çokkkk sağolunnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr ufacık bişey bile nasıl morel oluyorr yaaaBirsencim güle güle kullan canım,çok güzelmiş,bence 2 tanede biblo yapıstır üstüne ikizler diye
malincim afiyet olsun.birsencim çok hoşşevet birazda süsledinizmi şahane bişey olur..offf kızlar ya ben kocamı odadan çıkartamıyorum çalışma odası yaptı odayı 1 sene sonra yaparız odayı diyor eğer işler yolunda giderse evimizi değiştirip daha çok odası olan bir yere geçmek istiyoruz ama ben yinede ısrar ediyorum belki boşaltır odayı:):):)
Bende bu sitede bi arkadaşın kızı için hazırladığı odaya bakarken kapı süsüne bayıldım. Ankara'da kendisi. Mesaj attım. Rica ettim. Sağolsun kırmadı. O haliyle gitti toptancıdan aldı bana kargo yaptı. benimki evde ama onunkinin resmi var. Aynısı bendeki de... Nasıl sizce?
Birsooo yolla kız merak ettim hadi yerimseniben
malincim afiyet olsun.birsencim çok hoşşevet birazda süsledinizmi şahane bişey olur..offf kızlar ya ben kocamı odadan çıkartamıyorum çalışma odası yaptı odayı 1 sene sonra yaparız odayı diyor eğer işler yolunda giderse evimizi değiştirip daha çok odası olan bir yere geçmek istiyoruz ama ben yinede ısrar ediyorum belki boşaltır odayı:):):)
kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız valla yetişemedim hepsini okumaya.öğleden sonra yine yoğundu işlerim de...ancak gelebildim...
pınoşş çok şekermiiş bayılırım böle tüylü müylü şeylere.Bende görmüştüm bunu sepetide vardı bunun bende ayynı o sepetten istiyorum bulursam alıcam.Bulamazsam bitane abajur buldum bu tüylerden yapılmış onu bozup sepet yapıcamm:jeyyar::jeyyar:
bİRSEN VE PINARCIM ALDIĞINIZ KAPI SÜSLERİNE BAYILDIM KIZLAR. GÜLE GÜLE KULLANIN CANLARIM.
YAAA BENDE İSTİYORUM YAAAAAAAAAAA
senağlamasenağlama dağıldım toplayın beniiiisenağlamasenağlama
allah bir ömür kılsın mutluluğunuzu bana hiç o an gelmeyecek gibi geliyor
Bende bu sitede bi arkadaşın kızı için hazırladığı odaya bakarken kapı süsüne bayıldım. Ankara'da kendisi. Mesaj attım. Rica ettim. Sağolsun kırmadı. O haliyle gitti toptancıdan aldı bana kargo yaptı. benimki evde ama onunkinin resmi var. Aynısı bendeki de... Nasıl sizce?
Birsooo yolla kız merak ettim hadi yerimseniben
sibiko canım bende arada içiyorum.eşim izin evrmesede ısrarlarıma dayanamıyor.işin ilginci ben cola fanta normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok canım istiyor..
ImageShack - Image Hosting :: ss002ys9.jpg
oldiiii avizeye astıkk hahahaa bi yakından olanı var onuda koyamm
haklısın birsencim iki çocuk olunca bizim evimiz büyük aslında alırkende çocuk odası yaparız diye aldık
ama eşim yan çizdi.gerçi ,işide önemli.eşyalarımıda vermeye kıyamıyorum hala taksit ödüyoruz:):):):)) neyse 1 sene bakalımda bir çaresini buluruz artık.
ayy cnm yokmu oralarda yaaabİRSEN VE PINARCIM ALDIĞINIZ KAPI SÜSLERİNE BAYILDIM KIZLAR. GÜLE GÜLE KULLANIN CANLARIM.
YAAA BENDE İSTİYORUM YAAAAAAAAAAA
hormon sayısıı fazla olunca hemen su salıyorumAyy birsoş dağıtma kendini bebişlerde üzülcek şimdi.Sizin yorumları görünce okumaya cesaret edemedim yazıyı...bak benide alatcaksınıızzsenağlama
Canım çok güzel güle güle kullan bizim bu prenseslerimiz çok süslü olacak zaten hihoyyyt
Ay napıyım ben önceden çok içerdim arada kaçırıyorum dediğim gibi ayda bir sorun olmaz sanırım
Ay canım çok tatlı kızların dediği gibi bi ikiz bebek biblosu alarak yapıştır canım o zaman çok daha cici olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?