2009 Mayıs Anneleri

Yawww bi saattir bişeyler atıştırıyorum ama yok açım yaaaa aççççççççç ne oluyor annemde çüşşş dedi şimdi yedin allahım bazen vuruyor böle açlıkk

pınarcım ben geri geldim ama sen çıkmışsın. iyi tatiller hayatım öpüyorum.
dırımcım senin miniklerin cicilerini de bekliyoz merakla. iki kuzuna da aynı mı aldın farklı farklı mı? bu arada o açlık mevzuunu gelde bana sor! zor zaptediyorum kendimi 6 kilo aldım şimdiye kadar ama zaten bir tosun olduğum için doktorum dikkat et diye sıkıştırmaya başladı bile!

birazdan komşuya oturmaya geçecez kızlar. artık yarına görüşürüz burda olanlarla. Sevgililer gününüz kutlu olsun!:asigim:

Ceren cnm foto makinasına pil alayım çekecem

ikisine aynı model ama farklı renkler alıyoruz cnm

sadece mevlütlük olan takımları aynı

merhaba kızlarhihoyyyt 1saatten fazladır yazdıklarınızı okuyorum ne çok konuşmuşsunuz yine geveze hatunlar

aynen canım benimde sadece kendi ailem aldı ablamlar bişeyler yapıcaz diye uğraşıyorlar ama eşimin ailesinde hala tık yok bide görümcem bütün gün evde insan bir patik örer elindede her iş gelir ama bize yok,insan uydurukta olsabişey alsalar düşündü diye mutlu olucak yoksaki ben zaten herşeyini alırım kızımın onlara ihtiyacım yok:dilcikar:

canım merak etme biraz dikkat edersin şeker falan kalmaz canım:teytey:

kızlar bir sorum olacak
aranızda kabızlıktan yakınan varmıdır?

canım benimde tam tersi hep ishalim ya,dr sormayıda unuttum hep ishal olmam normalmi acaba :uhm:

evet alsucum anlayışlı olmaları gerekirken benikisi 90 derece döndü
o yüzden hiçbişey yok ona ama eminim gönlümü almak için alır bişeyler veya hiç bişey almasada çiçek alır ama okadar kırgınımki ne çiçekne hediye hiç bişey gönlümü almaya yeteceğini sanmıyorum kötükedihüsoyarın giycem pijamalarımı ohhh bütün gün ve akşam yatıp uyuycam t.v izleyip keyif yapıcam:dilcikar:

:jeyyar:
evet canım
ben de öyle yaparım herhalde kötükedihüso
gerçi bizimki başladı yanımda sürtünmeye şimdiden gönlümü almaya çalışıyor ama yok
ne kadar hassas olduğumu anlamas Çok üzgünüm çoook

merhaba kızlar bu aralar çok yoğunum dün zaten toplantı vardı 7 de geldim eve bugün 5'te ayaklarımda belimde dermen yok... herkes iyidir umarım

merhaba kızlar bu aralar çok yoğunum dün zaten toplantı vardı 7 de geldim eve bugün 5'te ayaklarımda belimde dermen yok... herkes iyidir umarım

hoşgeldin canım, ben de aynı gündüz çok yoğunum
ancak akşamları bakabiliyorum
bebiş nasıl bakalım? :CüvCüv:

ayy hem hamilelik hem çalışmak ne kadar zor oluyor yaa! eve geliyorum yemek yapacak halim bile kalmamış. ama mecbur yapcan aç bir koca seni bekliyor! hele sabah kalkmak daha da bir zor, resmen işkence çekiyorum. bu sabah kocamda acıdı en son bana. 10 gün daha sabret mart başında rapor alalım sana dedi. zaten mart 20 doğum iznim başlıyor. iple çekiyorum pijama günlerimi!!!!

kızlar, şubat annelerinde okudum çok komik buldum,paylaşayım dedim. :)

HAMİLE SÖZLÜĞÜÜÜÜ !
Anneler, gibi anne adayları için de bazı kelimelerin özel anlamları var:

Amnezi: Doğum yapmış bir kadının yeniden seks isteği duyabilmesini sağlayan unutkanlık hali.

Amniyosentez: Sonucu çıkana kadar hamile kadının 99 kere doğurmasına neden olan test.

Aşerme: Baba adayının gecenin üçünde “kalk hayatım kalkkkk!!!” nidasıyla yataktan düşürülmesine neden olan önüne geçilemez yeme isteği. Eş anlamlısı: Erik, turşu, papaya, şöööööyle boool soslu bir iskender, ikbebat, courgette soufflé, vb.

Baba adayı: 1) Dokuz ay boyunca hastane, bakıcı, bez, okul, giyim ve doktor masraflarını hesaplayarak aile muhasebesi uzmanı olan kişi. 2) Gözünü kırpmadan annenin göbeğine bakarak veya elini ya da kulağını dayayıp dinleyerek bebeğin tekmelerini teyit etmek durumunda olan kişi. 3) Her an başlayabilecek olan doğum telaşına hazırlık antremanı olarak, gecenin dördünde “hayatımmmm kallllkkkk” çığlığı ile uykusundan fırlayan ve tüm şehirde kumpir, şambaba tatlısı vs. arayan zavallı kişi.

Bulantı: Bazen belli bir rengi görmenin bile tetikleyebildiği, “Kızzzz? Hamile olmayasın sennnn???” yorumunu da otomatik olarak beraberinde getiren rahatsızlık.

Çatlak: 1) Sık sık değişen ruh hali nedeniyle, anlayışsız, kaba kişilerin hamile kadının arkasından fısıltıyla söylediği kelime. 2) Bakınız, göbeciğin alt tarafı!

Doğum sonrası: İşin asıl zor kısmının başladığı zaman.

Doğum: Ağlayan, kaka yapan, acıkan, uyumayan ve bunlara rağmen annenin kalbini sonsuza dek fethetmeyi başaran mucizenin dünyaya teşrif işlemi.

Ense kalınlığı: Bebeğin ne kadar zengin olduğunu değil, ne kadar sağlıklı olduğunu gösteren akıl almaz bir test.

Hamile giysileri: Hamile kadının şişmanlığının geçerli bir nedeni olduğunu göstermek için giydiği giysi türü.

Hastane: Annenin, yeniden doğum yapana kadar, son kez dinlendiği yer.

İlahi adalet: Kolay bir hamilelik ve rahat bir doğum geçiren arkadaşınızın bebeğinin kolik olması.

Jinekolog/Ebe: Doğum esnasında siz acı ve endişe içinde kıvranırken, “çok iyi, çok iyi devam et” diyen kişiler.

Kabızlık: Doğanın, hamile kadına ıkınma egzersizleri yaptırma yöntemi.

Kasılma: Belli bir dönemden sonra her bağırsak hareketinde hastaneye koşturulmasına neden olan rahim hareketi.

Kusma: 1) Öğürmekten içi dışına çıkmış, gözleri pörtlemiş kadınların “Kızzzz? Hamile misin yoksa sennnnn?” sorusuna verecek cevabının kalmaması durumu. 2) Çaresiz baba adayının duası: Kusma, lütfen kusma... 3) Klozetin temiz olup olmadığını yakından kontrol etme fırsatı.

Küüüüt: 1) 36 haftalık bebeğin ayak hareketinin neticesi. 2) Eşinin hamile olduğunu öğrendiği anda baba adayının kafasına inen nesnenin çıkardığı ses.

Mesane: Hamilelik sırasında küçülen tek şey.

Muhtemel doğum tarihi: 100 yıl sonra.

Pembe nokta: “Allahım lütfen, noolursun Allahım....” duaları eşliğinde belirmesi ya da belirmemesi beklenen şey.

Pır pır: Kadının hamile olduğunu öğrendiği anda başlayan ve artık geri dönüşü olmayan kalp efekti.

Pika: Hamile kadının gözünü döndürerek, deterjan, toprak, kül gibi nesneleri yemek istemesine neden olan hastalık. Eş anlamlısı: Çatlak (1).

Prenatal: Hayatınızın sadece size ait olduğu son zaman dilimi.

Rahim: Hamilelik sırasında esneyerek kubbe büyüklüğüne erişebilen minicik bir organ.

Test: Bir damla idrarın, görülmedik bir itibara sahip olmasını sağlayan şey.

Trimester: İlk işitildiğinde “Hö??? Allahım öğrenmem gereken ne çok şey var, ne yapacağım ben” bunalımına yol açan ve her biri ayrı bir ömür olan üçer aylık periyotlar.

1. Trimester: “Midem bulanıyor”, “ayyy unutmuşum hamile olduğumu”, “midem bulanıyor”, “bitse de içimiz rahatlasa”, “midem bulanıyor”, “patrona ne zaman söylesem?” “midem bulanıyor”, "ayyy! Hamileydim ben di mi?".

2. Trimester: “Valla ben diğer hamileler gibi değilim, çok enerjiğim, çok hareketliyim, kolaymış hamilelik, fazla kilo da almadım, oh oh”.

3. Trimester: “Sürekli uyumak istiyorum”, “Allahım bu hafta da 3 kg almışım”, “Offf karnım kaşınıyor”, “Uyuyamıyoruuuuum!”

Varis: Bacakta beliren yeşil yol.

Yastık: Bir anda yataktaki sayısı onlarcayı bularak, baba adayını pılısını pırtısını toplayıp kanepeye gitmeye zorlayan yumuşak uyku arkadaşı.

alıntıdır.

hahah çok hoşmuşşş:roflol::roflol:

kızlar bu arad acayip belim ağrıyor ve kabız olmuşumsüprizzzzzmalesef bu karın ağrısı yaparmı kızlar çünkü karnımda ağrıyorr galiba dr a gidicem bu gidişle miniğimin hareketi de az ne diyorsunuzzz

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNTÜM MAYIS ANNELERİ
ve ben geldim saat 5 de olan randevumuza erken gittik dr un da son hastasıydım naber dedi çok kötüyüm dedim bebekmi diye bi korktu yok dedim şeker oh o olsun derdimiz dedi.Benim kız içerde oturuyodu çay kahve diyecektim nerdeyse dr alışveriş yaptınız mı maviler hazırmı dedi eşimi görmeniz lazımdı ben olmaz dr dedim benim kızım olacak dedim adını bile koydum deyince adı Deniz olsun dedi ya dedim bizim sülale denizler denizhanlarla dolu ben Türkiz koycam deyince çok beğendim tamam o zaman dedi.Yatmaya devam dedi sezeryan önerdi şeker içinde çarşamba öğle yemeği ye 2 saat sonra tokluk şekerine baktır beni ara dedi ona göre diyete başlarsın dedi.şimdi normal yemene devam et dedi.Moralim yükseldi.bide dalga geçiyor sen hala doğurmadınmı ne uzun sürdü diye bende 2 haftada bir çağırıyonuz napalım dedim.gülüyor.Gayet sağlıklı kızımız hadi bakalım dedi öpesim geldi doktoru eşim döverdi heralde oracıkta
Neyse benim hastane Alman hastanesi biliyosunuz bu moralle çıkınca eşim hadi dedi yarın çıkamayız seni sevgülüler günü yemeğine götüreyim oh dedim gittik 2 gündür açtım zaten yedim yedim yedim.Sonra bunu eritmek lazım biraz Taksimde gezdik eşime bir pantol aldım bende. sonra arabanın yanına gidiyoruz bi araba 4 lüleri yakmış nasıl korna çalıyor kimse yol vermiyor bizim yanımızda biraz duraksadı baktım hamile kadın bağırıyor ondan daha şişko 2 kadın araya almış önde dolu kadın arabada doğuruyudu nerdeyse sonra ne oldu bilmiyorum ama dua ettim gözlerim doldu.Ya işte böyle kızlar.:teytey::asigim::asigim::asigim:

ay tutkunum ne güzel anı olmuş sana. ben de bi an yoksa erkek mi die korktum ha
bu arada ikimiz nöbetçiyiz bu gece galba

Ya ne çok yazmışsınız dün öğlennden beri alıntı yaparken bilgisayar kitlendi programı yenien başlat dedi
Pınar ve Dırım kapı süsleriniz çok tatlı Dırım ikiz bebiş bibloları iyi fikir.
Şu doğum hikayesini okudum ağladım durdum hıçkıra hıçkıra ay bende sezeryan olcam ya çok duygulandım.
Kız mercimekçiler çok ayıp utanmıyonuz mu bebişlerdenyüzleri bile kızarmıyor bizde Mutaharra Dırım Ben perhizdeyiz
Kız koçişlerine küsenler boşverin dr perhiz verdi diyin süründdürün görsünler günlerini
Cerencim yazını okudum güzeldi.Diyorum bırak yat rahatına bak bidaha böyle tatil imkanı bulamazsın.Neyse rahatsız etmeyim sizi MERCİMEKÇİLER:asigim::asigim::asigim::asigim:a.s.

valla benimki de kilitlendi bi haller oldu anlamadım ben de.
çok kötüydüm yine bütün gece mide bulantısı. şimdi biraz iyileştim öyle dolaşıyodum işte.

valla benimki de kilitlendi bi haller oldu anlamadım ben de.
çok kötüydüm yine bütün gece mide bulantısı. şimdi biraz iyileştim öyle dolaşıyodum işte.
Ay ne kötü dimi bende bugün yok Allahtan bende eşim uyudu artık beni bekleyemiyor napsın bilgisayarı hemen aldım elinden bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…