Canım yok normal oldu benim bebeğim bu rutin kontrolmüş yapılıyormuş ben hamile kaldığımdan beri hiç vajinal muayne olmadım ilk olucak ölçüm yapılacakmış birde rahim ağzından örnek alıcaklarmış normal doğum eanasında bebeğe bir zararı olurmu diye
tekrar gittiğimde sorarım ama şuana kadar herşeyim normaldi düşük tehlikeside yaşamadım doktorumda bilgili birisi ama genede sorucam alttan muaynede tedirgin olduğumu söylemiştim anlamıcaksın bile sorun ollmıcak felan dedi sadece ölçüm yapılacak dedi :uhm:
istanbuldaki arkadaşlar biberonları nereden alıyorsunuz bende eşimi yollayacam
Kıslar bilgileriniz için çok tşkler
Görüşmek üzere tekrar... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
Kız pınar araya mercimeği sıkıştırmışsın şimdide hastayım diyorsun.Çok ayıp.
Canım şaka bi yana amn dikkat bu arada senle aynı zaman doğum yapcaz galiba benim sezeryan olunca 20 mayıstan 7-8 mayısa denk geliyor
güle güle kullan pınarcım... bende heralde onları nisan gibi tamamlarım izideyken..
mayıs anneleri merhaba.... yemek isimlerini saydınız oluşumuda benide acıktırdınız:))) bizde gidelim de bişiler yiyelim... annanemiz de evde yok bugün onada gidip yiyemiycez başımızın çaresine bakcaz artık...
bu biberon vs gibi şeyleri hangi marka tercih ediyorsunuz... benim hiç bilgim yok o konuda... almayı düşünüyorum ama kararsızım hala...
ilgin canım boşver ya çocuğun içinde bişeyler varsa ne yapsanda boş zaten.ama benim eşimin tarafında boğa çok ve hepside kariyer olarak başarılı ve iyi konumdalar:):) sağlıklı olsunlarda gerisi boş
ay pınar doğru diyo görümcen. benimkielrde öyle diyor hani aceleci olursa 1 mayısta olursa artık hep eylem yapar diye takılıyorlar:)) ama bizim 11 mayıs gerçi 9 gün öden gidiyor ama bakalım hayırlısı olsun..
kızlar banada halam aman bebek boğa olmasın sakın o tarihte doğurma diyor ayy ne sinir oldum sanki benim elimde olan birşey
pınarcım dastini burada yok( geçen pazar dışarı çıktık ama hiçbirşey bulamadık bebek için sinir oldum valla
Kizlar, önerileriniz icin hepinize cok tesekkürler. Iyiki varsiniz ve cok rahatladim sayenizde. Ben simdilik cikiyorum, sonradan görüsürüz yine.
pınarcığım ben çıkmayacam ama bize bakırköy çok uygun cnm
valla pınarcımm nisanın başı gibi bir aksilik olmassa.. ama arada işyerine uğrucam.. 1-2 saatliğine:
evet haklısın ben takmıyorum zaten herkes birşeyler diyor kızlar dün akşam eşim ben görümce oturduk görümce doktorla görüştün mü diye sordu bende evet özelde yapacağım dedim eşimde demesin mi kardeşine doğum parasının yarısı senden diye bizimkinde hiç ses yok tabi bende doğru bir ıslak mendil bile almadı ya kesin verir dedim güldüm benim kimsenin parasına ihtiyacım yok dedimlülülülülülü:lepi:
bebek doğacak daha bir tane iğne almadı ki yiyenine doğum parasını versin ayyyyklava:
ayy pınar ben sormim o zaman zaten adam benim tuhaf sorularım karşısında gülmekten kopuyor..bide bunu sorarsam ne yapar allah bilir:)) bende sevinmiştim boşaymış demekki:):):)
kızlar bakım ürünü olarak ne alıcaksınız ben sebamed alayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?