sağol canım sen nasılsın bugün gözükmedin yağıza karar vermişsiniz çok sevindim bence çok güzel isim
sağol canım yemek yedim geldim, bide çarşıya çıkıp kendime hamiş tuniği aldım ::))
sağol canım sen nasıl oldun şeker sonucun idrar sonucun nasıl çıktı::)))))))benimde idararımda çok hafif iltihap çıktı doktor toz şeklinde bir ilaç verdi bu akşam onu tek kullanımlık içicem adıda monurol
canım sen çok güzel gidiyosun kilo olarak
bende sen den duymuştum vazelin kullanıyorum hakikaten çok güzel nemlendiriyor benim şimdilik çatlağım yok
valalhi öle kızlar benimde 22 haziran evlilik tarihim,, bir buçuk ay sonra da hamile kaldım çok hızlıyız valla
Canım ben göğüsler için Lansinoh göbüş içinde mustela aldım daha önceki aylar içinde diğer markaları kullanıyorum.Çünkü bunları 8-9. aylara bekliyorum o zamana anca biterler zaten.ben göğüsler için başlamadım ne alsam diye düşünüyorum..
Ah senin hakkını nasıl öderler bakalım.uyuyamadımmmmm tutkucuğum babaları açtırmıyor zaten perdeleri hahaa
erkek bebekler anneye çok düşkün olurmuş evet ikitane küçük aytunççukkkkkkkkk geliyorr babalarının oğlu olacaklar...........dün çocuklara benden geldiniz oraya diyor çok çaba sarf etmiş onlar olsun diye öle konuşuyor...hee bide herşeyi yapabilirsiniz diyor anneniz sizin için herşeye katlanıyorrrrr diyoo
Saoğlasın teyzesi. Bizde iyiyiz. Yemek yedim şimdi. Defne coştu yine. İçeride inşaat mı yapıyor bu kız anlamadım ben valla kaydirigubbakcemile3
melinciğim hoşgeldin sanda hayırlı cumalar
kızlar annem kapısüsü almış oğluşların odasına 15 ytl pazarlık yapmışşş
foto.makinamın pili yok olsa çekip koyacamm bu ara çok pintileştim bir pile 5 ytl verene kadar diyorum bebişlere bişey alırım ...................ayyyyyyyyyyyy annelik böleymişş annemde derdi hep
Yeni Annecim şeker benim hayatımdı şekersiz bişey içemem ama içicem limon da çok ekşi be ağzım gözüm buruştu söylerken bile ben onu bile şekerli içerdim yani
foto.makinamın pili yok olsa çekip koyacamm bu ara çok pintileştim bir pile 5 ytl verene kadar diyorum bebişlere bişey alırım ...................ayyyyyyyyyyyy annelik böleymişş annemde derdi hep
oşbuldum cnm ..ne güsel yaa ii fiyata almışsınız..zaten yapmaya kaksan da aynı fiyat tutuyo gibi...Ben tül fiyatını sordum metresi 6 tl dedi yaneeee...bize de söle nerden aldığını fotoya da bakalım dime...
melinciğim bir gün var aramızda hahaaa bizde 23 hazıran gerçi nikah önceydi 31 mayısda nikah olmuştuk ama düğün 23 haziran oldu ......................
bende bişeyler yedim midem bulandığunda az ve sık yiyiorum geçiyor
ama bişeyyaptım bir çay bardağı kola içtim hamiş kaldığımdan beridir asitli hiçbişey içirmiyor eşim annem ..........yalvardım canım çekiyor dedim öle verdi bide su koyacam içine diyor annem
zaten birgün önceki kola ...........
Kızlar bizim tarihler şaka gibi valla,ama inanın tamamen tesadüf 2 tarihte,nikah 10 kasım 2006 çünkü eşim ancak o tarihte izin alabilimişti,düğünde 7.7.2007 çünkü 2.düğünün tarihin 14 temmuza almışlar arası çok olmasın diye 7.7.2007 oldu
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cnm bende kendim yapalım diye tutturdum annem sormuş sadece diyor saten ve o yuvarlak şey 15 ytl tuttu hani boncuğu pulu tülü dedi....
annem mahalle esnafını tanır.....gitmiş mahallediki çicekciğe bu ne kadar demiş 20 ytl olsun abla sana demişş annemde aaa olmaz demiş 15 verecen adam demiş abla o kadara alıyom annemde demişşş ne yapalım kar yapma ikitane torun birden geliyor demiş
tüp bebekler demiş annem adamda tmm demişşş
pilleri bi zorlayım çekebilirsem çekerim şimdi annem bir iki süs bizde koyarız dedi nazarboncuğu koyacazz illa öle diyor
o tarihi hatırlıyorum millet aylar öncesinden yer ayırtmaya çalışıyordu:roflol:
Canım ben göğüsler için Lansinoh göbüş içinde mustela aldım daha önceki aylar içinde diğer markaları kullanıyorum.Çünkü bunları 8-9. aylara bekliyorum o zamana anca biterler zaten.
Ah senin hakkını nasıl öderler bakalım.
Sibikocum eğitimci yazınca sadece öğretmenler gibi geliyor.
Melincim good afternooooooooon welcom welcom çok geciktin.Nerelerdesin?Sende uyuyodun dimi
Yeni Annecim şeker benim hayatımdı şekersiz bişey içemem ama içicem limon da çok ekşi be ağzım gözüm buruştu söylerken bile ben onu bile şekerli içerdim yani
Pınarcım ben kendimi yeni evli gibi hissediyorum ama 666666666666666666666666666 yıl oldu kız orayı yine kaçırdım
Afiyet olsun canım,kız seninki kendi beşiği ile çıkarmış içerden bak o kadar uğraştım yaptım dermiş:roflol::roflol:maşallah ona,hep böyle devam etsin
hoşbuldum kıslar ...
Tutkuncum sorma cnm uyandık ta bugün kociş evde onunla vakit geçiriyodukkk...
oh oh herkes aynı zamanlarda evlenmiş..hemende anne oluveriyolarmışş..ne mutlu size..bizim de 2.. yıldönümümüz geçtii....bu sene inş yaza bebişle beraber gireriz bizde:ecrin_bebek:
melinciğim bir gün var aramızda hahaaa bizde 23 hazıran gerçi nikah önceydi 31 mayısda nikah olmuştuk ama düğün 23 haziran oldu ......................
bende bişeyler yedim midem bulandığunda az ve sık yiyiorum geçiyor
ama bişeyyaptım bir çay bardağı kola içtim hamiş kaldığımdan beridir asitli hiçbişey içirmiyor eşim annem ..........yalvardım canım çekiyor dedim öle verdi bide su koyacam içine diyor annem
zaten birgün önceki kola ...........
pınarcım bende alayım bari bende mustela kullanıyorum göbeğim için memnunum.
Kızlar bizim tarihler şaka gibi valla,ama inanın tamamen tesadüf 2 tarihte,nikah 10 kasım 2006 çünkü eşim ancak o tarihte izin alabilimişti,düğünde 7.7.2007 çünkü 2.düğünün tarihin 14 temmuza almışlar arası çok olmasın diye 7.7.2007 oldu
:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?