herkese afiyet olsun bizde yemeğimizi yedik geldik menümüzde domates çorbası tas kebabı pirinç pilavı ve sütlaç vardı :))))) birde ıspanak ama ben yemedim ıspanağı
yarasın bebitolarımıza kızlarrrrrrr
güle güle kullanın ilgincimm..bende aventin ürünlerinden alıcam heralde bu hafta sipariş veririm.. ultra prime yeni doğan 1 tane yetermi acaba?
Kıslar selam
Ben Temmuz annesi topiğindeyim sizlere bir konu hakkında bilgi danışmak istiyorum.
Doktorum 6. ayımız da yani önümüzdeki muaynede alttan muayne ile rahim ağzı ölçümü yapılacağını söyledi birde rahim ucundan kültür alınıcakmış
Bu konular hakkında bilgisi olan varmı doktorunuz sizlerden istedimi yaptıranınız varsa bilgi rica edeceğim sizden.
Tşkler
Bence o doktoru sağlık bakanlığı sitesine girip şikayet etmelisin hatta valiliğe daha önce ben eşimin ilaçlarını getiren aracı firmayı şikayet etmiştim inanılmaz ilgilendiler ve isminde saklı kalıyor şimdi çok dikkatliler.cherricim hoşgeldin tatlım nasılsın:))
tutkuncum gönderirim sizeinşallah iyidir doktorum kızlar bugün doktoru tekrar aramışlar gel özel hastanede yaptırayım demiş salak kadın yaaaa çok sinir oldum kızda devlete gitmiş numara alacak sırası gelecekde sezeryana alınacak ne ayıp birşey çok sinirlendim valla herşeyin hayırlısı
oh oh sevindim günün iyi geçmiş dalinin deterjanından bende memnun kaldım yumuşatıcısı bakalım nasıl kullan bizi bilgilendirirsin.kızlar günaydınlar iyisiniz inş geçmişi okumayı ancak başarabildim tabi bir yandan da işlere giriştim malum pazartesi valla herkes süprizleşmiş eşiyle ağzının tadı bozulmasın kızlar ,,
durun bende bizim sevgililer gününü anlatayım ,, sabah kalktık kahvaltımızı yaptık sonra eşim benim için bütün evi temizledi tabi ben dururmuyum arkasından kalite kontrol yaptım, ama yinede eline sağlık halıları fırçaladı yerleri sildi banyoyu yıkadı canım kocam bazen kıymetini bilmiyorum ben bu adaamınn,, sonracığıma o zaten bana hediyemi vermişti 10 gün önceden bana güzel bir cüzdan almış canım kocam.. ama ben bir şey almamıştım ama cuma eve giderken sevdiği pastayı aldım cumarteside belki dedim çıkarız kendi bir şey beğenir temizlikten sonra yemeği hemen yaptım dedimki ne yapıyorsun bugün hiçç dedi hadi dedim çıkalım neyse büyük bir alışveriş merkezine gittik eşimin uzun zamandır bilgisayar isteği var tabi yine elektronik reyonuna daldık, sonra bilgisayarcıları dolaşırken hadi dedim bilgisayar alalım uzun zamandır benden onay çıkmadığı için alamıyorduk malum bebek gelicek masraflar falan diyordum hemen teknosanın yolunu tuttuk eşim çok mutlu oldu tabi bendeee...........ama benim bilgisayarım diyor başka bir şey demiyor bakalım neti bağlatalım bu hafta artık doğum izninde geçerim başına :::)))))))))))))
bu arada defnemizi unutmadık kızlar kitapçıda bebeğimiz isimli ansiklopedi tarzında bir günce bulduk çok şeker resmini koyucam bir ara .......ve bu ay sonunda oğum çantasını hazırlayacağımız için dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldık sonracığıma evimizin yolunu tuttuk herşey çok güzeldi
İyiyiz canım sende iyisin sanırım.Canım oda konusunda hem maddi olarak hemde kendinizi ne zaman iyi hissederseniz alırsın canim telaş etme gerçi sende heyecanlanıyorsun bide arkadaşların kini görünce bende hemen alayım diye sabırsızlanıyorsundur.slm guzellerrr...sibiko tutkun marlyın pınar kıvılcım ılgın ojeli nasılsınız bakalım?bebişler nasıl ggıızzzz...biz iyiyiz şukur,kasık agrımız gectı sükür...
kızlar ya hepınız yaptınız hazırlıkları bende hala bı korku var ya daha odasını bıle boymadık oglusun...mobılya falan sıparıste etmedık,geçmi kaldık acaba ya???bu ay bıtsın 8. ayda yapıım dıorum herseyı ama gecmi kalırım kızlar ya..sıze baktıkca gec kaldım heralde dıorum...
Sırf kendiniz için aldınız dimi şaka güzel hediye canım herkese lazım artıkkızlar merhaba geçmişi anca bitirebildim.pınarcım geçmiş olsun.ilgin canım doktorunu fazla takıp strese girme belki gittiğin doktor daha iyi olur.marylin canım bende eşime bilgisayar aldım :):):) kendi bilgisayraı artık iyice yaşlanmıştı.işi gereği sürekli kullanıyor. ama yaza alırız diyip duruyordu bende sürpriz olsun diye vatan computerden aldım..çok hoşuna gitti.
İyiyiz sen nasılsın canımHerkese günaydıınn.Herkes buradaymış bi ben kalmışımkaydirigubbakcemile3. Bugun herkesin keyfi yerinde gibi ne güzell.
Cherry cim burdamısıınn merakla seni bekliyodum bende gittinmi doktora cuma günü neler oldu anlat bakalım.?
Niye canım anlamadım tedavi ilemi oldu gebeliğin?Bende erken doğum tehdidi vardı geçen aya kadar sadece alttan ultrasonla bakıp rahim ağzındaki açıklığa baktılar artık riskli olduğu için bakmıyorlar.Alttan çataldan muayene şeklindeyse riskli olmasın bence dr la iyi konuş.Çünkü kanamam olduğunda benim devlet hastanesinde çatalda bakmak istediler ve ben izin vermedim daha sonra dr iyiyki muayene olmamışsın bebeği düşürebilirdin dedi.Başka bi dr alttan ultrasonla bile bakmam riskli dedi bence iyice konuşmalısın anlattıkları sana makul gelirse okeylemelisin hayır deme hakkın var.Kıslar selam
Ben Temmuz annesi topiğindeyim sizlere bir konu hakkında bilgi danışmak istiyorum.
Doktorum 6. ayımız da yani önümüzdeki muaynede alttan muayne ile rahim ağzı ölçümü yapılacağını söyledi birde rahim ucundan kültür alınıcakmış
Bu konular hakkında bilgisi olan varmı doktorunuz sizlerden istedimi yaptıranınız varsa bilgi rica edeceğim sizden.
Tşkler
Canım bişey olmamıştır ama artıkda dikkatli olmalısın?Bebeklerimiz değerli bak kızarızkızlar merhabalar
nasılsınız, biz oğlumla yemek yedik geldik,
yine saçma sorularlar karşınızdayım :)
karnımı masaya sürttüm azcık ama canım acıdı inşallah beişime birşeycikler olmaz demi
sonuçta Allah onu koruyor
Oh süper en sevdiğim menü hergün yiyebilirimafiyet olsun canım
bizde etli kuru fasulye, pilav, turçu yedik:) tam Atatürk yemeği cokacimcoook
Ya buda güzelmiş sizin işyerinize mi gelsem.Ben kendime patates salatası yaptım birde azzzzcık köy ekmeği sonra dedim ilginçlik yapayım salatanın içine yoğurt döktüm öyle yedim.Doktor çarşambaya kadar rejim yapma dedi ama dikkat edeyim ben yinede salata falan zaten sabahtan beri bu 3. menüm süt hariç.herkese afiyet olsun bizde yemeğimizi yedik geldik menümüzde domates çorbası tas kebabı pirinç pilavı ve sütlaç vardı :))))) birde ıspanak ama ben yemedim ıspanağı
yarasın bebitolarımıza kızlarrrrrrr
Cam herzaman sağlıklıdır.Bende avent alıcam canım. Cam mı almak lazım acaba plastik gibi olanlardan mı?
O ne duymadım hangi marka nerde carrefur da varmıdır?bilgi bilgi bilgipınarcım ben polikarbon gövdesi olanlardan alıyorum. arkadaşlarımda onu kullandı..fiyatıda 14,25 tl 125 ml.
pınarcım ben de avent ürünlerinden alacaktım ama cam biberonunu bulamadım cam bana daha sağlıklı geliyor :))))
teşekkür ederim tülaycım ben primadan bir ikiz paket aldım
sıkmıyorum ama işte bazen yeter diyosun neyse bebeğim daha önemli ona kına yaktırmıycam Allah ın izniyletutkuncum alemsin canım..bu arada kayınvalidenle ilgili duruma sinir oldum.ne kadınya .. ama sen canını sıkma şunun şurası ne kaldı..
Canım ya sen yinede beslen çıkart onun posası yarar onlara.tünaydın kızlarrr ben artık ağır döneme geçtim sanırım geceleri uyuyamıyorum
yemek yiyemiyorum sabah kahvaltı yaptım şimdi kustum kusma dönemi gerimi geldi ne
artık ömerle ali midemi dolu istemiyor sanırım ne yesem baskı yapıyolar
doktorda bana dedi yanma kusma geri gelecek diye........
kustuğum için çok yorgunum kızlar öptüm sizi
hoşgeldin canım cinsiyeti ne tam tarihin vs.....slm arkadaslar bende mesajınızı yenı okuyorum ve bende allah nasıp ederse mayısın sonlarında bebegımı kucagıma laıcagım günlerı sabırsızlanıyorum valla kızlar
Canım doğru demişler gerçi insan o kadar çok modelin arasında şaşırıyor.kızlar ben de dün cam alacaktım, sağlıklı dediler, sonra ucu eğri olanından gösterdiler ondan aldım, bebeğe de gaz yapmıyormuş,
tabi bütün bebeklerin gaz sorunu vardır ama bu azaltıyormuş
emziğin de kauçuğundan alacağım, silikon hiç almayın dediler bana :ecrin_bebek:
Ben r brovn aldım cam yenidoğan dur fotosunu göndereyim sana fikir edinirsintutkun canım bilmiyorum .ama plastik değil zaten gövdesi ve ençokda kullanılan bir marka.bide dr.brownun varmış ama en çok buna tavsiye ettiler.ben antalyada bir yer varmış bakıcam olmassa internetten sipariş vericem.
pınarcım ben de avent ürünlerinden alacaktım ama cam biberonunu bulamadım cam bana daha sağlıklı geliyor :))))
teşekkür ederim tülaycım ben primadan bir ikiz paket aldım
pınarcım ben polikarbon gövdesi olanlardan alıyorum. arkadaşlarımda onu kullandı..fiyatıda 14,25 tl 125 ml.
tünaydın kızlarrr ben artık ağır döneme geçtim sanırım geceleri uyuyamıyorum
yemek yiyemiyorum sabah kahvaltı yaptım şimdi kustum kusma dönemi gerimi geldi ne
artık ömerle ali midemi dolu istemiyor sanırım ne yesem baskı yapıyolar
doktorda bana dedi yanma kusma geri gelecek diye........
kustuğum için çok yorgunum kızlar öptüm sizi
slm arkadaslar bende mesajınızı yenı okuyorum ve bende allah nasıp ederse mayısın sonlarında bebegımı kucagıma laıcagım günlerı sabırsızlanıyorum valla kızlar
Ya buda güzelmiş sizin işyerinize mi gelsem.Ben kendime patates salatası yaptım birde azzzzcık köy ekmeği sonra dedim ilginçlik yapayım salatanın içine yoğurt döktüm öyle yedim.Doktor çarşambaya kadar rejim yapma dedi ama dikkat edeyim ben yinede salata falan zaten sabahtan beri bu 3. menüm süt hariç.
Cam herzaman sağlıklıdır.
O ne duymadım hangi marka nerde carrefur da varmıdır?bilgi bilgi bilgi
kızlar ben de dün cam alacaktım, sağlıklı dediler, sonra ucu eğri olanından gösterdiler ondan aldım, bebeğe de gaz yapmıyormuş,
tabi bütün bebeklerin gaz sorunu vardır ama bu azaltıyormuş
emziğin de kauçuğundan alacağım, silikon hiç almayın dediler bana :ecrin_bebek:
oda konusunda dogru dıosun TUTKUNcum bakalım ama dediğin gıbı telaslanıorum bıde hep korkumdan frenlıorum kendımı bebişime bişi olur dıe...oda ilk bebişimizi kaybettimizden kaynaklanıo işte elimizde deil..ondan durduk bu vakte bundan sonra tam gaz baslıcaz nasıpse hazırlıklara....
senınde kaynana tam sınır yanı canım ya tam sopalık tövbe tövbe..sen sıkma canını az kaldı....
yemeğini yiyip gelen annişlere afiyet olsun fıstıklar yarasın bebişlereee bizde mutfaga kacıoz azcık yemek yapcaz oglusla işe gıtcez bırazden gıtmeden yıyıpte gıdelım..bı kulagım sızde haaa takipteyimmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?