2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba! nasılsınız? bebişler nasıl? biraz önce okuduğum yazıda, 3.trimestre (27. hafta ve sonrası) giren anne adaylarının artık daha çok kalsiyum,omega-3 ve demire ihtiyaçları olduğu yazıyordu. demir ve kalsiyumu zaten biliyoruz da,omega-3 için balık ve ceviz tüketin bol bol diyor. kısa bir bilgiyerimseniben
birde öğretmenler için söylüyorum arkadaşlar; doğuma 3 aya kala ve doğumdan 1 yıl sonra nçbet görevi verilemiyor. haberiniz olsun,hakkınızı yedirmeyin.

hoşgeldin cnm..nasılsın? evet cevizi ne zamandır ihmal ediyordum tekrardan yemeye baslasam iyi olacak

kızlar yine uzun zamandır giremedim, yine annemdeydim, mide bulantılarım tam gaz geri döndü. ölüyorum valla. dün geldim eve dünden beri geçmişi oku oku anca bitirdim. ne çok şey olmuş yine ne çok şey konuşulmuş.

tutkuncum, görümcenle olan gelişmelere sevindim, hayırlısı olsun inşallah. zaten bi sürü sıkıntın var en azından o yük olmamış sana. çocuğunu saymazsak tabii...

civciv senin yükleme macerana da epey güldüm. kahraman arkadaşım benim yazık sana, güldüm ama bi yandan da çok üzüldüm...

fulya, yeni anne, dırımkızı, ugurnuriye, alsu, seherim, belgique, benisec, marylin ve diğer rahatsızlıkları olanlar, gripten yatanlar, kanı düşük şekeri yüksek çıkanlar, bütün güzel anneler hepinize çoook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinn:Saruboceq::Saruboceq:

ilgincim çok geçmiş olsun arkadaşına, acil şifalar inşallah...:Saruboceq:

e vitamini tableti di mi? dra sordun mu canım ya bi sakıncası yoksa hepimiz kullanalım valla... bu arada süslerini gördüm çok güzel olmuş ellerine sağlıkkkk

Kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.Bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba???

benimki erkek ve baştan beri hep solda hissediyorum. :jeyyar:

KIZLARRRRRRR ankakuşu, civciv1981, mutahhara BURDASINIZ GÖRDÜM UYANIIIIIIIIINNNNNNNNNN

ah canım yaaa o sırada geçmişi okuyodum bu mesajını hiç görmedim bile. ama görünce de çok içim acıdı keşke orda olsaydım da kaynatsaydık dedim.

valla uzuuun oldu ama napıyım kızlar toptan cevaplayınca böyle oldu, kusura bakmayın...

kızlar bu arada claries'i küstürmüşüz. bi daha gelmicekmiş buraya. Lütfen canlarım benim çok hassassız birbirimize sahip çıkalım. ben CLARIES'I GERİ BEKLİYORUZ kampanyası başlatıyorum. bana katılanlar elime mum diksiiiinnnnnnnn kaydirigubbakcemile2:1hug:

bu arada bu elime mum diksin oyununu herkes hatırlıyo di mi? yoksa ne diyo bu deli diyosunuz da rezil mi oldum ben yaw

aa ne olmuşş nerde yazmışş kii???:1shok::1shok:

aa ne olmuşş nerde yazmışş kii???:1shok::1shok:

valla canım iki günde yüz küsür sayfa okuduğum için kafam çok karıştı hangi sayfada yazıyodu bilmiyorum ama bir şey sormuş, sorusu bir şekilde gözden kaçmış. o da kırılmış bize bi daha girmicem bu topike demiş. öyle olmasın gelsin di mi. ağzımızın tadı kaçmasın

bu arada bu elime mum diksin oyununu herkes hatırlıyo di mi? yoksa ne diyo bu deli diyosunuz da rezil mi oldum ben yaw

evet canım ben biliyorum. eminim herkes de çocukluğundan hatırlayacaktır.
claries konusunda da sana katılıyorum. bazen benimde oluyor sorduğum bir soruya cevap alamadığım. ama belki gözden kaçmıştır filan diye bi daha soruyorum. ona rağmen bazen hiç cevap alamadığım bile oluyor. ama dediğin hepimiz çok hassasız,belkide claries'inde hassas bir dönemine gelmiş olabilir. geri çağıralım!

ANKAKUSUM CNM HOŞGELDİN. sana da cook gecmiş olsun cnm.bende annemde kalıyorum ama iyileştmeme rağmen eşimin işleri çook yoğun ondan..
ben yemek yemeye gidiyorum tatlım şimdi az sonra gelirim

herkese merhaba kızlar bugün hiç giremedim siteye geçmişi bir okuyayım dedim ayy bitiremedim vazgeçtim umarım herkes iyidir, yaprak dökümü başladı kızlar heralde ondan kimse yok neyse bende çıkayım izleyeyeim bari hepinizi öpüyorum arkidişler kuzucuklarınıza iyi bakınhihoyyyt

sevgili ankakuşu desteğin için çok teşekkür ederim canım hassasiyet konusunda çok haklısın acayip duygusalım son günlerde vede kırılgan offf ilgiye ihtyicam var işte kızlar kusura bakmayın bu annelik hormonları mahfetti beni yaaa

cnm inan bu kırılganlık başa bela bende bu konudan cok muzdaribim kızlar hiç hatırlamamki kimsyle küs kalayım ama hamile kaldıgımdan beri
nerdeyse herkesle küsüm bazılarıda cok anlayışsız yaklaşıoklar
ama dimi?? sinirler zaten bozuk kafalar darmadagın herkafadan bi ses
bazen anneme bile katlanamıorum allahtan dilegim kalıcı olmaması
inanaın msnimde bissürü arkadaşımı engelledim napım
sorular bitmio herkese laf anlat bide takmıslar kızıma ne isim koyucam
SİZENEEEEE dicem olmuo okadar abartıolarki birgül koy diyip dalga
gecenler bile oluo cok doluyuuum COOOOOKKKK
:çok üzgünüm:

tutkuncum, minjum , cerenim, mutahharam ,tülaycım , pınarcım ,fulyacım, yeni anne, dırımkızı, ugurnuriye, alsu, seherim, belgique, benisec, marylin claries cherrycim,ojefıstığım , semracım tüm güzel mayıs anneleri günaydın nasılsınız bugün :))))):1hug:

kırılganlık ve duygusallık konusuna gelince bende dün babamla biraz tartıştım neredeyse ağlayacaktım karşımızdakilerin bizi anlaması zor valla

umarım günümüz iyi geçer kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…