2009 Mayıs Anneleri

Dastininin sanal mağazasıda var ordanda yada eczanelerdende bakılabilir.Canım valla aynı zamanlarda olcak
Benim annem 1 mayıs doğumlu tuttuğunu koparır kendine güvenli ve çok bakımlıdır.Bide güzel olduğunu söylerler titizdirde yani örnek annemse mesela ben o iyi derim.Annem işçide değil genelde her yönden patrondur bu kısmet işi.

Kız boğalar anacıdır işte tam bize göre

Ay sinir kız.o almaz alsada başına kakar ama olsun zaten sana yaptığını yapıyor bırak alsın bi uçtanda o tutsun.kızma ama eşinle ikisi bi dayak istiyor.Eşin kardeşine kıyamıyor anladık ama sende eşisin olmaz kiklava:bence çalışıyorsun istediğin yerde yap doğumunu kendi kıymetini bil.

ayyy pınar catlattın gene beniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende erken gelcek sanıodum yahu desene bosa cıktı...tüh
İLGİN (yanlış yazmışım fıstıklar) kız sıkma canını fıstıkım ya ..bossweeerrr bızım onlarada onların parasınada ihtiyacımız yok nasıl olsa sukurler olssuunnn!!!benımde hamılelık bıtıo hala ne aradılar ne sordular kendımı onlar için sıkıp ta bebişimide kasamıcam içerde sen de ole yap,kaynana gorumce ne de olsaklava:
TULAY CIM CANIM ben bakım urunu olarak heryere sorum nıvea sından chıcco suna kadar ama herkez SEBAMED onerdi..bura kucuk yer tanıdık bu urunlerı satan esnaf kıme sorduysam elındekı urunu onermeyıp gıt sebamed al dedıler tatlım.antıbakterıyel ozellığı varmiş hem bebiş için daha saglıklıymış...bıberon olarak dr brown dusunuorum gaz yapmayanından...:CüvCüv:

hiçç takma muhattab olma tatlım... böyle anne olmaz zaten.. canını sıkma sen..

cnm cok gecmiş olsun annene.. bende 1 ay sonra baslamayı düşünüyorum senin gibi.

valla ben bastan söyledim herkes söyler fikrini son karar benimdir:)))) allahtan bu tip konularda karısmazlar..

:)) ay benden bi tane daha:))) bende öyleyim cnm..

benden kültür alındı o iltihap var mı diye bakmak içindi.akıntı var diye.yoksa alınmayacaktı.ama onda bişey yok.ucundan alınıyor zaten..

aaa ben boğayım kız.15 mayıs:))) valla ben inşallah kızımda boğa olur diyorum .kendimi övmiş gibi olmayayaım cok harika insanlardır:)))) güzel akıllı basarılı..sözü hep gecer..ufacık bi çocukken bile hep yönetirdim çocukları :))

kızlar bakım ürünü olarak ne alıcaksınız ben sebamed alayım diyorum.

bende sebamed düşünüyorum cnm... net.ten mi alıyorsunuz ürünleri..??

bu arada kızlar dün gece belki 10 kere kustum sabaha kadar uyumadım.yanmadan.ama o kadar fazla yandıki yemek borum hep kustum..hiç halim yok. (

yaa benim evim 2 oda bi salon.oturma odamı bozayım mısizce hiç karar veremiyorum..çünkü eşim acayip dağını birisi..ama bozmazsamda yatak odam küçük sepet zor sığcak. beşik nereye koycam.oturma odamı bozmadan beşik koysamda komik olur dimi??ne dersiniz?

canım iyi olmana sevindim bebeğinde iyi olmasına sevindim canını sıkma rahat ol.
Bu arada kızlar eşim kızımızın adının önüne bir isim daha istedi iki isimli olsun dedi 4 isim beğendi bende bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri topiğine anket açtım oylayabilirsiniz.Tutku-Gökçe-Defne ve Hayat
kız Pınar bizdede mi bi defne olcak yoksa bakalım sonuç ne olacak.

tülaycım doğru diyorsun zaten attı minderi rahat gitmek bilmiyor aman almayım ben ondan bir iyilik
bende sebamed alacağım bakım ürünlerini bebişimin canım

fulyacım evet yanma çok kötü bende geçenlerde sürekli kustumm.. ama ılık süt içince ve ayaklarımı biraz yüksek yere koyup yatınca düzeliyor..

birsencim iyi uykular sana...bence defne daha iyi canım...eşimde bengü istiyordu ama ben vazgeçtim daha karar veremedikk bu gidişler isimsiz bir bebek olacak:)):):):

KIZLAR BENDE ALDIM BİBERONLA EMZİK. EMZİK NUK ALDIM. ÇOK TATLI GÖRSENİZ. RESİMLERİNİ ÇEKİP GÖNDERİCEM EN KISA ZAMANDA SİZLERE. BİBERONDA UFAKLARDAN ŞİMDİLİK WEE NİNKİNİ ALDIM. NUBY NİN VARDI ORDA ÇOK GÜZELDİ. BÖYLE SALLAYINCA FİLAN AĞZINDAN DAMLATMAYANLARDAN VARDI. 16 TL FİLANDI.
BENCE ŞİMDİLİK ÇOK PAHALISINDA ALMAYIN DERİM. TABİ BU BENİM FİKRİM. ÇÜNKÜ BEBEKLERİMİZİN EMZİK YADA BİBERON ALIP ALMAYACAKLARINI BİLMİYORUZ.BEN O YÜZDEN ŞİMDİLİK WEE NİN KÜÇÜĞÜNDEN BİR TANE ALDIM 5,75 TL YE. BAKIYIM OĞLUM BİBERON ALIRSA GİDİP İYİSİNDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SONRA ELİMİZDE KALIYORLAR..WEE DE KÖTÜ BİR MARKA DEĞİL SONUÇTAhihoyyyt

kızlar ben bugün erken kaçıyorum.faturalar var onları halledeyim. kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..

kızlar ben de dün alışverişe çıktım kocişle
dastiniden aldık eşyalarımızı
baktım sizde bugün dastiniden aldım diyorsunuz
gerçekten çok şey varmış, cikko buhar makinesini de gördüm 180 tl idi 115 olmuş
pınarcım sen kaça aldın ondan ya da alacaksın

kızlar nivea baby set ve çanta hediyeli 44 ytl sizce uygunmu
içinde pişik kremi bebek yağı vücut ve saç samp.sabun ve 2 adet alkolsüz temizleme mendili var 1tanesi 70li 1 tanesi 63
kızlae birde pazar günü yenibosnada bit pazarı eskiji diye bir yer açılmış oraya gittik bebek arabaları 100 ytl ve şu hem araba koltuğu hem ana kucağı 70 ytlydi sadece yatak almak istiyenler oraya bakabilirler 100 ytl küçük tahta yataklarda vardı bilgilerinize

Son düzenleme:

nıvea dusunuosan fıyatı gayet iimiş tatlım...kacırma derım hemde canta hedıyelii ii miş bence..

TULAY cım gule gule gorusuruz tatlım...
FULYACIM hosgeldın canımcım...sorma bu gacılar tamamladı bebişlerın herbişeyini falla hızlı hatunlar maşşallah:CüvCüv:

cnm bende cantalı nıvea setten sipariş verdım daha gelmedi ama cok tutulduğunu soyledıler 42 ytl ye aldım ben

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi?

Evet canım. Benim babamda, dedemde, babanmede hep boğadır. Hepside kişilik sahibi insanlardır. Güzel döneme denk geldik valla :)

Yaaaa siz hep erken gelcek diye bekleyin bebişleri. Böyle alırım aklınızı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben Dastini'nin mağazasından alıcam canım. Netle aynı fiyata zaten...

Valla yerim yoksa koy oturma odana. Ama gece kalkman falan zor olmaz mı? Odana alman en iyisi...

Oooo gelsin gelsin Defneler çoğalsın kaydirigubbakcemile3

ben yatacam öptüm kızlarrr

İyi uykular canım a.s.

Yok bacım wee'de iyi ama Avent çok tavsiye edilince bizde ondan alalım dedik. Göner resimleri heee en kısa zamanda a.s.

kızlar ben bugün erken kaçıyorum.faturalar var onları halledeyim. kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..

Güle güle canım a.s.

Evet canım çok güzel mağazaymış. Kayınvalidemlerin orda vardı. Geçen hafta uğradım ilk defa. Her marka, herşey var valla. 129.-TL'ye getirttiler. Chicco'nun kendi mağazalarında bile kalmamış. Bende atladım tabi hemen kaydirigubbakcemile3

kızlar nivea baby set ve çanta hediyeli 44 ytl sizce uygunmu
içinde pişik kremi bebek yağı vücut ve saç samp.sabun ve 2 adet alkolsüz temizleme mendili var 1tanesi 70li 1 tanesi 63

Canım Nivea ve Jonshon'ı bebek için pek önermiyolar. Biraz daha bakın istersen a.s.

sağolun kızlar...
ayy heveslendirdiniz benide valla..şimdi net.ten bişeyler alsam mı diye düşünüyorummm :))) ama sunu farkettim biriktirince bi anda insan sasırıp kalıyormus nerden baslasam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…