kızlar günaydınlar iyisiniz inş geçmişi okumayı ancak başarabildim tabi bir yandan da işlere giriştim malum pazartesi valla herkes süprizleşmiş eşiyle ağzının tadı bozulmasın kızlar ,,
durun bende bizim sevgililer gününü anlatayım ,, sabah kalktık kahvaltımızı yaptık sonra eşim benim için bütün evi temizledi tabi ben dururmuyum arkasından kalite kontrol yaptım, ama yinede eline sağlık halıları fırçaladı yerleri sildi banyoyu yıkadı canım kocam bazen kıymetini bilmiyorum ben bu adaamınn,, sonracığıma o zaten bana hediyemi vermişti 10 gün önceden bana güzel bir cüzdan almış canım kocam.. ama ben bir şey almamıştım ama cuma eve giderken sevdiği pastayı aldım cumarteside belki dedim çıkarız kendi bir şey beğenir temizlikten sonra yemeği hemen yaptım dedimki ne yapıyorsun bugün hiçç dedi hadi dedim çıkalım neyse büyük bir alışveriş merkezine gittik eşimin uzun zamandır bilgisayar isteği var tabi yine elektronik reyonuna daldık, sonra bilgisayarcıları dolaşırken hadi dedim bilgisayar alalım uzun zamandır benden onay çıkmadığı için alamıyorduk malum bebek gelicek masraflar falan diyordum hemen teknosanın yolunu tuttuk eşim çok mutlu oldu tabi bendeee...........ama benim bilgisayarım diyor başka bir şey demiyor bakalım neti bağlatalım bu hafta artık doğum izninde geçerim başına :::)))))))))))))
bu arada defnemizi unutmadık kızlar kitapçıda bebeğimiz isimli ansiklopedi tarzında bir günce bulduk çok şeker resmini koyucam bir ara .......ve bu ay sonunda oğum çantasını hazırlayacağımız için dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldık sonracığıma evimizin yolunu tuttuk herşey çok güzeldi
slm guzellerrr...sibiko tutkun marlyın pınar kıvılcım ılgın ojeli nasılsınız bakalım?bebişler nasıl ggıızzzz...biz iyiyiz şukur,kasık agrımız gectı sükür...
kızlar ya hepınız yaptınız hazırlıkları bende hala bı korku var ya daha odasını bıle boymadık oglusun...mobılya falan sıparıste etmedık,geçmi kaldık acaba ya???bu ay bıtsın 8. ayda yapıım dıorum herseyı ama gecmi kalırım kızlar ya..sıze baktıkca gec kaldım heralde dıorum...
kızlar merhaba geçmişi anca bitirebildim.pınarcım geçmiş olsun.ilgin canım doktorunu fazla takıp strese girme belki gittiğin doktor daha iyi olur.marylin canım bende eşime bilgisayar aldım :):):) kendi bilgisayraı artık iyice yaşlanmıştı.işi gereği sürekli kullanıyor. ama yaza alırız diyip duruyordu bende sürpriz olsun diye vatan computerden aldım..çok hoşuna gitti.
Herkese günaydıınn.Herkes buradaymış bi ben kalmışımkaydirigubbakcemile3. Bugun herkesin keyfi yerinde gibi ne güzell.
Cherry cim burdamısıınn merakla seni bekliyodum bende gittinmi doktora cuma günü neler oldu anlat bakalım.?
Hoşgeldin... keyifler yerinde çok şükür sen nasılsın min-juuuuuu hihoyyyt
MIN-JU TULAY hosgeldınız fıstıklar....PINAR geçmiş olsun tatlım ya...bu grip zaten bula bula bızı buluo...canım bol bol bıtkı cayı falan iç.ben 6 ayda 3 kez grıp oldum..VICKS le geçti.
tabi bide su cay;yarım elma yarım lımon ıhlamur zencefil tarcın hepsını iice kaynat gunde 1 fıncan iç emi....:1hug:
slm guzellerrr...sibiko tutkun marlyın pınar kıvılcım ılgın ojeli nasılsınız bakalım?bebişler nasıl ggıızzzz...biz iyiyiz şukur,kasık agrımız gectı sükür...
Kızlar ya hepınız yaptınız hazırlıkları bende hala bı korku var ya daha odasını bıle boymadık oglusun...mobılya falan sıparıste etmedık,geçmi kaldık acaba ya???bu ay bıtsın 8. Ayda yapıım dıorum herseyı ama gecmi kalırım kızlar ya..sıze baktıkca gec kaldım heralde dıorum...
tşk ederiz siribroncum.iyiyiz biz oğlumla çok şükür sen nasılsın?
Canım bende daha yapmadım hazırlık filan. Bebek odası bile bakamadık daha. Bende telaş yaptım senin gibi ama hepsi olur ya ne yapalım hayırlısı..yetişiriz kısss
Teşekkür ederiimm tatlım çok şükür iyiiz bugun bebeğimle:1hug: Sen nasılsın gripmi oldun yinee çok geçmiş olsun.senin mercimek senn butun enerjini alıyo galibaa.Çabuk atlatırsın inş.
Hoşbulduuk sizde hoşgeldinizz.Sibironcum ağrıların geçmiş sanırım sevindim iyi olmana bidaha tekrarlamaz umarım.Sendemi gripsin yoksa aman dikakt edin kızlar kendinizee...
Kıslar selam
Ben Temmuz annesi topiğindeyim sizlere bir konu hakkında bilgi danışmak istiyorum.
Doktorum 6. ayımız da yani önümüzdeki muaynede alttan muayne ile rahim ağzı ölçümü yapılacağını söyledi birde rahim ucundan kültür alınıcakmış
Bu konular hakkında bilgisi olan varmı doktorunuz sizlerden istedimi yaptıranınız varsa bilgi rica edeceğim sizden.
Tşkler
KIZLAR BİS OĞLUMLA YEMEĞE GİDİYORUZ TEYZELERİ. ÇOK ACIKTIK ÇOKcokacimcoook
YEMEKTE DE KURU FASÜLYE PİLAV VARMIŞ. HER PAZARTESİ AYNI ŞEYLERİ YEMEKTEN BIKTIK VALLA....:bbo:
ilgin canım iyiyim bebişimde iyi.misafirlerimizi h.sonu yolcu ettik ev temizliğinde sonra dünde iyi bir dinlendik kızımla... canım sen nasılsınn?
MIN-JU TULAY hosgeldınız fıstıklar....PINAR geçmiş olsun tatlım ya...bu grip zaten bula bula bızı buluo...canım bol bol bıtkı cayı falan iç.ben 6 ayda 3 kez grıp oldum..VICKS le geçti.
tabi bide su cay;yarım elma yarım lımon ıhlamur zencefil tarcın hepsını iice kaynat gunde 1 fıncan iç emi....:1hug:
Kıslar selam
Ben Temmuz annesi topiğindeyim sizlere bir konu hakkında bilgi danışmak istiyorum.
Doktorum 6. ayımız da yani önümüzdeki muaynede alttan muayne ile rahim ağzı ölçümü yapılacağını söyledi birde rahim ucundan kültür alınıcakmış
Bu konular hakkında bilgisi olan varmı doktorunuz sizlerden istedimi yaptıranınız varsa bilgi rica edeceğim sizden.
Tşkler
Teşekkür ederiimm tatlım çok şükür iyiiz bugun bebeğimle:1hug: Sen nasılsın gripmi oldun yinee çok geçmiş olsun.senin mercimek senn butun enerjini alıyo galibaa.Çabuk atlatırsın inş.
Hoşbulduuk sizde hoşgeldinizz.Sibironcum ağrıların geçmiş sanırım sevindim iyi olmana bidaha tekrarlamaz umarım.Sendemi gripsin yoksa aman dikakt edin kızlar kendinizee...
PINARCIM SİZİN BEBEK ODASI YAPILIYORMU CANIM ŞU AN:ecrin_bebek:?
KIZLAR BİS OĞLUMLA YEMEĞE GİDİYORUZ TEYZELERİ. ÇOK ACIKTIK ÇOKcokacimcoook
YEMEKTE DE KURU FASÜLYE PİLAV VARMIŞ. HER PAZARTESİ AYNI ŞEYLERİ YEMEKTEN BIKTIK VALLA....:bbo:
kızlar merhabalar
nasılsınız, biz oğlumla yemek yedik geldik,
yine saçma sorularlar karşınızdayım :)
karnımı masaya sürttüm azcık ama canım acıdı inşallah beişime birşeycikler olmaz demi
sonuçta Allah onu koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?