Canım bazen böyle şaşıyor.Benim siliniyor bakalım bu ne kadar gidecek.YAW BEN BUGÜN 29 HAFTALIK OLDUM. BU TİCKER 23 HAFTALIK GÖSTERİYOR.NEDENSE HER PAZARTESİ BÖYLE YAPIYOR. SALI GÜNLERİ NORMAL TARİHİNE DÖNÜYOR. ANLAYAMADIMkafamçokkarıştı
Eşim işe gitti ama zil çalsada açmam bugün güvenemem çünkü ana-oğul halletsinler kendi aralarında.Ben zaten araya girmem konuşmamda ondan bunlar oluyor sesimi çıkartsam susar.Bende saygımdan sabrediyorum.tutkuncum tsk ederim canm evde dınlenerek bebegımın gelıcegi gunu beklemek cok guzel olacak artık iyice agırlastım bu arada kırıldıgı bardakların iii olmus nazar cıkmıs
kaynanan gelıyomusmu gercekten bugun esın senın yanındaysa kaynananı kafana takıp moralını bozma
Canım hadi gözüün aydın çok sevindim artık bol bol dinlen.
Canım seni çok iyi anlıyorum bende hep evde yattığım için birde çoğu şeyi annem aldığından bişey alamadım gibi geliyor.şimdi tüm performansımı fuara depoluyorum safak sayıyorum evde olduğum içinde günler geçmiyor.
Buarada şu 1 saattir ev yıkıldı resmen.Eşim işe giderken kahvaltıda kullandığımız bardakları lavaboya düşürdü ikisinide kırdı şimdi ben çay aldım geldim laptopun kablosuna takıldım yere düşürdüm bide bardakta düştü tabi heryer çay oldu hayır olsun ya.
Günaydın mayıs anneleri biz uykumuzu aldık kahvaltımızı yaptık uyandık yani.
cumartesi gece canım pizza istedi gece eşim pizzacı aradı bulamadı dondurulmuşta yok.Sonra dün pizza yemeye gittik koca boy pizzayı yedim eşim şaştı önce ben küçüğü bile yiyemezdim.Sanırım çarşamba rejime girebilirimya bidaha yiyemem diye gözüm döndü.Gittiğimiz yerde çok güzeldi ama fazla ayakta kakmamak için geldik hemen eşime ödül bir Türk kahvesi kendimede süt yaptım.Herşey süperdi derken kaynanam aradı açtı ağzını yumdu gözünü güzel bi haberimiz var diyo eşim yok kadın dinlemiyor sonra bana iftira atmış kaynım üniversite sondayken babaları vefat etmişti eşimde o sene heray 200-300 para gönderdi çocuğa neymiş ben hakkımı helal etmem demişim o da eşime gönderme demiş eşimde sonra parayı kesmiş eşim kendi içinde olmasa inansa ...o kadar gücüme gitti ki ben eşime para gönder hepimiz okuduk ihtiyacı vardır demiştim şimdi desteğe ihtiyaç duyar babasızlğı ben bilirim evliykende zor ama bekara daha da zordur destek ol demiştim.ağladım ağladım eşimde üzüldü tabi ben ağlayınca sonra dedi kesin öğrendi bebeği şimdi çıldırdı.Tutturmuş geliyorum sabaha diye olmaz dedikçe zaten şimdi hava kötü eşim hasta yatıyor sana güzel haberimiz var bi dinle falan yok diyor kadın yok gelicem sonra eşim ablasını aradı öğrenmiş çıldırması ona kabullenemedi gelini kaçıramadım bide çocuk çıktı diye düşünüyor.Eşimde ablasına dedi gelirse sana getiririm işte gördün derim evime sokmam dedi.Eşimi ve bebeğimi riske atamam dedi o da haklısın dedi.Allah ım kadın kabus gibi yardım et bize.Ya insan evladının mutlu olmasını istemez mi ya.Günümüzü mahvetti aylar sonra bi dışarı çıktık dr biraz daha iyisin dedi bu seferde kabusun içinde bulduk kendimizi.
günaydın mayıs anneleri
nasılsınız ?
uzun zamandır giremedim pek fırsatım olmadı
annem ameliyat oldu onun yanında kaldım bir süre
şimdi iyi çok şükür
kızlar doğum çantalarını hazırlamaya başladınız mı?
kafam karışık biraz benim?
bir sonraki ay hazırlasam diyorum geç mi kalmış olurum acaba
birde dr.un kız deyipte erkek olduğunu öğrenen anne adayları yada tam tersi de olabilir
oldu mu hiç aranızda
bir akramız varda
ona kız demişti dr. oğlu oldu
tam bir şok
herşey pembe alınmışken
gerçi sağlıklı oldunda herşey yine alınır değil mi?
hERKESE GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ....
NASIL GEÇTİ BAKALIM HAFTA SONUNUZ?İYİSİNİZ UMARIM?
BİZ 2 GÜN BOYUNCA K.VALDEMLERDEYDİK. DAHA ÖNCE DEMİŞTİMYA İSTANBULDAN ELTİMLE KAYNIM GELİYORLAR DİYE. BU SABAH 8 UÇAĞI İLE DÖNDÜLER İSTANBULA.YANİ ÖYLESİNE GEÇTİ İŞTE. BU HAFTA SONU ONLAR OLMASAYDI BEBEK ODASI BAKACAKTIK EŞİMLE ARTIK HAFTAYA KALDI. BENDE SABIRSIZLANMAYA BAŞLADIM ARTIK ALSAYDIK DİYE.. ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISI YARABBİM.
günaydın kızlar bende bugunden itibaren yıllık ıznıme ayrıldıgım ıcın evdeyım ve inş aranızdayım
gercekten hayır olsunALLAH ALLAH DEDİĞİN GİBİ SABAH SABAH HAYIR OLSUN:uhm:AMA KIRILANA ACIMA. İYİ OLMUŞ. BEN BİRŞEY KIRILDIĞI ZAMAN SEVİNİRİM BİLE İYİ OLDU KIRILDIĞI DERİM..
kız senin sürpriz daha afilli olmuş.çok beğendimherkese günaydın bayanlarhihoyyyt
çok güzelbir hafta sonu gfeçirdim eşimle kavgalıydık ona hiç bişey almayacağım falan demiştim cumartesi işteydi bütün gün güzel me sajlar atıp durdu sonra kap çaldı birbaktım .içek yollamış ayy çok kötü oldum görünce sonra aradı akşam hazır ol dışarı çıkıcaz dedi tabi ben yine yok ben çıkmıycam falan filan dedim oda mazeret istemiyorum geldiğimde hazı rol dedi kapattı kapatır kapatmaz ben hazırlanmaya başladım dünden razıyım yanikaydirigubbakcemile3 sonra çok mahçup oldum gideyim çarşıdan bişeyler bakıyım dedim benden bişey beklemediği için bende onu şaşırtayım dedim ayy yok hiç bişey bulamdım kazağı pantalonu parfümü var zaten ne yapsam derken gittim tam koluma geçici dövme yaptırdım ismini yazdırdım, yarım saat böle dur dediler dükkan küçük beklemeye yer yok bende gideyim biryerde oturayım dedim tam kapıdan çıktım kolumu kapıya sürtündü yazıların başı silindisenağlamaneyse sonra tekrardan düzeltmeye çalıştılar falan ehh işte fena olmadı tam kapıdan tekrar çıktım busefer montuma kolum sürttükafamçokkarıştı ayyy deli oldum ordakilerde ne salak kadın demişlerdir ay öyle böyle halletiler ama koluma hep bulaştı silerken dahada beter oldusırnaşık şey ismin ilk 2 harfi okunmuyor,sanki boya yapmışımda kolumdan çıkmıyormuş gibi oldu:roflol: yani bişey yapayım dedim onuda berbat ettim şimdi 1 hafta bu kolla gezicem ama eşim çok mutlu oldu çok şaşırdı tam okunmasa bile niyetim iyiydi dimi amadelikafadulden baya bir uzun yazdım geçmişi okuyup tekrar geri gelicem kızlarhihoyyyt
herkese günaydın bayanlarhihoyyyt
çok güzelbir hafta sonu gfeçirdim eşimle kavgalıydık ona hiç bişey almayacağım falan demiştim cumartesi işteydi bütün gün güzel me sajlar atıp durdu sonra kap çaldı birbaktım .içek yollamış ayy çok kötü oldum görünce sonra aradı akşam hazır ol dışarı çıkıcaz dedi tabi ben yine yok ben çıkmıycam falan filan dedim oda mazeret istemiyorum geldiğimde hazı rol dedi kapattı kapatır kapatmaz ben hazırlanmaya başladım dünden razıyım yanikaydirigubbakcemile3 sonra çok mahçup oldum gideyim çarşıdan bişeyler bakıyım dedim benden bişey beklemediği için bende onu şaşırtayım dedim ayy yok hiç bişey bulamdım kazağı pantalonu parfümü var zaten ne yapsam derken gittim tam koluma geçici dövme yaptırdım ismini yazdırdım, yarım saat böle dur dediler dükkan küçük beklemeye yer yok bende gideyim biryerde oturayım dedim tam kapıdan çıktım kolumu kapıya sürtündü yazıların başı silindisenağlamaneyse sonra tekrardan düzeltmeye çalıştılar falan ehh işte fena olmadı tam kapıdan tekrar çıktım busefer montuma kolum sürttükafamçokkarıştı ayyy deli oldum ordakilerde ne salak kadın demişlerdir ay öyle böyle halletiler ama koluma hep bulaştı silerken dahada beter oldusırnaşık şey ismin ilk 2 harfi okunmuyor,sanki boya yapmışımda kolumdan çıkmıyormuş gibi oldu:roflol: yani bişey yapayım dedim onuda berbat ettim şimdi 1 hafta bu kolla gezicem ama eşim çok mutlu oldu çok şaşırdı tam okunmasa bile niyetim iyiydi dimi amadelikafadulden baya bir uzun yazdım geçmişi okuyup tekrar geri gelicem kızlarhihoyyyt
arkadaşlar cumartesi sabahtan randevumu aldım bakalım doktorum umarım iyidir iş arkadaşım ona gitti hamileliği boyunca çok iyi dedi heyecan yaptım şimdiden kızlar:))))
bebişimide merak ediyorum :))))))))))))
gercekten hayır olsun
kız senin sürpriz daha afilli olmuş.çok beğendim
Ay çok güzel bi hareket bence ne kadar aksilikler yakanı bırakmasada olsun hihoyyyt
Benim kocişte bana hediye almadım sana dedi ay nasıl ağlamaya başladım inanamazsınız meğersem hediyeyi kapının önüne bırakmış mutfağı topluyoduk sen şu çöpü kapının önüne koyarmısın dedi kapıyı bir açtım hediye paketi acayip duygulandım. senağlama
insan nekadar hediye beklemiyorum boşver önemli değil desede bekliyor bir çiçek,veya bir mesaj bile mutlu ediyor hihoyyyt
gecmiş olsun cnm..dikkat et kendine..
biz dün canlı müzikli bi yere gittik.. :))
Aman canım dikkat et üşütme.Sen o gün mercimek falan deyince senin minik ne oluyor ben varım burda heyyyyt demiş .Yemeğe gelelim sen iste yeterki neyse ama gönüller bir olsun.
Günaydın mayıs anneleri biz uykumuzu aldık kahvaltımızı yaptık uyandık yani.
cumartesi gece canım pizza istedi gece eşim pizzacı aradı bulamadı dondurulmuşta yok.Sonra dün pizza yemeye gittik koca boy pizzayı yedim eşim şaştı önce ben küçüğü bile yiyemezdim.Sanırım çarşamba rejime girebilirimya bidaha yiyemem diye gözüm döndü.Gittiğimiz yerde çok güzeldi ama fazla ayakta kakmamak için geldik hemen eşime ödül bir Türk kahvesi kendimede süt yaptım.Herşey süperdi derken kaynanam aradı açtı ağzını yumdu gözünü güzel bi haberimiz var diyo eşim yok kadın dinlemiyor sonra bana iftira atmış kaynım üniversite sondayken babaları vefat etmişti eşimde o sene heray 200-300 para gönderdi çocuğa neymiş ben hakkımı helal etmem demişim o da eşime gönderme demiş eşimde sonra parayı kesmiş eşim kendi içinde olmasa inansa ...o kadar gücüme gitti ki ben eşime para gönder hepimiz okuduk ihtiyacı vardır demiştim şimdi desteğe ihtiyaç duyar babasızlğı ben bilirim evliykende zor ama bekara daha da zordur destek ol demiştim.ağladım ağladım eşimde üzüldü tabi ben ağlayınca sonra dedi kesin öğrendi bebeği şimdi çıldırdı.Tutturmuş geliyorum sabaha diye olmaz dedikçe zaten şimdi hava kötü eşim hasta yatıyor sana güzel haberimiz var bi dinle falan yok diyor kadın yok gelicem sonra eşim ablasını aradı öğrenmiş çıldırması ona kabullenemedi gelini kaçıramadım bide çocuk çıktı diye düşünüyor.Eşimde ablasına dedi gelirse sana getiririm işte gördün derim evime sokmam dedi.Eşimi ve bebeğimi riske atamam dedi o da haklısın dedi.Allah ım kadın kabus gibi yardım et bize.Ya insan evladının mutlu olmasını istemez mi ya.Günümüzü mahvetti aylar sonra bi dışarı çıktık dr biraz daha iyisin dedi bu seferde kabusun içinde bulduk kendimizi.
günaydın mayıs anneleri
nasılsınız ?
uzun zamandır giremedim pek fırsatım olmadı
annem ameliyat oldu onun yanında kaldım bir süre
şimdi iyi çok şükür
kızlar doğum çantalarını hazırlamaya başladınız mı?
kafam karışık biraz benim?
bir sonraki ay hazırlasam diyorum geç mi kalmış olurum acaba
birde dr.un kız deyipte erkek olduğunu öğrenen anne adayları yada tam tersi de olabilir
oldu mu hiç aranızda
bir akramız varda
ona kız demişti dr. oğlu oldu
tam bir şok
herşey pembe alınmışken
gerçi sağlıklı oldunda herşey yine alınır değil mi?
canım günaydın geçmiş olsun tatlım bizi çağırsaydın gelirdik yemeğe fıstık:))))
hERKESE GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ....
NASIL GEÇTİ BAKALIM HAFTA SONUNUZ?İYİSİNİZ UMARIM?
BİZ 2 GÜN BOYUNCA K.VALDEMLERDEYDİK. DAHA ÖNCE DEMİŞTİMYA İSTANBULDAN ELTİMLE KAYNIM GELİYORLAR DİYE. BU SABAH 8 UÇAĞI İLE DÖNDÜLER İSTANBULA.YANİ ÖYLESİNE GEÇTİ İŞTE. BU HAFTA SONU ONLAR OLMASAYDI BEBEK ODASI BAKACAKTIK EŞİMLE ARTIK HAFTAYA KALDI. BENDE SABIRSIZLANMAYA BAŞLADIM ARTIK ALSAYDIK DİYE.. ALLAHIM HERŞEYİN HAYIRLISI YARABBİM.
günaydın kızlar bende bugunden itibaren yıllık ıznıme ayrıldıgım ıcın evdeyım ve inş aranızdayım
YAW BEN BUGÜN 29 HAFTALIK OLDUM. BU TİCKER 23 HAFTALIK GÖSTERİYOR.NEDENSE HER PAZARTESİ BÖYLE YAPIYOR. SALI GÜNLERİ NORMAL TARİHİNE DÖNÜYOR. ANLAYAMADIMkafamçokkarıştı
herkese günaydın bayanlarhihoyyyt
Günaydın tutkuncum ve tümmmmm arkadaşlarım hihoyyyt
Canım çok geçmiş olsun annene ben çantamı son 4 hafta kala hazırlasam diyorum ama erkenden yapmak istemiyorum bi korku oldu :çok üzgünüm:
Amin canım haftaya bakarsınız inşşalah bizim mobilyamız cumartesi geldi bakıp bakıp duruyoruz senağlama
Ne güzel şu doğum izinlerimizde biranönce gelse ah ahhhhhh :çok üzgünüm:
arkadaşlar cumartesi sabahtan randevumu aldım bakalım doktorum umarım iyidir iş arkadaşım ona gitti hamileliği boyunca çok iyi dedi heyecan yaptım şimdiden kızlar:))))
bebişimide merak ediyorum :))))))))))))
Ay çok güzel bi hareket bence ne kadar aksilikler yakanı bırakmasada olsun hihoyyyt
Benim kocişte bana hediye almadım sana dedi ay nasıl ağlamaya başladım inanamazsınız meğersem hediyeyi kapının önüne bırakmış mutfağı topluyoduk sen şu çöpü kapının önüne koyarmısın dedi kapıyı bir açtım hediye paketi acayip duygulandım. senağlama
İlgincim umarım çok iyi bir doktordur ve çok memnun kalırsın bende bebişimi çok merak ediyorum çarşamba günü bende görücem inşallah heyecan dorukta delikafadulden
Canım bazen böyle şaşıyor.Benim siliniyor bakalım bu ne kadar gidecek.
Eşim işe gitti ama zil çalsada açmam bugün güvenemem çünkü ana-oğul halletsinler kendi aralarında.Ben zaten araya girmem konuşmamda ondan bunlar oluyor sesimi çıkartsam susar.Bende saygımdan sabrediyorum.
günaydın kızlarhihoyyyt
hafta sonu uğrayamadım ya, bi geçmişi okuyup geliyorum..
umarım güzel haberler vardır geçmiş sayfalardakaydirigubbakcemile2
Sağolasın canım. Ohhh ne güzel eğlenmişsiniz valla :dance:
Ay sorma canım ya. Al sana mercimek dedi benim ki kaydirigubbakcemile3
Ay canım nasıl bir kaynanaymış o beklava: Cadı cadı. klava:
Canım hoşgeldin. Annene çok geçmiş olsun. Valla ben mart ayında hazırlayacağım izne çıktığım zaman. Geç kaldığımızı sanmıyorum. Bana doktor hep kız dedi. Ama erkek çıkarsa da şansımıza artık kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım. Sağolasın. Yemekler duruyo bacım buyrun valla beklerim hihoyyyt
Günaydın canım. Kız heyecan yaptın dimi. Olsun bacım bu hafta sonu bakarsınız. Daha vaktimiz var nasılsa a.s.
Günaydın canım. Oooo izindesin demek ne güzel ya hihoyyyt
Pazartesi sendromuna giriyodur bacım elleme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Allah canını almasın senin. Ne güldüm senin o halin gözümün önüne gelince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım a.s.
Ayyy benimde bu cumartesi randevummm. 4 hafta çabuk geçti sanki bu sefer. Çok özledim kızımı çoookkkk delikafadulden
Ooooo süprizler gırla gitmiş valla :dance:
Herkese günaydınlar bacılar... Ben cumartesi fena halde yattığım için hiçbir atraksiyon yapamadık. eşim o kadar hazırlık, plan yapmış. Üzüldüm tabi. sen iyi olda haftaya yaparız dedi garibim :çok üzgünüm:
Şimdi daha iyiyim çok şükür. Kemiklerimdeki sızlama devam ediyo. Dünde mutfakta yordum yine kendimi anlaşılan...
Eee siz nasılsınız bakalım kuzularım ne alemdeler?
günaydın güzel anneler!
geçen hafta nekaadar çabuk geçti öyle. umarım bu haftada öyle olur.
tutkun sabah sabah kaynannı dövesim geldi. insan bu kadar gıcık olamaz herhalde diyorum. Allah sabır versin
ilgin yeni bir doktor bulmana sevindim. umarım memnun kalırsın.
ojeli canım endişelenmene gerek yok. ben daha sadece bir zıbın takımı aldım. 7. aydan sonra başlamayı planlıyoruz. sadece geziyorum.
kızlar geçen hafta burnum kanadı ama tam korku filmi gibi bi sahne yaşattım eşime. tv izlerken uyuyakalmışım. eşiminde bilgisayarda işi vardı yarım saat benden haber gelmeyince bana bakıyor ve başım yastıktan düşmüş bişekilde ve burnum kanamış, kazağıma kadar damlamış vaziyette hareketsiz görünce şok olmuş. ani bir bağırma ve ben sıçrayarak uyanıyorum. burnumun kanamasından değilse de eşimin sesinden ölebilirdim yani. sonra daha çok üzüldü yaptığına. şimdi gece arada burnuma bakmaktan iyimisin demekten uyuyamıyor zavallıcım. bunlar normal diyorum ama korkmuş bikere. evde beni yarım saat yalnız bırakmıyor. senin sağın solun belli olmaz diyor.
ayyy çok yazdım kusara bakmayın.
herkese iyi haftalar diliyorum.
Günaydin Kizlar,
Gayet güzel bir hafta sonu gecirdim ama aksamdan beri keyfim kacti. Esim telefonda kayinpederimle konustu aksamüzeri. Bebege isim falan düsünmeyin, ben takacagim ismini demis. Oysa biz cocugumuzun ismini, son anda daha hosumuza giden bir isim olmadigi sürece Doruk olarak kararlastirmistik. Bu emri vakiye hem cok sinir oldum hemde kimseyi kirmak istemiyorum. Hele hele yasli bir insani...
Nihayetinde bu bizim ilk cocugumuz ve herkese isim konusundaki fikirlerini sorduk ama son karari bizim vermemiz daha dogru bence. Siz olsaydiniz nasil davranirdiniz, ne tepki verirdiniz?
günaydın canım. geçmiş olsun. tam iyileşmeden durmamış ordu için yemek hazırlamışsın maşallah. havalar zaten kötüleşiyor aman kendine dikkat et.
Günaydin Kizlar,
Gayet güzel bir hafta sonu gecirdim ama aksamdan beri keyfim kacti. Esim telefonda kayinpederimle konustu aksamüzeri. Bebege isim falan düsünmeyin, ben takacagim ismini demis. Oysa biz cocugumuzun ismini, son anda daha hosumuza giden bir isim olmadigi sürece Doruk olarak kararlastirmistik. Bu emri vakiye hem cok sinir oldum hemde kimseyi kirmak istemiyorum. Hele hele yasli bir insani...
Nihayetinde bu bizim ilk cocugumuz ve herkese isim konusundaki fikirlerini sorduk ama son karari bizim vermemiz daha dogru bence. Siz olsaydiniz nasil davranirdiniz, ne tepki verirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?