2009 Mayıs Anneleri

günaydınlar kimseler yokkkkkkkkk
tutkucuğum eşinin ailesine diyecek sözüm yok o kadar kardeş heeeeeee yazık diyorum
rabbim herşeyin hayırlısını versin kardeşinde babanında ananında eşinde

ankakuşu cnm üniversite hastanesine git derim ben özele gittim hep sonra
araştırma hastanesime yattım neler çıktı biraz yoruluyorsun ama inan bana inciğini cinciğini inceliyolar
eşin için üzüldüm cnm inş.biranönce işbulur ....allaha şükür eşimin işi var ama madden toplanamadığımız için bişeyler alamıyoruz ama olsun olduğu kadar herşey ne yapalım şimdi yoksa sonra alırızz........

slm mayıs anneleri... iisiniz inşallah... ama ortalık çok sessiz... kimsecikler yok galiba...

bugün çok mutluyum... sabah bir telefon adım siparişlerinizi getireceğiz evdemisiniz diye ben de anlamadım ne siparişi dedim... benim herhangi bir sipraişim yok çünkü... çocuk odası takımı dediler... alla alla dedim bi hata olmasın... meğer annanesi süpriz yapıp oğlumun odasını almış... sabah getirdiler kurdular, çok güzel oldu... odayı yerleştirince resimlerini koyarım...

esracığım güle güle kullannnnnnnn çok güsel yawwww

merhaba arkadaşlar kimse yok sanırım benim günüm çok güsel sabah kocişimle sevgililer günü kahvaltısı yaptık sabah ekmek almaya diye çıktı kocişim çiçek ve çilekle geldi çiçek bana çilek kızıma.
Bu arada şekeri olan arkadaşımı 37. haftada dün sezeryana almışlar bebiş 3 750 doğmuş dr risk alamıycağını bu şeker yüzünden birkaç bebeği kaybettiklerini ve başka dr bulmasını yada onu dinleyip doğumu yapmayı söylemiş kayba uğrayan ailelerin dr çok üzdüğünü söylemiş.Bizimkilerde tamam demiş biraz sancısı varmış ama iyiymiş oğlu da iyiymiş.Akşam hastaneye gidicem.Nene Hatun hastanesi bi arkadaşta orda doğum yapacaktı ama hem bi göreyim belki içime siner oraya giderim doğum için.
Dırım ve mimesra günaydın nabersiniz

cnm arkadaşının bebeği hayırlı olsun 37 hafta çok ,iyi bebeğide gayet iyi
inş.bende beklerim ogünleri ikizler sabırsız olabiliyor
doktor bana 36 haftada alırz kiloları iyi olursa dedi
şu 100 lük şekerim iyi çıkarsa dünyalar benim olur
tutkuucuğum kocişin güsel süpriz yapmış benimki ezan okunurken gitti garibim
bende bişey alma dedim ........msj çektik birbirmize kaydirigubbakcemile3bu sefer böle olsun

ohoh güne ne güzel başlamışsınız... mutluluğunuz daim olsun...
bugün çalışmak zorunda olsam da ben de güne güzel başladım... en kötü günümüz böle olsun...

İnşallah canım canım gönüller bir olsun uzaktada olsanız dimi ama.şekere bu ara dikkat et biraz düşürmeye bak bence tahlilde iyi çıkar

ohoh güne ne güzel başlamışsınız... mutluluğunuz daim olsun...
bugün çalışmak zorunda olsam da ben de güne güzel başladım... en kötü günümüz böle olsun...
Amin canım doğrusun günün güzelse bunlar ayrıntı.
Şimdi belediyenin anketi için gelmişler sinir ettiler beni kovacaktım valla.Ankete tamam dedim işte belediyede eksik gördükleriniz falan bende yollar kötü dedim delik deşik hamileyim arabada mahvoluyorum falan dedim.Birde gençlere iş sahası yada aktivite en azından vakit geçirecekleri kültürel mekanlar açılabilir dedim bana ismek ten bahsediyor o var ama dedim gençler okul dışında ve haftasonları için istiyorlar dedim kadın beni dövecekti savunmaya geçti sanki ben kötü bişey dedim o zaman okullara gidin gençleri dinleyin ben çevremdekilerin söylemlerini söylüyorum dedim.Yanındaki adam neyse dedide gittiler tövbe tövbe hem soruyolar hemde herşeye he dememizi istiyorlar.

günaydın kızlar...öğlende oldu ama :))) benim midem yanıyor yine...
sevgililer gününüz kutlu olsun güzel anneler...

arkadaşlar merhabaa.s.

BENİM Bİ SORUM OLACAK
dün geceden beri rahmimide kasılmalarmı desem
sancımı desem acılmamı desem anlam veremedigim bi agrı girio dayanamıcagım kadar degil
ama gece 15i falan gecti, okadar tedirgin uyumuşumki bi ara sancıya uyandım
korkumdan drda arayamadım tatil dr yok gitsem dogum yapan arkadaşlar acaba 27 haftadayım
böle yalancı sancılar falan diolar omu acaba sancılar bilgi alayım dedim yaaaaa

Canım bende de o sancılar oluyor bazen karın ağrısı gibi bazende sancılı bide sabah kalktığımda ağrılı oluyor dr a dün sordum hem rahmin büyümesi tabi bebekte artık zor sığıyor dedi birde bazen erken başlarmış bazı vücutlar doğum egzersizine çok tedirgin olduğunda gel dedi bana yada bi kliniğe git kontrol ettir dedi.Tedbiri elden bırakmamak lazımmış.
Seninde sanırım aynı çok rahatsızsan bi dr git için rahat etsin.

cnm sagol ama karın agrısı gibi degil ya rahim kasılması
bende zaten o kontrolden korkuorum nasıl ederlerki??
biraz daha dvm ederse cebinden ulaşayım dr dimi?

merhaba hanımlarr..Bugun moralim çok bozuk yaa akşam uzman tv de bir dr dinledim.7. aydan itibaren bebeklerin artık düzenli hareket etmesi gerekiyormuş.eğer bir gün boyunca hareket etmezse doktora gidin dedi.Dün bende bekledim bekledim hiç hareket etmedi,genelde gündüz hareket etmeyince gece mutlaka oynuyodu.gece hareket eder diye uyumadım bekledim ama gecede oynamadı hiiç.Artık acile gitmeye karar vermiştimki sabahın ilk ışıklarında oynamaya başladı.Ama benim için hala rahat değil.bukadar uzun süre hareket etmediği oluyomu sizdede kızlar.Pazartesiyede randevu alamadım salıya gidicem inş dr.asenağlama

hepinize merhaba kızlar. sevgililer günü bugün ama, bize klasik cumartesi. kocam hediyemi 15 gün önce verince, bende dışarı çıkıp ona bişey almaya fırsat bulamayınca, kahvaltımızı yaptık sonra da temizliğe giriştik. çookk yoruldummm! daha bitmedi de bugünlük bu kadar yeter. duş filan alıp biraz dinleneyim de akşam bi yemeğe gidelim hiç yoktan:asigim:

[k] {n} [k];5314081 .!.:
cnm sagol ama karın agrısı gibi degil ya rahim kasılması
bende zaten o kontrolden korkuorum nasıl ederlerki??
biraz daha dvm ederse cebinden ulaşayım dr dimi?
Canım işte o hareket ettikçe oluyodur o ağrı ama sen yinede ara dr u için rahat etsin.Benimde karın ağrısı haricinde ağrı oluyor rahimde bazen sancı gibi dün dr gidrekende vardı dedim doğurcam galiba karnım taş gibi oldu benimki oturuyomuş içerde bide el ayakları hareket ettikçe ayaklar aşağıda tabi çıkıcak gibi.Seninkide toplanıp geriliyodur oda acı veriyor rahimde kasılmalar yapıyor gebelik sitesine bi bak orda yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…