kızlar...
canım çok sıkkınsenağlama
bebişim bugün hiç hareket etmedi:1no2:dün biraz hareketliydi ama bugün tık yok:sm_confused:
selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim
arkadaşım yeni doğum yaptı ölebişey demedi kız hiççCADIARZU
Valla bacım etrafımda o kadar normal doğum yapan insan oldu ilk defa duydum bu tampon meselesini :1shok:
evet canım bende yeni duydum kardeşimin eşi yeni doğum yaptı sayılır ama öyle bişey olmadı.ablamda normal doğum yaptı ondada öyle bişey yoktu.ama arkadaşım düşük yaptığında tampon koymuşlardı ona . zaten normal doğumda hemşire her saat başı gelip karnına bastırıyorlar hafifçe kan çıksın diyeymiş temizlensin iyice diye ..
ne biliyim kızar yaaa
hep hareketliydi benim kız
telaşlandım, hiç tık yok..:1closedeyes: iş çıkışı bi doktoruma uğrasam mı acaba:uhm:
selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim
çok sağol ankacım. sende eklesende seninkinide ben görsemmm kıs..
Cherry tatlım benim bebişte kendini dinlenmeye çekiyo bazen,korkma bişi yoktur
azcuk konuşşşşşşşşşşş benimkii vuruyorrrr vuruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güm gümmm ama öteki ses çıkarmıyorrr
2 gün öncede benim oğlum tembellik yaptı nerdeyse hiç oynamadı moralim çok bozulmuştu ama akşam yemekten sonra hareketlendi birden... sıkma canını dinleniyodur mutlaka...
buarada patiğimizin resmini koymayı başardım... bakabilirisiniz kızlar...
bişiler yemeyi denesen tatlı falan yada çikolata... belki uyanır:)) benimki hemen tatlıya tepki veriyo çünkü belki senin prensesinde hoşuna gider...
canım üzülme annesi oynar bebişin.
bak ne yap. akşam çikolata filan ye ve sonra sol yanına yat. biraz bekle.
büyük ihtimalle oynayacaktır.
yapmaaa tatlımmmmmmm hareket ederr durrr panikk yapmaaa
cherrycim bir şeyler yiyip sakince bi yere uzanma imkanın var mı?
Yok cnm magnezyum vermedi doktor bana zaten kullandığım düşük önleyici kasılmaarı önlüyo,ama kas kasılması değil benimkiler kemiklerimin birbirine bağlantılı olduğu yerler varya oralar ağrı yapıyo yatmaktan,pozisyon değiştirince biraz hafifliyo sonra aynen devam, bebişim iyi olsunda bunada katlanırım
Belkim unutmuştur kıız.Gerçi anlatan arkadaşın 2. doğumuydu ilk doğumda onada öle bişi koymamışlar 2. doğumda koymuşlar herhangi bir aksilikte yokmuş yanii.
Alla allaaa birsorun bakalım belki akıllarına gelmiyodur.Çünkü arkadaşa koyduklarını hiç farketmemiş ayaga kalkmış biraz dolaşmak için karnında bişiyler unuttuklarını sanmış.hemşireye demiş karnımdaki ne diye oda önemli bişi değil demiş düşünün artık boyutunudelikafadulden. çıkarırken ne olursa oluyomuş zaten dikiş atıldığı için.
Umarım öyledir yaa çünkü ben öyle tırstımki daha doğuma girmeden sakın bana tampon koymayın diycektim yaniii kaydirigubbakcemile3
Amaan sende bizim tembel oluşu bi görsen demek hastaneden çıkmıycankaydirigubbakcemile3 bir gün hareket edince öbür gün top atsan uyanmıyo yanii o derece keyfimize düşkünüz..
Hoşgeldiinn.iyi yaptın insanın canı çok sıkılıyı evde olunca.Sölemesi ayıp bende hep konuya ortadan dalarım geçmişi okumaya üşeniyomdaNapıym bu kızlarında çenesi çok düşük okadar sayfayı kim okuycak bidahaakaydirigubbakcemile3
Kızlar kaçıyom ben birazda sırt üstü yatayım,oğluşum öpüyomuş göbüşlerinizden:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar hafif bi pıt pıt vurdu sanki
ohhh allahıma çok şükür:dance:
çikolata aldırdım güvenlik amcaya
yedim ve 15 dakikada etkisi olduhihoyyyt
ayy çok saolun kızlar..ama yine de bi gidiyim ben doktora, zaten iş yerime yakın, eve giderken uğrar hem de bi görürüm kızımı..çünkü çok hafif hareket etti
Canım şimdi yakın zamanda doğum yapan 3 arkadaşıma sordum. Birinde hiç kesik olmadığı için dikiş atmamışlar. Tampon yok dedi. Diğer ikisi biraz zorlandığı için kesik atılmış. Dolayısı ile dikişleri var. Ama onlarda da tampon falan yokmuş. Şaşırdım valla :uhm:
Rahat bırak kızı dikizleyip durma. Ayol özel hayata saygılı olun. İzin gününde belli ki mercimek bugün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben izin aldım, erken çıkıyorum kızlar...
yok valla kapris falan diil de,, iyice pinpirikli oldum ben:sm_confused:
bi uğrıyayım doktora...çok öpüyorum sizi..bizim evde internet yok, o yüzden pazartesiye kadar özliycem sizleri
sevgililer gününüz de kutlu olsun, 2009 yılı mayıs ayının en sevgi dolu anneleria.s.
ben izin aldım, erken çıkıyorum kızlar...
yok valla kapris falan diil de,, iyice pinpirikli oldum ben:sm_confused:
bi uğrıyayım doktora...çok öpüyorum sizi..bizim evde internet yok, o yüzden pazartesiye kadar özliycem sizleri
sevgililer gününüz de kutlu olsun, 2009 yılı mayıs ayının en sevgi dolu anneleria.s.
kızzzzzzz bizimkilerin mercimekliğimi kaldıııııııııı
kuzu oldu bizimkiler:lepi:
kızlar ben kaçar.... kendinize iyi bakın bebişlere daha da ii bakın... öpüyorum hepsini...
kızlar ben geldim sonuna doğru
herkes gidiyor
sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin
öpüyorum kocaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?