2009 Mayıs Anneleri

slm gusel annişler...bugun nasılız bakalım?
kızlar ya ben bugun pek ii deilim..karnım taşşş gıbı.:uhm:bole içim gaz doluymuş gıbı kasıklarım agrıyomuş gıbı anlayamadım tam nasıl oldugunu:çok üzgünüm:sızdede bole oluomu kızlar yabenneyaptımkioglusumda pek bı hareketsız..hareket edıo ama bole herzamankınden daha az sankı...ufff napmalıyım kızlar ya,sızdede bole oluosa arda bıe içim rahatlıcak en azından...:ecrin_bebek:

eet haklısın benmde taş gibi oluo bazen ve şu ayak meselesi
bende bazen cok rahatsız edio sanki canınımı yakıorum
acaba die düşünüyorum ayaklarını aşagıda hissettikçe
uzanıorum

min-ju herzaman gündüz harreketsizmi oluoki gece hareket edio?
mesela bnm tüm gün oynuo ama akşam daha cok hareketli
geneldede böle hareketsiz bi bebekse endişenme derim
ama tedirginlik yapar gercekten bi git istersen

canım belkı sen hıssetmıosundur hareketlerını...arada bır hareket etmıo bu hınzırlar...bazen benımkınden 1 gun ses cıkmadıgı oluo,alıştım ama benı korkutuo aklısıra ..senınkıde ogledır.kımı bebişler cok hareketlıyken kımılerı okadar hareket lı olmuomus.ama gende dr a gıt için bi rahatlasın...hareket konusunda okadar telaşlanmıorum ben ama su kasık agrısı gıbı şeyler daha tehlıkelı amın ol...

Canım yokmu bi klinik yakında yada acili olan hastane git bi kontrol ettir dr uzak değilse dr git randevuya bağlı kalman gerekmez.Dövecek değil ya drun yoksa başka dr baksın.

oh oh hediyesini de önceden almış kız adam evde sevgililer günü temizlik mi yapılır boşver bu haftada olmasın.yorma kendini günün tadını çıkara.s.a.s.

buarada sewgılıler gununuz kutlu olsun aniişler..a.s..en guzel sewgılılmız içimizde bu yılll...2010 da duble sewgılılerle kutlarız inşşşşalllahhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız bu yıl kocışle anlastık hedıye almayalım dıye...aksama sade bı yemege cıkalım dıye karar aldık..bu yılda bole olsun demi ama..en buyuk hedıyemiz yanımızda zaten

sorma ya ben de dün aynı şeyi yaşadım bütün gün hareket yoktu başladım ağlamaya bekledim kendimi 45 dak. dinledim ses yok artık doktora gitmeye karar vermiştim ki ufacık bi pıt hissettim vazgeçtim akşam olunca da maşallah bi hareketlendi kuzum uyutmadı beni sanırım oluyor böyle şeyler

herkes hareketsizlikten dert yanıyor benim bebeişlerimde 3 gündür çok hareketli korkmaya başladım ne oluyor diye ikisi birden bide hiç böle olmazdı .........
perşembe günü doktora gidecem bakalım..........

tüp bebekde badem diye bir arkadaş vardı ikizleri olacaktı biri kız biri erkek 4 aylıktı
kaybetmiş bebeklerini şok oldum çok üzüldüm .........

benim dinleme cihazım var ama evde eşim eve gidecek bugün al dedim .........merak edeceğime dinlerim

Sağol canım en güzeli hediyeleride bebişlere alalım

bazen hareketsizlik oluyor gerçekten bebeklerde şaştı oynasakmı oynamasakmıhihoyyytkaydirigubbakcemile2

çok üzüldüm ya sebep neymiş Allah kimseye vermesin.

bu yıl sevgililer günü anlaşılan herkesin atraksiyonsuz geçio :asigim:
inş. bi dahaki yıllara bizde hediye konusunda anlaştık hedie yok
biz zaten en büyük hediyeyi almışız dimi??
ama kocama şöle güzel bi sofra kuracagım en süprizinden hazırlıklara başladım bile
benimde işime yarayacak canımın istedigi herşeyi yapacagımcokacimcoook

offf çok üzüldüm yaa Allah ona sabır versin nasıl olmuş ki yaa senağlama

cok uzuldum bende ya...4 aylık azda deilmiş hani...

TUTKUN cnm haklısın valla bebişler oynasak bı dert oynamasak bı dert hiç memnun edmıoz anneleri diolardır kesinnnkaydirigubbakcemile3
kızlar ya aranızda hiç ben gıbı olan yok gıbı hı:1no2:bu karın neden taşş gıbı olur yahu anlam veremıorum...dınleme aletım var dınledım kalbı normal oglanın..ama bu karnımın taşş gıbı oluşu gecmedı bırturlu...senağlama

dırımkızı saol canım bu hafta gidicez inşallah. ekonomik meselelere gelince, allah kimseyi alıştığından mahrum bırakmasın, açlıkla terbiye etmesin inşallah. inşallah en kısa zamanda hepimiz toparlanırız..:Saruboceq:

[k] {n} [k] canım kontrolden niye korkuyosun ki, herhangi bir kliniğe ya da devlette acile gidip söylesen seni hemen nst diye bir alete bağlayacaklar. (beline takılan bir kemer gibi) sonra da kasılmaların sıklığı belli olacak o kadar. git yani en azından için rahat eder. bence önce dr unu ara bi konuş istersen..

min-ju siribron üzülmeyin canlarım bende de oluyo bazen öyle. biraz da biz evham yapıyoruz yani. baksana dırımkızı da hareketlerden korkuyo:roflol:

Arkadaşlar Hepinizin sevgililer gününü kutluyorum sizleri cok cok öpüyorum.Kendinize,sevgililerinize ve bebişlerinize cok iyi bakın.::))))))))))))

[k] {n} [k];5314276 .!.:
min-ju herzaman gündüz harreketsizmi oluoki gece hareket edio?
mesela bnm tüm gün oynuo ama akşam daha cok hareketli
geneldede böle hareketsiz bi bebekse endişenme derim
ama tedirginlik yapar gercekten bi git istersen

Aslında normalde çok hareketli değil ama gün içinde mutlaka oynadığı oluyordu gündüz oynamasada gece oynamaya başlıyordu.Aslında alışmıştım ben ama doktoru dinleyince işte evhamlandım galiba..

İnş öyledir canım ya eşimde bana sen hissetmiyorsun diyor gece o hissetmiş ama mümkünmü benim hissetmemem bilmiyorum.Buarada sanada çok geçmiş olsun inş önemli bişi değildir.Ama benim bildiğim bu kasık ağrıları bu aydan sonra normalmiş vücüt kendini doğuma hazırlıyormuş.Seninkide öyledir inş.

Canım yokmu bi klinik yakında yada acili olan hastane git bi kontrol ettir dr uzak değilse dr git randevuya bağlı kalman gerekmez.Dövecek değil ya drun yoksa başka dr baksın.

Yok canım malesef ya en yakın hastane devlet hastanesi onada arabasız gidilmiyor zaten gitsemde işe yaramaz ultrason doktoru yokmuş.Yakında olsa zaten hiç durmam ama tek gitme imkanım yok işte..Mecbur salıyı bekliycemmirmirmirmir

Sizdende duydukça içim rahatlıyo biraz.Özelliklede ben dikkatimi verince hiç kımıldamıyor sanki beni üzmek için yapıyor.Yada bizmi çok hassasız.İnş hepimizn bebekleri sağlıklıdır.Bir sorun yoktur.

Birsencim hareketten bişi olmaz Allahın izni ile,hareketsiz bebekten korkucan derler.İkiside artık iyice biz burdayız diyolar annesi..

min-ju siribron üzülmeyin canlarım bende de oluyo bazen öyle. biraz da biz evham yapıyoruz yani. baksana dırımkızı da hareketlerden korkuyo:roflol:

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar moral verdiniz bana.Biraz daha rahatım şimdi.Dün başka bir arkadaşa moral veriyordum boşuna üzülme diye bugun aynı şeyi ben yaptım insanın elinde değil işte Annelik ne zormuş kızlar...

kızlar ben yine anneme gidiyorum. ordan giremiyom biliyosunuz. hepiniz sağlıkla mutlulukla kalın, bebişlere çooook iyi bakın. öpüyorum hepiciğinizi............

bu arada benim takvim sapıtmış gene yaaaa 4 hafta geriye düşmüş. ben bu gün 28e girdimmm. sinir oldum ha bi daha o siteden yapmıcam tickerımı hıh.

çok sasırdım kızlar yaa.. bende 2 3 gündür az hareket ediyo diyordum acaba bu aralar böylesi mi normal diye düşünmeye basladım çünkü bir çok arkadasın aynı bu aralar.belki beyni hızlı gelişime falan girmiştirde ondan az hareket ediyorlardır.böyle bişey okumustum sanki..

temizliği beraber yapıyoz zaten romantik romantikkaydirigubbakcemile3 yatak odamızın şeklini filan değiştirdik. ondan yoruldum canım. ben gönlünü alırım birasdan onun
canım benim korkma,oluyor bazen. ama çok rahatsız ediyor demi? sanki zorla nefes alıyorsun! ama biraz vazelin sürüp masaj yapınca iyi geliyor bana. dene istersen

naber fulyacım? bebişimiz nasıl annesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…