güle güle cnm.. iyi bak kendine öpücükler.. sağolasın cnm bu hafta sonu bakarım..
poposunada mı sürüyorlar cnm pişik olmasın diye...
evet ilk aylar için sepet 5 6 ay idare edermiş.. ayy oda yaparsamda oturma odamdak i caaanım takıımları vermem gerekecek... napalım..
bu arada hangi siteleri öneririsin cnm yaa.. özelden yazar mısın bana..rehber olur en azından..
KIZLAR BURAYA GİRİP ŞU HİKAYEYİ BİR OKUYUN LÜTFEN.VALLA GÖZLERİM DOLDU...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/254069-surpriz-bebisimizin-hikayesi.html
kızlar biz geldik sütümüzü içiyoruz bebişimle işten bir arkadaş daha hamile iki aylık yeni öğrendim bende bir arkadaşta mart sonuna haber bekliyor inşallah hamiledir kızlar patron ne yaptınız böyle diyecek:))))) sırayı ben çektim gerisi geliyor
kızlar netten alışveriş yapınca kargo tutarını siz mi ödüyorsunuz
pınarcım yeni taşındığım ev çok geniş o yönden rahatım bebişinde kızımında odası var :))) ilk 5-6 ay sepet beşik kullanacağım sonra mobilya beşiğe geçeceğim bende
kızlar ben biraz uyumaya çalışayım sabah 4 te kalktım 1 de yatmıştım belki uyurum.öpüyorum bebişlerinizi görüşürüz
ben sana zöelden yazayım canım şimdi a.s.
Ayyy süper ya. çok güzel senağlama
afiyet oslun canım. Bende yeni yedim...
Ayyy inşallah hamiştir oda ya hihoyyyt
belli bir miktarı geçince onlar ödüyor canım. Ama zaten genelde ucuz oluyor. 2-3.-tl falan...
Uyu bakalım uykucu güzel a.s.
kızlar bahsettiğim sepet bu. Sepet modeline ve rengine göre 100-180.-tl arasında değişiyor. Bu resimdeki ayak sallanmıyor 52.-tl. Eğer sallanan olursa 69.-tl'ymiş. Bilginize. Ben çok sevdim ya. Alacağım kısmetse odama...
[ımg]http://img397.imageshack.us/img397/9986/mothercare02jb4.jpg[/ımg]
[ımg]http://img167.imageshack.us/img167/1926/mothercare03ow9.jpg[/ımg]
pınarcım mothercare demi bu beşik dün bende baktım aynı modele:)) çok hoşuma gitti ama bizim var almayacağız
pınarcım beşik süper görünüyor.valla bayıldım kıssss
pınarcım teşekkürler cnm..
canım fiyatları doğru tatlım ama çok kibar ve şeker bir beşik tek eksisi çok fazla kullanamaz bebişler
kızlar merhaba geçmişi anca bitirebildim.pınarcım geçmiş olsun.ilgin canım doktorunu fazla takıp strese girme belki gittiğin doktor daha iyi olur.marylin canım bende eşime bilgisayar aldım :):):) kendi bilgisayraı artık iyice yaşlanmıştı.işi gereği sürekli kullanıyor. ama yaza alırız diyip duruyordu bende sürpriz olsun diye vatan computerden aldım..çok hoşuna gitti.
marlyıncım nasılsın canım çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin sevindim senin ve bebişin adına:))))
Günaydın canım hoşgeldin. Ohhh keyifler yerindeymiş maşşallaha.s.
Sağolasın canım. Sen nasılsın? Geç kalmak değil de tatlım son aylarda ağırlaşacağımız için iş yapmak zor olur diye telaştayız birazda yerimseniben
Hoşgeldin Tülay'cım sağolasın canım. Ohhhh bilgisayarlar alınmış valla ne güzel. Bizim mayıs anneleri pek bi düşünceli canım delikafadulden
Hoşgeldin... keyifler yerinde çok şükür sen nasılsın min-juuuuuu hihoyyyt
Bende avent alıcam canım. Cam mı almak lazım acaba plastik gibi olanlardan mı?
Bence o doktoru sağlık bakanlığı sitesine girip şikayet etmelisin hatta valiliğe daha önce ben eşimin ilaçlarını getiren aracı firmayı şikayet etmiştim inanılmaz ilgilendiler ve isminde saklı kalıyor şimdi çok dikkatliler.
oh oh sevindim günün iyi geçmiş dalinin deterjanından bende memnun kaldım yumuşatıcısı bakalım nasıl kullan bizi bilgilendirirsin.
İyiyiz canım sende iyisin sanırım.Canım oda konusunda hem maddi olarak hemde kendinizi ne zaman iyi hissederseniz alırsın canim telaş etme gerçi sende heyecanlanıyorsun bide arkadaşların kini görünce bende hemen alayım diye sabırsızlanıyorsundur.
Sırf kendiniz için aldınız dimi şaka güzel hediye canım herkese lazım artık
İyiyiz sen nasılsın canım
Niye canım anlamadım tedavi ilemi oldu gebeliğin?Bende erken doğum tehdidi vardı geçen aya kadar sadece alttan ultrasonla bakıp rahim ağzındaki açıklığa baktılar artık riskli olduğu için bakmıyorlar.Alttan çataldan muayene şeklindeyse riskli olmasın bence dr la iyi konuş.Çünkü kanamam olduğunda benim devlet hastanesinde çatalda bakmak istediler ve ben izin vermedim daha sonra dr iyiyki muayene olmamışsın bebeği düşürebilirdin dedi.Başka bi dr alttan ultrasonla bile bakmam riskli dedi bence iyice konuşmalısın anlattıkları sana makul gelirse okeylemelisin hayır deme hakkın var.
Canım bişey olmamıştır ama artıkda dikkatli olmalısın?Bebeklerimiz değerli bak kızarızklava:
Oh süper en sevdiğim menü hergün yiyebilirim
slm arkadaslar bende mesajınızı yenı okuyorum ve bende allah nasıp ederse mayısın sonlarında bebegımı kucagıma laıcagım günlerı sabırsızlanıyorum valla kızlar
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi?
Evet canım. Benim babamda, dedemde, babanmede hep boğadır. Hepside kişilik sahibi insanlardır. Güzel döneme denk geldik valla :)
Yaaaa siz hep erken gelcek diye bekleyin bebişleri. Böyle alırım aklınızı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben Dastini'nin mağazasından alıcam canım. Netle aynı fiyata zaten...
Valla yerim yoksa koy oturma odana. Ama gece kalkman falan zor olmaz mı? Odana alman en iyisi...
Oooo gelsin gelsin Defneler çoğalsın kaydirigubbakcemile3
İyi uykular canım a.s.
Yok bacım wee'de iyi ama Avent çok tavsiye edilince bizde ondan alalım dedik. Göner resimleri heee en kısa zamanda a.s.
Güle güle canım a.s.
Evet canım çok güzel mağazaymış. Kayınvalidemlerin orda vardı. Geçen hafta uğradım ilk defa. Her marka, herşey var valla. 129.-TL'ye getirttiler. Chicco'nun kendi mağazalarında bile kalmamış. Bende atladım tabi hemen kaydirigubbakcemile3
Canım Nivea ve Jonshon'ı bebek için pek önermiyolar. Biraz daha bakın istersen a.s.
Ben sana zöelden yazayım canım şimdi a.s.
Ayyy süper ya. Çok güzel senağlama
Afiyet oslun canım. Bende yeni yedim...
Ayyy inşallah hamiştir oda ya hihoyyyt
Belli bir miktarı geçince onlar ödüyor canım. Ama zaten genelde ucuz oluyor. 2-3.-TL falan...
Uyu bakalım uykucu güzel a.s.
Kızlar bahsettiğim sepet bu. Sepet modeline ve rengine göre 100-180.-TL arasında değişiyor. Bu resimdeki ayak sallanmıyor 52.-TL. Eğer sallanan olursa 69.-TL'ymiş. Bilginize. Ben çok sevdim ya. Alacağım kısmetse odama...
selam kızlar umarım iyidir herkes bizde iyiyiz oğlumla sizi ziyarete geldik biraz bakalım.
Bende biberon olarak Dr.Brown cok duydum 2 boy ondan aldım emzik olarakta 2 tane avent emzik aldım teyzeleri.
Pınarcım ya sepet süpermiş cok beğendim fiyatıda güzelmiş bende odasının haricinde kendi yatak odam ve salon için lettodan sallanan bir beşik aldım ama biraz kazıklandım galiba ya neyse oldu artık zaten
Bide size bir soru biz oğlumun adını bora koymak istiyoruz nasıl arkadaslar sizce
sağol pınarcım sanada çok geçmiş olsun ya az kaldı sabret 15 güne tatildesin sabret canım
kızlar bu avente sinir oldum bütün eczaneleri falan gezdim yok yok en son gittiğim eczane 6 aylık bebek için olanı yenidoğan diye yutturmaya çalıştı ama yutmadık tabiki ama bulamadım nerden alıcam bu biberonu
kullanınca yazarım canım ama kokusu çok hoş şu doğum çantasını bir halledemedim istediğim şöle hem biraz geniş el çantası gibi ama şık bir şey
valla bu boğa burcu iyidir kızlar benim eşim boğa ve çok kişilik sahibidir kocam diye söylemiyorum sabır sebat sahibidir vizdan sahibidir yalnız azcuk boğazına düşkün azcuk da tembeldir ama boğalar şahsiyetlidir kzıımda boğa olur inş babası gibi hatta sezeryan olmak zorunda olursam babası ile yanı gün doğsun 23 nisan
bayıldım bayıldım sepete çok güzel çok zevkli kızsın pınarcım vesselam
kızlar bugün valla giremedim hiç o yüzden hep geç yazdım işler çok yoğun öldüm bugün biz çıkıyoruz birazdan herkesi çok öpüyorum iyi akşamlar
sağol pınarcım ben ve eşim kumralız ama annemin gözleri aynı ordaki sıpa gibi sağlıklı olur inşallah ama anneciğime benzerse de fena olmaz canım.
Bebek ürünleri için mustelada cok iyiymiş arkadaşlar sebamed te iyi heralde karar verip alırız artık bi kısmını
sağol ilgincim iyiyiz maşallah sende iyisin demi canım ya bora nasıl bacım ya yorum yap hadi bana güzelmi
sağol ilgincim iyiyiz maşallah sende iyisin demi canım ya bora nasıl bacım ya yorum yap hadi bana güzelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?