2009 Mayıs Anneleri

tutkuncumm canım sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun sevindim herşeyin yolunda olmasına tatlım:)))))

mimaresracım canım ohh ne güzel bir süpriz yapmış annen:)) hayırlı olsun tatlım bebişin içinde huzurla sağlıcakla büyüsün inşallah:)))

Son düzenleme:
arkadaşlar bende ikinci bir doktor araştırdım haftaya ona gideceğim inşallah iyidir bakalım:))) bugün biberon emzik tırnak makası ve çocuk bezimizi aldık:)) hastane çantamızı martın sonu gibi hazırlayacağım Allahın izniyle

pınarcım mayıs anneleri hepimiz toplanıp gelelim canımmm mrk etme 1 saatte bütün yemekler biterr delikafaduldendelikafaduldencokacimcoookdelikafadulden

Pınarcım geçmiş olsun canım.Ohhhhh biz gelelim hep beraber kızlarla bi oturuşta siler süpürürüz. :roflol:

Sağolasınız kızlar. Keşke gelebilseniz beklerim valla ne güzel olur a.s.

Canım hayırlı uğurlu olsun. Oh ne güzel tamamlamışsın. Allah içinde uyuduğu, oynadığı güzel günleri göstermeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Ay canım şimdi okudum geçmiş mesajını da. Ne biçim doktormuş o öyle. İyi yaptın ikinci bi doktor bulmakla. Ohhh güle güle kullansın kuzun cicilerini a.s.

Bende duş aldım şimdi yatıcam kızlar. Malum sabah 5,30'da kalkıyorum. Hadi herkese iyi geceler. İyi uykularrrrrr a.s. a.s. a.s.

cnm benim sağol.. şimdi gördüm msjını yani şimdi girebildim daha:) bebiş iyi maşallah hareketlendi şükür..

nasıl ama harika dimi sekeriim :))) benimki ilk hissettiğinde o kadar heyecanlandı valla:) kalbi çarpıodu :)) ayy onlarda o zaman anlıyorlar baba olacaklarını.o tekmeler dank diye carpıooo :))))) ay maşallah kuzularaaaa

hay allah cnm ya.. nasıl doktor ,insan bunlar pes...
güle güle kullanmak nasib olsun tatlım aldıklarınızı..

gecmiş olsun cnm..dikkat et kendine..
biz dün canlı müzikli bi yere gittik.. :))

bugunde cok yoruldum dolabımın içini temizledim .fazla esyaları ayıkladım.herseyi yıkadım fala ..yorulmusum bayaa.. şimdi annemlerdeyim tekrar.
salı günü doktora gideceğiz:) inşallah görecm kızımı çook özledim...........
kızlar iyi geceler..tatlı uykular.
bu arada valla haklısınız cok zor uyunuyor geceleri.ben sola yatamıyorum birsen senin gibi.sağıma yatıyorum.mümkün değil uyuyamam yoksa. ((((

sabahki arkadaslara şimdiden günaydın diyeyim.. gec kalkıyorum çünkü ben:))))

Canım cvp veemedim sana sonrada kapattım çok sevindim inşallah eşinle yalnız gidersin de gönlüne göre alırsın.

Canım yormuşsun kendini bide üstüne gelmiyoruz demeleri çok gıcık zaten hamileyken herşey 2 katı zor.

iyi yapmışsın bazen tavrını koymak gerekir.

Aman canım dikkat et üşütme.Sen o gün mercimek falan deyince senin minik ne oluyor ben varım burda heyyyyt demiş .Yemeğe gelelim sen iste yeterki neyse ama gönüller bir olsun.

Canım hayırlı olsun tül kirlenir gerçekten doğuma yakın takarsın daha iyi olur.o hastaneyi düşünmüyorum sadece bi göreyim dedm.Hani fikir sahibi olmak lazım.

Canım sağol hepimizin kutlu olsun.

inşallah bu dr iyi çıkar aldıklarında hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Günaydın mayıs anneleri biz uykumuzu aldık kahvaltımızı yaptık uyandık yani.
cumartesi gece canım pizza istedi gece eşim pizzacı aradı bulamadı dondurulmuşta yok.Sonra dün pizza yemeye gittik koca boy pizzayı yedim eşim şaştı önce ben küçüğü bile yiyemezdim.Sanırım çarşamba rejime girebilirimya bidaha yiyemem diye gözüm döndü.Gittiğimiz yerde çok güzeldi ama fazla ayakta kakmamak için geldik hemen eşime ödül bir Türk kahvesi kendimede süt yaptım.Herşey süperdi derken kaynanam aradı açtı ağzını yumdu gözünü güzel bi haberimiz var diyo eşim yok kadın dinlemiyor sonra bana iftira atmış kaynım üniversite sondayken babaları vefat etmişti eşimde o sene heray 200-300 para gönderdi çocuğa neymiş ben hakkımı helal etmem demişim o da eşime gönderme demiş eşimde sonra parayı kesmiş eşim kendi içinde olmasa inansa ...o kadar gücüme gitti ki ben eşime para gönder hepimiz okuduk ihtiyacı vardır demiştim şimdi desteğe ihtiyaç duyar babasızlğı ben bilirim evliykende zor ama bekara daha da zordur destek ol demiştim.ağladım ağladım eşimde üzüldü tabi ben ağlayınca sonra dedi kesin öğrendi bebeği şimdi çıldırdı.Tutturmuş geliyorum sabaha diye olmaz dedikçe zaten şimdi hava kötü eşim hasta yatıyor sana güzel haberimiz var bi dinle falan yok diyor kadın yok gelicem sonra eşim ablasını aradı öğrenmiş çıldırması ona kabullenemedi gelini kaçıramadım bide çocuk çıktı diye düşünüyor.Eşimde ablasına dedi gelirse sana getiririm işte gördün derim evime sokmam dedi.Eşimi ve bebeğimi riske atamam dedi o da haklısın dedi.Allah ım kadın kabus gibi yardım et bize.Ya insan evladının mutlu olmasını istemez mi ya.Günümüzü mahvetti aylar sonra bi dışarı çıktık dr biraz daha iyisin dedi bu seferde kabusun içinde bulduk kendimizi.

günaydın mayıs anneleri
nasılsınız ?
uzun zamandır giremedim pek fırsatım olmadı
annem ameliyat oldu onun yanında kaldım bir süre
şimdi iyi çok şükür
kızlar doğum çantalarını hazırlamaya başladınız mı?
kafam karışık biraz benim?
bir sonraki ay hazırlasam diyorum geç mi kalmış olurum acaba
birde dr.un kız deyipte erkek olduğunu öğrenen anne adayları yada tam tersi de olabilir
oldu mu hiç aranızda
bir akramız varda
ona kız demişti dr. oğlu oldu
tam bir şok
herşey pembe alınmışken
gerçi sağlıklı oldunda herşey yine alınır değil mi?

canım benim günaydın tatlım işte böyle kayınvalideler yüzünden sürekli problem çkıyor sizin ayrı bir yaşamınız var onun karışmaya hakkı yok ki tatlım stres yapma bitanem eşinde senin yanında size zarar gelmesini istemiyor boşver bebişini ve kendini düşün bu tür insanları değiştiremiyorsun malesef tatlımklava:

günaydın canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
öncelikle çok geçmiş olsun annenin iyi olmasına çok sevindim
canım 28 haftadan sonra ben hastane çantamı hazırlayacağım a.s.
benimde ilk bebişimde erkek dediler son ayda kesin kız dediler olaibliyor böyle şeyler sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değila.s.

Alıntı:
pnrhlt kullanıcısından alıntı
Ay sonunda geldim kızlar. Cuma akşamından beri yatıyorum. Sanırım üşüttüm. Grip değilim ama tüm kemiklerim sızlıyordu. Ve boğazım fena acıyordu. Tabi bu durumda sevgilililer günü yemeği falan yalan oldu. Neyse ki bugün daha iyiyim. İçimde ıhlamur ağacı çıkacak nerdeyse

Bugün bi aşka geldim. Akşam üstü 4 gibi yemek yapayım diye girdim mutfağa. Eşim salonda uyukluyordu. Uyanmış yanıma geldi ne yapıyorsun diye. Saate bi baktım 7,5 olmuş. Ben 4 çeşit yemek, çorba, salata, pilav ve cacık yapmışım. Nasıl bir kendimi kaptırmışsam. Şok oldum valla. Acil olarak yarın yemeğe gelicek bi ordu misafir bulmam lazım

canım günaydın geçmiş olsun tatlım bizi çağırsaydın gelirdik yemeğe fıstık:))))

hERKESE GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ....
NASIL GEÇTİ BAKALIM HAFTA SONUNUZ?İYİSİNİZ UMARIM?
BİZ 2 GÜN BOYUNCA K.VALDEMLERDEYDİK. DAHA ÖNCE DEMİŞTİMYA İSTANBULDAN ELTİMLE KAYNIM GELİYORLAR DİYE. BU SABAH 8 UÇAĞI İLE DÖNDÜLER İSTANBULA.YANİ ÖYLESİNE GEÇTİ İŞTE. BU HAFTA SONU ONLAR OLMASAYDI BEBEK ODASI BAKACAKTIK EŞİMLE ARTIK HAFTAYA KALDI. BENDE SABIRSIZLANMAYA BAŞLADIM ARTIK ALSAYDIK DİYE.. ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISI YARABBİM.

Canım merhaba geçmiş olsun.Bu tarz şeyler çok nadir oluyor.Net görüyorsa dr zaten kesin diyor geçen gün bizim dr da mavileri hazırladınız mı dedi biz şok sonra tabi kız artık kesin dedi.Bizi bayağı güldürdü.

Sağol canım günaydın bıktım valla şunlardan artık yeter ya.Neyse ben şimdi öğle yemeğimi de yedim ama kimse ortalarda yok çok uykucu bunlar çooook

canım günaydın sanada nasılsın tatlım hafta sonu güzel geçti hayırlısıyla alırsın odasını bebişinin resimlerini bekliyoruz ona görea.s.

iyi ve kötü aynı anda seninde hareketli geçmiş yada kalabalık diyim.Canım haftaya bakarsın nasılsa daha var.Ama senide anlıyorum bi heyecan var içimizde artık durduramadığımız:dance::dance:

iyi ve kötü aynı anda seninde hareketli geçmiş yada kalabalık diyim.Canım haftaya bakarsın nasılsa daha var.Ama senide anlıyorum bi heyecan var içimizde artık durduramadığımız:dance::dance:

AYNEN TUTKUNCUM HEMDE NE HEYECAN. SANKİ BİR BEN KALMIŞ GİBİYİM BEBEK ODASI ALMAYAN...delikafadulden

YAW BEN BUGÜN 29 HAFTALIK OLDUM. BU TİCKER 23 HAFTALIK GÖSTERİYOR.NEDENSE HER PAZARTESİ BÖYLE YAPIYOR. SALI GÜNLERİ NORMAL TARİHİNE DÖNÜYOR. ANLAYAMADIMkafamçokkarıştı

günaydın kızlar bende bugunden itibaren yıllık ıznıme ayrıldıgım ıcın evdeyım ve inş aranızdayım
Canım hadi gözüün aydın çok sevindim artık bol bol dinlen.

AYNEN TUTKUNCUM HEMDE NE HEYECAN. SANKİ BİR BEN KALMIŞ GİBİYİM BEBEK ODASI ALMAYAN...delikafadulden
Canım seni çok iyi anlıyorum bende hep evde yattığım için birde çoğu şeyi annem aldığından bişey alamadım gibi geliyor.şimdi tüm performansımı fuara depoluyorum safak sayıyorum evde olduğum içinde günler geçmiyor.
Buarada şu 1 saattir ev yıkıldı resmen.Eşim işe giderken kahvaltıda kullandığımız bardakları lavaboya düşürdü ikisinide kırdı şimdi ben çay aldım geldim laptopun kablosuna takıldım yere düşürdüm bide bardakta düştü tabi heryer çay oldu hayır olsun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…