pınarcım valla çocukta olsa eşinle ilk gün ki heyecanını kaybetme benden tavsiye erkekler bebek olunca kendilerini dışlanmış hissediyor çünkü tüm ilgi bebekte doğal olarak asıl bundan sonra daha bakımlı daha güçlü bir kadın olmamaız lazım hem iş hem ev hem çocuk hemde eşlerimiz bizden emek bekliyordelikafadulden kadın olmak zor biz maşallah şimdi bile birbirimize süpriz yaparız dün montumun cebine elimi bir attım bir not seni seviyorum dünya güzelim:lepi: ayy nasıl mutlu oldum koçişim yazmış
kızlar benim eşim beni kıskanmaya başladı şimdiden :bbo:
artık oğlun var diyor bizi unuttun diyor, bu normal bir şey biliyorum
hamilelikte olurmuş böyle, kendilerinin dışlandığını hissederler fakat bayanlarım bu dönemde onlara daha çok ihtiyaclarının olduğunu bilmezler
dırımkızım hoşgeldin tatlım valla bulantı ve yanmam devam ediyor şurupta fayda etmiyor ama ne yapalım çekeceğiz doğuma kadar
sol tarafa yatma konusunda doktorum benide uyarmıştı bebeğe kan akışı daha rahat gidiyormuş sola yattığımızda
kızlar merhaba hepinize geçmişi anca okuyabildim.herkes iyidir umarım.valla kızlar mide yanması bendede var dün akşam ne yediysem çıkardım.birsencim benim eşimde aynen öyle özel günleri sevmez ben seni her zaman seviyorum ne anlamı var der ama yinede hediye alır :):):)gerçi artık kızına odaklanmış durumda:):)): ilgincim benimde biliyorsun kaç haftalar sürdü mide bulantılarım halada arada oluyor...pınarcım sen nasılsın???
pınarcım valla çocukta olsa eşinle ilk gün ki heyecanını kaybetme benden tavsiye erkekler bebek olunca kendilerini dışlanmış hissediyor çünkü tüm ilgi bebekte doğal olarak asıl bundan sonra daha bakımlı daha güçlü bir kadın olmamaız lazım hem iş hem ev hem çocuk hemde eşlerimiz bizden emek bekliyordelikafadulden kadın olmak zor biz maşallah şimdi bile birbirimize süpriz yaparız dün montumun cebine elimi bir attım bir not seni seviyorum dünya güzelim:lepi: ayy nasıl mutlu oldum koçişim yazmış
kızlar benim eşim beni kıskanmaya başladı şimdiden :bbo:
artık oğlun var diyor bizi unuttun diyor, bu normal bir şey biliyorum
hamilelikte olurmuş böyle, kendilerinin dışlandığını hissederler fakat bayanlarım bu dönemde onlara daha çok ihtiyaclarının olduğunu bilmezler
günaydınlar kızlar sabah sabah ben gelene kadar döktürmüşsünüz
mide yanması olanlar aksamları az yiyiyn birde gaviskon için ben çok çekiyorumm o yanmaları iyi geliyor
bulantı için bişey diyemeyecem hala yaşıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra deli oluyorum
kabızlık için doktorların verdiği bir ilaç var eğer zorlanırsanız onu kullanın doktorunuza sorun ama ben bol su ile bu işi çözdüm....
gelelim sevgililer gününeeeeeeeeee her sene fazla atraksiyonlu olan sevgülü günümüz bu sene çokkk sade geçecek birkere dışarı çıkamıyorum ben ....ikincisi annemdeyiz ....
geçen sene fincan yaptırdım fincana sıcak ne konursaa resmimiz çıkıyor
tabi başka hediyelerimiz yemeğimiz oldu ....ama şimdi çok sade geçecek açıkcası çiçcek bile almasın
bugün çok pahalı olur yarın alabilir.....eşim zaten sevgili gününü pek sevmez hergünümde sen varsın hergünümde seni seviyorum bigündemi isptalayacam der...ama kırılmayım diye hep bişeyler yapar....
şimdi bana gelelim bu gece hiç uyuyamadım offf yaa hastanede yatarken bir kadın dediki bana sola dönüp yatmak lazım muhakak diye sağda atar damarmı ne varmış o tarafa yatılırsa bebeklere kan akışı sağlıklı olmazmış.....ben sağıma dönmeden asla uyuyamıyorum ...ama o kadın öle dediğinden beridir vicadanen rahat değilim dönmüyorum ..sola dönüyorum soldaki vuruyor sağ dönüyorum sağımdaki vuruyor onlar vurdukca ben dahada rahatsız oluyorum sanki onları rahatsız ediyorum gibi sırtüstü asla yatmıyorum......bütün gece kasıklarıma vurdular devamlı tuvaletteydim ağlayacaktım yawww gece tuvalete gitmekten ..........bide gece kocam sürekli beni kontrol ediyor sırtını kapa üstünü kapa diye
offfffffffffffff sabah işe gitti yatağı ortaladım yorganı bacağımın arasına soktum sola döndüm uyudum
bu gidişle sanırım yanyana yatamayacaz....annemde daha dur daha çok şişeceksin diyor
ben 37 haftalarda ne yapacam kızlarrrr
kızlar merhaba hepinize geçmişi anca okuyabildim.herkes iyidir umarım.valla kızlar mide yanması bendede var dün akşam ne yediysem çıkardım.birsencim benim eşimde aynen öyle özel günleri sevmez ben seni her zaman seviyorum ne anlamı var der ama yinede hediye alır :):):)gerçi artık kızına odaklanmış durumda:):)): ilgincim benimde biliyorsun kaç haftalar sürdü mide bulantılarım halada arada oluyor...pınarcım sen nasılsın???
valla cnm benimki için evlilik yıldönümü doğumgünü önemli sevgili günü yılbaşı
sevmiyorrr.....ama kırılmayın diye illa bişey yaparrr........kıyamam ona ben
pınarcım ilk zamanlar kendini hayattan bezmiş gibi hissediyorsun zatengece uykusuzluğu ağlayan bebek yorgunluk yüzünden hiçbirşey yapamıyorsun ama bebişimiz büyüdükçe bizde bakımlı oluruz kendimize vakit ayırırız artık
merhaba canım hoşgeldin. Iyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın?
Afferim ona ne güzel. Ben hevesle evlilik yıldönümümüzü bekliyorum. Inşallah ilk evlilik yıldönümümüzde kızımızda bizimle olacak heyyoooo hihoyyyt
pınarcım ilk zamanlar kendini hayattan bezmiş gibi hissediyorsun zatengece uykusuzluğu ağlayan bebek yorgunluk yüzünden hiçbirşey yapamıyorsun ama bebişimiz büyüdükçe bizde bakımlı oluruz kendimize vakit ayırırız artık
tülaycım merhaba hoşgeldin tatlım nasılsın:)))
dırımkızım bende sağ tarafıma dönüp uyuyorum aklıma geliyor hemen sola dönüyorum
haklısın ilgincim.bende her zaman bakımlıyımdır ama bebek olunca biraz zor olucak. pınarcım bende sen gibi düşünüyorum evlilik yıldönümümüz hayırlısıyla bebişimle olcak..çok güzel bişey ya ilk evlilik yıldönümünde ):
bizim evlilik yıldönümümüz 23 haziran 7 yılı dolduracağız
bebişleirmiz olacak..........hepberaber olacaz.....
Ahh evlenirken 3 senemizde çocuğumuz olur demiştik kısmet böleymiş
cnm sen tecrübelisin ben ikizannnelerini okuyorum ikibebek bakımı çok zor diyorlar valla kara kara düşünüyorum
düşünün bir arkadaşın ikizleri 20 aylıkmış ayakta sallanmak istiyolarmış birini sallarken öteki yastığı çekeliyormuşş beni salla onu sallama diyee
Ay kızlar bende bekarken çok süslüydüm arkadaşlar ay evlenince bırakırsın dediler bırakmadım sonra eşim hastanedeyken bile süslü gidince orda bile makyaj yapınca hasta refakatçilerinden biri bana tepki gösterdi bende eğer ben kendimi salarsam ve üzgünlüğümü hissettirirsem eşim daha çok çöker dedim anlam veremedi ama eşim bana daha sonra bunun onu ne kadar çok hayatta tuttuğunu söyledi.bu ara biraz salmıştım hatırlarsanız eşimin ufak bir uyarısı ile topladım şimdi daha iyiyim mesela.ben bunun insanın içinde olduğuna inanıyorum mesela biz iş yerinde 25 e yakın kadınız ve sadaca 23 ü evli 7-8 tanesi bakımlıdır diğerlerinin hep bir bahanesi vardır.Bakımı süs olarak görürler halbuki ben üniversitede okurken bi gün hanımağa dediğimiz bi prof vardı ben kaşlarımı falan almamıştım makyajsız falan bana dediki sen güzel sanatlar eğitimi alıyorsun yarın öğretmenlik yaparsan bu yüzle çocuklara ne kadar güzel ve bakımlı gözükebilirsin dedi o gün kaşlarımı aldırdım tarzımı değiştirdim bi süre sonra WC de bana ne güzel gözüküyorsun ne yaptın kendine dedi msj alındı yani o gün bugündür dikkat ederim.
Bu arada drımcım naber tosunlar nasıl galiba bu ara yaramazlaştılar
kız pınar ne güzel valla dakka bir gol bir yaptın hayata 2-0 önde başladın seni tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?