2009 Mayıs Anneleri

mayıs anneleri merhaba.... yemek isimlerini saydınız oluşumuda benide acıktırdınız:))) bizde gidelim de bişiler yiyelim... annanemiz de evde yok bugün onada gidip yiyemiycez başımızın çaresine bakcaz artık...

bu biberon vs gibi şeyleri hangi marka tercih ediyorsunuz... benim hiç bilgim yok o konuda... almayı düşünüyorum ama kararsızım hala...

Benim ilk 3 muayenem vajinal olmuştu canım. Kendini kasmayınca hiç hissetmiyorsun bile merak etme...

istanbuldaki arkadaşlar biberonları nereden alıyorsunuz bende eşimi yollayacam

Canım valla ben Dastini'nin mağazasından alıcam. Biçok yerde var. Sen ne tarafta oturuyorsun. Ona göre yardımcı olayım sana?

Kıslar bilgileriniz için çok tşkler
Görüşmek üzere tekrar... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inş..

Sanada hayırlı doğumlar canım a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Evet mercimek hayatımın her yerinde kaydirigubbakcemile3

Ay ne güzel canım ya. Benim kız tam vaktini beklerse 8 Mayıs dedi doktorumuz. görümcem de aman 1 mayıs olmasın işçi olur sık dişini diyo dalga geçiyo benimle kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan pınarcım... bende heralde onları nisan gibi tamamlarım izideyken..

Sağolasın canım. İzne Nisandamı çıkıyosun?

Hoşgedlin canım. Afiyet olsun. Eeee kendin kafana göre ye bakalım bugün hihoyyyt

Ben biberonu, emziği falan Avent marka alıcam canım. Çok tavsiye aldım çevremden. Araştırdım da çok iyi bi marka. Doktorlar tavsiye ediyor. Kolik sancılarını önlemede bir numara falan diyorlar. Bakım ürünlerini de Sebamed alacağım...

ay pınar doğru diyo görümcen. benimkielrde öyle diyor hani aceleci olursa 1 mayısta olursa artık hep eylem yapar diye takılıyorlar:)) ama bizim 11 mayıs gerçi 9 gün öden gidiyor ama bakalım hayırlısı olsun..

kızlar banada halam aman bebek boğa olmasın sakın o tarihte doğurma diyor ayy ne sinir oldum sanki benim elimde olan birşey

pınarcım dastini burada yok( geçen pazar dışarı çıktık ama hiçbirşey bulamadık bebek için sinir oldum valla

Kizlar, önerileriniz icin hepinize cok tesekkürler. Iyiki varsiniz ve cok rahatladim sayenizde. Ben simdilik cikiyorum, sonradan görüsürüz yine.

ilgin canım boşver ya çocuğun içinde bişeyler varsa ne yapsanda boş zaten.ama benim eşimin tarafında boğa çok ve hepside kariyer olarak başarılı ve iyi konumdalar:):) sağlıklı olsunlarda gerisi boş

tülaycım bende nisanın başında çıkacağım izne sanırım ben uğramayı düşünmüyorum tabi çağırmazlarsaşakkıdı

Açıklamasında hava, biberona özel havalandırma aparatından girer anne sütüne ve mamaya karışmaz.Sıvının doğal akışı, bebeğin beslenme sırasında aşırı çaba ve emme gücü harcamasını önler.gaz sancıları, kolik krizleri,aşırı salya akışı ve kusma minimuma indirilir......

evet haklısın ben takmıyorum zaten herkes birşeyler diyor kızlar dün akşam eşim ben görümce oturduk görümce doktorla görüştün mü diye sordu bende evet özelde yapacağım dedim eşimde demesin mi kardeşine doğum parasının yarısı senden diye bizimkinde hiç ses yok tabi bende doğru bir ıslak mendil bile almadı ya kesin verir dedim güldüm benim kimsenin parasına ihtiyacım yok dedimlülülülülülü:lepi:
bebek doğacak daha bir tane iğne almadı ki yiyenine doğum parasını versin ayyyy klava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Olsun canım varsın eylemci olsun ne yapalım kaydirigubbakcemile3

Bu arada ultrasona göre önden gidiyo diye erken doğmuyormuş canım. Bende doktora sordum bi güldü bi güldü. 10 gün önden gidiyor dedi. Aaa iyi iyi 10 gün erken gelecek kızım demek ki dedim delikafadulden Hadi ordan şaşkın dedi bana. 1 hafta geriden gelse 9 ay 17 günde mi çıkacak dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Olur siz bi tarih belirleyin ben haber veririm ona göre doğar deseydin tövbe tövbe klava:

Aaaa dur bakalım ya bi araştıralım Antalya'da nerden bulabilirsin?

Kizlar, önerileriniz icin hepinize cok tesekkürler. Iyiki varsiniz ve cok rahatladim sayenizde. Ben simdilik cikiyorum, sonradan görüsürüz yine.

Güle güle canım a.s.

pınarcığım ben çıkmayacam ama bize bakırköy çok uygun cnm

Canım Avrupa Yakasında Avcılar, Bahçeşehir ve Beylikdüzü'nde varmış...

valla pınarcımm nisanın başı gibi bir aksilik olmassa.. ama arada işyerine uğrucam.. 1-2 saatliğine:

Anladım canım. Aman yorma kendini son zamanlarında a.s.

ayy pınar ben sormim o zaman zaten adam benim tuhaf sorularım karşısında gülmekten kopuyor..bide bunu sorarsam ne yapar allah bilir:)) bende sevinmiştim boşaymış demekki:):):)

Sağolasın canım a.s.

Ayyy versede ömür boyu konuşur merak etme. Aman hiç karıştırmayın bacım...

ayy pınar ben sormim o zaman zaten adam benim tuhaf sorularım karşısında gülmekten kopuyor..bide bunu sorarsam ne yapar allah bilir:)) bende sevinmiştim boşaymış demekki:):):)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Valla istersen sor. Suratına nasıl bakıyor görürsün kaydirigubbakcemile3

kızlar bakım ürünü olarak ne alıcaksınız ben sebamed alayım diyorum.

Bende Sebamed alacağım canım...

tünaydın kızlar merhabalar çarşamba ağrım vardıya gece acile götürdüler idrar yollarımda intihap varmış serum yedim ve cmt çıktım hastaneden şimdi işteyim işler yoğun olduğu için sabah girememiştim kusura bakmayın ay doğumhaneye girdim heyecan bastı acayip bir duygu ya bebşim 960 grdı çarşamba akşamı biz adet tarihimize göre 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme demişti doktorum yani oğlum 27 haftalık 960 grdı nöbetçi doktorumuz öyle dedi bakalım cmt kendi doktorumuz görücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…