2009 Mayıs Anneleri

Claries tekrar geri dönmene sevindim.Yeniden hoşgeldin..a.s. Okadar çok çene yapıyoki bu kızlar çoğu mesaj arada kaynıyo bazen kendim yazıp kendim okuyorumkaydirigubbakcemile3

Sanada günaydın.Ben niye yokum o lisede bakıym:dilcikar: Şaka biryana biraz umursamaz olmak lazım sanırım yoksa geçmez bu hamilelik biz bebişleri düşünelim.Bizim stresimiz onları etkilemesin bari:asigim:

GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ
BUGÜN NASILSINIZ
Geçmişi okuyup geliyorum.

Hoşgeldin tutkuncum.bugun erken kalktık gece uyutmadı bebiş saolsun gececimi olcak nee delikafadulden uykumu alamadım siteyi gözden geçirip gidip uyuycam yine.

claries tatlım hoşgeldin hormonlarımız değişiyor alıngan ve duygusal olmamız çok normal birbirimize destek olarak aşarız mayıs anneeleri olarak kızlarrrrrrr

Ay bugün kimse yok dün iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Dün öğleden sonra gittim tahlil sonucumu aldım.Ben de de hamilelik şekeri çıktı 165 yazıyor olması gereken değer 120-140 arası hemen diyete başladım şekersiz çayla dr nediyecek bakalım hemen bir diyet listesi çıkardım 2000 ve 2500 kalorilik sonra arkadaşımı aradım geçen bahsetmiştim dr sezeryn önerdi kabul etmemiş diye biraz bilgi verdi.oda bu cuma dr gidecekmiş dr çantanla gel demiş bebişi 4 kiloyu geçmiş hamilelik şekeri olan annelerde bebişlerin solunum ve ciğerleri daha geç gelişiyormuş doğunca anlaşılıyormuş bu sebeple küvez olan hastanede doğum daha mantıklı oluyor.Arkadaşlar diyetisyene giden varmı ve nediyeti yazdı dr larınız paylaşalım lütfen durum ciddi yani.Sadece perhiz şansımız var.
Claries dönmene sevindim canım
Pınar bende rüyamda kızımı gördüm koyu kumral saçlıydı ama gözleri babasının gibi gri maviydi kardeşimde saışın mavi gözlü görmüş bakalım doğunca nasıl olacak
Dırmkızıkız göbek möbek ne önemli önemli olan sağlıklı öyle de geç
Ankacımartık seni az görüyoruz
Kız Ceren naber bu arada öğretmenlik nöbet izni ile ilgili şunu yapabilirsin sevkine dr un nöbet ve ağır işlerden uzak durması uygundur yazarsa 3 haftalık hamile olsan bile muafsın
İLGİN beni yazmamışsın çok kırıldım valla
[k] {n} [k] kime neki ismi ne gıcıklar bende öyle diyenlere Gaffure yada Şukufe düşünüyorum derdim istediğimi koyarım bebek benim Allah allah
Civciv yine mi uyuyorsun
Fulyacım nasılsın
EEEEEEE hadi kimse gelmedimi uykucular

herkeslere günaydınnnn....

bugün bizim en sevdiğimiz günsüprizzzzz
çünkü her perşembe hafta dönümümüzhihoyyyt
28 haftayı bitirdik teyzeleri....

Herkese günaydın bayanlarhihoyyytbiz kızmla geldik işe bugün şefim geç gelicek bende hemen açtım siteyisengözlerimebaksanab kızlar size birşey sorucam hani dr. çalışabilir siye rapora laınıyor ya onu 32,haftadamı alıcaz bilginiz varmı?

Eveet kızlar geçen gün bir soru sormuştum sabah sabah üşenmedim liste yaptım.Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s.

1.min-ju sağ taraf erkek.

2.ojelifıstık sağ taraf erkek

3.cherry06 sağ taraf kız

4.dırımkızı sol erkek

5.sibiko sol erkek

6.ankakuşu sol erkek.

7.ilgin0707 sağ taraf kız

8.tutkun09 sol kız

Bu durumda sol taraftan oynayan erkekler çoğunlukta .Ojelifıstıkcım biz gidip tekrar cinsiyete baktırsak iyi olur bizim oğlanlar niye sağdan oynuyor
:jeyyar::jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
tutkunum en başa ekledim seni kızzzz görmedin mi hamişlik işte unutkanlık yapıyor

semracım merhaba tatlım nasılsın :))) rapor için 32 haftada olman gerek doktorun çalışabilir raporu verirse son haftaya kadar çalışabiliyorsun

Minju cum iyiyim valla sen nasılsın
Bişey sorcam bu Min ju ismi sevdiğin içinmi yoksa bir ünlü falan ismimi neden sordum ben Kore lileri ve Kore kültürünü çok severim hatta hergün bu kore dizilerini takip ederim seni yurt dışında bir ülkeye göndrecez neresi deseler önce Kore sonra diğrlerini söylerim bu kadar fanatiğim yani

sağol canım iyim sen nasılsın bebiş nasıl? ay inşallah çalışabilirimde ir aksilik çıkmazsa doğumdan sonra kızımla daha çok vakit geçirmiş olurum

minjum benimde sağ tarafta kızım olacak:)) Allahın izniyle birde sivri göbek erkek derler inan tüm vücudum aynı öne doğru sivrilen bir göbüşüm var hatta iş arkadaşlarım eğer bu şekilde kızın olursa bu görüşü bir daha önemsemeyiz diyorlar onlar bile inanmıyor ama benim berreağım olacak Allahın izniyle:)))))))

sağol canım iyim sen nasılsın bebiş nasıl? ay inşallah çalışabilirimde ir aksilik çıkmazsa doğumdan sonra kızımla daha çok vakit geçirmiş olurum

bizde iyiyiz tatlım bende Allahın izniyle bir aksilik olmazsa doğumdan önce beş haftamı doğumdan sonra kullanmak istiyorum bebişimizle daha çok vakit geçiririz dediğin gibi:1hug:

Hadi bakalım nice haftalara hep beraber canım

oh oh gıcık kadın yok bugünhihoyyythihoyyyt canım rapor benim bildiğim 32. haftanın sonundan bitiminden itibaren ama sen dr sor.

Bunu kaçırmışım dr benim kızın sağda olduğunu söyledi ama benimki en fazla soldan depikliyor arada da tırnak atıyor mink cadım yumruklar cabası

Kız görmedim kız enbaştayım ovvvvv şeker başıma vurdu galiba

minjum ekledim bebişim:))))))) naber bebiş nasıl annesi

İlgincim teşekkür ederim çok incesin utandım bak şimdi Bugun iyiz çok şükür.ama nedense busabah kalktığımda gözlerim şişmişti kısık kısık bakıyodum yeni açıldı.gece uyuyamadım ondanmıdır acaba.çok komik görünüyodum yani aynaya bakınca gülmeye başladım kaydirigubbakcemile3

Sanada günaydıın.Hayırlı olsun bebişinin yeni hafta başı.a.s. Bizim hafta başımızda çarşamba.Bu hafta 27yi bitircez inş.

Hoşgeldin.Ah canım anlasam şu rapor işlerinden cevaplardım ama çalışmadığım için hiçbi fikrim yok :uhm:

canım günaydınkaydirigubbakcemile2yok ben eminim oğluşumdan teyzesi3-4 defa pipisini gördüm ben. siz gördünüzmü peki pipisini oğluşunun?

Hamilelik döneminde ve doğum sonrasında izin süresi ne kadardır?
Hatice Tokgöz: İzin süresi 8 haftası doğumdan önce, 8 haftası doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 haftadır. İstendiği takdirde, sağlık durumu iyiyse ve doktor onay veriyorsa doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışılabilir. Çalışılan bu süreler doğum sonrası izne eklenir. İstenirse bu süreler sonunda işçi 6 aylık ücretsiz izin kullanabilir ve bu süre yıllık izin sürelerini etkilemez.

Çoğul gebeliklerde süre daha uzun mudur?
Hatice Tokgöz: Çoğul gebeliklerde ise doğumdan önceki sekiz haftalık süreye iki hafta daha ilave edilir.

Hamileliğini sağlıklı geçiren bir anne adayı tüm iznini doğum sonrası kullanma hakkına sahip midir?
Hatice Tokgöz: Daha önce de belirttiğimiz gibi ancak doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışılabilir ve bu süre doğum sonrası süreye eklenerek kullanılabilir.

SSK'lı, Bağ-kur'lu ve Emekli Sandığı mensubu anne adaylarının gerekli izni alması için izlemesi gereken prosedür nedir?

Firmanızın muhasebe bölümünden çalıştığınız firmanın hangi sigorta müdürlüğüne bağlı olduğunu öğrenmelisiniz. Firmanın adresine göre doğru kuruma gidilmesi gerekir. Aksi takdirde size işlem yapmazlar.

Doktorunuzdan beklenen doğum tarihini öğrenin. Bu tarihten en fazla 8 hafta öncesini hesaplayın ve randevu almanız gereken günü hesaplayın. Kadın doğum bölümünden herhangi bir doktordan randevu alın.

İşyerinizden aldığınız vizite kağıdı ve sağlık karnesiyle sigorta hastanesine gidin. Doktor doğum tarihi konusunda sizinle aynı fikirde olursa size doğum izin belgesini verecektir. Doktor raporu almadığınız takdirde doğum öncesi izin hakkınızı hukuki olarak kaybedersiniz.

Bu belgeyi saklamanız gerekir. Doğum ücretinizi almak için bu belgeye ihtiyacınız olacak. Ve doğum izniniz bu belgenin verildiği tarihte başlar.

ojefıstığım günaydın canım sen nasılsın yiyenimiz nasıl annesi biz kahvaltı yaptı bebişimle şimdi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…