2009 Mayıs Anneleri

kızlar...

canım çok sıkkınsenağlama
bebişim bugün hiç hareket etmedi:1no2:dün biraz hareketliydi ama bugün tık yok:sm_confused:

Canım tatlı bişeyler atıştırsan yada süt daha sonrasında sırtüstü yattığında kesin heraketlenecektir bebişin merak etme hepimize oluyo :teselli:

selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim

Merhaba canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

arkadaşım yeni doğum yaptı ölebişey demedi kız hiççCADIARZU

Belkim unutmuştur kıız.Gerçi anlatan arkadaşın 2. doğumuydu ilk doğumda onada öle bişi koymamışlar 2. doğumda koymuşlar herhangi bir aksilikte yokmuş yanii.

Valla bacım etrafımda o kadar normal doğum yapan insan oldu ilk defa duydum bu tampon meselesini :1shok:

Alla allaaa birsorun bakalım belki akıllarına gelmiyodur.Çünkü arkadaşa koyduklarını hiç farketmemiş ayaga kalkmış biraz dolaşmak için karnında bişiyler unuttuklarını sanmış.hemşireye demiş karnımdaki ne diye oda önemli bişi değil demiş düşünün artık boyutunudelikafadulden. çıkarırken ne olursa oluyomuş zaten dikiş atıldığı için.

Umarım öyledir yaa çünkü ben öyle tırstımki daha doğuma girmeden sakın bana tampon koymayın diycektim yaniii kaydirigubbakcemile3

ne biliyim kızar yaaa
hep hareketliydi benim kız

telaşlandım, hiç tık yok..:1closedeyes: iş çıkışı bi doktoruma uğrasam mı acaba:uhm:

Amaan sende bizim tembel oluşu bi görsen demek hastaneden çıkmıycankaydirigubbakcemile3 bir gün hareket edince öbür gün top atsan uyanmıyo yanii o derece keyfimize düşkünüz..

selam kızlar, geçmişi okuyamadım, muhabbete ortadan dalayım dedim. çok sıkıldım ya yat yat nereye kadar. sizinle kaynatmaya geldim

Hoşgeldiinn.iyi yaptın insanın canı çok sıkılıyı evde olunca.Sölemesi ayıp bende hep konuya ortadan dalarım geçmişi okumaya üşeniyomda Napıym bu kızlarında çenesi çok düşük okadar sayfayı kim okuycak bidahaakaydirigubbakcemile3

ceranciğim cnm bende koyacam ama foto mak.pili yok bide ben seriyom ortalığa annemde kızıyor sen saçıyon ben topluyorum diyee

Kızlar kaçıyom ben birazda sırt üstü yatayım,oğluşum öpüyomuş göbüşlerinizden:CüvCüv::CüvCüv:

Cherry tatlım benim bebişte kendini dinlenmeye çekiyo bazen,korkma bişi yoktur

azcuk konuşşşşşşşşşşş benimkii vuruyorrrr vuruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güm gümmm ama öteki ses çıkarmıyorrr

bişiler yemeyi denesen tatlı falan yada çikolata... belki uyanır:)) benimki hemen tatlıya tepki veriyo çünkü belki senin prensesinde hoşuna gider...

canım üzülme annesi oynar bebişin.

bak ne yap. akşam çikolata filan ye ve sonra sol yanına yat. biraz bekle.

büyük ihtimalle oynayacaktır.

yapmaaa tatlımmmmmmm hareket ederr durrr panikk yapmaaa

cherrycim bir şeyler yiyip sakince bi yere uzanma imkanın var mı?

kızlar hafif bi pıt pıt vurdu sanki
ohhh allahıma çok şükür:dance:

çikolata aldırdım güvenlik amcaya
yedim ve 15 dakikada etkisi olduhihoyyyt

ayy çok saolun kızlar..ama yine de bi gidiyim ben doktora, zaten iş yerime yakın, eve giderken uğrar hem de bi görürüm kızımı..çünkü çok hafif hareket etti

ben anladım sen kızını çok özledin dayanamıycan hasretine görmek için bahane arıyorsun :))
şaka bi yana bişi yoktur eminim ama sen yine de git en azından için rahat eder...

Canım zaten magnezyumu hem kas hemde eklem ağrıları için verdi doktorum. Bi sor istersen. Belki seninkide verir?

Canım şimdi yakın zamanda doğum yapan 3 arkadaşıma sordum. Birinde hiç kesik olmadığı için dikiş atmamışlar. Tampon yok dedi. Diğer ikisi biraz zorlandığı için kesik atılmış. Dolayısı ile dikişleri var. Ama onlarda da tampon falan yokmuş. Şaşırdım valla :uhm:

Kızlar kaçıyom ben birazda sırt üstü yatayım,oğluşum öpüyomuş göbüşlerinizden:CüvCüv::CüvCüv:

Güle güle canım a.s. Yerim onu ben yerimmmm kaydirigubbakcemile3

burcu canım güle güleeee bizde oğlusunu öptük ben poposundan öpebilirmiyimm
cherry06 gördünmü cnm boşuna ves vese yaptın

Rahat bırak kızı dikizleyip durma. Ayol özel hayata saygılı olun. İzin gününde belli ki mercimek bugün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim pınarcım içim rahatladı biraz.Demekki herkese koymuyorlar.Herkese koyuluyo sandım bende..

ben izin aldım, erken çıkıyorum kızlar...
yok valla kapris falan diil de,, iyice pinpirikli oldum ben:sm_confused:

bi uğrıyayım doktora...çok öpüyorum sizi..bizim evde internet yok, o yüzden pazartesiye kadar özliycem sizleri

sevgililer gününüz de kutlu olsun, 2009 yılı mayıs ayının en sevgi dolu anneleria.s.

Rahat bırak kızı dikizleyip durma. Ayol özel hayata saygılı olun. İzin gününde belli ki mercimek bugün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızzzzzzz bizimkilerin mercimekliğimi kaldıııııııııı
kuzu oldu bizimkiler:lepi:

güle güleeeeeeee cnm seninde kutlu oılsun cicimmmmmmmm

öptük seniiiiii

Git bacım git. Kızını özlemişsin belli. Selamımızı söyle bizden hihoyyyt

Seninde sevgililer günün kutlu olsunnnn a.s.

kızzzzzzz bizimkilerin mercimekliğimi kaldıııııııııı
kuzu oldu bizimkiler:lepi:

Ay olsun mercimeğim onlar hala benim :dance:

kızlar ben kaçar.... kendinize iyi bakın bebişlere daha da ii bakın... öpüyorum hepsini...

Güle güle canım a.s.

Bende artık toparlanayım kızlar... Fena bir yağmur var dışarıda... Yolum açıkolsun kaydirigubbakcemile3

Öpüyorum sizleri ve mercimeklerinizi hihoyyyt a.s.

kızlar ben geldim sonuna doğru
herkes gidiyor
sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin
öpüyorum kocaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…