2009 Mayıs Anneleri

canım ben geçen aylarda kulladım munorol 1 sefer,ama sonrasında iltihap geçtimi diye tahlil yaptırmadım,sen mutlaka bi idrar tahlili iste arkasından geçmişmi diye,onu gece 1 bardak suya döküyosun tadı güzel limonlu bişi,sonra sabaha kadar hiç wc ye çıkmıyosun ki gitmesin idrar yolundaki iltihapta etkiliymiş,ertesi gün bol su iç

ben göğüsler için başlamadım ne alsam diye düşünüyorum..
Canım ben göğüsler için Lansinoh göbüş içinde mustela aldım daha önceki aylar içinde diğer markaları kullanıyorum.Çünkü bunları 8-9. aylara bekliyorum o zamana anca biterler zaten.

Ah senin hakkını nasıl öderler bakalım.
Sibikocum eğitimci yazınca sadece öğretmenler gibi geliyor.
Melincim good afternooooooooon welcom welcom çok geciktin.Nerelerdesin?Sende uyuyodun dimi
Yeni Annecim şeker benim hayatımdı şekersiz bişey içemem ama içicem limon da çok ekşi be ağzım gözüm buruştu söylerken bile ben onu bile şekerli içerdim yani
Pınarcım ben kendimi yeni evli gibi hissediyorum ama 666666666666666666666666666 yıl oldu kız orayı yine kaçırdım

Son düzenleme:
Saoğlasın teyzesi. Bizde iyiyiz. Yemek yedim şimdi. Defne coştu yine. İçeride inşaat mı yapıyor bu kız anlamadım ben valla kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım,kız seninki kendi beşiği ile çıkarmış içerden bak o kadar uğraştım yaptım dermiş:roflol::roflol:maşallah ona,hep böyle devam etsin

melinciğim hoşgeldin sanda hayırlı cumalar

kızlar annem kapısüsü almış oğluşların odasına 15 ytl pazarlık yapmışşş

foto.makinamın pili yok olsa çekip koyacamm bu ara çok pintileştim bir pile 5 ytl verene kadar diyorum bebişlere bişey alırım ...................ayyyyyyyyyyyy annelik böleymişş annemde derdi hep

hoşbuldum kıslar ...
Tutkuncum sorma cnm uyandık ta bugün kociş evde onunla vakit geçiriyodukkk...

oh oh herkes aynı zamanlarda evlenmiş..hemende anne oluveriyolarmışş..ne mutlu size..bizim de 2.. yıldönümümüz geçtii....bu sene inş yaza bebişle beraber gireriz bizde:ecrin_bebek:

oşbuldum cnm ..ne güsel yaa ii fiyata almışsınız..zaten yapmaya kaksan da aynı fiyat tutuyo gibi...Ben tül fiyatını sordum metresi 6 tl dedi yaneeee...bize de söle nerden aldığını fotoya da bakalım dime...

Yeni Annecim şeker benim hayatımdı şekersiz bişey içemem ama içicem limon da çok ekşi be ağzım gözüm buruştu söylerken bile ben onu bile şekerli içerdim yani

Ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar saplıyı derler,bizimki erkek ama ne bilim hep ekşili sever oldum,dün akşamda hiç sevmememe rağmen yeşil ekşi erik çekti canım ama nafile yoktur heralde bu mevsimde

melinciğim bir gün var aramızda hahaaa bizde 23 hazıran gerçi nikah önceydi 31 mayısda nikah olmuştuk ama düğün 23 haziran oldu ......................

bende bişeyler yedim midem bulandığunda az ve sık yiyiorum geçiyor
ama bişeyyaptım bir çay bardağı kola içtim hamiş kaldığımdan beridir asitli hiçbişey içirmiyor eşim annem ..........yalvardım canım çekiyor dedim öle verdi bide su koyacam içine diyor annem
zaten birgün önceki kola ...........

Tatlım cep'le çek,ben resimleri hep cepten çekip koymuştum,ne güzel bebişlere bişiler daha geldi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm bende kendim yapalım diye tutturdum annem sormuş sadece diyor saten ve o yuvarlak şey 15 ytl tuttu hani boncuğu pulu tülü dedi....
annem mahalle esnafını tanır.....gitmiş mahallediki çicekciğe bu ne kadar demiş 20 ytl olsun abla sana demişş annemde aaa olmaz demiş 15 verecen adam demiş abla o kadara alıyom annemde demişşş ne yapalım kar yapma ikitane torun birden geliyor demiş
tüp bebekler demiş annem adamda tmm demişşş

pilleri bi zorlayım çekebilirsem çekerim şimdi annem bir iki süs bizde koyarız dedi nazarboncuğu koyacazz illa öle diyor

Kızlar bizim tarihler şaka gibi valla,ama inanın tamamen tesadüf 2 tarihte,nikah 10 kasım 2006 çünkü eşim ancak o tarihte izin alabilimişti,düğünde 7.7.2007 çünkü 2.düğünün tarihin 14 temmuza almışlar arası çok olmasın diye 7.7.2007 oldu
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bizim nikahımızda kasımdı cnm geçti..2 yılı devirdik...sizde 7 yıl olmuş maşşallah...ama sende arayı ikizlerle kapıyosun bi taşla iki kuş ne güsellllsırnaşık şey

o tarihi hatırlıyorum millet aylar öncesinden yer ayırtmaya çalışıyordu:roflol:

aynen öle cnm cidden ..i yapmış annen devir hesap devri...başka eksiklerinizi görürsünüz artık..malu 2 socuk zor

o tarihi hatırlıyorum millet aylar öncesinden yer ayırtmaya çalışıyordu:roflol:

ewet öyleydisırnaşık şeysırnaşık şeybide haftasonuna geliyodu,amanın o gün aynı kuaförden çıkan 34. müyü 36. mıydı neydi o sıradaki gelindim:roflol::roflol::roflol:

kızlar burada bir yağmur yağıyor az önce işyerinde tam havuzun ortasına yıldırım düştü valla bir ses çıktı anlatamam

Heeee bende yeni zannettim. Olsun olsun böyle yeni gibi devam et hihoyyyt

Afiyet olsun canım,kız seninki kendi beşiği ile çıkarmış içerden bak o kadar uğraştım yaptım dermiş:roflol::roflol:maşallah ona,hep böyle devam etsin

Ay sorma olabilir valla alem benim mercimeğim kaydirigubbakcemile3

Ne güzel canım güle güle kullansın kuzuların...

Evet ya hızlıyız valla. Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın inşallah :Saruboceq:

Bende çok severim kolayı. Arada içiyorum valla yarım bardak...

pınarcım bende alayım bari bende mustela kullanıyorum göbeğim için memnunum.

Al cnaım evet genelde herkes memnun...

Benim bi arkadaşımda aylar önceden gün almıştı o tarih için delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…