2009 Mayıs Anneleri

Melincim ve Tutkuncum,gene girin ha bunu saymıyoss ona göreee,inş iyi haberlerle dönersiniz

çok güzel bir doğum hikayesi ya inşallah bizlerde yazarız içim bir tuhaf oldu.......ayyyyyyy zaman geçsin istiyorumya

Birsencim güle güle kullan canım,çok güzelmiş,bence 2 tanede biblo yapıstır üstüne ikizler diye

çokkkk sağolunnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr ufacık bişey bile nasıl morel oluyorr yaaa

cnm bizim evimiz küçük ben hemen hemen bütün eşyalarımı verdim
ama iki çocuğa mecburrr yapacaktık odaaa

kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız valla yetişemedim hepsini okumaya.öğleden sonra yine yoğundu işlerim de...ancak gelebildim...

haklısın birsencim iki çocuk olunca bizim evimiz büyük aslında alırkende çocuk odası yaparız diye aldık
ama eşim yan çizdi.gerçi ,işide önemli.eşyalarımıda vermeye kıyamıyorum hala taksit ödüyoruz:):):):)) neyse 1 sene bakalımda bir çaresini buluruz artık.

pınoşş çok şekermiiş bayılırım böle tüylü müylü şeylere.Bende görmüştüm bunu sepetide vardı bunun bende ayynı o sepetten istiyorum bulursam alıcam.Bulamazsam bitane abajur buldum bu tüylerden yapılmış onu bozup sepet yapıcamm:jeyyar::jeyyar:

Çok güzel bir doğum hikayesiydi. Allah bebişinizle ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Gitme adamın üstüne. Çalışıyomuş işte kaydirigubbakcemile3

kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız valla yetişemedim hepsini okumaya.öğleden sonra yine yoğundu işlerim de...ancak gelebildim...

Hoşgeldin canım. Ben valla bugün saldım işleri gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

O sepeti annesi yapmış canım. Bende istedim ama sonra aldığım hastane çıkışının deri çok güzel sepeti var diye vazgeçtim. Yoksa sağolsun onun malzemelerini de alıcaktı bana.

Alemsin kız. Bozma abajuru. Toptan böyle malzeme satan yerler varmış. Nişantaşın'da bide Mahmutpaşa'da falan... Oralardan bulursun tüylerden. Normal bi sepet. İçine saten kumaş. Sapını da saten kurdeleyle kaplayıp, tüyleri de yapıştırdım mı olur ne güzel...

bİRSEN VE PINARCIM ALDIĞINIZ KAPI SÜSLERİNE BAYILDIM KIZLAR. GÜLE GÜLE KULLANIN CANLARIM.

YAAA BENDE İSTİYORUM YAAAAAAAAAAA

senağlamasenağlama dağıldım toplayın beniiiisenağlamasenağlama

allah bir ömür kılsın mutluluğunuzu bana hiç o an gelmeyecek gibi geliyor

Ayy birsoş dağıtma kendini bebişlerde üzülcek şimdi.Sizin yorumları görünce okumaya cesaret edemedim yazıyı...bak benide alatcaksınıızzsenağlama

Canım çok güzel güle güle kullan bizim bu prenseslerimiz çok süslü olacak zaten hihoyyyt

sibiko canım bende arada içiyorum.eşim izin evrmesede ısrarlarıma dayanamıyor.işin ilginci ben cola fanta normalde hiç sevmezdim ama şimdi çok canım istiyor..

Ay napıyım ben önceden çok içerdim arada kaçırıyorum dediğim gibi ayda bir sorun olmaz sanırım

ImageShack - Image Hosting :: ss002ys9.jpg

oldiiii avizeye astıkk hahahaa bi yakından olanı var onuda koyamm

Ay canım çok tatlı kızların dediği gibi bi ikiz bebek biblosu alarak yapıştır canım o zaman çok daha cici olur

verme tabi sen daha yeni evlisin ben 7 sene kullandım benimkilerde eskimedi ama ben evlendiğinmde kayınvalidmele oturdum onun salonu büyüktü oraya göre mobilya aldık birde uygun olsun diye tanıdıkdan eskitme mobilyalar varya konsollu gümüşlüklu öle şeyler aldım.....sonra evime çıktım evim küçük eşylar sığıdı ama insanlar zor sığdı
birde alerjik astım çıkınca doktor bana toz tutan şeyleri kaldır yada hergün toz al dedi çalışıncada zor .........o mobilyaları fakir birine verdim içindekilere dolap aldım kapalı mutfak balkonuma koydum daha kolay oldu en azından hemen alıp kullanmaya başladım şimdide koltukları yolcu edecem çekyatları çıkarıp çocuk odasından salona koyacam

çocuk odasınada mobilyasını koyacam yer kalırsa bekarken kullandığım çekyatımı koyacam yanlarında yatayım diye

kızlar maşallah baya döktürmüşsünüz yine... okumaktan yazamaya zamanım olmuyo :))) herkesin keyfi yerinde gibi allah daim etsin... bizde iiz oluşla...
kapı süslerinize bayıldım... benimkinide sağolsun annecim yapıyo... bitti sayılır biblolarıyla boncukları kaldı... bitince koyarım resmini... bide annanesi oğluma çok güzel bi patik örmüş resmini çektim koycam birazdan bakarsınız, belki öremek istersiniz sizde diye yakından da çektim modeli belli gibi...

buarada doğum hikayesine bayıldım... hepimizin böle güzel hikayeleri olacağına eminim...

bİRSEN VE PINARCIM ALDIĞINIZ KAPI SÜSLERİNE BAYILDIM KIZLAR. GÜLE GÜLE KULLANIN CANLARIM.

YAAA BENDE İSTİYORUM YAAAAAAAAAAA
ayy cnm yokmu oralarda yaaa

Ayy birsoş dağıtma kendini bebişlerde üzülcek şimdi.Sizin yorumları görünce okumaya cesaret edemedim yazıyı...bak benide alatcaksınıızzsenağlama
hormon sayısıı fazla olunca hemen su salıyorum

evet biblo koyacaz.................

kızlar şok oldummmm annemin mahallesindeki sağlıkocağı aradı
eczanden hamiş olduğumu öğrenmişler kaç hafatlıksınız dedi sizi takip edecez dediler
evde yatıyorsanız eve gelecez dediler :1shok:şok oldum yawwww

evet pınarcımm haklısın adamcağızz çalışşsınn:):):): birsencim iyi etmişin valla toz almakta hakikaten zor başlı başına bir iş çok vakit alıyor

pINARCIM BİRSENCİM VAR BURALARDA DA VAR AMA BEN HALA ONA BAKMAYA VAKİT BULAMADIM. SİZİNKİLERİDE GÖRÜNCE BAYILDIM.ÇOK GÜZELLER...

kızlar size bişi sorcam ama çok utanıyorum... çünkü biliyorum daha önce defalarca cevap verdiniz bu soruya ama ben cevapları bulamadım geçmişi okuduğum halde... kızlar fotoları nasıl ekleyeceğim ((çok özür diliyorum umarım artık ben sonuncu soran olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…