2009 Mayıs Anneleri

Annelik işte gitmeyin istiyo :jeyyar:

Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın kuzucuğun yerimseniben

ne biliyim kızar yaaa
hep hareketliydi benim kız

telaşlandım, hiç tık yok..:1closedeyes: iş çıkışı bi doktoruma uğrasam mı acaba:uhm:

Canım akşam yatınca başlar büyük ihtimalle. Ama yine de sen bilirsin :uhm:

selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim

Hoşgeldin ortadan dal bakalım bacım kaydirigubbakcemile3 Nasılsın?

hoşgeldin canım...iyisin umarım?

valla bulantı kusma devam ediyor. 3 haftada 1,5 kilo vermişim yine. hamileliğin başından beri 3 kilo aldım ben daha. gerçi iyi oldu zaten şişkoyum bi de kilo almam çok kötü olcaktı zaten hep korkuyom tartıya çıkarken. ama kusmaktan da bıktım valla yaaa

Kızlar deminden beri sol yanıma yattım,eklemlerim ağrıdı şimdide sağa yattım bu seferde aksi yöndeki eklemlerim ağrıyo,yatan arkadaslar varmı doktorunuzun tavsiyesi eklem ağrıları için?
selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim

Hoşgeldin canım,a.s.

pınarcığım şimdiden efkar basıyorr gidecekmişiz diyeee

ankakuşu cnm çok geçmiş olsun o kusmalar bulantılar sürecek cnm yaaaaa heraldee

Of beeee ne bu kusmalar bi rahat bırakmadı sizi :çok üzgünüm:

Canım ben eklem ağrılarım çoğalınca magnezyum içiyorum. Verdi mi doktorun sanada?

pınarcığım şimdiden efkar basıyorr gidecekmişiz diyeee

ankakuşu cnm çok geçmiş olsun o kusmalar bulantılar sürecek cnm yaaaaa heraldee

Basmaz mı kız. Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

merhaba kızlarr. ben geldim. bebişimin cicilerini beğendiniz demeksırnaşık şey annem yaa canım benim, herşeyi düşünmüş. bize pek düşünecek birşey kalmamış.
sizde ne var ne yok????

merhaba kızlarr. ben geldim. bebişimin cicilerini beğendiniz demeksırnaşık şey annem yaa canım benim, herşeyi düşünmüş. bize pek düşünecek birşey kalmamış.
sizde ne var ne yok????

Hoşgeldin canım. Valla annenin ellerine sağlık. Hepsi çok güzeller. Güzel günlerde kullansın inşallah bebişin. İyiyiz çok şükür. Sen napıyosun bakalım?

Canım ben eklem ağrılarım çoğalınca magnezyum içiyorum. Verdi mi doktorun sanada?
:

Yok cnm magnezyum vermedi doktor bana zaten kullandığım düşük önleyici kasılmaarı önlüyo,ama kas kasılması değil benimkiler kemiklerimin birbirine bağlantılı olduğu yerler varya oralar ağrı yapıyo yatmaktan,pozisyon değiştirince biraz hafifliyo sonra aynen devam, bebişim iyi olsunda bunada katlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…