2009 Mayıs Anneleri

Olsunlar süslü püslü kokoş olsunlar. Yerim ben onları yerimmmm hepsi benim mercimeğimmmm delikafadulden

Ohhh kendine yatmaya yer arıyosun kız Birsoooo kaydirigubbakcemile3

Ayyy mutlaka bitince koy resmini canım ay çok merak ediyorum ben kuzularımızın cicilerini :dance:

Evet bacım çok ilgililer. Geçenlerde aşımı olmadan önce bizim eve gelmişler. Beni bulamayınca not bırakmışlar kapıma. Geldik bulamadık. Lütfen bu numarayı arayın falan diye. Sonra aşı olmaya gittiğimde bebek doğunca hemen geleceğiz tekrar ziyaretinize falan dediler. Bende şaşırdım :1shok:

evet pınarcımm haklısın adamcağızz çalışşsınn:):):): birsencim iyi etmişin valla toz almakta hakikaten zor başlı başına bir iş çok vakit alıyor

Evet rahat bırakın şu adamları yahu kaydirigubbakcemile3

pINARCIM BİRSENCİM VAR BURALARDA DA VAR AMA BEN HALA ONA BAKMAYA VAKİT BULAMADIM. SİZİNKİLERİDE GÖRÜNCE BAYILDIM.ÇOK GÜZELLER...

Olsun bacım daha vakit var. İzne çık bakarsın ne olacak a.s.

ImageShack® - Image Hosting bu adrestenn yükleniyor cnm

kızlar...

canım çok sıkkınsenağlama
bebişim bugün hiç hareket etmedi:1no2:dün biraz hareketliydi ama bugün tık yok:sm_confused:

Kızlar tecrübeli anneler topiğine bi soru sormuştum.kimse cevaplamamışş.klava:
Aklımdayken sizede söyliyim bari normal doğum yapan bikaç arkadaştan duydum kızlar.Doğumdan sonra büyükce bir tampon koyuyorlarmış daha sonrada dikiş atılıyormuş.dikişten sonrada tamponu çıkarıyolarmış ama çıkarırken dikişlere takıldığı için çok canı yakıyomuş.sakın sakın onu koydurmayın diyolar kızlar.Daha doğuma var ama aklımızda bulunsun ben biraz tırstımm açıkcasııı:1no2::1no2:

pınarcığım cnm ben burada oturmuyorum ama annem eczaneye adres verirken
kendi adresini vermiş annemde diyoki ..............burada bebeklerin takibi olur diyo
baktı bizim evi taşıyamayacak bağlamaya çalışıyor herşekilde

kızlar...

bebişim bugün hiç hareket etmedi:1no2:dün biraz hareketliydi ama bugün tık yok:sm_confused:

cnmmmmmmmmmmm üzme kendiniiiiiiii olabilirrrrrrr uykuya yattı belkiii
panik yokkk

arkadaşım yeni doğum yaptı ölebişey demedi kız hiççCADIARZU

Canım Birsen adresi vermiş. Eğer nasıl yükleneceğini bilmiyorsan söyle anlatayım canım a.s.

kızlar...

Dinleniyordur bacım sıkma canını. Onların da arada dinlenmeye ihtiyacı var dedi doktorum...

Valla bacım etrafımda o kadar normal doğum yapan insan oldu ilk defa duydum bu tampon meselesini :1shok:

Cherry tatlım benim bebişte kendini dinlenmeye çekiyo bazen,korkma bişi yoktur

evet canım bende yeni duydum kardeşimin eşi yeni doğum yaptı sayılır ama öyle bişey olmadı.ablamda normal doğum yaptı ondada öyle bişey yoktu.ama arkadaşım düşük yaptığında tampon koymuşlardı ona . zaten normal doğumda hemşire her saat başı gelip karnına bastırıyorlar hafifçe kan çıksın diyeymiş temizlensin iyice diye ..

azcuk konuşşşşşşşşşşş benimkii vuruyorrrr vuruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güm gümmm ama öteki ses çıkarmıyorrr

2 gün öncede benim oğlum tembellik yaptı nerdeyse hiç oynamadı moralim çok bozulmuştu ama akşam yemekten sonra hareketlendi birden... sıkma canını dinleniyodur mutlaka...

buarada patiğimizin resmini koymayı başardım... bakabilirisiniz kızlar...

ne biliyim kızar yaaa
hep hareketliydi benim kız

telaşlandım, hiç tık yok..:1closedeyes: iş çıkışı bi doktoruma uğrasam mı acaba:uhm:

bişiler yemeyi denesen tatlı falan yada çikolata... belki uyanır:)) benimki hemen tatlıya tepki veriyo çünkü belki senin prensesinde hoşuna gider...

kızlar...

canım üzülme annesi oynar bebişin.

bak ne yap. akşam çikolata filan ye ve sonra sol yanına yat. biraz bekle.

büyük ihtimalle oynayacaktır.

mimaresracım ilk defa gördüm bu modeli çok güzel tatlım güle güle giysin kuzucuğun

selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…