gs patikleri aldık tulumlar yelekeler .......
babası biraz daha toplansın ananesi ile havuzlu hana gidecek gerekli tüm ihtiyaçları alacak bitecek ...sonra ben çantamı hazırlayacam ...
ssk da olacğı için doğıum fazlalaştı koyacaklarım terlik bardak çatal
peçeteler vs.valizle giedecez hahahaa
Ben geldim kızlar.Bugun gecikmişim Hepiniz iyisiniz inş.ne çok yazışmışınız ööle okuyamadım.OOhh herkes hazırllıklarını bilem bitirmiş en geriden benmi geliyorum ne ben daha bikaç parça bişi aldım bebişime delikafadulden sizi görünce panikliyorum yani geçmi kaldım acaba diyekafamçokkarıştı
iyiyim çok şükür pınarcımm çokk saol Şeniz
kızlar ben halıyı peluş aldım birazdan resmini koyarım topiğe :sm_cool:
Allah iyilik versin canım...
Ya bende peluş gibi böyle tüylü bişey istiyorum ama toz açısından sağlıklı olur mu ona karar veremedim kafamçokkarıştı
Bence halı fleks yaptırma canım. Çok toz tutuyor. Bebek için hiç sağlıklı değil...
Hoşgeldin canım nabersin bakayım?
Evet canım bende martta izne çıkınca hastane çantamızı hazırlayacağım kısmetse. Ne olur ne olmaz...
Olmuş bacım a.s.
Hepsi tamamlanır bacım. Bi bakarsın kuzuları almışız kucağımıza :)
Bende yemek yedim şimdi. Hepinize afiyet olsun kızlar.
Defne'm şimdi oturur vaziyete geçti. Kafasını da tam sağ göğüsümün altına dayadı. Ayaklarla aşağıya bastırıyor. Kafasıylada ittikçe itiyor. Bi sola geçiyor bi sağa. Resmen kafasının gittiği yerleri görüyoruz ofiste. Çok eğlenceli olmaya başladı bu zilliler ya hihoyyyt
cümlemize bitanemmm a.s.
benim aldığım toz kaldıran türden değil canım bende çok dikkat ettim resmini koydum bi bak istersen cnm hatta makinaya atılıp yıkanabiliyor sıkmamak şartı ile
Pınarcım yeni geldim anca okudum yazıları bende bu ay sonunda çıkıcam inşallah
o kadar net izleyebiliyomusun?? ne güzel yaaa
ben de harekatleri hep hissediyorum, böyle karnım bakınca oynuyo, zıplıyo arada ama neresi kafası, bacakları nerde onu hissedemiyorum:uhm:
galiba benim karnım biraz tombiş:dance:
kızlar idrar testimde şöle yazıyor 14-15 lökosit 2-3 eritrosit ve 16-17 epitel görüldü sizce normalmi bilginiz varmı
Canım hadi aldıkların hayırlı olsun.Pimpirikli olmak lazım ama abartmadan artık dikkatli olmamız gereken zamana giriyoruz.Canım dinlen ihtiyacın vardır.
Hoş geldin canım.Bebişimizin cinsiyeti ne bakALIM ve adını ne düşünüyorsunuz
COLOR="Blue"]Kız bende sevindim biri bana arkadaşlık yapacak diye oooooohhhoooo uyumuşsun olmaz ki[/COLOR]
UUUUUUUUUYYYYKUUUUCCCUUUUUUUUU
ben varım ya gece kuşunuz hayat yeni başlıyor HHHHHHEEEYYYYYYYTTTTTTTTTT
Kızlar bu arada eşim geldi çok yorulmuş canım dosyasını teslim etmiş çok olumlu geçmiş artık Allaha dua edip biran önce şifasını vermesini diliycez dua eden arkadaşlarada teşekkürler ve dualarınızı esirgemeyin diyorum bizler hamileyiz ve dualarımız daha çok kabul olurmuş derler.Annem de geldi kadın çamaşır ütü derken helak oldu.Kızıma bugün kocaman bir bebek almış birde top daha erken dedim ama beğenmiş almış.Bebeğimin çekmecelerini yerleştirdik bugün hastane için iki takım hastane çıkışı, hazırladık bana 2 gecelik pijama terlik 2 çorap, iç çamaşır 2 takım ped, hasta bezi, bebek Uny baby pamuklu mendili,bunları bir çekmeceye hazırladık şimdilik hani ne olur ne olmaz hemen el altında olsun diye.
günaydın herkese güzel anneler nasılsınız işe geldik bebişimle birazdan kahvaltımızı yapacağız bu arada şeker testim iyi çıktı kızlar:))) çok şükür
fıstıklar günaydın
dün hastaneye gidebildik sonunda şeker testi olucam diye aç gittim 11 gibi ancak girebildik muayeneye kızım büyümüş 1 kilo 153 gram ve boyuda 35.9 cm olmuş, benim biliyosunuz akıntım çok oluyordu ıslaklık oluyordu birde aniden bacaklarımın arasından akıntı geliyordu
bunları anlattım doktora idrardır büyük ihtimalle dedi ve bebeğin suyuna baktı ve çok iyi dedi hatta oldukça iyi dedi büyük ihtimalle idrar kaçırıyorsun dedi akıntılar için idrar testi istedi daha sonra şeker testini yaptırdık ama çok fazla aç kaldığım için bayıldım acilde 20 dakika uzandım neyse sonunda tamamladık şeker testini cuma sonuçları alıp doktora götürcem
kızım ellerini açıp kapıyor babasına el sallıyordu doktor teyszesi hep defne hanım dedi kızıma çok güzel anlattı yüzü çok şirin dedi bize gösterdi köfte gibi burnu var dedi kafası biraz oval dedi, sonra birde ne görelim bizim kız gözlerini açmış bakıyor çipil çipil bakıyor bize babası dalga geçti kızımın gözleri zeytin gibi diye hepimiz güldük tabi ::)))
işte böyle kızlar 1 ay sonra yeniden kontrolümüz var o zaman 3 haftaya kadar çalışabilir raporunuda alıcam sonrada zaten doğuma 5 hafta kalıyor herkes güzel bir gün diliyorum ben artık bu gazla bu haftayı bitiririm öpüyorum hepinizi
merhaba arkadaslar yeni geldim doktordan böbregimde bebek ve miyomun baskısıyla 2. düzey büyüme var her ay kontrole gidicem böbrek ultrasonunda bakacaklar ilerleme olursa tel takılacakmış böbreğe idrar yollarından jinekolojik bir operasyonmuş çok korkuyorum daha önce miyomdan dolayı kanamam olmuşdu dua ettiniz durdu walla şimdide bebeğim ve ben dualarınıza ihtiyacım var dua edinki sağ böbreğim büyüme yapmasın bebeğimi sağlıklı doğurabileyim başıma öyle şeyler gelmesin yarın gene test sonuçlarım çıkacak yazarım doğum iznime kadar hep raporlu olcam işde böyle
Gördüm canım. Evet bak bunlar güzel. Bende böyle alayım o zaman canım a.s.
Hadi bakalım bacım. 2 ay dinleniriz artık hayırlısıyla...
Ben ilk defa 15.haftada hissettim canım. Benimki fazla oynak. Artık eliylemi vuruyor, ayağıylamı rahatlıkla anlıyorum. Bide güzel hıçkırıyoki bazen :) Şimdide oturur vaziyete geçip hem ayaklarıyla aşağıya vurma hemde kafasının hareketlerini gösteriyo bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?