2009 Mayıs Anneleri

ayy ne gusel hepınız hemen hemen buyuk sehırdesınız bızım buralarda yok yahu ole yerler ucuz mucuz...en yakın soke var oraya bı bakıım dıyorum bende alış werış için ..su mınık sepetlerden bende ıstıom ama fıyatları hep maşşalllah yanı bı parkyatak parası...onu alcama normal yatak alırım dıorum bende bakalım en son kararım nolcek:))

sorma FULYA aynı dert bende de war..hangı bırınden baslasam dıye kara kara dusunuorum yahu..ne alcamıda bılemıorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bakalım artık nolcek..:1rolleyes:

kızlar bende bakım ürünlerini sebamed düşünüyorum... çok iyi olduğunu sölüyorlar ama biberon için henüz karar veremedim... emzik alcakmısınız siz... acaba hiç emziğe alışmasalar mı... bazıları vermeyin alıştırmayın falan diyo ama...

sorma FULYA aynı dert bende de war..hangı bırınden baslasam dıye kara kara dusunuorum yahu..ne alcamıda bılemıorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bakalım artık nolcek..:1rolleyes:

benim sepeti kayınvalidem yapacak.becerir öyle seyleri. işte odaya karar verebilsem ..
şimdi doladıyorum net.te belki baslarım bi yerinden :))

kızlar benim eltimin demiştim ya 6 aylık kızı var diye. Bu doğmadan önce ayvalıktan has zeytin yağı getirtmiş. Bebek doğduktan sonra hep poposuna filan zeytin yağı sürmüş.vücudunada. Daha birgün piştiğini bilmem diyor. Işte hafta sonuda hep yanlarındaydım bebeğin altını açıyor hiç pişik kremi filan sürmeden geri bağlıyor. O kadar güzelki. Kızarıklık bile yok. Arada zeytin yağından sürüyormuş sadece.
Pişik kremi düşünenler için söylüyorum sakın nivea almayın.amcamın kızı almıştı hiç memnun kalmamış hiç faydasını görmedik dedi. şimdi popolin kullanıyor çok memnun ondan.bende alırsam ondan alırım herhalde.annemde kardeşime popolin kullanmıştı.

kız söke mi dedin ben oralıyım canım memleketim annem çoğu şeyi ordan aldı sen nerdesin

kızlarrr biz kacıoz ogluşla...4 te mesaımız başlıycak malum yemek hazırlık anca..cok öpüorum sizi oglusta öpüomuşş gobişlerden...kendınıze we mayıs meleklerimize cok cok ii bakın emii..
FULYA tatlım çilegede bak.benim ordakı erkek bebek takımı hosuma gıttı ya bakalımm..orayada bı bak tatlım..oda yapocaksan.öpüorum hepınızı...

kızlar bende bebişim için babam çanakkaleden zeytin yağı getirdi onu kullanıcam halamın kızı öyle büyüttü banyo yapıncada tüm vücuduna sürdü süper birşeymiş şimdi babiş banada getirdi bende allah nasip ederse kullanıcam

sağolun kızlar...
ayy heveslendirdiniz benide valla..şimdi net.ten bişeyler alsam mı diye düşünüyorummm :))) ama sunu farkettim biriktirince bi anda insan sasırıp kalıyormus nerden baslasam diye

Netten almak kolay oluyo canım. Veriyosun siparişi. Tık yarın kapında valla yerimseniben

Ayyy ben mothercare'de gördüm bi hasır sepet. Altında çapraz bir ayağı var. Üstüde güneşlikli gibi. Acaip güzel. Onu alacağım kısmetse. Hem bi yere giderken de çok rahat. Sepeti al üstünden. Bacaklarını katla. At arabaya. Park yatak diyordum bende ama vazgeçtim. Neticede oda yapıyoruz. 4 ay yatsın sepette. Sonra yallah odasına kaydirigubbakcemile3

Evet canım. Sebamed'ten herkes çok memnun. Valla emziğe alıştırmak iyideğil tabi ama yinede ne olur ne olmaz diye alacağım 1-2 tane...

Ay ne güzel. En sağlıklısı aslında...

hoşbulduk pınarcım evet daha iyiyim neyse bakınayım bakalım

Allah iyilik versin canım a.s.

steril aleti aldınız mı .... yada almayı düşünen var mı... almak gerekiyor mu...

Almadım. Aslında bazen alsam diyorum. Bazende kaynatmak en güzeli diyorum. Kararsızım :uhm:

kız söke mi dedin ben oralıyım canım memleketim annem çoğu şeyi ordan aldı sen nerdesin

ben mugla milastayım canım.sokeye gıderız sık sık...ordakı magazaları sewıyorum bızım buralarda pek bişi yok olsda cok pahalı hem ole kıytırık seyler...en azından sokede bırsuru bebek magazası var...tabı bıde su sokenın meshurrr şişidelikafaduldenen ii si ordan alıım dedım bende..yakınmısız tutkuncum ya ole cokta uzak sayılmaz memleketlerımız..geldınmı hiç milasa yada mugla tarafına?

ben sıze yollarım fıstıklar burdan has zeytın yagıı,sole yakınlarda oluversenız ne war bızım burda cok zeytın yağı..pişik için bana da soledılerzeytınyagı en iisi diye ii gelıomuş.......:))

Güle güle canım. Öptüm bende oğluşunuuuu a.s.

kullan canım iyiyse ve memnun kalırsan bizde kullanırız doğal olan herşey sağlıklıdır

Sepetler çok güzel ve ilk aylar için kullanışlı

Milastan geçtim canım bodrum tarafına gittim genelde ama milas küçük biliyorum.Sökede Acarsoy var annem ordan almış çoğu şeyi birde yorgancıoğlunun ürünleri çok orda güzeller valla.çöp şiş burnumda tütüyor annem seçim için gidecek gelecek o zaman dedim gelirken bana pişmemiş al buzlandır burda pişireyim etindenmidir nedir çok güzel buralarda öyle yapamıyorlar.Eşim bile hayran bu yaz bebek var gidemem ama seneye ordayım bütün yaz ah sökem.

güle güle cnm.. iyi bak kendine öpücükler.. sağolasın cnm bu hafta sonu bakarım..

poposunada mı sürüyorlar cnm pişik olmasın diye...

evet ilk aylar için sepet 5 6 ay idare edermiş.. ayy oda yaparsamda oturma odamdak i caaanım takıımları vermem gerekecek... napalım..

bu arada hangi siteleri öneririsin cnm yaa.. özelden yazar mısın bana..rehber olur en azından..

kızlar biz geldik sütümüzü içiyoruz bebişimle işten bir arkadaş daha hamile iki aylık yeni öğrendim bende bir arkadaşta mart sonuna haber bekliyor inşallah hamiledir kızlar patron ne yaptınız böyle diyecek:))))) sırayı ben çektim gerisi geliyor

kızlar netten alışveriş yapınca kargo tutarını siz mi ödüyorsunuz
pınarcım yeni taşındığım ev çok geniş o yönden rahatım bebişinde kızımında odası var :))) ilk 5-6 ay sepet beşik kullanacağım sonra mobilya beşiğe geçeceğim bende

kızlar ben biraz uyumaya çalışayım sabah 4 te kalktım 1 de yatmıştım belki uyurum.öpüyorum bebişlerinizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…