kızlar burada bir yağmur yağıyor az önce işyerinde tam havuzun ortasına yıldırım düştü valla bir ses çıktı anlatamam
Heeee bende yeni zannettim. Olsun olsun böyle yeni gibi devam et hihoyyyt
Ay sorma olabilir valla alem benim mercimeğim kaydirigubbakcemile3
Ne güzel canım güle güle kullansın kuzuların...
Evet ya hızlıyız valla. Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın inşallah :Saruboceq:
Bende çok severim kolayı. Arada içiyorum valla yarım bardak...
Al cnaım evet genelde herkes memnun...
Benim bi arkadaşımda aylar önceden gün almıştı o tarih için delikafadulden
Kız benimde kız ama tatlı seviyordum artık yasak aayyyyyyyyyyYe ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar saplıyı derler,bizimki erkek ama ne bilim hep ekşili sever oldum,dün akşamda hiç sevmememe rağmen yeşil ekşi erik çekti canım ama nafile yoktur heralde bu mevsimde
Oh iyi yapmışsın şimdi ilgilen sonra paylaşacak ilgini.hoşbuldum kıslar ...
Tutkuncum sorma cnm uyandık ta bugün kociş evde onunla vakit geçiriyodukkk...
oh oh herkes aynı zamanlarda evlenmiş..hemende anne oluveriyolarmışş..ne mutlu size..bizim de 2.. yıldönümümüz geçtii....bu sene inş yaza bebişle beraber gireriz bizde:ecrin_bebek:
Kız kola kusturur daha çok uzan biraz.Süsüde iyi almış annen foto foto fotomelinciğim bir gün var aramızda hahaaa bizde 23 hazıran gerçi nikah önceydi 31 mayısda nikah olmuştuk ama düğün 23 haziran oldu ......................
bende bişeyler yedim midem bulandığunda az ve sık yiyiorum geçiyor
ama bişeyyaptım bir çay bardağı kola içtim hamiş kaldığımdan beridir asitli hiçbişey içirmiyor eşim annem ..........yalvardım canım çekiyor dedim öle verdi bide su koyacam içine diyor annem
zaten birgün önceki kola ...........
Anaaaaaaaaa kız nasıl çıktı o kadar gelin :1shok::1shok::1shok:ewet öyleydisırnaşık şeysırnaşık şeybide haftasonuna geliyodu,amanın o gün aynı kuaförden çıkan 34. müyü 36. mıydı neydi o sıradaki gelindim:roflol::roflol::roflol:
sibiko oğluşuna söle öle debbük atmasınnnnnn bak benim kuzuların yeri yokkk
kıymetini bilsin hahahahaha bana bak ufacık çocuğa neler diyecen
seninki pek bi keyifci sanırım cicim ....
bugün çok keyifsizim yaa gece öle geçti yaaa hiç keyfim yok
şimdi ikiz annelerine baktımmmmmmmmmm sekiz doğuran kadın varrrrrr ben ikitaneye nasıl bakacam diyom kadına bak yaaaaaaaaaa
göbüşler ne alemde bu arada kilolar ne durumda kızlae benim göbüş sivrildi gitti :)))) 6 kilo almışım şimdiye kadar çatlaklar için vazelin kullanıyorum artık bebek yağı hiç işe yaramıyor cildimi kurutuyor benim ama vazelin nemli bırakıyor cildimi gerilmesini önlüyor
sizler neler yapıyorsunuz kızlar:)))
ben göğüsler için başlamadım ne alsam diye düşünüyorum..
sağol canım sen nasılsın bugün gözükmedin yağıza karar vermişsiniz çok sevindim bence çok güzel isim
hoşbuldum kıslar ...
Tutkuncum sorma cnm uyandık ta bugün kociş evde onunla vakit geçiriyodukkk...
oh oh herkes aynı zamanlarda evlenmiş..hemende anne oluveriyolarmışş..ne mutlu size..bizim de 2.. yıldönümümüz geçtii....bu sene inş yaza bebişle beraber gireriz bizde:ecrin_bebek:
melinciğim bir gün var aramızda hahaaa bizde 23 hazıran gerçi nikah önceydi 31 mayısda nikah olmuştuk ama düğün 23 haziran oldu ......................
bende bişeyler yedim midem bulandığunda az ve sık yiyiorum geçiyor
ama bişeyyaptım bir çay bardağı kola içtim hamiş kaldığımdan beridir asitli hiçbişey içirmiyor eşim annem ..........yalvardım canım çekiyor dedim öle verdi bide su koyacam içine diyor annem
zaten birgün önceki kola ...........
Kız benimde kız ama tatlı seviyordum artık yasak aayyyyyyyyyy
Eriği nerden bulcan bu mevsimde ama vardır belki
Oh iyi yapmışsın şimdi ilgilen sonra paylaşacak ilgini.
Kız kola kusturur daha çok uzan biraz.Süsüde iyi almış annen foto foto foto
Anaaaaaaaaa kız nasıl çıktı o kadar gelin :1shok::1shok::1shok:
Kızlar ben gidiyorum dr a hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın
Kızlar ben gidiyorum dr a hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın
pınarcım çok cici yaa...tam senin kokoş kızına göresırnaşık şey
tutkuncum erik malesef yok ben araştıran biri olarakdan onların donduramıyorlarmış.pınarcım çok güzel ya değişik bişey..
ImageShack - Image Hosting :: ss002ys9.jpg
oldiiii avizeye astıkk hahahaa bi yakından olanı var onuda koyamm
Pnıarcım bayıldım bayldım :1shok::1shok:kaça yaptı bunu?boyutu ne kadar?
Cem kuaför tekirdağda 3 katlı bi salonu var,seri üretim şeklinde çalışıyolardııı:roflol::roflol::roflol: ama çok çok içime sinmişti hem saç hem makyaj tırnak bakımı falan,tekirdağda olan kaçırmasın vallaa.sa.s
pınarcığım çok güselll bizde bir iki süs ekleyecez odamızı hazırladıkmı şekecem koyacam sizlere mesela ortasına bir nazar boncuğu ve iki bebek biblosu koyacağızz
sibikocum fantada asitli tavsiye edilmiyo ama günde 1 bardağa izin veriliyomuş..ben hamişliğimin başından beri ne kola ne bişey ..içtiğim kola toplam 3_4 bardaktir herhalde...
Dırımkızı kapı süsünüz güselmiş cnmm dediğin gibi biraz da siz süslersiniz boşluklar var herhalde süper oluryerimseniben
tutkuncum güle güle sanaa...
benimde canım meyveli puding istedi kıslarrr..gidip yapıyım kociş bi yere gitti gelince yeriz..hem sütlü bebişimizde bize katılır yerken artıkkaydirigubbakcemile3
grşrz kıslaarrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?