pınarcım mayıs anneleri hepimiz toplanıp gelelim canımmm mrk etme 1 saatte bütün yemekler biterr delikafaduldendelikafaduldencokacimcoookdelikafadulden
Pınarcım geçmiş olsun canım.Ohhhhh biz gelelim hep beraber kızlarla bi oturuşta siler süpürürüz. :roflol:
Kızlar dün bizimde odamız geldi herşeyi tamamdır halısınıda bugün aldık.Bitek tülü kaldı ama çok yoruldum mirmirmirmir
Şimdiden koymak istemiyorum inşallah temizleyip düzenleyince hepsini çekip koyucam ama cidden baya açıldık bakalım allah yardımcımız olsun. Hepimize :Saruboceq:
Şöle bir durup baktığımda ne kadar yaklaştığını hissediyorum ve heyecan daha çok basıyooo delikafadulden Rabbim içinde uyudukları sağlıklı sıhhatli günleri görmemizi nasip etsin.Sabah kocişle konuşurken o kadar duygulandımki,acaba yavrumuzu alıp hastaneden evimize geldiğimiz günü görebilecekmiyim diye senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar bende ikinci bir doktor araştırdım haftaya ona gideceğim inşallah iyidir bakalım:))) bugün biberon emzik tırnak makası ve çocuk bezimizi aldık:)) hastane çantamızı martın sonu gibi hazırlayacağım Allahın izniyle
temizliği beraber yapıyoz zaten romantik romantikkaydirigubbakcemile3 yatak odamızın şeklini filan değiştirdik. ondan yoruldum canım. ben gönlünü alırım birasdan onun
canım benim korkma,oluyor bazen. ama çok rahatsız ediyor demi? sanki zorla nefes alıyorsun! ama biraz vazelin sürüp masaj yapınca iyi geliyor bana. dene istersen
naber fulyacım? bebişimiz nasıl annesi?
kimseler yokkkkkkkkkk bu pazar sabahı erken kalktık yawwww bana geceler artık zor geliyor kızlar
sola yatma muhabbetindenmi yoksa uykusuz geceler şimdimi başladı bilmiyorum
veeeeeeeee dün bir ilki daha yaşadık babamız tekmeyi hissetti o kadar şaşkındıki
hep anlatıyordum inanmıyordu tekme attığında gel diyordum geliyordu bir iki dk.bekliyor atmayınca gidiyordu.....ama dün oğluşum kırmadı babasını salladı bi tekme
eşim dün diyorki şimdi anladım içinde bir canlı olduğunu harika bişey diyor
şimdi yatakta eli karnımda yatıyor birdaha yakalamak için soluma koydu elini sağdaki tekme attı ama o kadar hızlı attıki babası sandı soldaki atıyor yok dedim alim atıyor hadiya dedi....
yüce rabbim herkeslere yaşatsınnnnnnnn bu mutluluğuu
arkadaşlar bende ikinci bir doktor araştırdım haftaya ona gideceğim inşallah iyidir bakalım:))) bugün biberon emzik tırnak makası ve çocuk bezimizi aldık:)) hastane çantamızı martın sonu gibi hazırlayacağım Allahın izniyle
Sağolasınız kızlar. Keşke gelebilseniz beklerim valla ne güzel olur a.s.
Canım hayırlı uğurlu olsun. Oh ne güzel tamamlamışsın. Allah içinde uyuduğu, oynadığı güzel günleri göstermeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Ay canım şimdi okudum geçmiş mesajını da. Ne biçim doktormuş o öyle. İyi yaptın ikinci bi doktor bulmakla. Ohhh güle güle kullansın kuzun cicilerini a.s.
Bende duş aldım şimdi yatıcam kızlar. Malum sabah 5,30'da kalkıyorum. Hadi herkese iyi geceler. İyi uykularrrrrr a.s. a.s. a.s.
Canım cvp veemedim sana sonrada kapattım çok sevindim inşallah eşinle yalnız gidersin de gönlüne göre alırsın.Merhaba tutkuncum a.s.
bizler iyiyiz çok şükür
babayı bekliyoruz, eltimin 40ı çıktı, beşik geliyor bugün, Kuran da okunacak oraya gideceğiz bakalım, ordan da oğluma bir şeyler almaya kızılaya gitmeyi düşünüyorum
inşallah kayınvalidem ya da görümcem gelmez benimle, geçen eşime demişler beraber gidelim diye ama ben istemiyorum :dilcikar:
sen nasılsın canım?
Canım yormuşsun kendini bide üstüne gelmiyoruz demeleri çok gıcık zaten hamileyken herşey 2 katı zor.ben geldim sen yoksun:1closedeyes: pc açık ama temizlikle filan uğraşıyorum,arada sırada giriyorum. akşama da misafirim gelecekti yemeğe. dün malzemeleri aldık. bugün de bir uçtan pişirmeye başladım. bi telefon, ee biz gelemiyoruz. kocam üst komşuya söz vermişkötükedihüso çorba ocakta pişiyor, tavukları da difrize atmadım bugün pişirecem nasıl olsa diye. bide yaş pasta yaptım dünden, hem sevgülüm için hemde bugün misafire diye, hepsi boşaaa!! çok sinir oldum. samimi arkadaşım olmasa ben diyeceğimi bilirdim ama:dilcikar:
iyi yapmışsın bazen tavrını koymak gerekir.yapcaz artık bişiler,komuşlara fialn dağıtırımcokacimcoook
bide diyorki utanmadan yarın akşam geliriz! ben sana yemekte yardım ederim:1shok: bende şansınızı kaybettiniz dedim. yarın gelecekseniz buyrun gelin,başımın üstünde yerimiz var ama yemek yok. çay içeriz dedim. hatasını anlasın.
Aman canım dikkat et üşütme.Sen o gün mercimek falan deyince senin minik ne oluyor ben varım burda heyyyyt demiş .Yemeğe gelelim sen iste yeterki neyse ama gönüller bir olsun.Ay sonunda geldim kızlar. Cuma akşamından beri yatıyorum. Sanırım üşüttüm. Grip değilim ama tüm kemiklerim sızlıyordu. Ve boğazım fena acıyordu. Tabi bu durumda sevgilililer günü yemeği falan yalan oldu. Neyse ki bugün daha iyiyim. İçimde ıhlamur ağacı çıkacak nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Bugün bi aşka geldim. Akşam üstü 4 gibi yemek yapayım diye girdim mutfağa. Eşim salonda uyukluyordu. Uyanmış yanıma geldi ne yapıyorsun diye. Saate bi baktım 7,5 olmuş. Ben 4 çeşit yemek, çorba, salata, pilav ve cacık yapmışım. Nasıl bir kendimi kaptırmışsam. Şok oldum valla. Acil olarak yarın yemeğe gelicek bi ordu misafir bulmam lazım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım hayırlı olsun tül kirlenir gerçekten doğuma yakın takarsın daha iyi olur.o hastaneyi düşünmüyorum sadece bi göreyim dedm.Hani fikir sahibi olmak lazım.Kızlar dün bizimde odamız geldi herşeyi tamamdır halısınıda bugün aldık.Bitek tülü kaldı ama çok yoruldum mirmirmirmir
Şimdiden koymak istemiyorum inşallah temizleyip düzenleyince hepsini çekip koyucam ama cidden baya açıldık bakalım allah yardımcımız olsun. Hepimize :Saruboceq:
Şöle bir durup baktığımda ne kadar yaklaştığını hissediyorum ve heyecan daha çok basıyooo delikafadulden Rabbim içinde uyudukları sağlıklı sıhhatli günleri görmemizi nasip etsin.Sabah kocişle konuşurken o kadar duygulandımki,acaba yavrumuzu alıp hastaneden evimize geldiğimiz günü görebilecekmiyim diye senağlamasenağlamasenağlama
Canım sağol hepimizin kutlu olsun.tutkuncumm canım sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun sevindim herşeyin yolunda olmasına tatlım:)))))
mimaresracım canım ohh ne güzel bir süpriz yapmış annen:)) hayırlı olsun tatlım bebişin içinde huzurla sağlıcakla büyüsün inşallah:)))
inşallah bu dr iyi çıkar aldıklarında hayırlı olsun.arkadaşlar bende ikinci bir doktor araştırdım haftaya ona gideceğim inşallah iyidir bakalım:))) bugün biberon emzik tırnak makası ve çocuk bezimizi aldık:)) hastane çantamızı martın sonu gibi hazırlayacağım Allahın izniyle
Günaydın mayıs anneleri biz uykumuzu aldık kahvaltımızı yaptık uyandık yani.
cumartesi gece canım pizza istedi gece eşim pizzacı aradı bulamadı dondurulmuşta yok.Sonra dün pizza yemeye gittik koca boy pizzayı yedim eşim şaştı önce ben küçüğü bile yiyemezdim.Sanırım çarşamba rejime girebilirimya bidaha yiyemem diye gözüm döndü.Gittiğimiz yerde çok güzeldi ama fazla ayakta kakmamak için geldik hemen eşime ödül bir Türk kahvesi kendimede süt yaptım.Herşey süperdi derken kaynanam aradı açtı ağzını yumdu gözünü güzel bi haberimiz var diyo eşim yok kadın dinlemiyor sonra bana iftira atmış kaynım üniversite sondayken babaları vefat etmişti eşimde o sene heray 200-300 para gönderdi çocuğa neymiş ben hakkımı helal etmem demişim o da eşime gönderme demiş eşimde sonra parayı kesmiş eşim kendi içinde olmasa inansa ...o kadar gücüme gitti ki ben eşime para gönder hepimiz okuduk ihtiyacı vardır demiştim şimdi desteğe ihtiyaç duyar babasızlğı ben bilirim evliykende zor ama bekara daha da zordur destek ol demiştim.ağladım ağladım eşimde üzüldü tabi ben ağlayınca sonra dedi kesin öğrendi bebeği şimdi çıldırdı.Tutturmuş geliyorum sabaha diye olmaz dedikçe zaten şimdi hava kötü eşim hasta yatıyor sana güzel haberimiz var bi dinle falan yok diyor kadın yok gelicem sonra eşim ablasını aradı öğrenmiş çıldırması ona kabullenemedi gelini kaçıramadım bide çocuk çıktı diye düşünüyor.Eşimde ablasına dedi gelirse sana getiririm işte gördün derim evime sokmam dedi.Eşimi ve bebeğimi riske atamam dedi o da haklısın dedi.Allah ım kadın kabus gibi yardım et bize.Ya insan evladının mutlu olmasını istemez mi ya.Günümüzü mahvetti aylar sonra bi dışarı çıktık dr biraz daha iyisin dedi bu seferde kabusun içinde bulduk kendimizi.
günaydın mayıs anneleri
nasılsınız ?
uzun zamandır giremedim pek fırsatım olmadı
annem ameliyat oldu onun yanında kaldım bir süre
şimdi iyi çok şükür
kızlar doğum çantalarını hazırlamaya başladınız mı?
kafam karışık biraz benim?
bir sonraki ay hazırlasam diyorum geç mi kalmış olurum acaba
birde dr.un kız deyipte erkek olduğunu öğrenen anne adayları yada tam tersi de olabilir
oldu mu hiç aranızda
bir akramız varda
ona kız demişti dr. oğlu oldu
tam bir şok
herşey pembe alınmışken
gerçi sağlıklı oldunda herşey yine alınır değil mi?
Canım merhaba geçmiş olsun.Bu tarz şeyler çok nadir oluyor.Net görüyorsa dr zaten kesin diyor geçen gün bizim dr da mavileri hazırladınız mı dedi biz şok sonra tabi kız artık kesin dedi.Bizi bayağı güldürdü.günaydın mayıs anneleri
nasılsınız ?
uzun zamandır giremedim pek fırsatım olmadı
annem ameliyat oldu onun yanında kaldım bir süre
şimdi iyi çok şükür
kızlar doğum çantalarını hazırlamaya başladınız mı?
kafam karışık biraz benim?
bir sonraki ay hazırlasam diyorum geç mi kalmış olurum acaba
birde dr.un kız deyipte erkek olduğunu öğrenen anne adayları yada tam tersi de olabilir
oldu mu hiç aranızda
bir akramız varda
ona kız demişti dr. oğlu oldu
tam bir şok
herşey pembe alınmışken
gerçi sağlıklı oldunda herşey yine alınır değil mi?
Sağol canım günaydın bıktım valla şunlardan artık yeter ya.Neyse ben şimdi öğle yemeğimi de yedim ama kimse ortalarda yok çok uykucu bunlar çooookcanım benim günaydın tatlım işte böyle kayınvalideler yüzünden sürekli problem çkıyor sizin ayrı bir yaşamınız var onun karışmaya hakkı yok ki tatlım stres yapma bitanem eşinde senin yanında size zarar gelmesini istemiyor boşver bebişini ve kendini düşün bu tür insanları değiştiremiyorsun malesef tatlımklava:
hERKESE GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ....
NASIL GEÇTİ BAKALIM HAFTA SONUNUZ?İYİSİNİZ UMARIM?
BİZ 2 GÜN BOYUNCA K.VALDEMLERDEYDİK. DAHA ÖNCE DEMİŞTİMYA İSTANBULDAN ELTİMLE KAYNIM GELİYORLAR DİYE. BU SABAH 8 UÇAĞI İLE DÖNDÜLER İSTANBULA.YANİ ÖYLESİNE GEÇTİ İŞTE. BU HAFTA SONU ONLAR OLMASAYDI BEBEK ODASI BAKACAKTIK EŞİMLE ARTIK HAFTAYA KALDI. BENDE SABIRSIZLANMAYA BAŞLADIM ARTIK ALSAYDIK DİYE.. ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISI YARABBİM.
iyi ve kötü aynı anda seninde hareketli geçmiş yada kalabalık diyim.Canım haftaya bakarsın nasılsa daha var.Ama senide anlıyorum bi heyecan var içimizde artık durduramadığımız:dance::dance:hERKESE GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ....
NASIL GEÇTİ BAKALIM HAFTA SONUNUZ?İYİSİNİZ UMARIM?
BİZ 2 GÜN BOYUNCA K.VALDEMLERDEYDİK. DAHA ÖNCE DEMİŞTİMYA İSTANBULDAN ELTİMLE KAYNIM GELİYORLAR DİYE. BU SABAH 8 UÇAĞI İLE DÖNDÜLER İSTANBULA.YANİ ÖYLESİNE GEÇTİ İŞTE. BU HAFTA SONU ONLAR OLMASAYDI BEBEK ODASI BAKACAKTIK EŞİMLE ARTIK HAFTAYA KALDI. BENDE SABIRSIZLANMAYA BAŞLADIM ARTIK ALSAYDIK DİYE.. ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISI YARABBİM.
canım günaydın sanada nasılsın tatlım hafta sonu güzel geçti hayırlısıyla alırsın odasını bebişinin resimlerini bekliyoruz ona görea.s.
iyi ve kötü aynı anda seninde hareketli geçmiş yada kalabalık diyim.Canım haftaya bakarsın nasılsa daha var.Ama senide anlıyorum bi heyecan var içimizde artık durduramadığımız:dance::dance:
Canım hadi gözüün aydın çok sevindim artık bol bol dinlen.günaydın kızlar bende bugunden itibaren yıllık ıznıme ayrıldıgım ıcın evdeyım ve inş aranızdayım
Canım seni çok iyi anlıyorum bende hep evde yattığım için birde çoğu şeyi annem aldığından bişey alamadım gibi geliyor.şimdi tüm performansımı fuara depoluyorum safak sayıyorum evde olduğum içinde günler geçmiyor.AYNEN TUTKUNCUM HEMDE NE HEYECAN. SANKİ BİR BEN KALMIŞ GİBİYİM BEBEK ODASI ALMAYAN...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?