Ay kızlar bende bekarken çok süslüydüm arkadaşlar ay evlenince bırakırsın dediler bırakmadım sonra eşim hastanedeyken bile süslü gidince orda bile makyaj yapınca hasta refakatçilerinden biri bana tepki gösterdi bende eğer ben kendimi salarsam ve üzgünlüğümü hissettirirsem eşim daha çok çöker dedim anlam veremedi ama eşim bana daha sonra bunun onu ne kadar çok hayatta tuttuğunu söyledi.bu ara biraz salmıştım hatırlarsanız eşimin ufak bir uyarısı ile topladım şimdi daha iyiyim mesela.ben bunun insanın içinde olduğuna inanıyorum mesela biz iş yerinde 25 e yakın kadınız ve sadaca 23 ü evli 7-8 tanesi bakımlıdır diğerlerinin hep bir bahanesi vardır.Bakımı süs olarak görürler halbuki ben üniversitede okurken bi gün hanımağa dediğimiz bi prof vardı ben kaşlarımı falan almamıştım makyajsız falan bana dediki sen güzel sanatlar eğitimi alıyorsun yarın öğretmenlik yaparsan bu yüzle çocuklara ne kadar güzel ve bakımlı gözükebilirsin dedi o gün kaşlarımı aldırdım tarzımı değiştirdim bi süre sonra WC de bana ne güzel gözüküyorsun ne yaptın kendine dedi msj alındı yani o gün bugündür dikkat ederim.
Bu arada drımcım naber tosunlar nasıl galiba bu ara yaramazlaştılar
kız pınar ne güzel valla dakka bir gol bir yaptın hayata 2-0 önde başladın seni tebrik ediyorum.
pınarcım 6 temmuzdu):)) senden 1 hafta önceydi galiba....
kızlar herkese selamlar umarım herkes iyidir geçmişi tam okuyamadım ilerleyen saatlerde bakıcam iyice dün doktora gittim şeker 175 çıkmıştı dahiliyeye sevk etti oda diyetle hallederiz dedi eğer uyarsam tabiki insüline başlama tehlikeside var uymazsam100 lük yapmadı çünkü ben 50 likte baygınlık geçirdim doktor 100 lüğü yapamazsın dedi neyse bundan sonra diyet yapıcam kontrol 1 ay sonra hem dahiliye hem kadın doğum hayırlısı ile bir bebişleri sağ slaim doğursaydık hepi,zi öpüyorum tutkuncum haberleşelim canım
kızlar günaydın civcivim sanada bitanem:)))))))))))))))))))))))
herkes iyidir inşallah hayırlı cumalar herkese ohh hafta sonu geldi yine
mayıs anneleri herkese günaydın.hayırlı cumalar diliyorum......
herkeslere günaydınnn:dance:
bu gün cumaaa ve yarın yatıp uyuyo olucaz bu saatlerdehihoyyyt
Günaydın kızlar!
biz oğluşla yine işteyiz,
ojelifıstıkım maşallah göbüşüne, benimki de aynen senin gibi hihoyyyt
burcucum canım çok sevindim inan a.s.
dün ben çıkmışım sen gelmişsin yeni okudum yazını
bak görüyorsun herşey geçiyor yavaş ta olsa, canım benim!
öpüyorum kızlar hepinizi :CüvCüv:
kızlarrrrr
SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?
ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:
Sabah sabah güldürürüm ben işte adamı böyle hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ay kötü canım ya.Yazdır biran önce valla :çok üzgünüm:
Kızlar bu arada şu Chicco'nun İyonlu Soğuk Buhar Makinesi varya. Ondan alıcam da. Genelde duyumlarım iyi bi cihaz olduğu yönünde. Bi mağazada çok iyi indirimli fiyata buldum. Zaten çoğu Chicco mağazasında da kalmamış. Bugün siparişini vermem lazım. Satıcı kadın depoda bitmeden isteyeyim dedi. Fikriniz var mı?
pınarcım valla çocukta olsa eşinle ilk gün ki heyecanını kaybetme benden tavsiye erkekler bebek olunca kendilerini dışlanmış hissediyor çünkü tüm ilgi bebekte doğal olarak asıl bundan sonra daha bakımlı daha güçlü bir kadın olmamaız lazım hem iş hem ev hem çocuk hemde eşlerimiz bizden emek bekliyordelikafadulden kadın olmak zor biz maşallah şimdi bile birbirimize süpriz yaparız dün montumun cebine elimi bir attım bir not seni seviyorum dünya güzelim:lepi: ayy nasıl mutlu oldum koçişim yazmış
günaydınlar kızlar sabah sabah ben gelene kadar döktürmüşsünüz
mide yanması olanlar aksamları az yiyiyn birde gaviskon için ben çok çekiyorumm o yanmaları iyi geliyor
bulantı için bişey diyemeyecem hala yaşıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra deli oluyorum
kabızlık için doktorların verdiği bir ilaç var eğer zorlanırsanız onu kullanın doktorunuza sorun ama ben bol su ile bu işi çözdüm....
gelelim sevgililer gününeeeeeeeeee her sene fazla atraksiyonlu olan sevgülü günümüz bu sene çokkk sade geçecek birkere dışarı çıkamıyorum ben ....ikincisi annemdeyiz ....
geçen sene fincan yaptırdım fincana sıcak ne konursaa resmimiz çıkıyor
tabi başka hediyelerimiz yemeğimiz oldu ....ama şimdi çok sade geçecek açıkcası çiçcek bile almasın
bugün çok pahalı olur yarın alabilir.....eşim zaten sevgili gününü pek sevmez hergünümde sen varsın hergünümde seni seviyorum bigündemi isptalayacam der...ama kırılmayım diye hep bişeyler yapar....
şimdi bana gelelim bu gece hiç uyuyamadım offf yaa hastanede yatarken bir kadın dediki bana sola dönüp yatmak lazım muhakak diye sağda atar damarmı ne varmış o tarafa yatılırsa bebeklere kan akışı sağlıklı olmazmış.....ben sağıma dönmeden asla uyuyamıyorum ...ama o kadın öle dediğinden beridir vicadanen rahat değilim dönmüyorum ..sola dönüyorum soldaki vuruyor sağ dönüyorum sağımdaki vuruyor onlar vurdukca ben dahada rahatsız oluyorum sanki onları rahatsız ediyorum gibi sırtüstü asla yatmıyorum......bütün gece kasıklarıma vurdular devamlı tuvaletteydim ağlayacaktım yawww gece tuvalete gitmekten ..........bide gece kocam sürekli beni kontrol ediyor sırtını kapa üstünü kapa diye
offfffffffffffff sabah işe gitti yatağı ortaladım yorganı bacağımın arasına soktum sola döndüm uyudum
bu gidişle sanırım yanyana yatamayacaz....annemde daha dur daha çok şişeceksin diyor
ben 37 haftalarda ne yapacam kızlarrrr
seherim canım az kaldı inşallah hayırlısıyla geçecek.ikiz gebelik olunca tabi zorlanıyorsun.
Çok güzel canım banada arkadaşım bunu alacak
gunaydın kızlar yıne cok uyudum bır haftadır yanı kan verdıklerınden berı cok uyuyorum
ya bende hıc sol tarafıma yatamıyorum sol tarafıma yatınca karnıma agrı gırıyor acıyor en rahat sag tarafıma yatıyorum ne yapıcaz boyle ben 10 dk bıle sola donemıyorum hemen agrı acı başlıyor ıkı bebek olması gercekten cok zormuş asılda bundan sonra başlıyor zorluklar mevlam hepımızın yardımcısı olsun
şimdi ikiz annelerine baktımmmmmmmmmm sekiz doğuran kadın varrrrrr ben ikitaneye nasıl bakacam diyom kadına bak yaaaaaaaaaa
kızlar bende miskinleşmeye gidiyorum uyuyabilirsem uyayacam öptüm sizi
kızlar yemekten geldik herkese afiyet olsun
seherim hoşgeldin tatlım nasılsın bizim yerimizede uyu bitanem:))))
uyumakdan şişiyorum resmen hehe ben bır kahvaltı yapayım cocuklar ac duruyor hala kuzucuklarım anaları kıcını kaldırıp uyanamıyorkı beslesın yavrularını
sağolun fıstıklar teşekkür ederim:))))))))))))))))
kabızlık çok şükür ben yaşamıyorum çok sıvı alıyorum kuru erik kuru üzüm ve kuru kayısı yiyorum günde üç dört tane iyi geliyor
az kaldı kızlar çok şükür zoru atlattık sayılır bebişlerimize kavuşacğız Allahın izniyle:))))))
dün doğum yapan arkadaşımla msn de yazıştık valla bebişi maşallah çok tatlıydı:))) bol bol dinlen uyu bebek doğunca çok ararsın uykuyu dinlenmeyi dedi ama herşeye değiyorlar valla :))))
pınarcım valla çocukta olsa eşinle ilk gün ki heyecanını kaybetme benden tavsiye erkekler bebek olunca kendilerini dışlanmış hissediyor çünkü tüm ilgi bebekte doğal olarak asıl bundan sonra daha bakımlı daha güçlü bir kadın olmamaız lazım hem iş hem ev hem çocuk hemde eşlerimiz bizden emek bekliyordelikafadulden kadın olmak zor biz maşallah şimdi bile birbirimize süpriz yaparız dün montumun cebine elimi bir attım bir not seni seviyorum dünya güzelim:lepi: ayy nasıl mutlu oldum koçişim yazmış
evet cnm çekecez hala bulanıyor valla sabah kahvaltısından korkar oldum allahtan aksamları olmuyor ...............
sol işi beni çok bozdu yaaa ne yapacammmm bilmemsenağlama
evet bu arada sol tarafa yatmak önemli doktor mutlaka sola alış dedi.. ben yüzüstü yatan biri olarak zor alıştım ama alıştımm artık..
valla cnm benimki için evlilik yıldönümü doğumgünü önemli sevgili günü yılbaşı
sevmiyorrr.....ama kırılmayın diye illa bişey yaparrr........kıyamam ona ben
tülaycım merhaba hoşgeldin tatlım nasılsın:)))
dırımkızım bende sağ tarafıma dönüp uyuyorum aklıma geliyor hemen sola dönüyorum
Merhaba canım hoşgeldin. İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın?
Afferim ona ne güzel. Ben hevesle evlilik yıldönümümüzü bekliyorum. İnşallah ilk evlilik yıldönümümüzde kızımızda bizimle olacak heyyoooo hihoyyyt
pınarcım ilk zamanlar kendini hayattan bezmiş gibi hissediyorsun zatengece uykusuzluğu ağlayan bebek yorgunluk yüzünden hiçbirşey yapamıyorsun ama bebişimiz büyüdükçe bizde bakımlı oluruz kendimize vakit ayırırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?