2009 Mayıs Anneleri

Afiyet şeker olsunnnn a.s.

canım merhaba nasılsın bana yapılmadı tatlım ama araştırdığım a.s. kadarıyla Hamileliğin 23. haftası civarında rahim ağzı yolunun uzunluğu erken doğum riski için fikir verebildiğinden bu ölçüm vajinal ultrason ile yapılır. ...

pınarcım ben de avent ürünlerinden alacaktım ama cam biberonunu bulamadım cam bana daha sağlıklı geliyor :))))
teşekkür ederim tülaycım ben primadan bir ikiz paket aldım

pınarcım ben polikarbon gövdesi olanlardan alıyorum. arkadaşlarımda onu kullandı..fiyatıda 14,25 tl 125 ml.

Bence o doktoru sağlık bakanlığı sitesine girip şikayet etmelisin hatta valiliğe daha önce ben eşimin ilaçlarını getiren aracı firmayı şikayet etmiştim inanılmaz ilgilendiler ve isminde saklı kalıyor şimdi çok dikkatliler.

oh oh sevindim günün iyi geçmiş dalinin deterjanından bende memnun kaldım yumuşatıcısı bakalım nasıl kullan bizi bilgilendirirsin.

İyiyiz canım sende iyisin sanırım.Canım oda konusunda hem maddi olarak hemde kendinizi ne zaman iyi hissederseniz alırsın canim telaş etme gerçi sende heyecanlanıyorsun bide arkadaşların kini görünce bende hemen alayım diye sabırsızlanıyorsundur.
Sırf kendiniz için aldınız dimi şaka güzel hediye canım herkese lazım artık

İyiyiz sen nasılsın canım

Niye canım anlamadım tedavi ilemi oldu gebeliğin?Bende erken doğum tehdidi vardı geçen aya kadar sadece alttan ultrasonla bakıp rahim ağzındaki açıklığa baktılar artık riskli olduğu için bakmıyorlar.Alttan çataldan muayene şeklindeyse riskli olmasın bence dr la iyi konuş.Çünkü kanamam olduğunda benim devlet hastanesinde çatalda bakmak istediler ve ben izin vermedim daha sonra dr iyiyki muayene olmamışsın bebeği düşürebilirdin dedi.Başka bi dr alttan ultrasonla bile bakmam riskli dedi bence iyice konuşmalısın anlattıkları sana makul gelirse okeylemelisin hayır deme hakkın var.

Canım bişey olmamıştır ama artıkda dikkatli olmalısın?Bebeklerimiz değerli bak kızarızklava:

afiyet olsun canım
bizde etli kuru fasulye, pilav, turçu yedik:) tam Atatürk yemeği cokacimcoook
Oh süper en sevdiğim menü hergün yiyebilirim

tutkuncum alemsin canım..bu arada kayınvalidenle ilgili duruma sinir oldum.ne kadınya .. ama sen canını sıkma şunun şurası ne kaldı..

tünaydın kızlarrr ben artık ağır döneme geçtim sanırım geceleri uyuyamıyorum
yemek yiyemiyorum sabah kahvaltı yaptım şimdi kustum kusma dönemi gerimi geldi ne
artık ömerle ali midemi dolu istemiyor sanırım ne yesem baskı yapıyolar
doktorda bana dedi yanma kusma geri gelecek diye........
kustuğum için çok yorgunum kızlar öptüm sizi

slm arkadaslar bende mesajınızı yenı okuyorum ve bende allah nasıp ederse mayısın sonlarında bebegımı kucagıma laıcagım günlerı sabırsızlanıyorum valla kızlar

Ya buda güzelmiş sizin işyerinize mi gelsem.Ben kendime patates salatası yaptım birde azzzzcık köy ekmeği sonra dedim ilginçlik yapayım salatanın içine yoğurt döktüm öyle yedim.Doktor çarşambaya kadar rejim yapma dedi ama dikkat edeyim ben yinede salata falan zaten sabahtan beri bu 3. menüm süt hariç.

Bende avent alıcam canım. Cam mı almak lazım acaba plastik gibi olanlardan mı?
Cam herzaman sağlıklıdır.

pınarcım ben polikarbon gövdesi olanlardan alıyorum. arkadaşlarımda onu kullandı..fiyatıda 14,25 tl 125 ml.
O ne duymadım hangi marka nerde carrefur da varmıdır?bilgi bilgi bilgi

pınarcım ben de avent ürünlerinden alacaktım ama cam biberonunu bulamadım cam bana daha sağlıklı geliyor :))))

kızlar ben de dün cam alacaktım, sağlıklı dediler, sonra ucu eğri olanından gösterdiler ondan aldım, bebeğe de gaz yapmıyormuş,
tabi bütün bebeklerin gaz sorunu vardır ama bu azaltıyormuş
emziğin de kauçuğundan alacağım, silikon hiç almayın dediler bana :ecrin_bebek:

tutkun canım bilmiyorum .ama plastik değil zaten gövdesi ve ençokda kullanılan bir marka.bide dr.brownun varmış ama en çok buna tavsiye ettiler.ben antalyada bir yer varmış bakıcam olmassa internetten sipariş vericem.

oda konusunda dogru dıosun TUTKUNcum bakalım ama dediğin gıbı telaslanıorum bıde hep korkumdan frenlıorum kendımı bebişime bişi olur dıe...oda ilk bebişimizi kaybettimizden kaynaklanıo işte elimizde deil..ondan durduk bu vakte bundan sonra tam gaz baslıcaz nasıpse hazırlıklara....
senınde kaynana tam sınır yanı canım ya tam sopalık tövbe tövbe..sen sıkma canını az kaldı....
yemeğini yiyip gelen annişlere afiyet olsun fıstıklar yarasın bebişlereee bizde mutfaga kacıoz azcık yemek yapcaz oglusla işe gıtcez bırazden gıtmeden yıyıpte gıdelım..bı kulagım sızde haaa takipteyimmm:))))

Niye canım anlamadım tedavi ilemi oldu gebeliğin?Bende erken doğum tehdidi vardı geçen aya kadar sadece alttan ultrasonla bakıp rahim ağzındaki açıklığa baktılar artık riskli olduğu için bakmıyorlar.Alttan çataldan muayene şeklindeyse riskli olmasın bence dr la iyi konuş.Çünkü kanamam olduğunda benim devlet hastanesinde çatalda bakmak istediler ve ben izin vermedim daha sonra dr iyiyki muayene olmamışsın bebeği düşürebilirdin dedi.Başka bi dr alttan ultrasonla bile bakmam riskli dedi bence iyice konuşmalısın anlattıkları sana makul gelirse okeylemelisin hayır deme hakkın var.

Canım yok normal oldu benim bebeğim bu rutin kontrolmüş yapılıyormuş ben hamile kaldığımdan beri hiç vajinal muayne olmadım ilk olucak ölçüm yapılacakmış birde rahim ağzından örnek alıcaklarmış normal doğum eanasında bebeğe bir zararı olurmu diye
tekrar gittiğimde sorarım ama şuana kadar herşeyim normaldi düşük tehlikeside yaşamadım doktorumda bilgili birisi ama genede sorucam alttan muaynede tedirgin olduğumu söylemiştim anlamıcaksın bile sorun ollmıcak felan dedi sadece ölçüm yapılacak dedi :uhm:

Kıslar bilgileriniz için çok tşkler
Görüşmek üzere tekrar... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inş..

tutkuncum alemsin canım..bu arada kayınvalidenle ilgili duruma sinir oldum.ne kadınya .. ama sen canını sıkma şunun şurası ne kaldı..
sıkmıyorum ama işte bazen yeter diyosun neyse bebeğim daha önemli ona kına yaktırmıycam Allah ın izniyle

Canım ya sen yinede beslen çıkart onun posası yarar onlara.

slm arkadaslar bende mesajınızı yenı okuyorum ve bende allah nasıp ederse mayısın sonlarında bebegımı kucagıma laıcagım günlerı sabırsızlanıyorum valla kızlar
hoşgeldin canım cinsiyeti ne tam tarihin vs.....

Canım doğru demişler gerçi insan o kadar çok modelin arasında şaşırıyor.

Ben r brovn aldım cam yenidoğan dur fotosunu göndereyim sana fikir edinirsin
Kız pınar araya mercimeği sıkıştırmışsın şimdide hastayım diyorsun.Çok ayıp.
Canım şaka bi yana amn dikkat bu arada senle aynı zaman doğum yapcaz galiba benim sezeryan olunca 20 mayıstan 7-8 mayısa denk geliyor

Anladım canım. Bi araştırayım bakayım cam mı daha iyi diğeri mi?

Tamam canım. Bende şu buhar makinasının siparişini vermiştim. Gelmiş. Bu hafta onu almaya gideceğim. Dastini'nin mağazasına. Orda her marka var. Tamamlayayım bari bu hafta...

Tünaydın canım hoşgeldin. Tabi hem iki bebek, hem bizde önce doğum yapacaksın. Senin daha ağır geçiyo. Allah kolaylık versin bacım ya :çok üzgünüm:

Ooo ne güzel. Aramıza hoşgeldin canım. Kaç haftalıksın? Cinsiyet kesinleşti mi?

Afiyet olsun canım. Avent şu anda birçok ödül almış, tüm doktorların önerdiği bi marka canım. Emzik bölümün altındaki özel sistem sayesinde bebeğin kesinlikle hava yutmasını engelliyormuş. Dolayısıyla da bebeğin kolik sancılarını en aza indiriyor. Bebek ürünleri satan heryerde var. Netten almak istersen adres veririm...

Evet canım şimdi gaz yapmayan emzikleri var. Onlar çok iyi. Eskilerin işi zormuş valla geliştikçe ne kolaylaşıyor herşey...

Canım olacağı varsa Allah gecinden versin ama son gün bile olur. Takılıp kalma ilk tecrübene. Allah hayırlısını versin de yap hazırlıklarını a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…