ayy maşallah :))
Inş dinlenicez pınarcım bugün okadar çok karnım ağırıyorki of ya
aaa pınarcım sende hışkırığını hissediyormusun böyle ağır ağır atan kalp atışı gibi değilmi ??
misafir geldi şimdi arada kaçamak yapam dedim kızlar benim karnım heo hıçkırır vaziyette oynuyor tekme atınca bariz bellide hep titreme halinde karnım eşime din gösterdim kendinmi yapıyorsun dedi yooo dedim inanamadı adam topmu oynuyorsunuz len dedi...........bide benim boşluğuma kadar dayanıyor tekmeler........kafası değildir ama karnımın oratasında oluyor popolarını kaldırıyolar bi tarafa dağ gibi bi taraf aşağaıda kalıyor ........karnım armut gibi oldu yaaaaaaa
annemim komşusu geldi aaaaaaaaaa karnın kocaman olmuş diyor bana .....yukarın şişmiş aşağıda bişey yok diyor.....dedim içimden deli bu kadın iki bebek var dikkatinizi çekerim dedim.......
millet can sıkmaya birebir sanki ikiz gebelik yaşmışlar 7 ay bitince ben davul gibi olurum
bakalım o zaman ne diyecekler........oğluşlarım dombili olsunda ben şişmeye rağzıyımmmmm
Hoşgeldin Fulya'cım. Nasılsın tatlım?
İnşallah bacım. Bende bi yerimden kalkıp ofiste bile tur atamadım. Vallahi uyuştum oturmaktan ya :çok üzgünüm:
Evet canım bazen öyle yavaş yavaş oluyor. Bazende fena takılıyor kuzum. Hızlı hızlı hıçkırıyor kaydirigubbakcemile3
misafir geldi şimdi arada kaçamak yapam dedim kızlar benim karnım heo hıçkırır vaziyette oynuyor tekme atınca bariz bellide hep titreme halinde karnım eşime din gösterdim kendinmi yapıyorsun dedi yooo dedim inanamadı adam topmu oynuyorsunuz len dedi...........bide benim boşluğuma kadar dayanıyor tekmeler........kafası değildir ama karnımın oratasında oluyor popolarını kaldırıyolar bi tarafa dağ gibi bi taraf aşağaıda kalıyor ........karnım armut gibi oldu yaaaaaaa
annemim komşusu geldi aaaaaaaaaa karnın kocaman olmuş diyor bana .....yukarın şişmiş aşağıda bişey yok diyor.....dedim içimden deli bu kadın iki bebek var dikkatinizi çekerim dedim.......
millet can sıkmaya birebir sanki ikiz gebelik yaşmışlar 7 ay bitince ben davul gibi olurum
bakalım o zaman ne diyecekler........oğluşlarım dombili olsunda ben şişmeye rağzıyımmmmm
Aman zaten herkez yoruma hazır banada kız senin karnın neden şişmiyor yoksa hamile değilmisin bizimi kandırıyorsun kilo aldım demiyonda hamileyim diyon demişti komşu şok oldum yuh yani dimi ama
kızlar sizinde sürekli tuvalet ihtiyacınız var gibimi gidiyorum yok ama sürekli var gibi idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı psikolojik mi acaba hani böbreginde büyüme var faaln dediler ya?
masallah defnemıze...onun sanı taaa bastan berı bellı annesiii....
MARLIYN CNM masallah senınde kızına...ohoh ne gusel buyumus ole annesı..
BENISEC2 cnm cok gecmiş olsun yaa..ahsenın bu bebiş baya nazlı olcak annesiii...kıyamam ona ben...inşallah buyumez tatlım ...sııkma sen canını..herseyın vardır caresı tıp artık cok ıleriii...
bızde anca gelebıldık teyzelerı oglusla...gezmeye gıttık bugun...opuorum hepınızı..umarım gununuz ii gecıordurr..hasta rahatsız olan tum annişlere acıl şifalar dılıyorum...a.s.:CüvCüv:
kızlar sizinde sürekli tuvalet ihtiyacınız var gibimi gidiyorum yok ama sürekli var gibi idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı psikolojik mi acaba hani böbreginde büyüme var faaln dediler ya?
siribroncum hoşgeldin cnm..
hosbulduk fulyacım..nasıl bakalım bebişlerımız...iimi annesiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?