2009 Mayıs Anneleri

tutkuncum tsk ederim canm evde dınlenerek bebegımın gelıcegi gunu beklemek cok guzel olacak artık iyice agırlastım bu arada kırıldıgı bardakların iii olmus nazar cıkmıs
kaynanan gelıyomusmu gercekten bugun esın senın yanındaysa kaynananı kafana takıp moralını bozma

YAW BEN BUGÜN 29 HAFTALIK OLDUM. BU TİCKER 23 HAFTALIK GÖSTERİYOR.NEDENSE HER PAZARTESİ BÖYLE YAPIYOR. SALI GÜNLERİ NORMAL TARİHİNE DÖNÜYOR. ANLAYAMADIMkafamçokkarıştı
Canım bazen böyle şaşıyor.Benim siliniyor bakalım bu ne kadar gidecek.

Eşim işe gitti ama zil çalsada açmam bugün güvenemem çünkü ana-oğul halletsinler kendi aralarında.Ben zaten araya girmem konuşmamda ondan bunlar oluyor sesimi çıkartsam susar.Bende saygımdan sabrediyorum.

ALLAH ALLAH DEDİĞİN GİBİ SABAH SABAH HAYIR OLSUN:uhm:AMA KIRILANA ACIMA. İYİ OLMUŞ. BEN BİRŞEY KIRILDIĞI ZAMAN SEVİNİRİM BİLE İYİ OLDU KIRILDIĞI DERİM..

herkese günaydın bayanlarhihoyyyt
çok güzelbir hafta sonu gfeçirdim eşimle kavgalıydık ona hiç bişey almayacağım falan demiştim cumartesi işteydi bütün gün güzel me sajlar atıp durdu sonra kap çaldı birbaktım .içek yollamış ayy çok kötü oldum görünce sonra aradı akşam hazır ol dışarı çıkıcaz dedi tabi ben yine yok ben çıkmıycam falan filan dedim oda mazeret istemiyorum geldiğimde hazı rol dedi kapattı kapatır kapatmaz ben hazırlanmaya başladım dünden razıyım yanikaydirigubbakcemile3 sonra çok mahçup oldum gideyim çarşıdan bişeyler bakıyım dedim benden bişey beklemediği için bende onu şaşırtayım dedim ayy yok hiç bişey bulamdım kazağı pantalonu parfümü var zaten ne yapsam derken gittim tam koluma geçici dövme yaptırdım ismini yazdırdım, yarım saat böle dur dediler dükkan küçük beklemeye yer yok bende gideyim biryerde oturayım dedim tam kapıdan çıktım kolumu kapıya sürtündü yazıların başı silindisenağlamaneyse sonra tekrardan düzeltmeye çalıştılar falan ehh işte fena olmadı tam kapıdan tekrar çıktım busefer montuma kolum sürttükafamçokkarıştı ayyy deli oldum ordakilerde ne salak kadın demişlerdir ay öyle böyle halletiler ama koluma hep bulaştı silerken dahada beter oldusırnaşık şey ismin ilk 2 harfi okunmuyor,sanki boya yapmışımda kolumdan çıkmıyormuş gibi oldu:roflol: yani bişey yapayım dedim onuda berbat ettim şimdi 1 hafta bu kolla gezicem ama eşim çok mutlu oldu çok şaşırdı tam okunmasa bile niyetim iyiydi dimi amadelikafadulden baya bir uzun yazdım geçmişi okuyup tekrar geri gelicem kızlarhihoyyyt

Günaydın tutkuncum ve tümmmmm arkadaşlarım hihoyyyt

Canım çok geçmiş olsun annene ben çantamı son 4 hafta kala hazırlasam diyorum ama erkenden yapmak istemiyorum bi korku oldu :çok üzgünüm:

Amin canım haftaya bakarsınız inşşalah bizim mobilyamız cumartesi geldi bakıp bakıp duruyoruz senağlama

günaydın kızlar bende bugunden itibaren yıllık ıznıme ayrıldıgım ıcın evdeyım ve inş aranızdayım

Ne güzel şu doğum izinlerimizde biranönce gelse ah ahhhhhh :çok üzgünüm:

arkadaşlar cumartesi sabahtan randevumu aldım bakalım doktorum umarım iyidir iş arkadaşım ona gitti hamileliği boyunca çok iyi dedi heyecan yaptım şimdiden kızlar:))))
bebişimide merak ediyorum :))))))))))))

Tutkuncum bu arada iyi yapıyosun bencede kapıyı açma sen ben bu kadından korktum arkadaşım dediğin gibi oğluyla halletsinler.Canını hiç sıkma eşin senin yanında ya herşeye göğüs gerersiniz.Rabbim o kadına da anlayış ve sakinlik ihsan eylesin :Saruboceq:

ALLAH ALLAH DEDİĞİN GİBİ SABAH SABAH HAYIR OLSUN:uhm:AMA KIRILANA ACIMA. İYİ OLMUŞ. BEN BİRŞEY KIRILDIĞI ZAMAN SEVİNİRİM BİLE İYİ OLDU KIRILDIĞI DERİM..
gercekten hayır olsun

kız senin sürpriz daha afilli olmuş.çok beğendim

Ay çok güzel bi hareket bence ne kadar aksilikler yakanı bırakmasada olsun hihoyyyt
Benim kocişte bana hediye almadım sana dedi ay nasıl ağlamaya başladım inanamazsınız meğersem hediyeyi kapının önüne bırakmış mutfağı topluyoduk sen şu çöpü kapının önüne koyarmısın dedi kapıyı bir açtım hediye paketi acayip duygulandım. senağlama

arkadaşlar cumartesi sabahtan randevumu aldım bakalım doktorum umarım iyidir iş arkadaşım ona gitti hamileliği boyunca çok iyi dedi heyecan yaptım şimdiden kızlar:))))

İlgincim umarım çok iyi bir doktordur ve çok memnun kalırsın bende bebişimi çok merak ediyorum çarşamba günü bende görücem inşallah heyecan dorukta delikafadulden

inşallah sibikom tatlım yaaa doktorumu bu kadar aydan sonra değiştirmek zor alacak sil baştan ama herşeyin hakkında hayırlısı olsun arkadaşımı yarı yolda bırakan doktor benide bırakır ( diye düşünüyorum şmdiki doktorum özelde ama ssk ile anlaşması olduğu için fiyatlarıda uygun doktorda iyiyse orda yapmayı düşünüyorum doğumumu Allahın izniyle
canım bebişlerimiz büyümüştür az kaldı göreceğiz :)

günaydın kızlarhihoyyyt

hafta sonu uğrayamadım ya, bi geçmişi okuyup geliyorum..
umarım güzel haberler vardır geçmiş sayfalardakaydirigubbakcemile2

gercekten hayır olsun

kız senin sürpriz daha afilli olmuş.çok beğendim

hiç aklımda yoktu öyle birden estihihoyyyt

gecmiş olsun cnm..dikkat et kendine..
biz dün canlı müzikli bi yere gittik.. :))

Sağolasın canım. Ohhh ne güzel eğlenmişsiniz valla :dance:

Aman canım dikkat et üşütme.Sen o gün mercimek falan deyince senin minik ne oluyor ben varım burda heyyyyt demiş .Yemeğe gelelim sen iste yeterki neyse ama gönüller bir olsun.

Ay sorma canım ya. Al sana mercimek dedi benim ki kaydirigubbakcemile3

Ay canım nasıl bir kaynanaymış o be klava: Cadı cadı. klava:

Canım hoşgeldin. Annene çok geçmiş olsun. Valla ben mart ayında hazırlayacağım izne çıktığım zaman. Geç kaldığımızı sanmıyorum. Bana doktor hep kız dedi. Ama erkek çıkarsa da şansımıza artık kaydirigubbakcemile3

canım günaydın geçmiş olsun tatlım bizi çağırsaydın gelirdik yemeğe fıstık:))))

Günaydın canım. Sağolasın. Yemekler duruyo bacım buyrun valla beklerim hihoyyyt

Günaydın canım. Kız heyecan yaptın dimi. Olsun bacım bu hafta sonu bakarsınız. Daha vaktimiz var nasılsa a.s.

günaydın kızlar bende bugunden itibaren yıllık ıznıme ayrıldıgım ıcın evdeyım ve inş aranızdayım

Günaydın canım. Oooo izindesin demek ne güzel ya hihoyyyt

YAW BEN BUGÜN 29 HAFTALIK OLDUM. BU TİCKER 23 HAFTALIK GÖSTERİYOR.NEDENSE HER PAZARTESİ BÖYLE YAPIYOR. SALI GÜNLERİ NORMAL TARİHİNE DÖNÜYOR. ANLAYAMADIMkafamçokkarıştı

Pazartesi sendromuna giriyodur bacım elleme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Allah canını almasın senin. Ne güldüm senin o halin gözümün önüne gelince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım a.s.

Ayyy benimde bu cumartesi randevummm. 4 hafta çabuk geçti sanki bu sefer. Çok özledim kızımı çoookkkk delikafadulden

Ooooo süprizler gırla gitmiş valla :dance:

Herkese günaydınlar bacılar... Ben cumartesi fena halde yattığım için hiçbir atraksiyon yapamadık. eşim o kadar hazırlık, plan yapmış. Üzüldüm tabi. sen iyi olda haftaya yaparız dedi garibim :çok üzgünüm:

Şimdi daha iyiyim çok şükür. Kemiklerimdeki sızlama devam ediyo. Dünde mutfakta yordum yine kendimi anlaşılan...

Eee siz nasılsınız bakalım kuzularım ne alemdeler?

Aman canım açma sen. Bişey mişey der sanada sinirini bozar iyice klava:

günaydın kızlarhihoyyyt

hafta sonu uğrayamadım ya, bi geçmişi okuyup geliyorum..
umarım güzel haberler vardır geçmiş sayfalardakaydirigubbakcemile2

Günaydın canım hoşgeldin a.s.

günaydın güzel anneler!
geçen hafta nekaadar çabuk geçti öyle. umarım bu haftada öyle olur.
tutkun sabah sabah kaynannı dövesim geldi. insan bu kadar gıcık olamaz herhalde diyorum. Allah sabır versin
ilgin yeni bir doktor bulmana sevindim. umarım memnun kalırsın.
ojeli canım endişelenmene gerek yok. ben daha sadece bir zıbın takımı aldım. 7. aydan sonra başlamayı planlıyoruz. sadece geziyorum.

kızlar geçen hafta burnum kanadı ama tam korku filmi gibi bi sahne yaşattım eşime. tv izlerken uyuyakalmışım. eşiminde bilgisayarda işi vardı yarım saat benden haber gelmeyince bana bakıyor ve başım yastıktan düşmüş bişekilde ve burnum kanamış, kazağıma kadar damlamış vaziyette hareketsiz görünce şok olmuş. ani bir bağırma ve ben sıçrayarak uyanıyorum. burnumun kanamasından değilse de eşimin sesinden ölebilirdim yani. sonra daha çok üzüldü yaptığına. şimdi gece arada burnuma bakmaktan iyimisin demekten uyuyamıyor zavallıcım. bunlar normal diyorum ama korkmuş bikere. evde beni yarım saat yalnız bırakmıyor. senin sağın solun belli olmaz diyor.
ayyy çok yazdım kusara bakmayın.
herkese iyi haftalar diliyorum.

Günaydin Kizlar,

Gayet güzel bir hafta sonu gecirdim ama aksamdan beri keyfim kacti. Esim telefonda kayinpederimle konustu aksamüzeri. Bebege isim falan düsünmeyin, ben takacagim ismini demis. Oysa biz cocugumuzun ismini, son anda daha hosumuza giden bir isim olmadigi sürece Doruk olarak kararlastirmistik. Bu emri vakiye hem cok sinir oldum hemde kimseyi kirmak istemiyorum. Hele hele yasli bir insani...

Nihayetinde bu bizim ilk cocugumuz ve herkese isim konusundaki fikirlerini sorduk ama son karari bizim vermemiz daha dogru bence. Siz olsaydiniz nasil davranirdiniz, ne tepki verirdiniz?

günaydın canım. geçmiş olsun. tam iyileşmeden durmamış ordu için yemek hazırlamışsın maşallah. havalar zaten kötüleşiyor aman kendine dikkat et.

Günaydın canım hoş geldin. Ay kız kim olsa o durumda korkar yani. Adamcağız haklı ne yapsın...

Günaydın canım hoşgeldin. Valla niye karışırlar anlamıyorum? Kime ne ya. Bırakın heres rahat rahat istediği ismi versin çocuğuna. Ben karıştırma derim ama sonradan eşinle aran bozulmadın. O ne düşünüyo bu konuda?

günaydın canım. geçmiş olsun. tam iyileşmeden durmamış ordu için yemek hazırlamışsın maşallah. havalar zaten kötüleşiyor aman kendine dikkat et.

Sağolasın canım. Valla sorma. Kendimi nasıl bir kaptırmışsam. Tabi yatmaya alışkın biri olmadığımdan bi gün yatınca ertesi gün kendimi mutfakta buldum :dance:

süprizzzzz
gerçekten çok sinir bozucu bir durum. çocuk bizim çocuğumuz şu millet isme niye karışır anlamamklava:
eşin ne dedi peki babasına canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…