evet olmasın fulyada anlamadım hala karınımdaki ağrı geçmedi inş geçer
kızlar merhaba! nasılsınız? bebişler nasıl? biraz önce okuduğum yazıda, 3.trimestre (27. hafta ve sonrası) giren anne adaylarının artık daha çok kalsiyum,omega-3 ve demire ihtiyaçları olduğu yazıyordu. demir ve kalsiyumu zaten biliyoruz da,omega-3 için balık ve ceviz tüketin bol bol diyor. kısa bir bilgiyerimseniben
birde öğretmenler için söylüyorum arkadaşlar; doğuma 3 aya kala ve doğumdan 1 yıl sonra nçbet görevi verilemiyor. haberiniz olsun,hakkınızı yedirmeyin.
günaydın herkese kızlar nasılsınız benim moralim pek iyi değil sabah eşimi çok yakın arkadaşım aramış eşi yoğun bakıma alınmış acil böbrek bulunması gerekiyormuş ben hamileyim diye eşimle konuşmuş ağlamış kızlar dua edin olur mu Allah çocuğuna eşine bağışlasın inşallah
Benimde diş etlerimde kanama oluyor doktorum olur korkulacak bişey yok dedi hatta vampir gibiydim kan doluyordu ağzım ama kızlar havuç suyu sıkıp içmeye başladım uzun süredir hiç bişey yok çok şükür
kızlar birde göğüslerimiz emzirmede yara olmasın diye ben evicap diye bir vitanin kullanmaya başladım şefaf bir kapsül yağ var sanki içinde sıkıp patlatıyorum onu göğüslerime sürüyorum halamda kullanmış bunu ve göğüsü yara olmamış hiç tavsiye ederim her akşam alıp sürün
Kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.Bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba???
KIZLARRRRRRR ankakuşu, civciv1981, mutahhara BURDASINIZ GÖRDÜM UYANIIIIIIIIINNNNNNNNNN
kızlar bu arada claries'i küstürmüşüz. bi daha gelmicekmiş buraya. Lütfen canlarım benim çok hassassız birbirimize sahip çıkalım. ben CLARIES'I GERİ BEKLİYORUZ kampanyası başlatıyorum. bana katılanlar elime mum diksiiiinnnnnnnn kaydirigubbakcemile2:1hug:
aa ne olmuşş nerde yazmışş kii???:1shok::1shok:
bu arada bu elime mum diksin oyununu herkes hatırlıyo di mi? yoksa ne diyo bu deli diyosunuz da rezil mi oldum ben yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?