2009 Mayıs Anneleri

bende çok kokuştum kociş alırken baştan dedim makyaja karışma dedim
ben hersabah 6.30 kalkardım makjamı yapar öle işe giderdim
işyerimdeki bekar arkadaşlarım kızım sen ne ara kalktın makyaj yaptın derlerdi
çünki ben işe giderken valizle giderdim diyet yaptığımdan öğle yemeğimi hazırlar
sabah kahvaltımı hazırlar 1,5 litre suyumu alır öle giderdim.....

hamiş kaldım kocamın yüzü güldü :jeyyar:makyaj yapmıyorum...
geçen hastaneye gittiğimde yaptım kızdı iki çocuğum varmış ne bu halim diye kıskanç
herifffffffff nazar değermişşşş dedim bu koca göbeklemii..........
yani kıskanç adam kıskanç işte kızlar benimki çok iyi ama makyaja kokoşluğuma bozuluyor............

tutkucuğum tosunlar yaramazki ne yaramazlar cicimmm biraz daha güçlensinler benim içimi fet edecekler sanırım .....babaları elleşmeee oğullarımaaa diyorrrr

Canım dietle hallolur inşallah kötüsünü düşünme doktorun söylediklerinide asla ihmal etme :teselli:

kızlar günaydın civcivim sanada bitanem:)))))))))))))))))))))))
herkes iyidir inşallah hayırlı cumalar herkese ohh hafta sonu geldi yine

[
mayıs anneleri herkese günaydın.hayırlı cumalar diliyorum......

herkeslere günaydınnn:dance:

bu gün cumaaa ve yarın yatıp uyuyo olucaz bu saatlerdehihoyyyt

Günaydınlar canlarım...kaydirigubbakcemile5

QUOTE=tutkun09;5295510]Sağol canım insanlarıda boşver.

Merak etme canım o beslenir yoksa doğunca biz onu oburiks yaparız.listeni bekliyorumm

Canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.Derdimiz bol su içmek olsun yeter ki

Canım aman dikkat ayakta kalma diycem okulda çok zor çocukların derdide sorusu da bitmez

AAAAAAAAAA bugün tatilmi kimse yok havadan heralde herkes uyukluyor kızzzzzzzlarrrrr günaydın [/QUOTE]

Tutkuncum okulda değilim canım ben özel bir şirkette çalışıyorum personel eğitimlerini veriyorum.Okul olsa inan bu kadar zor olmaz :a015:

kızlarrrrr

SEFGÜLÜLER GÜNÜ Şeniz için bi planı olan var mı?

ufaklıklarla uğraşmaktan babişleri ihmal etmiyelim:uhm:
zaten bi çok konuda ihmal ediyoruz:jeyyar:

Ay hakkaten bende önceki sayfalarda sormuştum ama kimsenin öle değişik bi planı yok bu bebişler bizi sadece kendilerine bağladılar heralde dünyamızın merkezi bir anda değişti kaydirigubbakcemile3

Çok güzel canım banada arkadaşım bunu alacak

Ne güzel valla benim kocam öle romantik değil sadece gönlüm olsun diye bişeyler yapıyo :çok üzgünüm:

Hepimiz aynıyız canım ya bende hep yüzüstü yatardım şimdi yan yatmak kabus gibi alışılmıyo buna bilmiyorum siz nasıl alıştınız.Birsecim hadi senin 2 oğluşun var benim oğluş tek başına sığamıyo valla ne yana yatsam bi tepik rahatsız oluyo heralde paşa :roflol:

sibiko oğluşuna söle öle debbük atmasınnnnnn bak benim kuzuların yeri yokkk
kıymetini bilsin hahahahaha bana bak ufacık çocuğa neler diyecen
seninki pek bi keyifci sanırım cicim ....

bugün çok keyifsizim yaa gece öle geçti yaaa hiç keyfim yok

gunaydın kızlar yıne cok uyudum bır haftadır yanı kan verdıklerınden berı cok uyuyorum
ya bende hıc sol tarafıma yatamıyorum sol tarafıma yatınca karnıma agrı gırıyor acıyor en rahat sag tarafıma yatıyorum ne yapıcaz boyle ben 10 dk bıle sola donemıyorum hemen agrı acı başlıyor ıkı bebek olması gercekten cok zormuş asılda bundan sonra başlıyor zorluklar mevlam hepımızın yardımcısı olsun

şimdi ikiz annelerine baktımmmmmmmmmm sekiz doğuran kadın varrrrrr ben ikitaneye nasıl bakacam diyom kadına bak yaaaaaaaaaa

kızlar yemek yemeğe gitti sanırım annemde bişeyler hazırladı
yiyemedim çok miskinim çokkkkk

Çok güzel canım banada arkadaşım bunu alacak

Sağolasın canım. Evet bende şimdi araştırdım tekrar. Mağazayı arayıp verdim siparişi. Bakalım yarın gelip alabilirsiniz dedi kadın...

Canım hoşgeldin. Uyukla boşver. Sonra nasıl olsa uyuyamayacağız :)

Sizin Birsoyla daha zor tabi işiniz. Allah bi avazda kurtarsın inşallah bacımmm a.s.

şimdi ikiz annelerine baktımmmmmmmmmm sekiz doğuran kadın varrrrrr ben ikitaneye nasıl bakacam diyom kadına bak yaaaaaaaaaa

kızlar bende miskinleşmeye gidiyorum uyuyabilirsem uyayacam öptüm sizi

Ay geçen gün tv'de gösterdi. 8 tane şaka gibi ya delikafadulden

Hadi uyu canım. Benimde için geçiyo ekran başında valla :1closedeyes:

kızlar yemekten geldik herkese afiyet olsun

seherim hoşgeldin tatlım nasılsın bizim yerimizede uyu bitanem:))))

uyumakdan şişiyorum resmen hehe ben bır kahvaltı yapayım cocuklar ac duruyor hala kuzucuklarım anaları kıcını kaldırıp uyanamıyorkı beslesın yavrularını

kızlar yemekten geldik herkese afiyet olsun

seherim hoşgeldin tatlım nasılsın bizim yerimizede uyu bitanem:))))

Afiyet olsun canım a.s.

uyumakdan şişiyorum resmen hehe ben bır kahvaltı yapayım cocuklar ac duruyor hala kuzucuklarım anaları kıcını kaldırıp uyanamıyorkı beslesın yavrularını

Pişt arada atıştır aç bırakma kuzuları Sehoo kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşının gözü aydın ama herkes öyle söylüyor uykusuzluktan çok şikayet edicez sanıırm

ya aslında çok haklsıın canım şeim bu konuda çok gayretli bende tık yok nedense bezgin hissediyorum hamilelik dönemi çok paspanaklı geçiyor

evet cnm çekecez hala bulanıyor valla sabah kahvaltısından korkar oldum allahtan aksamları olmuyor ...............

sol işi beni çok bozdu yaaa ne yapacammmm bilmemsenağlama

canım bende hep kendime telkin veriyorum sola yatıcma diye gece bir kalkmışım sırt üstüyüm

evet bu arada sol tarafa yatmak önemli doktor mutlaka sola alış dedi.. ben yüzüstü yatan biri olarak zor alıştım ama alıştımm artık..

ah ah çok özledim yüzükoyun yatmayı

valla cnm benimki için evlilik yıldönümü doğumgünü önemli sevgili günü yılbaşı
sevmiyorrr.....ama kırılmayın diye illa bişey yaparrr........kıyamam ona ben

tülaycım merhaba hoşgeldin tatlım nasılsın:)))
dırımkızım bende sağ tarafıma dönüp uyuyorum aklıma geliyor hemen sola dönüyorum

aynen canım bizimde ilk yıldönümümüzde kızımız olcak ay ne güzel olur.

inş ılgıncım ben şu anda bile çok saldım bakalım inş bebişlerimiz biraz büyüyünce toparlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…