2009 Mayıs Anneleri

ilgincim atıştırdım bişiler ama bugünlerde iştahım yok benim zorla bişeyler yiyorum allahtan meyve süt yiyebiliyorum yoksa halim dumandı valla...

marlyıncım hoşgeldin bebişim nasılsın :))))))))))

tülayım aynen benimde iştahım yok sırf bebişim için yiyorum bende yarasın bebişine tatlım

Tünaydınlaaaar tüm güzel mayıs anneleri ve fındık kurtlarıııııı,ay bende yatamıyom genelde sola,şimdi bile sağa yatıyorum,bi deneyeyim bakalım

Siribronum,Bengicim,Birsenim,Civcivim,Alsucum, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler kızlar öpüyorum hepinisiii

Marliyncim,çok çok geçmiş olsun canım,doktorun verdiği listeye uy bitanem o zaman sorun olmaz merak etme,üzülme lütfen bak doktor insüline baslatmamış sadece yemeğe dikkat edeceksin geçecek inş.

Tutkuncum, şekersiz çay yerine şekersiz limon suyu denesen belki içebilirsin onu,ben çayı çok severim mesela ama hamilelikte çay yerine hep sıcak limonlu su içiyorum,hem üşütmeye falanda iyi geliyor,şekersiz içiyorum tavsiye ederim:1hug:

Tek-gerçeğimsin, hoşgeldin cnm, inş. sağ sağlim alırız bebişleri kucağımıza

Ilgıncım bu aralar benimde çok midem bulanıyo,ben ilaçlardan diyorum ama annem şimdi çocuğun saçları çıkıyor ondan diyo,hep olurmuş bu aylardaki gebelere,belkide cidden ondandır:uhm:

Alsucum,günde 4 kuru kayısı yiyorum ben kabız olmuyorum,tavsiye ederim

Ojelifıstıkım,Pınarcım,ayy o yanma bendede var geçmiyo,ama geçmez diyorum artık doğuma kadar çünkü midemiz falan çok yukarı çıktı artık,yemek borusuna daha yakın,en iyi gelen şey az az sık sık yemekmiş

göbüşler ne alemde bu arada kilolar ne durumda kızlae benim göbüş sivrildi gitti :)))) 6 kilo almışım şimdiye kadar çatlaklar için vazelin kullanıyorum artık bebek yağı hiç işe yaramıyor cildimi kurutuyor benim ama vazelin nemli bırakıyor cildimi gerilmesini önlüyor
sizler neler yapıyorsunuz kızlar:)))

Ilgıncım bu aralar benimde çok midem bulanıyo,ben ilaçlardan diyorum ama annem şimdi çocuğun saçları çıkıyor ondan diyo,hep olurmuş bu aylardaki gebelere,belkide cidden ondandır

tatlım hoşgeldin nasılsın :)) valla benimde midem çok bulanıyor hala kokulara karşı hassasım ben tatlım bu konuyu doktoruma sordum ben ama böyle birşey yokmuş bebişlerin saçıyla değil büyümeleri ve midemize baskı yapmaları yüzünden bulantılarımız oluyormuş sabredeceğiz tatlım:)

Ben saldım gitti valla,varsın çatlayayım bebiş iyi olsuda,zaten bi dolu ilaç kullanıyorum,göbüşüde göremiyom yatarken sanki ayaktayken daha çok farkediyodum

Sabredicez artık,bunada şükür

yeni annem salma kendini kız kremini sür bakımını yap şimdi problem olmaz ama doğumdan sonra keşke dikkat etseydim dersin bitanem :)))))
vücud kolay deforme oluyor elbette bebişlerimiz için herşey feda olsun ama elimizdeki imkanlarıda kullanmak lazım demi fıstığıma.s.

ilgincim bende 9 kilo aldım ama 10 gündür aynı kilodayım artık sık ve az yiyorum sanırım ondan.allaha şükür çatlak falan bişey olmadı ama olsada umrumda değil bebeğim iyi olsunda..

aynen canım bizimde ilk yıldönümümüzde kızımız olcak ay ne güzel olur.

Ohhh sen, ben, Tülay ne güzel hep aynı hihoyyyt

Hoşgeldin bacım. Evet mide yukarı çıktıkça sık sık olacak gibi. Nasılsın bakalım?

Valla göbüşüm çok güzel oldu ya. Her gören bayılıyo. Ben 11 kilo aldım ama görenler inanmıyor. Sanırım iç karnımda geniş. Göbeğim harici çıkan bi yerim yok çok şükür. Mustela'nın çatlak önleyicisini kullanıyorum. 6.aya kadar günde 1 kere, 6.aydan sonra günde 2 kere demiş satan kadın. Bende 2 kereye geçtim bakalım şimdilik bişi yok çok şükür...

pınarcım 6 temmuzdu):)) senden 1 hafta önceydi galiba....
Bende 11 temmuz ama benim nikahım önce oldu.

KISKANNNNÇÇÇklava:klava:Ama sana kötü haberim var birdi 3 olacaklar yandın sana perdeleride açtırmazlar:sm_cool:

Yakın canım. Benimde 19 Temmuz hihoyyyt
Aranızdayım kız bu arada buhar mak. güzelmiş bence kullanışlıdırda

uyumakdan şişiyorum resmen hehe ben bır kahvaltı yapayım cocuklar ac duruyor hala kuzucuklarım anaları kıcını kaldırıp uyanamıyorkı beslesın yavrularını
uykucuuuuuuuuu
kız aç bırakma kuzuları kızarız bak
süs dediniz gittim bi duş aldım giyindim süslendim eşimi bekliyom dr gidicez 5 te randevumuz bu arada ben bu ara bi çatlak kremi kullanıyorum adı Pragnecare diye baya yumuşatıyor ve çatlağım olmadı sonra nisavit diye de göğüsler için kullanıyorum bu markaları ben öncesi için almıştım sonra pahalı olanları kullanırım demiştim ama memnun kaldım.

Pınarcım sağol bitanem,açtık tv yi izliyoz annemle aman acayip acayip şeyler var tv de hiç sarmadı,benim sürekli izlediğimbi kanal vardı home tv diye yemek kanalı onuda bulamıyoz bi haftadır gitmiş heralde yayını,eski kitapları yenidenmi okusam acaba..yada int.ten kitap alayım bari,
sen nasılsıın cnm?öpüyom defne kızımızıŞeniz

Hayırlı cumalarrr annişler...nasılsınız ...bakıyorum erkesin keyfi yerinde..Aman nazar değmesinnn
Hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum...yeni anne durumuna sevindim inş daha ii olacaksın cnm....
bugün 28.. haftamızı tamamladık:dance:usg ye göre ise 29:sm_cool:

Aman şu kısa kalan zamanımızı da güselce geçirelim inş..Hiç birimizin ağzının tasını bozmasın ALLAHIM...

Bi süredir kayın validem yanımdaydı nete pek giremedim...onlarla vakit geçirdim..kayınvalidem o zaman içinde bile bi kazak bitirdim bebişimize elerine sağlık..

bi de ben bu aralar ne kadar çok ruya görüyoru yaa...hayat boyunca en sık ruya hamileleik zamanında görülüyormuşş doğruymuş ciddennn

uyuyamadımmmmm tutkucuğum babaları açtırmıyor zaten perdeleri hahaa
erkek bebekler anneye çok düşkün olurmuş evet ikitane küçük aytunççukkkkkkkkk geliyorr babalarının oğlu olacaklar...........dün çocuklara benden geldiniz oraya diyor çok çaba sarf etmiş onlar olsun diye öle konuşuyor...hee bide herşeyi yapabilirsiniz diyor anneniz sizin için herşeye katlanıyorrrrr diyoo

Melincim sağol tatlım,ne güzel senin bebiş 28 i yuvarladı biledarısı basımıza inş:Saruboceq:

sağol canım sen nasılsın bugün gözükmedin yağıza karar vermişsiniz çok sevindim bence çok güzel isim

marlyıncım hoşgeldin bebişim nasılsın :))))))))))

tülayım aynen benimde iştahım yok sırf bebişim için yiyorum bende yarasın bebişine tatlım

sağol canım yemek yedim geldim, bide çarşıya çıkıp kendime hamiş tuniği aldım ::))

sağol canım sen nasıl oldun şeker sonucun idrar sonucun nasıl çıktı::)))))))benimde idararımda çok hafif iltihap çıktı doktor toz şeklinde bir ilaç verdi bu akşam onu tek kullanımlık içicem adıda monurol

canım sen çok güzel gidiyosun kilo olarak

bende sen den duymuştum vazelin kullanıyorum hakikaten çok güzel nemlendiriyor benim şimdilik çatlağım yok

valalhi öle kızlar benimde 22 haziran evlilik tarihim,, bir buçuk ay sonra da hamile kaldım çok hızlıyız valla

Ohhh sende gel bakalım ynei evlenip hemen hamile kalanlar arasına hihoyyyt

Sağol canım. Baklaım makina bi gelsin test ederim bilgi veririm size yerimseniben

Saoğlasın teyzesi. Bizde iyiyiz. Yemek yedim şimdi. Defne coştu yine. İçeride inşaat mı yapıyor bu kız anlamadım ben valla kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Evet evet 28.haftamız bitti çok şükürrrrr :Saruboceq:

ben göğüsler için başlamadım ne alsam diye düşünüyorum..

Ben bu ay sonunda Mustela'nın göğüs ucu kremine başlayacağım canım. Çatlak önleyicisinden şimdilik memnunum. Göğüs için olanı da iyi diye duydum...

Ohhh ne ala memleket de sen o 3 erkeğe delikafadulden

valalhi öle kızlar benimde 22 haziran evlilik tarihim,, bir buçuk ay sonra da hamile kaldım çok hızlıyız valla

Evet canım bende ilk ay hihoyyyt Arkamızdan atlı kovalıyormuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…