2009 Mayıs Anneleri

marylin evet canım çare olurmu bilmiyorum işde kendi kendime düşürdüm ilacı inş iyi yapıyorum derken kötü olmaz bu böbrek işi ciddi ya korkuyorum çok ben öyle tel falan taktıramam

pınar canım h.sonu bebişin kıyafetlerini ayırayım yıkamak ütülemek kolay olsun diye onlarla uğraştım snein dediğin gibi o kadar çok ehrşey almışımki çıtçıtlılardan falan çoğu giymeden küçülecek.halada gözüm giysilerde:)))

Valla ancak hafta sonu yürüyoruz zaten canım ya...

marylin evet canım çare olurmu bilmiyorum işde kendi kendime düşürdüm ilacı inş iyi yapıyorum derken kötü olmaz bu böbrek işi ciddi ya korkuyorum çok ben öyle tel falan taktıramam

Canım kendi başına hareket etme. Bi sor doktora ya...

Ay canım sorma. Uzun kollusu, kısa kollusu derken bende 40 tane falan badi almışım. Neyseki son aldıklarımı 6-9 yada 9-12 aylık falan aldım. Yakın zamanda etrafımda biri hamile kalırsa yaşadı. Herşeyi devrederim ona :)

offff
çok yemişim y,nme kızlar bensenağlama
midem bulanıyo

biz daha odasını beğenemedik...yerini ayarladık, hafta sonu boya mı yaptırsak, duvar kağıdı mı ona bile karar vermedik

bu arada yeri halı fleks yapmak sağlıklı olmza dimi bebişleri için:uhm:

bulurum :))) sira senin dolapta zaten ona bişi bulmadan rahat edemicem DD

hihoyyythihoyyyt evet evetttt ama aceleee et bacımm olmuyor böle kaç gün oldu yaww delikafadulden

hadın ya bebeklerın uyku saatı geldı herkes yataklara ben yatıyorum ıyı geceler optum kuzucukalrı

milletin uykusunu kaçırdı hatunn sonra çekildii ohhh klava:

Güle güleyin kızlar iyi uykular bol rüyalar bende başka yerleri dolanayım bari

bacım akşam bıraktığım yerdesinn halaaaaaaaa :roflol:

günaydın herkese güzel anneler nasılsınız işe geldik bebişimle birazdan kahvaltımızı yapacağız bu arada şeker testim iyi çıktı kızlar:))) çok şükür

hadi gözün aydın canımmm
canımm allahın izniyle atlatıcaksın bunuda dualarımız tabiki senle ve bütün annelerlee a.s.

kızlar hepiniz iyisiniz inş geçmişi okuduğum kadarıyla herkezin keyfi yerinde şükür Allah bozmasın inş..

marlyn canım sanada çok geçmişş olsun

canım doğru valla hepsini giymeden küçülüyor birçoğu ama insan heves ediyor bende artık mart gibi bebişin eşyalarını ayırıp hastane çantasına yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim arkadaşım 28 haftada hazırla yatağının kenarında bulunsun ne olur olmaz dedi bende öyle yapacağım a.s.

yemek yiyen tüm annişler ve bebişlere aifyet olsun kızlar bizde yemeğimizi yedik ama berrrak hanım öyle bir baskı yapıyor ki kaburgama kasıklarıma yediklerim zor duruyor midemde:1rolleyes:

canım kullanıcı panelinden profili düzenle bölümüne giriyosun. Alt tarafta kişisel rütbe bölümü var. Oraya istediğini yazıyosun yerimseniben

güselim kullanıcı panaline gir profil ayarlarına gir kişisel rütbe kısmına istediğini yaz uzun olmasın tabi

kızzzzzzzzzzzzzzzz okumuyormusun ömer & ali deyyozzzzz
ikisde erkek cnmmmm

çok teşekkür ediyorum kıslar sağolun....

deneme yaptım bakalım olmuşmu?

aa gerçekden görmemişim pardon yaa kusura bakma

kusur nedemek cnm olabülürrrr böle şeylerrrr

o halt etmeler olmasa kaynana olmaz dimi boşverdik zaten
ben alacağımı alıyorum
aslında aldıklarımı çekip koyacam da pili bitti fotoraf makinasının damatlıkları aldık mevlütte giysin diye gs patikleri aldık tulumlar yelekeler .......
babası biraz daha toplansın ananesi ile havuzlu hana gidecek gerekli tüm ihtiyaçları alacak bitecek ...sonra ben çantamı hazırlayacam ...
ssk da olacğı için doğıum fazlalaştı koyacaklarım terlik bardak çatal
peçeteler vs.valizle giedecez hahahaa

Ben geldim kızlar.Bugun gecikmişim Hepiniz iyisiniz inş.ne çok yazışmışınız ööle okuyamadım.OOhh herkes hazırllıklarını bilem bitirmiş en geriden benmi geliyorum ne ben daha bikaç parça bişi aldım bebişime delikafadulden sizi görünce panikliyorum yani geçmi kaldım acaba diyekafamçokkarıştı

Bence halı fleks yaptırma canım. Çok toz tutuyor. Bebek için hiç sağlıklı değil...

Hoşgeldin canım nabersin bakayım?

Evet canım bende martta izne çıkınca hastane çantamızı hazırlayacağım kısmetse. Ne olur ne olmaz...

çok teşekkür ediyorum kıslar sağolun....

deneme yaptım bakalım olmuşmu?

Olmuş bacım a.s.

Hepsi tamamlanır bacım. Bi bakarsın kuzuları almışız kucağımıza :)

Bende yemek yedim şimdi. Hepinize afiyet olsun kızlar.

Defne'm şimdi oturur vaziyete geçti. Kafasını da tam sağ göğüsümün altına dayadı. Ayaklarla aşağıya bastırıyor. Kafasıylada ittikçe itiyor. Bi sola geçiyor bi sağa. Resmen kafasının gittiği yerleri görüyoruz ofiste. Çok eğlenceli olmaya başladı bu zilliler ya hihoyyyt

Hoşgeldin canım. Kız panikleme. Ne olacak bikaç günde hepsini tamamlarsın yerimseniben

iyiyim çok şükür pınarcımm çokk saol Şeniz

kızlar ben halıyı peluş aldım birazdan resmini koyarım topiğe :sm_cool:

iyiyim çok şükür pınarcımm çokk saol Şeniz

kızlar ben halıyı peluş aldım birazdan resmini koyarım topiğe :sm_cool:

Allah iyilik versin canım...

Ya bende peluş gibi böyle tüylü bişey istiyorum ama toz açısından sağlıklı olur mu ona karar veremedim kafamçokkarıştı

Allah iyilik versin canım...

Ya bende peluş gibi böyle tüylü bişey istiyorum ama toz açısından sağlıklı olur mu ona karar veremedim kafamçokkarıştı

cümlemize bitanemmm a.s.

benim aldığım toz kaldıran türden değil canım bende çok dikkat ettim resmini koydum bi bak istersen cnm hatta makinaya atılıp yıkanabiliyor sıkmamak şartı ile

o kadar net izleyebiliyomusun?? ne güzel yaaa
ben de harekatleri hep hissediyorum, böyle karnım bakınca oynuyo, zıplıyo arada ama neresi kafası, bacakları nerde onu hissedemiyorum:uhm:
galiba benim karnım biraz tombiş:dance:

kızlar idrar testimde şöle yazıyor 14-15 lökosit 2-3 eritrosit ve 16-17 epitel görüldü sizce normalmi bilginiz varmı

cümlemize bitanemmm a.s.

benim aldığım toz kaldıran türden değil canım bende çok dikkat ettim resmini koydum bi bak istersen cnm hatta makinaya atılıp yıkanabiliyor sıkmamak şartı ile

Gördüm canım. Evet bak bunlar güzel. Bende böyle alayım o zaman canım a.s.

Pınarcım yeni geldim anca okudum yazıları bende bu ay sonunda çıkıcam inşallah

Hadi bakalım bacım. 2 ay dinleniriz artık hayırlısıyla...

Ben ilk defa 15.haftada hissettim canım. Benimki fazla oynak. Artık eliylemi vuruyor, ayağıylamı rahatlıkla anlıyorum. Bide güzel hıçkırıyoki bazen :) Şimdide oturur vaziyete geçip hem ayaklarıyla aşağıya vurma hemde kafasının hareketlerini gösteriyo bize :)

cnm allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda..her zaman ediyorum dua ..

günaydın herkese güzel anneler nasılsınız işe geldik bebişimle birazdan kahvaltımızı yapacağız bu arada şeker testim iyi çıktı kızlar:))) çok şükür

ılgıncım gözünaydın tatlım testin iyi çıkmıs..

maşallah kızına nnesi..kocaman olmus..

cnm gecmiş olsun.stres yapma cnm inşallah düzelir bir an önce

ayy maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…