süprizzzzz
gerçekten çok sinir bozucu bir durum. çocuk bizim çocuğumuz şu millet isme niye karışır anlamamklava:
eşin ne dedi peki babasına canım?
Anladım canım. Eşin içinde zor bi durum ama sen bişey deme sakın kayınpederine. eşin kendi söylesin. Neticede el kızı derler. Aranız kötü olur. Bırak eşin halletsin...
Bu arada Cumartesi günü oglumun oda takimi geliyor, odasi su anda boyanmis ve süslenmis esyalarini bekliyor. Baktikca icim aciliyor. Bu hafta elbiselerini yikayip ütülemeyi düsündüm. Yoksa dolabi geldikten sonra mi yapsam?
Bu arada Cumartesi günü oglumun oda takimi geliyor, odasi su anda boyanmis ve süslenmis esyalarini bekliyor. Baktikca icim aciliyor. Bu hafta elbiselerini yikayip ütülemeyi düsündüm. Yoksa dolabi geldikten sonra mi yapsam?
pınarcım günaydın hoşgeldin tatlım bizim kuzucuklar iyi şeker senin bebiş nasıl:)))
kıvılcım merhaba tatlım canını sıkma bırak eşin halletsin sonra sen kötü olursun aslında kime neki senin bebişinin ismi niye karışırlar hiç anlamam doğrusu(
günaydın canım korkma öyle hayırlısıyla hepimiz doğurucaz.mobiyalar seni dahada heyecanlandırmıştır şimdiGünaydın tutkuncum ve tümmmmm arkadaşlarım hihoyyyt
Canım çok geçmiş olsun annene ben çantamı son 4 hafta kala hazırlasam diyorum ama erkenden yapmak istemiyorum bi korku oldu :çok üzgünüm:
Amin canım haftaya bakarsınız inşşalah bizim mobilyamız cumartesi geldi bakıp bakıp duruyoruz senağlama
Ne güzel şu doğum izinlerimizde biranönce gelse ah ahhhhhh :çok üzgünüm:
hadi hayırlısı bakalım.buda suratsız ve ilgisiz olursa gönder bizearkadaşlar cumartesi sabahtan randevumu aldım bakalım doktorum umarım iyidir iş arkadaşım ona gitti hamileliği boyunca çok iyi dedi heyecan yaptım şimdiden kızlar:))))
bebişimide merak ediyorum :))))))))))))
Bencede akıl fikir ve vicdan versin.Tutkuncum bu arada iyi yapıyosun bencede kapıyı açma sen ben bu kadından korktum arkadaşım dediğin gibi oğluyla halletsinler.Canını hiç sıkma eşin senin yanında ya herşeye göğüs gerersiniz.Rabbim o kadına da anlayış ve sakinlik ihsan eylesin :Saruboceq:
kız görüyonmu ne değerli olduk hep hamile mi kalsak neAy çok güzel bi hareket bence ne kadar aksilikler yakanı bırakmasada olsun hihoyyyt
Benim kocişte bana hediye almadım sana dedi ay nasıl ağlamaya başladım inanamazsınız meğersem hediyeyi kapının önüne bırakmış mutfağı topluyoduk sen şu çöpü kapının önüne koyarmısın dedi kapıyı bir açtım hediye paketi acayip duygulandım. senağlama
İlgincim umarım çok iyi bir doktordur ve çok memnun kalırsın bende bebişimi çok merak ediyorum çarşamba günü bende görücem inşallah heyecan dorukta delikafadulden
iyiyiz iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlarhihoyyyt
hafta sonu uğrayamadım ya, bi geçmişi okuyup geliyorum..
umarım güzel haberler vardır geçmiş sayfalardakaydirigubbakcemile2
yok açmam valla kararlıyım.Aman canım açma sen. Bişey mişey der sanada sinirini bozar iyiceklava:
Günaydın canım hoşgeldin a.s.
Canım ya gerçekten adamın kalbine inerdi valla Allah korusun sen dikkat et yinede,Biz nekadar hassassak onlarda öylelergünaydın güzel anneler!
geçen hafta nekaadar çabuk geçti öyle. umarım bu haftada öyle olur.
tutkun sabah sabah kaynannı dövesim geldi. insan bu kadar gıcık olamaz herhalde diyorum. Allah sabır versin
ilgin yeni bir doktor bulmana sevindim. umarım memnun kalırsın.
ojeli canım endişelenmene gerek yok. ben daha sadece bir zıbın takımı aldım. 7. aydan sonra başlamayı planlıyoruz. sadece geziyorum.
kızlar geçen hafta burnum kanadı ama tam korku filmi gibi bi sahne yaşattım eşime. tv izlerken uyuyakalmışım. eşiminde bilgisayarda işi vardı yarım saat benden haber gelmeyince bana bakıyor ve başım yastıktan düşmüş bişekilde ve burnum kanamış, kazağıma kadar damlamış vaziyette hareketsiz görünce şok olmuş. ani bir bağırma ve ben sıçrayarak uyanıyorum. burnumun kanamasından değilse de eşimin sesinden ölebilirdim yani. sonra daha çok üzüldü yaptığına. şimdi gece arada burnuma bakmaktan iyimisin demekten uyuyamıyor zavallıcım. bunlar normal diyorum ama korkmuş bikere. evde beni yarım saat yalnız bırakmıyor. senin sağın solun belli olmaz diyor.
ayyy çok yazdım kusara bakmayın.
herkese iyi haftalar diliyorum.
Bence çocuk doğunca eşin haber versin oğlumuz oldu Doruk diye yada göbek adını koyarız desin sizin istediğinizi biz Doruk koyduk ilk hamile kaldığında desin eşin.o zaman içlerinden kızarlar sadece çocuk sizin.ne karışırlar ki sanki kötükedihüsokötükedihüsoGünaydin Kizlar,
Gayet güzel bir hafta sonu gecirdim ama aksamdan beri keyfim kacti. Esim telefonda kayinpederimle konustu aksamüzeri. Bebege isim falan düsünmeyin, ben takacagim ismini demis. Oysa biz cocugumuzun ismini, son anda daha hosumuza giden bir isim olmadigi sürece Doruk olarak kararlastirmistik. Bu emri vakiye hem cok sinir oldum hemde kimseyi kirmak istemiyorum. Hele hele yasli bir insani...
Nihayetinde bu bizim ilk cocugumuz ve herkese isim konusundaki fikirlerini sorduk ama son karari bizim vermemiz daha dogru bence. Siz olsaydiniz nasil davranirdiniz, ne tepki verirdiniz?
hadi bakalım hayırlı olsun prensin odası tatlım bence dolap geldikten sonra yıkayıp ütüle şekercimhihoyyyt
inşallah sibikom tatlım yaaa doktorumu bu kadar aydan sonra değiştirmek zor alacak sil baştan ama herşeyin hakkında hayırlısı olsun arkadaşımı yarı yolda bırakan doktor benide bırakır( diye düşünüyorum şmdiki doktorum özelde ama ssk ile anlaşması olduğu için fiyatlarıda uygun doktorda iyiyse orda yapmayı düşünüyorum doğumumu Allahın izniyle
canım bebişlerimiz büyümüştür az kaldı göreceğiz :)
Sağolasın canım. Ohhh ne güzel eğlenmişsiniz valla :dance:
Ay sorma canım ya. Al sana mercimek dedi benim ki kaydirigubbakcemile3
Ay canım nasıl bir kaynanaymış o beklava: Cadı cadı. klava:
Canım hoşgeldin. Annene çok geçmiş olsun. Valla ben mart ayında hazırlayacağım izne çıktığım zaman. Geç kaldığımızı sanmıyorum. Bana doktor hep kız dedi. Ama erkek çıkarsa da şansımıza artık kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım. Sağolasın. Yemekler duruyo bacım buyrun valla beklerim hihoyyyt
Günaydın canım. Kız heyecan yaptın dimi. Olsun bacım bu hafta sonu bakarsınız. Daha vaktimiz var nasılsa a.s.
Günaydın canım. Oooo izindesin demek ne güzel ya hihoyyyt
Pazartesi sendromuna giriyodur bacım elleme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Allah canını almasın senin. Ne güldüm senin o halin gözümün önüne gelince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım a.s.
Ayyy benimde bu cumartesi randevummm. 4 hafta çabuk geçti sanki bu sefer. Çok özledim kızımı çoookkkk delikafadulden
Ooooo süprizler gırla gitmiş valla :dance:
Ay sorma pınarcım kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydınlar bacılar... Ben cumartesi fena halde yattığım için hiçbir atraksiyon yapamadık. eşim o kadar hazırlık, plan yapmış. Üzüldüm tabi. sen iyi olda haftaya yaparız dedi garibim :çok üzgünüm:
Şimdi daha iyiyim çok şükür. Kemiklerimdeki sızlama devam ediyo. Dünde mutfakta yordum yine kendimi anlaşılan...
Eee siz nasılsınız bakalım kuzularım ne alemdeler?
günaydın güzel anneler!
geçen hafta nekaadar çabuk geçti öyle. umarım bu haftada öyle olur.
tutkun sabah sabah kaynannı dövesim geldi. insan bu kadar gıcık olamaz herhalde diyorum. Allah sabır versin
ilgin yeni bir doktor bulmana sevindim. umarım memnun kalırsın.
ojeli canım endişelenmene gerek yok. ben daha sadece bir zıbın takımı aldım. 7. aydan sonra başlamayı planlıyoruz. sadece geziyorum.
kızlar geçen hafta burnum kanadı ama tam korku filmi gibi bi sahne yaşattım eşime. tv izlerken uyuyakalmışım. eşiminde bilgisayarda işi vardı yarım saat benden haber gelmeyince bana bakıyor ve başım yastıktan düşmüş bişekilde ve burnum kanamış, kazağıma kadar damlamış vaziyette hareketsiz görünce şok olmuş. ani bir bağırma ve ben sıçrayarak uyanıyorum. burnumun kanamasından değilse de eşimin sesinden ölebilirdim yani. sonra daha çok üzüldü yaptığına. şimdi gece arada burnuma bakmaktan iyimisin demekten uyuyamıyor zavallıcım. bunlar normal diyorum ama korkmuş bikere. evde beni yarım saat yalnız bırakmıyor. senin sağın solun belli olmaz diyor.
ayyy çok yazdım kusara bakmayın.
herkese iyi haftalar diliyorum.
Günaydin Kizlar,
Gayet güzel bir hafta sonu gecirdim ama aksamdan beri keyfim kacti. Esim telefonda kayinpederimle konustu aksamüzeri. Bebege isim falan düsünmeyin, ben takacagim ismini demis. Oysa biz cocugumuzun ismini, son anda daha hosumuza giden bir isim olmadigi sürece Doruk olarak kararlastirmistik. Bu emri vakiye hem cok sinir oldum hemde kimseyi kirmak istemiyorum. Hele hele yasli bir insani...
Nihayetinde bu bizim ilk cocugumuz ve herkese isim konusundaki fikirlerini sorduk ama son karari bizim vermemiz daha dogru bence. Siz olsaydiniz nasil davranirdiniz, ne tepki verirdiniz?
Bence gelsin bi oda hayırlısı ile sonra yap canım. Çünkü boya kokusu çıkma durumu var biliyosun. Yıkadıklarına sinmesin sonra tekrar... Ayyy ne güzel ya. Bizimki de 3 hafta sonra gelecek kısmetse a.s.
Kokusuz bir boya kullandi esim canim, cok az koku oldu yine de. Birkac gün havalandirdim ve su anda koku yok odada. O sorun degilde, önce dolaplari silip temizlemek daha mantikli, sanirim haftaya yapacagim yikama ve ütüleme isini...
İyiyiz çok şükür ama o sızlamalar ağrılar bendede var sanki kolum çıkacak sanıyorum kütür kütür sesler geliyor.Ama hep sol tarafıma yattığımdan da olabilir,sende hep bi tarafınamı yatıyosun?
Ben son 1 ay kala yapıcam yine kirlenir diye düşünüyorum kullanılmıyolar neticede aslında dolapta ne olacak ama yinede bebişlere toz bile olsa sakıncalı olur gibi geliyo siz ne dersiniz?
Canım mobilyalara bak çok kokuyorsa bitene kadar bekle sonra yıkayıp koyarsın.sonrada bize bi foto lütfenKokusuz bir boya kullandi esim canim, cok az koku oldu yine de. Birkac gün havalandirdim ve su anda koku yok odada. O sorun degilde, önce dolaplari silip temizlemek daha mantikli, sanirim haftaya yapacagim yikama ve ütüleme isini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?