göbüşler ne alemde bu arada kilolar ne durumda kızlae benim göbüş sivrildi gitti :)))) 6 kilo almışım şimdiye kadar çatlaklar için vazelin kullanıyorum artık bebek yağı hiç işe yaramıyor cildimi kurutuyor benim ama vazelin nemli bırakıyor cildimi gerilmesini önlüyor
sizler neler yapıyorsunuz kızlar:)))
Ilgıncım bu aralar benimde çok midem bulanıyo,ben ilaçlardan diyorum ama annem şimdi çocuğun saçları çıkıyor ondan diyo,hep olurmuş bu aylardaki gebelere,belkide cidden ondandır
tatlım hoşgeldin nasılsın :)) valla benimde midem çok bulanıyor hala kokulara karşı hassasım ben tatlım bu konuyu doktoruma sordum ben ama böyle birşey yokmuş bebişlerin saçıyla değil büyümeleri ve midemize baskı yapmaları yüzünden bulantılarımız oluyormuş sabredeceğiz tatlım:)
aynen canım bizimde ilk yıldönümümüzde kızımız olcak ay ne güzel olur.
Tünaydınlaaaar tüm güzel mayıs anneleri ve fındık kurtlarıııııı,ay bende yatamıyom genelde sola,şimdi bile sağa yatıyorum,bi deneyeyim bakalım
Siribronum,Bengicim,Birsenim,Civcivim,Alsucum, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler kızlar öpüyorum hepinisiii
Marliyncim,çok çok geçmiş olsun canım,doktorun verdiği listeye uy bitanem o zaman sorun olmaz merak etme,üzülme lütfen bak doktor insüline baslatmamış sadece yemeğe dikkat edeceksin geçecek inş.
Tutkuncum, şekersiz çay yerine şekersiz limon suyu denesen belki içebilirsin onu,ben çayı çok severim mesela ama hamilelikte çay yerine hep sıcak limonlu su içiyorum,hem üşütmeye falanda iyi geliyor,şekersiz içiyorum tavsiye ederim:1hug:
Tek-gerçeğimsin, hoşgeldin cnm, inş. sağ sağlim alırız bebişleri kucağımıza
Ilgıncım bu aralar benimde çok midem bulanıyo,ben ilaçlardan diyorum ama annem şimdi çocuğun saçları çıkıyor ondan diyo,hep olurmuş bu aylardaki gebelere,belkide cidden ondandır:uhm:
Alsucum,günde 4 kuru kayısı yiyorum ben kabız olmuyorum,tavsiye ederim
Ojelifıstıkım,Pınarcım,ayy o yanma bendede var geçmiyo,ama geçmez diyorum artık doğuma kadar çünkü midemiz falan çok yukarı çıktı artık,yemek borusuna daha yakın,en iyi gelen şey az az sık sık yemekmiş
göbüşler ne alemde bu arada kilolar ne durumda kızlae benim göbüş sivrildi gitti :)))) 6 kilo almışım şimdiye kadar çatlaklar için vazelin kullanıyorum artık bebek yağı hiç işe yaramıyor cildimi kurutuyor benim ama vazelin nemli bırakıyor cildimi gerilmesini önlüyor
Bende 11 temmuz ama benim nikahım önce oldu.pınarcım 6 temmuzdu):)) senden 1 hafta önceydi galiba....
KISKANNNNÇÇÇbende çok kokuştum kociş alırken baştan dedim makyaja karışma dedim
ben hersabah 6.30 kalkardım makjamı yapar öle işe giderdim
işyerimdeki bekar arkadaşlarım kızım sen ne ara kalktın makyaj yaptın derlerdi
çünki ben işe giderken valizle giderdim diyet yaptığımdan öğle yemeğimi hazırlar
sabah kahvaltımı hazırlar 1,5 litre suyumu alır öle giderdim.....
hamiş kaldım kocamın yüzü güldü :jeyyar:makyaj yapmıyorum...
geçen hastaneye gittiğimde yaptım kızdı iki çocuğum varmış ne bu halim diye kıskanç
herifffffffff nazar değermişşşş dedim bu koca göbeklemii..........
yani kıskanç adam kıskanç işte kızlar benimki çok iyi ama makyaja kokoşluğuma bozuluyor............
tutkucuğum tosunlar yaramazki ne yaramazlar cicimmm biraz daha güçlensinler benim içimi fet edecekler sanırım .....babaları elleşmeee oğullarımaaa diyorrrr
Aranızdayım kız bu arada buhar mak. güzelmiş bence kullanışlıdırdaYakın canım. Benimde 19 Temmuz hihoyyyt
gunaydın kızlar yıne cok uyudum bır haftadır yanı kan verdıklerınden berı cok uyuyorum
ya bende hıc sol tarafıma yatamıyorum sol tarafıma yatınca karnıma agrı gırıyor acıyor en rahat sag tarafıma yatıyorum ne yapıcaz boyle ben 10 dk bıle sola donemıyorum hemen agrı acı başlıyor ıkı bebek olması gercekten cok zormuş asılda bundan sonra başlıyor zorluklar mevlam hepımızın yardımcısı olsun
uykucuuuuuuuuuuyumakdan şişiyorum resmen hehe ben bır kahvaltı yapayım cocuklar ac duruyor hala kuzucuklarım anaları kıcını kaldırıp uyanamıyorkı beslesın yavrularını
Ohhh sen, ben, Tülay ne güzel hep aynı hihoyyyt
Hoşgeldin bacım. Evet mide yukarı çıktıkça sık sık olacak gibi. Nasılsın bakalım?
Valla göbüşüm çok güzel oldu ya. Her gören bayılıyo. Ben 11 kilo aldım ama görenler inanmıyor. Sanırım iç karnımda geniş. Göbeğim harici çıkan bi yerim yok çok şükür. Mustela'nın çatlak önleyicisini kullanıyorum. 6.aya kadar günde 1 kere, 6.aydan sonra günde 2 kere demiş satan kadın. Bende 2 kereye geçtim bakalım şimdilik bişi yok çok şükür...
Canım dietle hallolur inşallah kötüsünü düşünme doktorun söylediklerinide asla ihmal etme :teselli:
[
Günaydınlar canlarım...kaydirigubbakcemile5
Tutkuncum okulda değilim canım ben özel bir şirkette çalışıyorum personel eğitimlerini veriyorum.Okul olsa inan bu kadar zor olmaz :a015:
Ay hakkaten bende önceki sayfalarda sormuştum ama kimsenin öle değişik bi planı yok bu bebişler bizi sadece kendilerine bağladılar heralde dünyamızın merkezi bir anda değişti kaydirigubbakcemile3
Çok güzel canım banada arkadaşım bunu alacak
Ne güzel valla benim kocam öle romantik değil sadece gönlüm olsun diye bişeyler yapıyo :çok üzgünüm:
Hepimiz aynıyız canım ya bende hep yüzüstü yatardım şimdi yan yatmak kabus gibi alışılmıyo buna bilmiyorum siz nasıl alıştınız.Birsecim hadi senin 2 oğluşun var benim oğluş tek başına sığamıyo valla ne yana yatsam bi tepik rahatsız oluyo heralde paşa :roflol:
marlyıncım hoşgeldin bebişim nasılsın :))))))))))
tülayım aynen benimde iştahım yok sırf bebişim için yiyorum bende yarasın bebişine tatlım
Tünaydınlaaaar tüm güzel mayıs anneleri ve fındık kurtlarıııııı,ay bende yatamıyom genelde sola,şimdi bile sağa yatıyorum,bi deneyeyim bakalım
Siribronum,Bengicim,Birsenim,Civcivim,Alsucum, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler kızlar öpüyorum hepinisiii
Marliyncim,çok çok geçmiş olsun canım,doktorun verdiği listeye uy bitanem o zaman sorun olmaz merak etme,üzülme lütfen bak doktor insüline baslatmamış sadece yemeğe dikkat edeceksin geçecek inş.
Tutkuncum, şekersiz çay yerine şekersiz limon suyu denesen belki içebilirsin onu,ben çayı çok severim mesela ama hamilelikte çay yerine hep sıcak limonlu su içiyorum,hem üşütmeye falanda iyi geliyor,şekersiz içiyorum tavsiye ederim:1hug:
Tek-gerçeğimsin, hoşgeldin cnm, inş. sağ sağlim alırız bebişleri kucağımıza
Ilgıncım bu aralar benimde çok midem bulanıyo,ben ilaçlardan diyorum ama annem şimdi çocuğun saçları çıkıyor ondan diyo,hep olurmuş bu aylardaki gebelere,belkide cidden ondandır:uhm:
Alsucum,günde 4 kuru kayısı yiyorum ben kabız olmuyorum,tavsiye ederim
Ojelifıstıkım,Pınarcım,ayy o yanma bendede var geçmiyo,ama geçmez diyorum artık doğuma kadar çünkü midemiz falan çok yukarı çıktı artık,yemek borusuna daha yakın,en iyi gelen şey az az sık sık yemekmiş
Ohhh sen, ben, Tülay ne güzel hep aynı hihoyyyt
Hoşgeldin bacım. Evet mide yukarı çıktıkça sık sık olacak gibi. Nasılsın bakalım?
Valla göbüşüm çok güzel oldu ya. Her gören bayılıyo. Ben 11 kilo aldım ama görenler inanmıyor. Sanırım iç karnımda geniş. Göbeğim harici çıkan bi yerim yok çok şükür. Mustela'nın çatlak önleyicisini kullanıyorum. 6.aya kadar günde 1 kere, 6.aydan sonra günde 2 kere demiş satan kadın. Bende 2 kereye geçtim bakalım şimdilik bişi yok çok şükür...
Bende 11 temmuz ama benim nikahım önce oldu.
KISKANNNNÇÇÇklava: klava:Ama sana kötü haberim var birdi 3 olacaklar yandın sana perdeleride açtırmazlar:sm_cool:
Aranızdayım kız bu arada buhar mak. güzelmiş bence kullanışlıdırda
uykucuuuuuuuuu
kız aç bırakma kuzuları kızarız bak
süs dediniz gittim bi duş aldım giyindim süslendim eşimi bekliyom dr gidicez 5 te randevumuz bu arada ben bu ara bi çatlak kremi kullanıyorum adı Pragnecare diye baya yumuşatıyor ve çatlağım olmadı sonra nisavit diye de göğüsler için kullanıyorum bu markaları ben öncesi için almıştım sonra pahalı olanları kullanırım demiştim ama memnun kaldım.
Pınarcım sağol bitanem,açtık tv yi izliyoz annemle aman acayip acayip şeyler var tv de hiç sarmadı,benim sürekli izlediğimbi kanal vardı home tv diye yemek kanalı onuda bulamıyoz bi haftadır gitmiş heralde yayını,eski kitapları yenidenmi okusam acaba..yada int.ten kitap alayım bari,
sen nasılsıın cnm?öpüyom defne kızımızıŞeniz
Hayırlı cumalarrr annişler...nasılsınız ...bakıyorum erkesin keyfi yerinde..Aman nazar değmesinnn
Hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum...yeni anne durumuna sevindim inş daha ii olacaksın cnm....
bugün 28.. haftamızı tamamladık:dance:usg ye göre ise 29:sm_cool:
Aman şu kısa kalan zamanımızı da güselce geçirelim inş..Hiç birimizin ağzının tasını bozmasın ALLAHIM...
Bi süredir kayın validem yanımdaydı nete pek giremedim...onlarla vakit geçirdim..kayınvalidem o zaman içinde bile bi kazak bitirdim bebişimize elerine sağlık..
bi de ben bu aralar ne kadar çok ruya görüyoru yaa...hayat boyunca en sık ruya hamileleik zamanında görülüyormuşş doğruymuş ciddennn
ben göğüsler için başlamadım ne alsam diye düşünüyorum..
uyuyamadımmmmm tutkucuğum babaları açtırmıyor zaten perdeleri hahaa
erkek bebekler anneye çok düşkün olurmuş evet ikitane küçük aytunççukkkkkkkkk geliyorr babalarının oğlu olacaklar...........dün çocuklara benden geldiniz oraya diyor çok çaba sarf etmiş onlar olsun diye öle konuşuyor...hee bide herşeyi yapabilirsiniz diyor anneniz sizin için herşeye katlanıyorrrrr diyoo
valalhi öle kızlar benimde 22 haziran evlilik tarihim,, bir buçuk ay sonra da hamile kaldım çok hızlıyız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?