Canım işte o hareket ettikçe oluyodur o ağrı ama sen yinede ara dr u için rahat etsin.Benimde karın ağrısı haricinde ağrı oluyor rahimde bazen sancı gibi dün dr gidrekende vardı dedim doğurcam galiba karnım taş gibi oldu benimki oturuyomuş içerde bide el ayakları hareket ettikçe ayaklar aşağıda tabi çıkıcak gibi.Seninkide toplanıp geriliyodur oda acı veriyor rahimde kasılmalar yapıyor gebelik sitesine bi bak orda yazar.
merhaba hanımlarr..Bugun moralim çok bozuk yaa akşam uzman tv de bir dr dinledim.7. aydan itibaren bebeklerin artık düzenli hareket etmesi gerekiyormuş.eğer bir gün boyunca hareket etmezse doktora gidin dedi.Dün bende bekledim bekledim hiç hareket etmedi,genelde gündüz hareket etmeyince gece mutlaka oynuyodu.gece hareket eder diye uyumadım bekledim ama gecede oynamadı hiiç.Artık acile gitmeye karar vermiştimki sabahın ilk ışıklarında oynamaya başladı.Ama benim için hala rahat değil.bukadar uzun süre hareket etmediği oluyomu sizdede kızlar.Pazartesiyede randevu alamadım salıya gidicem inş dr.asenağlama
Canım yokmu bi klinik yakında yada acili olan hastane git bi kontrol ettir dr uzak değilse dr git randevuya bağlı kalman gerekmez.Dövecek değil ya drun yoksa başka dr baksın.merhaba hanımlarr..Bugun moralim çok bozuk yaa akşam uzman tv de bir dr dinledim.7. aydan itibaren bebeklerin artık düzenli hareket etmesi gerekiyormuş.eğer bir gün boyunca hareket etmezse doktora gidin dedi.Dün bende bekledim bekledim hiç hareket etmedi,genelde gündüz hareket etmeyince gece mutlaka oynuyodu.gece hareket eder diye uyumadım bekledim ama gecede oynamadı hiiç.Artık acile gitmeye karar vermiştimki sabahın ilk ışıklarında oynamaya başladı.Ama benim için hala rahat değil.bukadar uzun süre hareket etmediği oluyomu sizdede kızlar.Pazartesiyede randevu alamadım salıya gidicem inş dr.asenağlama
oh oh hediyesini de önceden almış kız adam evde sevgililer günü temizlik mi yapılır boşver bu haftada olmasın.yorma kendini günün tadını çıkara.s.a.s.hepinize merhaba kızlar. sevgililer günü bugün ama, bize klasik cumartesi. kocam hediyemi 15 gün önce verince, bende dışarı çıkıp ona bişey almaya fırsat bulamayınca, kahvaltımızı yaptık sonra da temizliğe giriştik. çookk yoruldummm! daha bitmedi de bugünlük bu kadar yeter. duş filan alıp biraz dinleneyim de akşam bi yemeğe gidelim hiç yoktan:asigim:
merhaba hanımlarr..Bugun moralim çok bozuk yaa akşam uzman tv de bir dr dinledim.7. aydan itibaren bebeklerin artık düzenli hareket etmesi gerekiyormuş.eğer bir gün boyunca hareket etmezse doktora gidin dedi.Dün bende bekledim bekledim hiç hareket etmedi,genelde gündüz hareket etmeyince gece mutlaka oynuyodu.gece hareket eder diye uyumadım bekledim ama gecede oynamadı hiiç.Artık acile gitmeye karar vermiştimki sabahın ilk ışıklarında oynamaya başladı.Ama benim için hala rahat değil.bukadar uzun süre hareket etmediği oluyomu sizdede kızlar.Pazartesiyede randevu alamadım salıya gidicem inş dr.asenağlama
Sağol canım en güzeli hediyeleride bebişlere alalımbuarada sewgılıler gununuz kutlu olsun aniişler..a.s..en guzel sewgılılmız içimizde bu yılll...2010 da duble sewgılılerle kutlarız inşşşşalllahhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız bu yıl kocışle anlastık hedıye almayalım dıye...aksama sade bı yemege cıkalım dıye karar aldık..bu yılda bole olsun demi ama..en buyuk hedıyemiz yanımızda zaten
bazen hareketsizlik oluyor gerçekten bebeklerde şaştı oynasakmı oynamasakmıhihoyyytkaydirigubbakcemile2sorma ya ben de dün aynı şeyi yaşadım bütün gün hareket yoktu başladım ağlamaya bekledim kendimi 45 dak. dinledim ses yok artık doktora gitmeye karar vermiştim ki ufacık bi pıt hissettim vazgeçtim akşam olunca da maşallah bi hareketlendi kuzum uyutmadı beni sanırım oluyor böyle şeyler
çok üzüldüm ya sebep neymiş Allah kimseye vermesin.herkes hareketsizlikten dert yanıyor benim bebeişlerimde 3 gündür çok hareketli korkmaya başladım ne oluyor diye ikisi birden bide hiç böle olmazdı .........
perşembe günü doktora gidecem bakalım..........
tüp bebekde badem diye bir arkadaş vardı ikizleri olacaktı biri kız biri erkek 4 aylıktı
kaybetmiş bebeklerini şok oldum çok üzüldüm .........
buarada sewgılıler gununuz kutlu olsun aniişler..a.s..en guzel sewgılılmız içimizde bu yılll...2010 da duble sewgılılerle kutlarız inşşşşalllahhhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız bu yıl kocışle anlastık hedıye almayalım dıye...aksama sade bı yemege cıkalım dıye karar aldık..bu yılda bole olsun demi ama..en buyuk hedıyemiz yanımızda zaten
herkes hareketsizlikten dert yanıyor benim bebeişlerimde 3 gündür çok hareketli korkmaya başladım ne oluyor diye ikisi birden bide hiç böle olmazdı .........
tüp bebekde badem diye bir arkadaş vardı ikizleri olacaktı biri kız biri erkek 4 aylıktı
herkes hareketsizlikten dert yanıyor benim bebeişlerimde 3 gündür çok hareketli korkmaya başladım ne oluyor diye ikisi birden bide hiç böle olmazdı .........
[k] {n} [k];5314276 .!.:min-ju herzaman gündüz harreketsizmi oluoki gece hareket edio?
mesela bnm tüm gün oynuo ama akşam daha cok hareketli
geneldede böle hareketsiz bi bebekse endişenme derim
ama tedirginlik yapar gercekten bi git istersen
canım belkı sen hıssetmıosundur hareketlerını...arada bır hareket etmıo bu hınzırlar...bazen benımkınden 1 gun ses cıkmadıgı oluo,alıştım ama benı korkutuo aklısıra ..senınkıde ogledır.kımı bebişler cok hareketlıyken kımılerı okadar hareket lı olmuomus.ama gende dr a gıt için bi rahatlasın...hareket konusunda okadar telaşlanmıorum ben ama su kasık agrısı gıbı şeyler daha tehlıkelı amın ol...
Canım yokmu bi klinik yakında yada acili olan hastane git bi kontrol ettir dr uzak değilse dr git randevuya bağlı kalman gerekmez.Dövecek değil ya drun yoksa başka dr baksın.
sorma ya ben de dün aynı şeyi yaşadım bütün gün hareket yoktu başladım ağlamaya bekledim kendimi 45 dak. dinledim ses yok artık doktora gitmeye karar vermiştim ki ufacık bi pıt hissettim vazgeçtim akşam olunca da maşallah bi hareketlendi kuzum uyutmadı beni sanırım oluyor böyle şeyler
min-ju siribron üzülmeyin canlarım bende de oluyo bazen öyle. biraz da biz evham yapıyoruz yani. baksana dırımkızı da hareketlerden korkuyo:roflol:
temizliği beraber yapıyoz zaten romantik romantikkaydirigubbakcemile3 yatak odamızın şeklini filan değiştirdik. ondan yoruldum canım. ben gönlünü alırım birasdan onunCanım yokmu bi klinik yakında yada acili olan hastane git bi kontrol ettir dr uzak değilse dr git randevuya bağlı kalman gerekmez.Dövecek değil ya drun yoksa başka dr baksın.
oh oh hediyesini de önceden almış kız adam evde sevgililer günü temizlik mi yapılır boşver bu haftada olmasın.yorma kendini günün tadını çıkara.s.a.s.
canım benim korkma,oluyor bazen. ama çok rahatsız ediyor demi? sanki zorla nefes alıyorsun! ama biraz vazelin sürüp masaj yapınca iyi geliyor bana. dene istersencok uzuldum bende ya...4 aylık azda deilmiş hani...
TUTKUN cnm haklısın valla bebişler oynasak bı dert oynamasak bı dert hiç memnun edmıoz anneleri diolardır kesinnnkaydirigubbakcemile3
kızlar ya aranızda hiç ben gıbı olan yok gıbı hı:1no2:bu karın neden taşş gıbı olur yahu anlam veremıorum...dınleme aletım var dınledım kalbı normal oglanın..ama bu karnımın taşş gıbı oluşu gecmedı bırturlu...senağlama
çok sasırdım kızlar yaa.. bende 2 3 gündür az hareket ediyo diyordum acaba bu aralar böylesi mi normal diye düşünmeye basladım çünkü bir çok arkadasın aynı bu aralar.belki beyni hızlı gelişime falan girmiştirde ondan az hareket ediyorlardır.böyle bişey okumustum sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?