2009 Mayıs Anneleri

doğrudur canım,bizdede çok önce alınmıştı tarihsositosositosositososito

Bende bu sitede bi arkadaşın kızı için hazırladığı odaya bakarken kapı süsüne bayıldım. Ankara'da kendisi. Mesaj attım. Rica ettim. Sağolsun kırmadı. O haliyle gitti toptancıdan aldı bana kargo yaptı. benimki evde ama onunkinin resmi var. Aynısı bendeki de... Nasıl sizce?

Birsooo yolla kız merak ettim hadi yerimseniben

Kız benimde kız ama tatlı seviyordum artık yasak aayyyyyyyyyy
Eriği nerden bulcan bu mevsimde ama vardır belki

Oh iyi yapmışsın şimdi ilgilen sonra paylaşacak ilgini.

Kız kola kusturur daha çok uzan biraz.Süsüde iyi almış annen foto foto foto

ewet öyleydisırnaşık şeysırnaşık şeybide haftasonuna geliyodu,amanın o gün aynı kuaförden çıkan 34. müyü 36. mıydı neydi o sıradaki gelindim:roflol::roflol::roflol:

Anaaaaaaaaa kız nasıl çıktı o kadar gelin :1shok::1shok::1shok:
Kızlar ben gidiyorum dr a hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın

Ay sorma canım benim paşa fenaaaa

şimdi ikiz annelerine baktımmmmmmmmmm sekiz doğuran kadın varrrrrr ben ikitaneye nasıl bakacam diyom kadına bak yaaaaaaaaaa

Ay kadının karnını gördünüzmü ben çok korktum vallaaaaaaaa :1shok:

Ay canım bende Earthmama Body Butter kullandım ama kremlerle alakası yokmuş aslında doktorum bu kremler mucizevi değil hiç umut etme cildin çatlamaya meğilliyse ne yaparsan yap çatlar sadece krem artmasına engel olur demişti.Bu arada benimde 7 kilo oldu :CüvCüv:

ben göğüsler için başlamadım ne alsam diye düşünüyorum..

Lasınoh aldım bende 8.ayın sonunda başlıycam kullanmaya

sağol canım sen nasılsın bugün gözükmedin yağıza karar vermişsiniz çok sevindim bence çok güzel isim

Sorma canım yoğunluk devam ediyor valla sonunda yağız olsun dedik evet hayırlısı bakalım a.s

Melincim hoşgeldin canım bizimde eylülde 3.yılımız olacak tek sen değilsin :1rolleyes:

Ay bende arada içiyorum yani 3 haftada bir desem çok canım çekiyo napıyım ama fanta falan içmeye çalışıyorum.

tutkuncum erik malesef yok ben araştıran biri olarakdan onların donduramıyorlarmış.pınarcım çok güzel ya değişik bişey..

sibiko canım bende arada içiyorum.eşim izin evrmesede ısrarlarıma dayanamıyor.işin ilginci ben cola fanta normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok canım istiyor..

Pnıarcım bayıldım bayldım :1shok::1shok:kaça yaptı bunu?boyutu ne kadar?

Cem kuaför tekirdağda 3 katlı bi salonu var,seri üretim şeklinde çalışıyolardııı:roflol::roflol::roflol: ama çok çok içime sinmişti hem saç hem makyaj tırnak bakımı falan,tekirdağda olan kaçırmasın vallaa.sa.s

ben hamiş kaldıkdan sonra kolayı 2-3 kere içmişimdir oda bir bardak olarak değil yudum yudum
kocam vermiyor çevreyede söylüyor...öle bir baskı varki bende içince vicdan azabı çekiyorum yaww

Kızlar ben gidiyorum dr a hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın

Güle güle canım. Hadi hayırlı haberlerlegel inşallah a.s.

pınarcım çok cici yaa...tam senin kokoş kızına göresırnaşık şey

Dimi ama teyzesi hihoyyyt

tutkuncum erik malesef yok ben araştıran biri olarakdan onların donduramıyorlarmış.pınarcım çok güzel ya değişik bişey..

Sağolasın canım a.s.

ImageShack - Image Hosting :: ss002ys9.jpg

oldiiii avizeye astıkk hahahaa bi yakından olanı var onuda koyamm

Çok güzelmiş Birso. Güle güle kullansın oğluşlarınnnnnnn a.s.

Son düzenleme:
pınarcığım çok güselll bizde bir iki süs ekleyecez odamızı hazırladıkmı şekecem koyacam sizlere mesela ortasına bir nazar boncuğu ve iki bebek biblosu koyacağızz

sibikocum fantada asitli tavsiye edilmiyo ama günde 1 bardağa izin veriliyomuş..ben hamişliğimin başından beri ne kola ne bişey ..içtiğim kola toplam 3_4 bardaktir herhalde...
Dırımkızı kapı süsünüz güselmiş cnmm dediğin gibi biraz da siz süslersiniz boşluklar var herhalde süper oluryerimseniben
tutkuncum güle güle sanaa...
benimde canım meyveli puding istedi kıslarrr..gidip yapıyım kociş bi yere gitti gelince yeriz..hem sütlü bebişimizde bize katılır yerken artıkkaydirigubbakcemile3

grşrz kıslaarrra.s.

ImageShack - Image Hosting :: ss001je8.jpg buda biraz daha yakınn

tutkucuğum güle güle benimde canım yeşil erik çekiyor ama yok maleseffff

birde kola gazoz fanta gibi içecekleri ben hamişliğimden önce sevmezdim ama hamile kalınca içimiz yanıyor ondan sanırım

Sağolasın canım. Kendi yapmadı. Orda toptancıda satılıyormuş. 25.-TL.. Ben hesabına gönderdim. Oda sağolsun son ayında olmasına rağmen uğraştı gitti aldı bana...

Bayağı büyük. Normal kapı süsleri boyunda. Çok sevdim ben ya...

Birsencim güle güle kullan canım,çok güzelmiş,bence 2 tanede biblo yapıstır üstüne ikizler diye

pınarcığım çok güselll bizde bir iki süs ekleyecez odamızı hazırladıkmı şekecem koyacam sizlere mesela ortasına bir nazar boncuğu ve iki bebek biblosu koyacağızz

Sağoalsın canım. Evet 2 biblo koy yanlarına süper olur hihoyyyt

Ohhh afiyet olsun canım a.s.

malincim afiyet olsun.birsencim çok hoşşevet birazda süsledinizmi şahane bişey olur..offf kızlar ya ben kocamı odadan çıkartamıyorum çalışma odası yaptı odayı 1 sene sonra yaparız odayı diyor eğer işler yolunda giderse evimizi değiştirip daha çok odası olan bir yere geçmek istiyoruz ama ben yinede ısrar ediyorum belki boşaltır odayı:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…