sağol canım sen nasılsın kızımın adaşı nasıl bakalım defne hanımlar ::))
kızlar bir sorum olacak
aranızda kabızlıktan yakınan varmıdır?
Herkese günaydın kızlar.
İlgincim geçmiş olsun hala geçmedi demek bulantıların inş geçeer ...
Tutkuncum sanada geçmiş olsun.Benim karın ağrım yokta gögüs altıma sanki bişiyler batıyo ufaklık ne karıştırıyosa orda artık kaydirigubbakcemile2
benimde son gaz boğaz yanmam devam ediyor.öldürüyor beni.asitler boğazımı mahvetti.......ölecem bu yanmalardan
Defne'min keyfi eyrinde çok şükür teyzesi. Kıpır kıpır bi sağa bi sola gidip gidip geliyo. Napıyosa artık. Sıkıldı volta atıyo galiba mercimeğim benim kaydirigubbakcemile3
Canım hamilelikte kabız çok sık görülürmüş. Hele de demir hapı kullanıyorsan daha beter. Bana yapmadı çok şükür ama doktorum yapar demişti...
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
kızlarrrrr
SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?
ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:
canlarım yaa benim bulantım kusmam son gaz devam valla((( akşamları özellikle yemek yediğim anda offff ( neden geçmedi ki hala
Ay evdeyim ne planı yapayım ne alayım şimdi bak içime düştü ne yapsam ki.kızlarrrrr
SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?
ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:
Benimde devam yemek yemeyede yememeye de korkuyorumcanlarım yaa benim bulantım kusmam son gaz devam valla((( akşamları özellikle yemek yediğim anda offff ( neden geçmedi ki hala
Canım benim olmaz genelde ama hissettim mi müsli yiyorum sabah aç karnına bide 3 tane güneşte kurutulmuş kayısı bire bir bide söylemesi ayıp ben ne zaman lahmacun yesem hisal olurum yani menü belli.kızlar bir sorum olacak
Kız seninki hopluyor galiba yada tırnak atıyordurHerkese günaydın kızlar.
İlgincim geçmiş olsun hala geçmedi demek bulantıların inş geçeer ...
Tutkuncum sanada geçmiş olsun.Benim karın ağrım yokta gögüs altıma sanki bişiyler batıyo ufaklık ne karıştırıyosa orda artık kaydirigubbakcemile2
sağol canım
benim de fazla olmuyor, 2 haftada 1 falan
kuru eriği seviyorum, su içiyorum ama olduğu zaman da hemen telaş yapmaya başlıyorum
inşalla oğluşuma zararı olmaz diye süprizzzzz
Ay evdeyim ne planı yapayım ne alayım şimdi bak içime düştü ne yapsam ki.
Benimde devam yemek yemeyede yememeye de korkuyorum
Canım benim olmaz genelde ama hissettim mi müsli yiyorum sabah aç karnına bide 3 tane güneşte kurutulmuş kayısı bire bir bide söylemesi ayıp ben ne zaman lahmacun yesem hisal olurum yani menü belli.
Kız seninki hopluyor galiba yada tırnak atıyordur
Kız Pınar sen sevgililer günü için napçan vardır sende ilginç şeyler
ojeli dikkat boğazına aman sıcak tüket
kızlar bir sorum olacak
Defne'min keyfi eyrinde çok şükür teyzesi. Kıpır kıpır bi sağa bi sola gidip gidip geliyo. Napıyosa artık. Sıkıldı volta atıyo galiba mercimeğim benim kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Kız seninki hopluyor galiba yada tırnak atıyordur
Kız Pınar sen sevgililer günü için napçan vardır sende ilginç şeyler
Ay bacım o eskidenmiş yahu. Geçen senelerde resmimizi 1000 parçalık puzzle'mı yaptırmadım. Adımıza siteler mi açmadım? Ama valla bu sene aklım fikrim kızımda ne yalan söyleyeyim. İlginç bişi yok yani. Yarın alırım bi hediye kocişime. Akşama da bi yemeğe giderüz kaydirigubbakcemile3 Eve döndükten sonrasını anlatamam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım o bikaç gündür ara arar bende de oluyor. Ne fena bişeymiş ya. Mide yanması gibi de değil. Resmen cayır cayır yanıyor bazen yemek borum. Sırf biraz iyi gelsin diye habire s uiçiyorum :çok üzgünüm:
Galiba bizler sevgililikten geçtik anneler babalar günlerini takip edicez.Bizde perhizdeyiz 6 aydır bi atraksiyon olamaz yaniAy bacım o eskidenmiş yahu. Geçen senelerde resmimizi 1000 parçalık puzzle'mı yaptırmadım. Adımıza siteler mi açmadım? Ama valla bu sene aklım fikrim kızımda ne yalan söyleyeyim. İlginç bişi yok yani. Yarın alırım bi hediye kocişime. Akşama da bi yemeğe giderüz kaydirigubbakcemile3 Eve döndükten sonrasını anlatamam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu bizim kurtçukların tırnakları uzuyor artık bide bi gebelik sitesinde yazıyor hopluyorlarmış yaramazlık yapıyorlarmış.Yaramaz bunlar zaten günde en az7-8 defa depikliyor garip şeyler yapıyorlarTeşekkür ederiz pınarcım iyiz bugun.gecede uykumuzu aldık keyfimiz yerindeehihoyyyt yerim ben o mercimeğiiicokacimcoook.
Ay alemsin yaa sabah sabah krize girdim.bi an hayal ettimdeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AYNEN VALLA BENDE ÖYLE. AMA GEÇİRMİYOR.BEN 2 AYDIR HERGÜN ÇEKİYORUM.
YOK CANIM O TÜR BOĞAZ AĞRISI DEĞİL. HAMİLELİK REFLÜSÜ BENDEKİ. YEMEK BORUM CAYIR CAYIR YANIYOR. ÖLDÜRÜYOR BENİ 2 AYDIR GÜNLÜK YANIYORUM. BİRDE BU 2 GÜNDÜR ACAİP ŞİDDETİDE ARTTI NEYSE.ŞURUBUM VARDI O DA BİTTİ ŞİMDİ DOKTORA GİTTİĞİMDE YAZDIRIRIM ARTIK:çok üzgünüm:
kızlar bir sorum olacak
Canım o bikaç gündür ara arar bende de oluyor. Ne fena bişeymiş ya. Mide yanması gibi de değil. Resmen cayır cayır yanıyor bazen yemek borum. Sırf biraz iyi gelsin diye habire s uiçiyorum :çok üzgünüm:
Ay bacım o eskidenmiş yahu. Geçen senelerde resmimizi 1000 parçalık puzzle'mı yaptırmadım. Adımıza siteler mi açmadım? Ama valla bu sene aklım fikrim kızımda ne yalan söyleyeyim. İlginç bişi yok yani. Yarın alırım bi hediye kocişime. Akşama da bi yemeğe giderüz kaydirigubbakcemile3 Eve döndükten sonrasını anlatamam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Galiba bizler sevgililikten geçtik anneler babalar günlerini takip edicez.Bizde perhizdeyiz 6 aydır bi atraksiyon olamaz yani
bu bizim kurtçukların tırnakları uzuyor artık bide bi gebelik sitesinde yazıyor hopluyorlarmış yaramazlık yapıyorlarmış.Yaramaz bunlar zaten günde en az7-8 defa depikliyor garip şeyler yapıyorlar
benim de önlemini almazsam kabızlık sorunum hat safhalara ulaşıyo canım yaa..
ama ben çözümünü buldum..
öyle sabahları kuru kayısı falan yemek fayda etmedi bana..
hani gün kurusu kayısı dedikleri kayısı var ya, böyle kahverengi olan, ondan alıyorum yarım kilo, yıkayıp bi tencereye koyup üstüne çıkıcak kadar su koyuyorum sonra böyle bayağı bi kaynatıyorum..artık parçalanıyo gibi oluyo, iyice dağılıyo yani..
sonra dolaba koyuyorum, ve her gece yatmadan bi kase çıkarıyorum, sabah aç karınla kalkar kalkmaz bi kase yiyip üstüne sıcak su içiyorum, sonra kahvaltı yapıyorum..
bunu dene mutlaka tatlım, acayip işe yarıyoyerimseniben
Teşekkür ederiz pınarcım iyiz bugun.gecede uykumuzu aldık keyfimiz yerindeehihoyyyt yerim ben o mercimeğiiicokacimcoook.
Ay alemsin yaa sabah sabah krize girdim.bi an hayal ettimdeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bebişin yanında ne diyon sen öle bakiimm çok ayıp acı biber süreriz baakk:jeyyar::jeyyar:
Galiba bizler sevgililikten geçtik anneler babalar günlerini takip edicez.Bizde perhizdeyiz 6 aydır bi atraksiyon olamaz yani
bu bizim kurtçukların tırnakları uzuyor artık bide bi gebelik sitesinde yazıyor hopluyorlarmış yaramazlık yapıyorlarmış.Yaramaz bunlar zaten günde en az7-8 defa depikliyor garip şeyler yapıyorlar
AYNEN VALLA BENDE ÖYLE. AMA GEÇİRMİYOR.BEN 2 AYDIR HERGÜN ÇEKİYORUM.
YOK CANIM O TÜR BOĞAZ AĞRISI DEĞİL. HAMİLELİK REFLÜSÜ BENDEKİ. YEMEK BORUM CAYIR CAYIR YANIYOR. ÖLDÜRÜYOR BENİ 2 AYDIR GÜNLÜK YANIYORUM. BİRDE BU 2 GÜNDÜR ACAİP ŞİDDETİDE ARTTI NEYSE.ŞURUBUM VARDI O DA BİTTİ ŞİMDİ DOKTORA GİTTİĞİMDE YAZDIRIRIM ARTIK:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?