2009 Mayıs Anneleri

O da aslinda bu durumdan hosnut degil, sonucta ismin ne oldugunu bile bilmiyoruz Pinar'cigim. Kesinlikle demode bir isimdir ama. Ama babasina karsi tavir alamadi. Ben esime, bunun yanlis bir tavir oldugunu ve ismi degistirmeyi düsünmedigimi söyledim. Bakalim, nasil cözecegiz?

Anladım canım. Eşin içinde zor bi durum ama sen bişey deme sakın kayınpederine. eşin kendi söylesin. Neticede el kızı derler. Aranız kötü olur. Bırak eşin halletsin...

Bu arada Cumartesi günü oglumun oda takimi geliyor, odasi su anda boyanmis ve süslenmis esyalarini bekliyor. Baktikca icim aciliyor. Bu hafta elbiselerini yikayip ütülemeyi düsündüm. Yoksa dolabi geldikten sonra mi yapsam?

pınarcım günaydın hoşgeldin tatlım bizim kuzucuklar iyi şeker senin bebiş nasıl:)))

kıvılcım merhaba tatlım canını sıkma bırak eşin halletsin sonra sen kötü olursun aslında kime neki senin bebişinin ismi niye karışırlar hiç anlamam doğrusu(

Bu arada Cumartesi günü oglumun oda takimi geliyor, odasi su anda boyanmis ve süslenmis esyalarini bekliyor. Baktikca icim aciliyor. Bu hafta elbiselerini yikayip ütülemeyi düsündüm. Yoksa dolabi geldikten sonra mi yapsam?

hadi bakalım hayırlı olsun prensin odası tatlım bence dolap geldikten sonra yıkayıp ütüle şekercimhihoyyyt

Bence gelsin bi oda hayırlısı ile sonra yap canım. Çünkü boya kokusu çıkma durumu var biliyosun. Yıkadıklarına sinmesin sonra tekrar... Ayyy ne güzel ya. Bizimki de 3 hafta sonra gelecek kısmetse a.s.

Hoşbuldum canım. Bebişim iyi çok şükür. Annesi hapşırdıkça yada öksürdükçe bi hareketleniyo ki kaydirigubbakcemile3

günaydın canım korkma öyle hayırlısıyla hepimiz doğurucaz.mobiyalar seni dahada heyecanlandırmıştır şimdi

arkadaşlar cumartesi sabahtan randevumu aldım bakalım doktorum umarım iyidir iş arkadaşım ona gitti hamileliği boyunca çok iyi dedi heyecan yaptım şimdiden kızlar:))))
bebişimide merak ediyorum :))))))))))))
hadi hayırlısı bakalım.buda suratsız ve ilgisiz olursa gönder bizeklava:

Bencede akıl fikir ve vicdan versin.

kız görüyonmu ne değerli olduk hep hamile mi kalsak ne

günaydın kızlarhihoyyyt

hafta sonu uğrayamadım ya, bi geçmişi okuyup geliyorum..
umarım güzel haberler vardır geçmiş sayfalardakaydirigubbakcemile2
iyiyiz iyiyiz sen nasılsın

Aman canım açma sen. Bişey mişey der sanada sinirini bozar iyice klava:
Günaydın canım hoşgeldin a.s.
yok açmam valla kararlıyım.

Canım ya gerçekten adamın kalbine inerdi valla Allah korusun sen dikkat et yinede,Biz nekadar hassassak onlarda öyleler

Bence çocuk doğunca eşin haber versin oğlumuz oldu Doruk diye yada göbek adını koyarız desin sizin istediğinizi biz Doruk koyduk ilk hamile kaldığında desin eşin.o zaman içlerinden kızarlar sadece çocuk sizin.ne karışırlar ki sanki kötükedihüsokötükedihüso

Bencede canım çok mantıklı birine bel bağlamak lazım öle bi durum yaşamışken:1closedeyes: tosun olmuşlardır inşallah

İyiyiz çok şükür ama o sızlamalar ağrılar bendede var sanki kolum çıkacak sanıyorum kütür kütür sesler geliyor.Ama hep sol tarafıma yattığımdan da olabilir,sende hep bi tarafınamı yatıyosun?

Ne kadar üzülmüştür kimbilir hakkaten kocişler vakit ilerledikçe daha üstümüze düşüyolar.Burun kanamasıda gayet sıradan bebeğin pompaladığı kan oranı gittikçe artıyo ondanmış :CüvCüv:

İnan tepkimi belli ederdim neticede bizim çocuğumuz tabikide fikirlerini alır danışırız ama dediğin gibi son karar bizim olmalı diye düşünüyorum.Eşine söyle bence kayınpederinle o konuşsun sen kötü olma derim

Ben son 1 ay kala yapıcam yine kirlenir diye düşünüyorum kullanılmıyolar neticede aslında dolapta ne olacak ama yinede bebişlere toz bile olsa sakıncalı olur gibi geliyo siz ne dersiniz?

Bence gelsin bi oda hayırlısı ile sonra yap canım. Çünkü boya kokusu çıkma durumu var biliyosun. Yıkadıklarına sinmesin sonra tekrar... Ayyy ne güzel ya. Bizimki de 3 hafta sonra gelecek kısmetse a.s.

Kokusuz bir boya kullandi esim canim, cok az koku oldu yine de. Birkac gün havalandirdim ve su anda koku yok odada. O sorun degilde, önce dolaplari silip temizlemek daha mantikli, sanirim haftaya yapacagim yikama ve ütüleme isini...

Kokusuz bir boya kullandi esim canim, cok az koku oldu yine de. Birkac gün havalandirdim ve su anda koku yok odada. O sorun degilde, önce dolaplari silip temizlemek daha mantikli, sanirim haftaya yapacagim yikama ve ütüleme isini...

Yok canım duvarlar için demedim. Mobilyalarında kokusu oluyor ya. Hani 15-20 gün havalandırmak gerekiyor diyorlar ondan dedim a.s.

Valla benim şu anda üşütmeden kaynaklanıyo kemik sızlamalarım canım. Ama norml zamanda da sabahları kalktığımda bacaklarım kollarım falan sızlıyor. Hep sol yan yatıyorum ben. Doktorum sağ tarafa yatma dedi...

Bencede toz falan olur ama insan dayanamıyo işte. Bende odası gelse de kokusu çıkınca hemen bi yerleştirsem diyorum hihoyyyt

cherricim hoşgeldin tatlım nasılsın:))

tutkuncum gönderirim size inşallah iyidir doktorum kızlar bugün doktoru tekrar aramışlar gel özel hastanede yaptırayım demiş salak kadın yaaaa çok sinir oldum kızda devlete gitmiş numara alacak sırası gelecekde sezeryana alınacak ne ayıp birşey çok sinirlendim valla herşeyin hayırlısı

Canım mobilyalara bak çok kokuyorsa bitene kadar bekle sonra yıkayıp koyarsın.sonrada bize bi foto lütfen

kızlar günaydınlar iyisiniz inş geçmişi okumayı ancak başarabildim tabi bir yandan da işlere giriştim malum pazartesi valla herkes süprizleşmiş eşiyle ağzının tadı bozulmasın kızlar ,,

durun bende bizim sevgililer gününü anlatayım ,, sabah kalktık kahvaltımızı yaptık sonra eşim benim için bütün evi temizledi tabi ben dururmuyum arkasından kalite kontrol yaptım, ama yinede eline sağlık halıları fırçaladı yerleri sildi banyoyu yıkadı canım kocam bazen kıymetini bilmiyorum ben bu adaamınn,, sonracığıma o zaten bana hediyemi vermişti 10 gün önceden bana güzel bir cüzdan almış canım kocam.. ama ben bir şey almamıştım ama cuma eve giderken sevdiği pastayı aldım cumarteside belki dedim çıkarız kendi bir şey beğenir temizlikten sonra yemeği hemen yaptım dedimki ne yapıyorsun bugün hiçç dedi hadi dedim çıkalım neyse büyük bir alışveriş merkezine gittik eşimin uzun zamandır bilgisayar isteği var tabi yine elektronik reyonuna daldık, sonra bilgisayarcıları dolaşırken hadi dedim bilgisayar alalım uzun zamandır benden onay çıkmadığı için alamıyorduk malum bebek gelicek masraflar falan diyordum hemen teknosanın yolunu tuttuk eşim çok mutlu oldu tabi bendeee...........ama benim bilgisayarım diyor başka bir şey demiyor bakalım neti bağlatalım bu hafta artık doğum izninde geçerim başına :::)))))))))))))

bu arada defnemizi unutmadık kızlar kitapçıda bebeğimiz isimli ansiklopedi tarzında bir günce bulduk çok şeker resmini koyucam bir ara .......ve bu ay sonunda oğum çantasını hazırlayacağımız için dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldık sonracığıma evimizin yolunu tuttuk herşey çok güzeldi

slm guzellerrr...sibiko tutkun marlyın pınar kıvılcım ılgın ojeli nasılsınız bakalım?bebişler nasıl ggıızzzz...biz iyiyiz şukur,kasık agrımız gectı sükür...
kızlar ya hepınız yaptınız hazırlıkları bende hala bı korku var ya daha odasını bıle boymadık oglusun...mobılya falan sıparıste etmedık,geçmi kaldık acaba ya???bu ay bıtsın 8. ayda yapıım dıorum herseyı ama gecmi kalırım kızlar ya..sıze baktıkca gec kaldım heralde dıorum...

siribron şekercim iyiyiz tatlım sen nasılsın ağrının geçmesine çok sevindim yinede dikkat et kendine tatlım hazırlıkla için geç değil bence tam zamanı şimdi hayırlısıyla kucağımıza alalımda bebişleri gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…