2009 Mayıs Anneleri

benimde son gaz boğaz yanmam devam ediyor.öldürüyor beni.asitler boğazımı mahvetti.......ölecem bu yanmalardan

sağol canım sen nasılsın kızımın adaşı nasıl bakalım defne hanımlar ::))

Defne'min keyfi eyrinde çok şükür teyzesi. Kıpır kıpır bi sağa bi sola gidip gidip geliyo. Napıyosa artık. Sıkıldı volta atıyo galiba mercimeğim benim kaydirigubbakcemile3

kızlar bir sorum olacak
aranızda kabızlıktan yakınan varmıdır?

Canım hamilelikte kabız çok sık görülürmüş. Hele de demir hapı kullanıyorsan daha beter. Bana yapmadı çok şükür ama doktorum yapar demişti...

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

benimde son gaz boğaz yanmam devam ediyor.öldürüyor beni.asitler boğazımı mahvetti.......ölecem bu yanmalardan

Canım o bikaç gündür ara arar bende de oluyor. Ne fena bişeymiş ya. Mide yanması gibi de değil. Resmen cayır cayır yanıyor bazen yemek borum. Sırf biraz iyi gelsin diye habire s uiçiyorum :çok üzgünüm:

sağol canım
benim de fazla olmuyor, 2 haftada 1 falan
kuru eriği seviyorum, su içiyorum ama olduğu zaman da hemen telaş yapmaya başlıyorum
inşalla oğluşuma zararı olmaz diye süprizzzzz

kızlarrrrr

SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?

ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:

valla çok ihmal ediyoruz ben bugün bakıcam o bana çoktan verdi hediyesini güzel bir cüzdan almış benim kocişim::))kendisi çok zevk sahibidir ben ne alsam acaba aklıma hiç bir şey gelmiyor ::))

canlarım yaa benim bulantım kusmam son gaz devam valla((( akşamları özellikle yemek yediğim anda offff( neden geçmedi ki hala

canım bazı kişilerde böyle oluyormuş maalesef miden daha hassas sanırım benimde tükürük problemim devam ediyor elimde bir bardak sürekli tükürüyorum ve doğurana kadarda geçmeyecek neyse az kaldı ha gayret bize mayıs anneleri

ama ılgın doktora söyle canım mideni rahatlatması için ilaç verebilir yoksa kalıcı bir şey falan kalmasın tedbir olsun

kızlarrrrr

SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?

ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:
Ay evdeyim ne planı yapayım ne alayım şimdi bak içime düştü ne yapsam ki.

canlarım yaa benim bulantım kusmam son gaz devam valla((( akşamları özellikle yemek yediğim anda offff( neden geçmedi ki hala
Benimde devam yemek yemeyede yememeye de korkuyorum

kızlar bir sorum olacak
Canım benim olmaz genelde ama hissettim mi müsli yiyorum sabah aç karnına bide 3 tane güneşte kurutulmuş kayısı bire bir bide söylemesi ayıp ben ne zaman lahmacun yesem hisal olurum yani menü belli.

Kız seninki hopluyor galiba yada tırnak atıyordur
Kız Pınar sen sevgililer günü için napçan vardır sende ilginç şeyler
ojeli dikkat boğazına aman sıcak tüket

sağol canım
benim de fazla olmuyor, 2 haftada 1 falan
kuru eriği seviyorum, su içiyorum ama olduğu zaman da hemen telaş yapmaya başlıyorum
inşalla oğluşuma zararı olmaz diye süprizzzzz

Yok canım oğluşuna ne zararı olacak bacım. Hani olurda haftalarca çıkamazsın falan o zararlı tabi. Ama o kadar olur yani dert etme...

Ay bacım o eskidenmiş yahu. Geçen senelerde resmimizi 1000 parçalık puzzle'mı yaptırmadım. Adımıza siteler mi açmadım? Ama valla bu sene aklım fikrim kızımda ne yalan söyleyeyim. İlginç bişi yok yani. Yarın alırım bi hediye kocişime. Akşama da bi yemeğe giderüz kaydirigubbakcemile3 Eve döndükten sonrasını anlatamam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bir sorum olacak

benim de önlemini almazsam kabızlık sorunum hat safhalara ulaşıyo canım yaa..

ama ben çözümünü buldum..
öyle sabahları kuru kayısı falan yemek fayda etmedi bana..
hani gün kurusu kayısı dedikleri kayısı var ya, böyle kahverengi olan, ondan alıyorum yarım kilo, yıkayıp bi tencereye koyup üstüne çıkıcak kadar su koyuyorum sonra böyle bayağı bi kaynatıyorum..artık parçalanıyo gibi oluyo, iyice dağılıyo yani..
sonra dolaba koyuyorum, ve her gece yatmadan bi kase çıkarıyorum, sabah aç karınla kalkar kalkmaz bi kase yiyip üstüne sıcak su içiyorum, sonra kahvaltı yapıyorum..

bunu dene mutlaka tatlım, acayip işe yarıyoyerimseniben

Teşekkür ederiz pınarcım iyiz bugun.gecede uykumuzu aldık keyfimiz yerindeehihoyyyt yerim ben o mercimeğiiicokacimcoook.

Kız seninki hopluyor galiba yada tırnak atıyordur
Kız Pınar sen sevgililer günü için napçan vardır sende ilginç şeyler

Ay alemsin yaa sabah sabah krize girdim.bi an hayal ettimdeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bebişin yanında ne diyon sen öle bakiimm çok ayıp acı biber süreriz baakk:jeyyar::jeyyar:

AYNEN VALLA BENDE ÖYLE. AMA GEÇİRMİYOR.BEN 2 AYDIR HERGÜN ÇEKİYORUM.

YOK CANIM O TÜR BOĞAZ AĞRISI DEĞİL. HAMİLELİK REFLÜSÜ BENDEKİ. YEMEK BORUM CAYIR CAYIR YANIYOR. ÖLDÜRÜYOR BENİ 2 AYDIR GÜNLÜK YANIYORUM. BİRDE BU 2 GÜNDÜR ACAİP ŞİDDETİDE ARTTI NEYSE.ŞURUBUM VARDI O DA BİTTİ ŞİMDİ DOKTORA GİTTİĞİMDE YAZDIRIRIM ARTIK:çok üzgünüm:

Galiba bizler sevgililikten geçtik anneler babalar günlerini takip edicez.Bizde perhizdeyiz 6 aydır bi atraksiyon olamaz yani

bu bizim kurtçukların tırnakları uzuyor artık bide bi gebelik sitesinde yazıyor hopluyorlarmış yaramazlık yapıyorlarmış.Yaramaz bunlar zaten günde en az7-8 defa depikliyor garip şeyler yapıyorlar

Evet yaa hiç çekilmiyor o yanmalar.Bazı yiyeceklerde tetikliyo sanırım.Mesela ben soğanlı bişey yiyince daha beter azıtıyodu.Ama şu ara yok neyseki ara ara oluyor.

kızlar bir sorum olacak

yok canım allaha şükür ben portakalı çok tüketiyorum sanırım ondan olmuyo meyveleri posası ile tüket mutlaka

pınarcım ılık süt iç oda iyi geliyormuş bir kaç yudum

ya bende ne alsam bir türlü karar veremiyorum öyle hoşuna gitmiycek bir şeyde almak istemiyorum senin teklifi bende kocişe yapsam kendi hediyesini yarın kendi seçsin bence iyi fikir vallahi dur arayıp söyleyim ne diyecek bakalım hihoyyyt

ah ah neler neler yapıyorlar yaramazlar kızlar benim göbek deliğim düm düz oldu bide kahverengi bir şerit gibi iz oluştu bazen öyle bir geriyor ki kızım anlatamam bazen de üstünde toplanıyor gerdiriyor çok acıyor canım

sağolun fıstıklar teşekkür ederim:))))))))))))))))
kabızlık çok şükür ben yaşamıyorum çok sıvı alıyorum kuru erik kuru üzüm ve kuru kayısı yiyorum günde üç dört tane iyi geliyor

az kaldı kızlar çok şükür zoru atlattık sayılır bebişlerimize kavuşacğız Allahın izniyle:))))))

dün doğum yapan arkadaşımla msn de yazıştık valla bebişi maşallah çok tatlıydı:))) bol bol dinlen uyu bebek doğunca çok ararsın uykuyu dinlenmeyi dedi ama herşeye değiyorlar valla :))))

canım ben de o kayısıdan çok severim
alıp yiyorum, bazen çaya koyuyorum, yumşuyor çok güzel oluyor hihoyyyt
bir de senin dediğin gibi yapayım çok sağol kaydirigubbakcemile5

Bebişin yanında ne diyon sen öle bakiimm çok ayıp acı biber süreriz baakk:jeyyar::jeyyar:

Sabah sabah güldürürüm ben işte adamı böyle hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ay kötü canım ya.Yazdır biran önce valla :çok üzgünüm:

Kızlar bu arada şu Chicco'nun İyonlu Soğuk Buhar Makinesi varya. Ondan alıcam da. Genelde duyumlarım iyi bi cihaz olduğu yönünde. Bi mağazada çok iyi indirimli fiyata buldum. Zaten çoğu Chicco mağazasında da kalmamış. Bugün siparişini vermem lazım. Satıcı kadın depoda bitmeden isteyeyim dedi. Fikriniz var mı?

pınarcım valla çocukta olsa eşinle ilk gün ki heyecanını kaybetme benden tavsiye erkekler bebek olunca kendilerini dışlanmış hissediyor çünkü tüm ilgi bebekte doğal olarak asıl bundan sonra daha bakımlı daha güçlü bir kadın olmamaız lazım hem iş hem ev hem çocuk hemde eşlerimiz bizden emek bekliyordelikafadulden kadın olmak zor biz maşallah şimdi bile birbirimize süpriz yaparız dün montumun cebine elimi bir attım bir not seni seviyorum dünya güzelim:lepi: ayy nasıl mutlu oldum koçişim yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…