selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim
mimaresracım ilk defa gördüm bu modeli çok güzel tatlım güle güle giysin kuzucuğun
pınarcığım cnm ben burada oturmuyorum ama annem eczaneye adres verirken
kendi adresini vermiş annemde diyoki ..............burada bebeklerin takibi olur diyo
baktı bizim evi taşıyamayacak bağlamaya çalışıyor herşekilde
2 gün öncede benim oğlum tembellik yaptı nerdeyse hiç oynamadı moralim çok bozulmuştu ama akşam yemekten sonra hareketlendi birden... sıkma canını dinleniyodur mutlaka...
buarada patiğimizin resmini koymayı başardım... bakabilirisiniz kızlar...
ne biliyim kızar yaaa
hep hareketliydi benim kız
telaşlandım, hiç tık yok..:1closedeyes: iş çıkışı bi doktoruma uğrasam mı acaba:uhm:
selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim
hoşgeldin canım...iyisin umarım?
valla bulantı kusma devam ediyor. 3 haftada 1,5 kilo vermişim yine. hamileliğin başından beri 3 kilo aldım ben daha. gerçi iyi oldu zaten şişkoyum bi de kilo almam çok kötü olcaktı zaten hep korkuyom tartıya çıkarken. ama kusmaktan da bıktım valla yaaa
Kızlar deminden beri sol yanıma yattım,eklemlerim ağrıdı şimdide sağa yattım bu seferde aksi yöndeki eklemlerim ağrıyo,yatan arkadaslar varmı doktorunuzun tavsiyesi eklem ağrıları için?
Hoşgeldin canım,a.s.
pınarcığım şimdiden efkar basıyorr gidecekmişiz diyeee
ankakuşu cnm çok geçmiş olsun o kusmalar bulantılar sürecek cnm yaaaaa heraldee
kızlar göbiş resimleimizi nereye koyuyoruz bulamadım ben yaaa....
kızlaar okumadınız galiba göbiş resimlerimizi nereye ekliyoruz bulamıyorum ben...
merhaba kızlarr. ben geldim. bebişimin cicilerini beğendiniz demeksırnaşık şey annem yaa canım benim, herşeyi düşünmüş. bize pek düşünecek birşey kalmamış.
sizde ne var ne yok????
ojeli bu arada dün göbüşü gördüm çoooookkkk güseeeellllll
Canım ben eklem ağrılarım çoğalınca magnezyum içiyorum. Verdi mi doktorun sanada?
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?