herkese günaydın nasılsınız kızlar benim iki gündür canım sıkkın tavsiyelerinize ihtiyacım var doktorum baştan itibaren hamilelik takibimi yapıyor yanlız cuma günü ona giden bir arkadaşımı yarı yolda bıraktı pazartesi gününe sezeryan için gün vermiş ve cuma günüde ben izne çıkacağım sen git devlet hastanesinden numara al demiş böyle saçmalık olur mu ya arkadaşımda sinirlenmiş şimdi siz benden bir muayene parası alacaksınız demi demiş doktorda evet deyince arkadaşımda hem beni yarı yolda bırakıyorsunuz hemde para istiyorsunuz demiş(( ve ağlayarak evin yolunu tutmuş kızın anneside bizim iş yerinde çalışıyor hemen doktoru aradı doktorda bana dört beş kez geldiniz diye sezeryanınızı ben yapmak zorunda değilim demiş ben şimdi ne yapacağım kızlar doktora güvenim gitti ((((((
günaydın herkese:) babamız bize yiyecek bi şeyler almaya gitti... oğlum hiç durmuyo. birsencim bizimki 1 aydır babamıza hissettiriyor kendini çok güzel bir duygu :) artık tekmeler iyice kuvvetlendi... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) :Saruboceq:
kimseler yokkkkkkkkkk bu pazar sabahı erken kalktık yawwww bana geceler artık zor geliyor kızlar
sola yatma muhabbetindenmi yoksa uykusuz geceler şimdimi başladı bilmiyorum
veeeeeeeee dün bir ilki daha yaşadık babamız tekmeyi hissetti o kadar şaşkındıki
hep anlatıyordum inanmıyordu tekme attığında gel diyordum geliyordu bir iki dk.bekliyor atmayınca gidiyordu.....ama dün oğluşum kırmadı babasını salladı bi tekme
eşim dün diyorki şimdi anladım içinde bir canlı olduğunu harika bişey diyor
şimdi yatakta eli karnımda yatıyor birdaha yakalamak için soluma koydu elini sağdaki tekme attı ama o kadar hızlı attıki babası sandı soldaki atıyor yok dedim alim atıyor hadiya dedi....
yüce rabbim herkeslere yaşatsınnnnnnnn bu mutluluğuu
merhaba arkadaşlar?bugün nasılsınız bakalım?inşallah herkesin keyfi yerindedir.a.s.a.s.
CCCCCCCCCEEEEEEEERRRRRRRREEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
burdayım kız kendin çalıp oynamıyon yani de sen duymuyon:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bengiciğim ben hissediyordum ama babasına tekme atmıyolardı oda sıkılıyordu beklemiyordu
aksam yakalayınca çok mutlu oldu.......
ilgin çok şaşırdım şok oldum diyebilirim nasıl bir doktor nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık
hamişler dokotrlarına çok güvenirler .....ben değiştirdim ama hala içimde uhdee
ama ilgilenmiyordu sizin doktor gibi yan çizebilr gibi geldi bende devlet hastanesinden bir doç.ayarladım doğum için para verecez ona aman yaa hayırlısı ile bir doğursak.......
ben geldim sen yoksun:1closedeyes: pc açık ama temizlikle filan uğraşıyorum,arada sırada giriyorum. akşama da misafirim gelecekti yemeğe. dün malzemeleri aldık. bugün de bir uçtan pişirmeye başladım. bi telefon, ee biz gelemiyoruz. kocam üst komşuya söz vermişkötükedihüso çorba ocakta pişiyor, tavukları da difrize atmadım bugün pişirecem nasıl olsa diye. bide yaş pasta yaptım dünden, hem sevgülüm için hemde bugün misafire diye, hepsi boşaaa!! çok sinir oldum. samimi arkadaşım olmasa ben diyeceğimi bilirdim ama:dilcikar:
bu arada benim takvim sapıtmış gene yaaaa 4 hafta geriye düşmüş. ben bu gün 28e girdimmm. sinir oldum ha bi daha o siteden yapmıcam tickerımı hıh.
of çok sinir bozucu bir durum neyse artık iki üç gün yemek yapmazsın artık onlarla idare edicen cokacimcoook :içelim:
bengiciğim ben hissediyordum ama babasına tekme atmıyolardı oda sıkılıyordu beklemiyordu
aksam yakalayınca çok mutlu oldu.......
ilgin çok şaşırdım şok oldum diyebilirim nasıl bir doktor nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık
hamişler dokotrlarına çok güvenirler .....ben değiştirdim ama hala içimde uhdee
ama ilgilenmiyordu sizin doktor gibi yan çizebilr gibi geldi bende devlet hastanesinden bir doç.ayarladım doğum için para verecez ona aman yaa hayırlısı ile bir doğursak.......
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNTÜM MAYIS ANNELERİ
ve ben geldim saat 5 de olan randevumuza erken gittik dr un da son hastasıydım naber dedi çok kötüyüm dedim bebekmi diye bi korktu yok dedim şeker oh o olsun derdimiz dedi.Benim kız içerde oturuyodu çay kahve diyecektim nerdeyse dr alışveriş yaptınız mı maviler hazırmı dedi eşimi görmeniz lazımdı ben olmaz dr dedim benim kızım olacak dedim adını bile koydum deyince adı Deniz olsun dedi ya dedim bizim sülale denizler denizhanlarla dolu ben Türkiz koycam deyince çok beğendim tamam o zaman dedi.Yatmaya devam dedi sezeryan önerdi şeker içinde çarşamba öğle yemeği ye 2 saat sonra tokluk şekerine baktır beni ara dedi ona göre diyete başlarsın dedi.şimdi normal yemene devam et dedi.Moralim yükseldi.bide dalga geçiyor sen hala doğurmadınmı ne uzun sürdü diye bende 2 haftada bir çağırıyonuz napalım dedim.gülüyor.Gayet sağlıklı kızımız hadi bakalım dedi öpesim geldi doktoru eşim döverdi heralde oracıkta
Neyse benim hastane Alman hastanesi biliyosunuz bu moralle çıkınca eşim hadi dedi yarın çıkamayız seni sevgülüler günü yemeğine götüreyim oh dedim gittik 2 gündür açtım zaten yedim yedim yedim.Sonra bunu eritmek lazım biraz Taksimde gezdik eşime bir pantol aldım bende. sonra arabanın yanına gidiyoruz bi araba 4 lüleri yakmış nasıl korna çalıyor kimse yol vermiyor bizim yanımızda biraz duraksadı baktım hamile kadın bağırıyor ondan daha şişko 2 kadın araya almış önde dolu kadın arabada doğuruyudu nerdeyse sonra ne oldu bilmiyorum ama dua ettim gözlerim doldu.Ya işte böyle kızlar.:teytey::asigim::asigim::asigim:
slm mayıs anneleri... iisiniz inşallah... ama ortalık çok sessiz... kimsecikler yok galiba...
bugün çok mutluyum... sabah bir telefon adım siparişlerinizi getireceğiz evdemisiniz diye ben de anlamadım ne siparişi dedim... benim herhangi bir sipraişim yok çünkü... çocuk odası takımı dediler... alla alla dedim bi hata olmasın... meğer annanesi süpriz yapıp oğlumun odasını almış... sabah getirdiler kurdular, çok güzel oldu... odayı yerleştirince resimlerini koyarım...
merhaba arkadaşlar kimse yok sanırım benim günüm çok güsel sabah kocişimle sevgililer günü kahvaltısı yaptık sabah ekmek almaya diye çıktı kocişim çiçek ve çilekle geldi çiçek bana çilek kızıma.
Bu arada şekeri olan arkadaşımı 37. haftada dün sezeryana almışlar bebiş 3 750 doğmuş dr risk alamıycağını bu şeker yüzünden birkaç bebeği kaybettiklerini ve başka dr bulmasını yada onu dinleyip doğumu yapmayı söylemiş kayba uğrayan ailelerin dr çok üzdüğünü söylemiş.Bizimkilerde tamam demiş biraz sancısı varmış ama iyiymiş oğlu da iyiymiş.Akşam hastaneye gidicem.Nene Hatun hastanesi bi arkadaşta orda doğum yapacaktı ama hem bi göreyim belki içime siner oraya giderim doğum için.
Dırım ve mimesra günaydın nabersiniz
[k] {n} [k];5313946 .!.:arkadaşlar merhabaa.s.
BENİM Bİ SORUM OLACAK
dün geceden beri rahmimide kasılmalarmı desem
sancımı desem acılmamı desem anlam veremedigim bi agrı girio dayanamıcagım kadar degil
ama gece 15i falan gecti, okadar tedirgin uyumuşumki bi ara sancıya uyandım
korkumdan drda arayamadım tatil dr yok gitsem dogum yapan arkadaşlar acaba 27 haftadayım
böle yalancı sancılar falan diolar omu acaba sancılar bilgi alayım dedim yaaaaa
merhaba hanımlarr..Bugun moralim çok bozuk yaa akşam uzman tv de bir dr dinledim.7. aydan itibaren bebeklerin artık düzenli hareket etmesi gerekiyormuş.eğer bir gün boyunca hareket etmezse doktora gidin dedi.Dün bende bekledim bekledim hiç hareket etmedi,genelde gündüz hareket etmeyince gece mutlaka oynuyodu.gece hareket eder diye uyumadım bekledim ama gecede oynamadı hiiç.Artık acile gitmeye karar vermiştimki sabahın ilk ışıklarında oynamaya başladı.Ama benim için hala rahat değil.bukadar uzun süre hareket etmediği oluyomu sizdede kızlar.Pazartesiyede randevu alamadım salıya gidicem inş dr.asenağlama
slm gusel annişler...bugun nasılız bakalım?
kızlar ya ben bugun pek ii deilim..karnım taşşş gıbı.:uhm:bole içim gaz doluymuş gıbı kasıklarım agrıyomuş gıbı anlayamadım tam nasıl oldugunu:çok üzgünüm:sızdede bole oluomu kızlar yabenneyaptımkioglusumda pek bı hareketsız..hareket edıo ama bole herzamankınden daha az sankı...ufff napmalıyım kızlar ya,sızdede bole oluosa arda bıe içim rahatlıcak en azından...:ecrin_bebek:
herkes hareketsizlikten dert yanıyor benim bebeişlerimde 3 gündür çok hareketli korkmaya başladım ne oluyor diye ikisi birden bide hiç böle olmazdı .........
perşembe günü doktora gidecem bakalım..........
tüp bebekde badem diye bir arkadaş vardı ikizleri olacaktı biri kız biri erkek 4 aylıktı
kaybetmiş bebeklerini şok oldum çok üzüldüm .........
kimseler yokkkkkkkkkk bu pazar sabahı erken kalktık yawwww bana geceler artık zor geliyor kızlar
sola yatma muhabbetindenmi yoksa uykusuz geceler şimdimi başladı bilmiyorum
veeeeeeeee dün bir ilki daha yaşadık babamız tekmeyi hissetti o kadar şaşkındıki
hep anlatıyordum inanmıyordu tekme attığında gel diyordum geliyordu bir iki dk.bekliyor atmayınca gidiyordu.....ama dün oğluşum kırmadı babasını salladı bi tekme
eşim dün diyorki şimdi anladım içinde bir canlı olduğunu harika bişey diyor
şimdi yatakta eli karnımda yatıyor birdaha yakalamak için soluma koydu elini sağdaki tekme attı ama o kadar hızlı attıki babası sandı soldaki atıyor yok dedim alim atıyor hadiya dedi....
yüce rabbim herkeslere yaşatsınnnnnnnn bu mutluluğuu
herkese günaydın nasılsınız kızlar benim iki gündür canım sıkkın tavsiyelerinize ihtiyacım var doktorum baştan itibaren hamilelik takibimi yapıyor yanlız cuma günü ona giden bir arkadaşımı yarı yolda bıraktı pazartesi gününe sezeryan için gün vermiş ve cuma günüde ben izne çıkacağım sen git devlet hastanesinden numara al demiş böyle saçmalık olur mu ya arkadaşımda sinirlenmiş şimdi siz benden bir muayene parası alacaksınız demi demiş doktorda evet deyince arkadaşımda hem beni yarı yolda bırakıyorsunuz hemde para istiyorsunuz demiş(( ve ağlayarak evin yolunu tutmuş kızın anneside bizim iş yerinde çalışıyor hemen doktoru aradı doktorda bana dört beş kez geldiniz diye sezeryanınızı ben yapmak zorunda değilim demiş ben şimdi ne yapacağım kızlar doktora güvenim gitti ((((((
Ay sonunda geldim kızlar. Cuma akşamından beri yatıyorum. Sanırım üşüttüm. Grip değilim ama tüm kemiklerim sızlıyordu. Ve boğazım fena acıyordu. Tabi bu durumda sevgilililer günü yemeği falan yalan oldu. Neyse ki bugün daha iyiyim. İçimde ıhlamur ağacı çıkacak nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Bugün bi aşka geldim. Akşam üstü 4 gibi yemek yapayım diye girdim mutfağa. Eşim salonda uyukluyordu. Uyanmış yanıma geldi ne yapıyorsun diye. Saate bi baktım 7,5 olmuş. Ben 4 çeşit yemek, çorba, salata, pilav ve cacık yapmışım. Nasıl bir kendimi kaptırmışsam. Şok oldum valla. Acil olarak yarın yemeğe gelicek bi ordu misafir bulmam lazım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?