2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba geçmişi anca bitirebildim.pınarcım geçmiş olsun.ilgin canım doktorunu fazla takıp strese girme belki gittiğin doktor daha iyi olur.marylin canım bende eşime bilgisayar aldım :):):) kendi bilgisayraı artık iyice yaşlanmıştı.işi gereği sürekli kullanıyor. ama yaza alırız diyip duruyordu bende sürpriz olsun diye vatan computerden aldım..çok hoşuna gitti.

Herkese günaydıınn.Herkes buradaymış bi ben kalmışımkaydirigubbakcemile3. Bugun herkesin keyfi yerinde gibi ne güzell.
Cherry cim burdamısıınn merakla seni bekliyodum bende gittinmi doktora cuma günü neler oldu anlat bakalım.?

Günaydın canım hoşgeldin. Ohhh keyifler yerindeymiş maşşallah a.s.

Sağolasın canım. Sen nasılsın? Geç kalmak değil de tatlım son aylarda ağırlaşacağımız için iş yapmak zor olur diye telaştayız birazda yerimseniben

Hoşgeldin Tülay'cım sağolasın canım. Ohhhh bilgisayarlar alınmış valla ne güzel. Bizim mayıs anneleri pek bi düşünceli canım delikafadulden

Hoşgeldin... keyifler yerinde çok şükür sen nasılsın min-juuuuuu hihoyyyt

MIN-JU TULAY hosgeldınız fıstıklar....PINAR geçmiş olsun tatlım ya...bu grip zaten bula bula bızı buluo...canım bol bol bıtkı cayı falan iç.ben 6 ayda 3 kez grıp oldum..VICKS le geçti.
tabi bide su cay;yarım elma yarım lımon ıhlamur zencefil tarcın hepsını iice kaynat gunde 1 fıncan iç emi....:1hug:

Kıslar selam
Ben Temmuz annesi topiğindeyim sizlere bir konu hakkında bilgi danışmak istiyorum.
Doktorum 6. ayımız da yani önümüzdeki muaynede alttan muayne ile rahim ağzı ölçümü yapılacağını söyledi birde rahim ucundan kültür alınıcakmış
Bu konular hakkında bilgisi olan varmı doktorunuz sizlerden istedimi yaptıranınız varsa bilgi rica edeceğim sizden.
Tşkler

Hoşgeldin... keyifler yerinde çok şükür sen nasılsın min-juuuuuu hihoyyyt

Teşekkür ederiimm tatlım çok şükür iyiiz bugun bebeğimle:1hug: Sen nasılsın gripmi oldun yinee çok geçmiş olsun.senin mercimek senn butun enerjini alıyo galibaa.Çabuk atlatırsın inş.

Hoşbulduuk sizde hoşgeldinizz. Sibironcum ağrıların geçmiş sanırım sevindim iyi olmana bidaha tekrarlamaz umarım.Sendemi gripsin yoksa aman dikakt edin kızlar kendinizee...

tşk ederiz siribroncum.iyiyiz biz oğlumla çok şükür sen nasılsın?
Canım bende daha yapmadım hazırlık filan. Bebek odası bile bakamadık daha. Bende telaş yaptım senin gibi ama hepsi olur ya ne yapalım hayırlısı..yetişiriz kısss

ilgin canım iyiyim bebişimde iyi.misafirlerimizi h.sonu yolcu ettik ev temizliğinde sonra dünde iyi bir dinlendik kızımla... canım sen nasılsınn?

KIZLAR BİS OĞLUMLA YEMEĞE GİDİYORUZ TEYZELERİ. ÇOK ACIKTIK ÇOKcokacimcoook
YEMEKTE DE KURU FASÜLYE PİLAV VARMIŞ. HER PAZARTESİ AYNI ŞEYLERİ YEMEKTEN BIKTIK VALLA....:bbo:

kızlar merhabalar
nasılsınız, biz oğlumla yemek yedik geldik,
yine saçma sorularlar karşınızdayım :)
karnımı masaya sürttüm azcık ama canım acıdı inşallah beişime birşeycikler olmaz demi
sonuçta Allah onu koruyor

sorma ojeli kız telaslandım valla...son aya kalmamak lazım agırlasıoz gunden gune..onumuzdekı ay bende tamamlamayı dusunuom herbişeyi bakalım:ecrin_bebek:bızde iyiyiz canımcım.oglusum ii şükür teyzesi..bu gunlerde bırazcık uyusuklastı gıbı yerimi daraldı ne içerdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ewet canım gectı tatlım şükür.inşalllah tekrarlamaz bırdaha:Saruboceq:kasık agrısı fıstık benımkı allahtan 1 gun surdu gecti ya tosuncuk sıgamadı içeri agrı yaptı heralde :)))

slm canım,hosgeldın...benden ole bişi istemedi canım ya..bilmiorumkı hiç bi fikrim yok.ama rahım agzı yumusaması olup olmadıına bakıcak olabılır canım.geçmiş olsun tatlım..:CüvCüv:

YEMEKTE DE KURU FASÜLYE PİLAV VARMIŞ. HER PAZARTESİ AYNI ŞEYLERİ YEMEKTEN BIKTIK VALLA....:bbo:

afiyet olsun canım
bizde etli kuru fasulye, pilav, turçu yedik:) tam Atatürk yemeği cokacimcoook

ilgin canım iyiyim bebişimde iyi.misafirlerimizi h.sonu yolcu ettik ev temizliğinde sonra dünde iyi bir dinlendik kızımla... canım sen nasılsınn?

canım sevindim iyi olmanıza bende iyiyim tatlım dün çarşıya çıktık eşim ben ve kızlarım bebişe chicconun cam biberonunu aldım prima bebek bezi aldım tatlım bir kaç eksik daha vardı onlarıda aldım bir hafta sonu böyle geçti şekercim bizimdea.s.:1hug:

herkese afiyet olsun bizde yemeğimizi yedik geldik menümüzde domates çorbası tas kebabı pirinç pilavı ve sütlaç vardı :))))) birde ıspanak ama ben yemedim ıspanağı
yarasın bebitolarımıza kızlarrrrrrr

Sağolasın canım. Valla fena üşütmüşüm. Hafta sonu ıhlamur içmekten içimde ağacı çıkacaktı zaten kaydirigubbakcemile3

Selam. Hoşgeldin. Hamişliğin hayırlı olsunnn hihoyyyt

Valla son kontrolümde hani bebek aşağıda mı yada erken doğum riski var mı diye rahim ağzı ölçümü yaptı ama alttan değil normal karından yaptı canım.

Sağolasın canım. Evet benim mercimek enerjimi alınca, bide üşütünce hasta oldum yaaa :çok üzgünüm:

PINARCIM SİZİN BEBEK ODASI YAPILIYORMU CANIM ŞU AN:ecrin_bebek:?

Evet canım geçen hafta pazar son haline karar verdik. Fiyatta anlaştık. Pazartesi başladı. Sanırım haftaya falan boyanmadan önceki halini göstericek bize. Hani beğenmediğimiz bişey olur falan diye. Kulplarını seçeceğiz. Birde parlak beyaz sararır bi süre sonra dedi. Yarı ipek boyayalım dedi. Ona karar vereceğiz. Sonrada boyayıp teslim edecek canım...

Afiyet olsunnnn canım. Bende mercimek yemeği getirdim bugün. Yanına da bi pilav yapacağım burda. Ohhh acıktım valla delikafadulden

Hoşgeldin canım. Afiyet olsun. Yok yok sabah bende yaptım aynısını. Bi türlü öğrenemedim dikkat etmeyi. Bişeycik olmaz korkma a.s.

güle güle kullanın ilgincimm..bende aventin ürünlerinden alıcam heralde bu hafta sipariş veririm.. ultra prime yeni doğan 1 tane yetermi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…