- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
Canım çok güzel güle güle kullan bizim bu prenseslerimiz çok süslü olacak zaten hihoyyyt
Ay napıyım ben önceden çok içerdim arada kaçırıyorum dediğim gibi ayda bir sorun olmaz sanırım
Ay canım çok tatlı kızların dediği gibi bi ikiz bebek biblosu alarak yapıştır canım o zaman çok daha cici olur
Olsunlar süslü püslü kokoş olsunlar. Yerim ben onları yerimmmm hepsi benim mercimeğimmmm delikafadulden
verme tabi sen daha yeni evlisin ben 7 sene kullandım benimkilerde eskimedi ama ben evlendiğinmde kayınvalidmele oturdum onun salonu büyüktü oraya göre mobilya aldık birde uygun olsun diye tanıdıkdan eskitme mobilyalar varya konsollu gümüşlüklu öle şeyler aldım.....sonra evime çıktım evim küçük eşylar sığıdı ama insanlar zor sığdı
birde alerjik astım çıkınca doktor bana toz tutan şeyleri kaldır yada hergün toz al dedi çalışıncada zor .........o mobilyaları fakir birine verdim içindekilere dolap aldım kapalı mutfak balkonuma koydum daha kolay oldu en azından hemen alıp kullanmaya başladım şimdide koltukları yolcu edecem çekyatları çıkarıp çocuk odasından salona koyacam
çocuk odasınada mobilyasını koyacam yer kalırsa bekarken kullandığım çekyatımı koyacam yanlarında yatayım diye
Ohhh kendine yatmaya yer arıyosun kız Birsoooo kaydirigubbakcemile3
kızlar maşallah baya döktürmüşsünüz yine... okumaktan yazamaya zamanım olmuyo :))) herkesin keyfi yerinde gibi allah daim etsin... bizde iiz oluşla...
kapı süslerinize bayıldım... benimkinide sağolsun annecim yapıyo... bitti sayılır biblolarıyla boncukları kaldı... bitince koyarım resmini... bide annanesi oğluma çok güzel bi patik örmüş resmini çektim koycam birazdan bakarsınız, belki öremek istersiniz sizde diye yakından da çektim modeli belli gibi...
buarada doğum hikayesine bayıldım... hepimizin böle güzel hikayeleri olacağına eminim...
Ayyy mutlaka bitince koy resmini canım ay çok merak ediyorum ben kuzularımızın cicilerini :dance:
ayy cnm yokmu oralarda yaaa
hormon sayısıı fazla olunca hemen su salıyorum
evet biblo koyacaz.................
kızlar şok oldummmm annemin mahallesindeki sağlıkocağı aradı
eczanden hamiş olduğumu öğrenmişler kaç hafatlıksınız dedi sizi takip edecez dediler
evde yatıyorsanız eve gelecez dediler :1shok:şok oldum yawwww
Evet bacım çok ilgililer. Geçenlerde aşımı olmadan önce bizim eve gelmişler. Beni bulamayınca not bırakmışlar kapıma. Geldik bulamadık. Lütfen bu numarayı arayın falan diye. Sonra aşı olmaya gittiğimde bebek doğunca hemen geleceğiz tekrar ziyaretinize falan dediler. Bende şaşırdım :1shok:
evet pınarcımm haklısın adamcağızz çalışşsınn:):):): birsencim iyi etmişin valla toz almakta hakikaten zor başlı başına bir iş çok vakit alıyor
Evet rahat bırakın şu adamları yahu kaydirigubbakcemile3
pINARCIM BİRSENCİM VAR BURALARDA DA VAR AMA BEN HALA ONA BAKMAYA VAKİT BULAMADIM. SİZİNKİLERİDE GÖRÜNCE BAYILDIM.ÇOK GÜZELLER...
Olsun bacım daha vakit var. İzne çık bakarsın ne olacak a.s.