sevgili ankakuşu desteğin için çok teşekkür ederim canım hassasiyet konusunda çok haklısın acayip duygusalım son günlerde vede kırılgan offf ilgiye ihtyicam var işte kızlar kusura bakmayın bu annelik hormonları mahfetti beni yaaa
tülaycım , pınarcım ,fulyacım, yeni anne, dırımkızı, ugurnuriye, alsu, seherim, belgique, benisec, marylin claries tüm güzel mayıs anneleri günaydın nasılsınız bugün :)))))
kırılganlık ve duygusallık konusuna gelince bende dün babamla biraz tartıştım neredeyse ağlayacaktım karşımızdakilerin bizi anlaması zor valla
umarım günümüz iyi geçer kızlar
GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ
BUGÜN NASILSINIZ
Geçmişi okuyup geliyorum.
tutkunum en başa ekledim seni kızzzz görmedin mi hamişlik işte unutkanlık yapıyor
semracım merhaba tatlım nasılsın :))) rapor için 32 haftada olman gerek doktorun çalışabilir raporu verirse son haftaya kadar çalışabiliyorsun
sağol canım iyim sen nasılsın bebiş nasıl? ay inşallah çalışabilirimde ir aksilik çıkmazsa doğumdan sonra kızımla daha çok vakit geçirmiş olurum
Hadi bakalım nice haftalara hep beraber canımherkeslere günaydınnnn....
bugün bizim en sevdiğimiz günsüprizzzzz
çünkü her perşembe hafta dönümümüzhihoyyyt
28 haftayı bitirdik teyzeleri....
oh oh gıcık kadın yok bugünhihoyyythihoyyyt canım rapor benim bildiğim 32. haftanın sonundan bitiminden itibaren ama sen dr sor.Herkese günaydın bayanlarhihoyyytbiz kızmla geldik işe bugün şefim geç gelicek bende hemen açtım siteyisengözlerimebaksanab kızlar size birşey sorucam hani dr. çalışabilir siye rapora laınıyor ya onu 32,haftadamı alıcaz bilginiz varmı?
Bunu kaçırmışım dr benim kızın sağda olduğunu söyledi ama benimki en fazla soldan depikliyor arada da tırnak atıyor mink cadım yumruklar cabasıEveet kızlar geçen gün bir soru sormuştum sabah sabah üşenmedim liste yaptım.Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.
1.min-ju sağ taraf erkek.
2.ojelifıstık sağ taraf erkek
3.cherry06 sağ taraf kız
4.dırımkızı sol erkek
5.sibiko sol erkek
6.ankakuşu sol erkek.
Bu durumda sol taraftan oynayan erkekler çoğunlukta .Ojelifıstıkcım biz gidip tekrar cinsiyete baktırsak iyi olur bizim oğlanlar niye sağdan oynuyor :jeyyar::jeyyar:
Kız görmedim kız enbaştayım ovvvvv şeker başıma vurdu galibatutkunum en başa ekledim seni kızzzz görmedin mi hamişlik işte unutkanlık yapıyor
semracım merhaba tatlım nasılsın :))) rapor için 32 haftada olman gerek doktorun çalışabilir raporu verirse son haftaya kadar çalışabiliyorsun
minjum ekledim bebişim:))))))) naber bebiş nasıl annesi
herkeslere günaydınnnn....
bugün bizim en sevdiğimiz günsüprizzzzz
çünkü her perşembe hafta dönümümüzhihoyyyt
28 haftayı bitirdik teyzeleri....
Herkese günaydın bayanlarhihoyyytbiz kızmla geldik işe bugün şefim geç gelicek bende hemen açtım siteyisengözlerimebaksanab kızlar size birşey sorucam hani dr. çalışabilir siye rapora laınıyor ya onu 32,haftadamı alıcaz bilginiz varmı?
Eveet kızlar geçen gün bir soru sormuştum sabah sabah üşenmedim liste yaptım.Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.
1.min-ju sağ taraf erkek.
2.ojelifıstık sağ taraf erkek
3.cherry06 sağ taraf kız
4.dırımkızı sol erkek
5.sibiko sol erkek
6.ankakuşu sol erkek.
Bu durumda sol taraftan oynayan erkekler çoğunlukta .Ojelifıstıkcım biz gidip tekrar cinsiyete baktırsak iyi olur bizim oğlanlar niye sağdan oynuyor :jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?