2009 Mayıs Anneleri

Ben sana zöelden yazayım canım şimdi a.s.

KIZLAR BURAYA GİRİP ŞU HİKAYEYİ BİR OKUYUN LÜTFEN.VALLA GÖZLERİM DOLDU...

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/254069-surpriz-bebisimizin-hikayesi.html

Ayyy süper ya. Çok güzel senağlama

Afiyet oslun canım. Bende yeni yedim...

Ayyy inşallah hamiştir oda ya hihoyyyt

Belli bir miktarı geçince onlar ödüyor canım. Ama zaten genelde ucuz oluyor. 2-3.-TL falan...

kızlar ben biraz uyumaya çalışayım sabah 4 te kalktım 1 de yatmıştım belki uyurum.öpüyorum bebişlerinizi görüşürüz

Uyu bakalım uykucu güzel a.s.

Kızlar bahsettiğim sepet bu. Sepet modeline ve rengine göre 100-180.-TL arasında değişiyor. Bu resimdeki ayak sallanmıyor 52.-TL. Eğer sallanan olursa 69.-TL'ymiş. Bilginize. Ben çok sevdim ya. Alacağım kısmetse odama...

pınarcım mothercare demi bu beşik dün bende baktım aynı modele:)) çok hoşuma gitti ama bizim var almayacağız

pınarcım beşik süper görünüyor.valla bayıldım kıssss

pınarcım mothercare demi bu beşik dün bende baktım aynı modele:)) çok hoşuma gitti ama bizim var almayacağız

Evet canım mothercare. Ben fiyatını telde sordum şimdi. Sen kaça baktın dün? Doğrudur değil mi fiyatlar?

pınarcım beşik süper görünüyor.valla bayıldım kıssss

Evet ya çok güzel. Dedik nasıl olsa odası yapılıyor. Boşuna kocaman bişey almaya gerek yok. Bunlarda da 4-5 ay rahatlıkla yatıyormuş. Bundan alalım dedik bizde. Haftaya falan gider bakarım artık...

Son düzenleme:
selam kızlar umarım iyidir herkes bizde iyiyiz oğlumla sizi ziyarete geldik biraz bakalım.

Bende biberon olarak Dr.Brown cok duydum 2 boy ondan aldım emzik olarakta 2 tane avent emzik aldım teyzeleri.
Pınarcım ya sepet süpermiş cok beğendim fiyatıda güzelmiş bende odasının haricinde kendi yatak odam ve salon için lettodan sallanan bir beşik aldım ama biraz kazıklandım galiba ya neyse oldu artık zaten

Bide size bir soru biz oğlumun adını bora koymak istiyoruz nasıl arkadaslar sizce

pınarcım teşekkürler cnm..

a.s.

canım fiyatları doğru tatlım ama çok kibar ve şeker bir beşik tek eksisi çok fazla kullanamaz bebişler

Evet ya bayılmıştım bende 2 ay önce gördüğümde. En son odasını karar verirken beşik işini ne yapacağımız aklımıza geldi. Sonra bunu düşündük. Hem biz normalde de haftanın 2 gününü falan kayınvalidemlerde geçirdiğimiz için, bebiş olunca da beşiğini de alır gideriz. Rahat rahat yerinde yatar mercimeğim diye düşündük. 4 ay falan kullansın sonra odasına geçsin istiyorum canım. Çünkü 5-6 aylıkken odasına alıştırın. Orasının uyku yeri olduğunu bilsin diyor doktorlar...

güle güle kullansın canım benim eşimde çok sevindi, aslında benim bekarlığımda aldığım bir laptopum vardı geçenlerde erkek kardeşim üniversiteyi kazanınca ona hediye ettim tabi biz bilgisayarsız kalmıştık çok iyi oldu artık doğumdan sonrada sizlerle olucam

marlyıncım nasılsın canım çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin sevindim senin ve bebişin adına:))))

sağol tatlım senin görümcne için dua ediyorum tez zamanda bir kısmet falan çıkarda ilelebet kurtulursun bitanem öpüyorum

sağol pınarcım sanada çok geçmiş olsun ya az kaldı sabret 15 güne tatildesin sabret canım

Bende avent alıcam canım. Cam mı almak lazım acaba plastik gibi olanlardan mı?

kızlar bu avente sinir oldum bütün eczaneleri falan gezdim yok yok en son gittiğim eczane 6 aylık bebek için olanı yenidoğan diye yutturmaya çalıştı ama yutmadık tabiki ama bulamadım nerden alıcam bu biberonu

kullanınca yazarım canım ama kokusu çok hoş şu doğum çantasını bir halledemedim istediğim şöle hem biraz geniş el çantası gibi ama şık bir şey

slm arkadaslar bende mesajınızı yenı okuyorum ve bende allah nasıp ederse mayısın sonlarında bebegımı kucagıma laıcagım günlerı sabırsızlanıyorum valla kızlar

hoşgeldin canım hepimiz inş mayıs annesi olucaz

valla bu boğa burcu iyidir kızlar benim eşim boğa ve çok kişilik sahibidir kocam diye söylemiyorum sabır sebat sahibidir vizdan sahibidir yalnız azcuk boğazına düşkün azcuk da tembeldir ama boğalar şahsiyetlidir kzıımda boğa olur inş babası gibi hatta sezeryan olmak zorunda olursam babası ile yanı gün doğsun 23 nisan

bayıldım bayıldım sepete çok güzel çok zevkli kızsın pınarcım vesselam

kızlar bugün valla giremedim hiç o yüzden hep geç yazdım işler çok yoğun öldüm bugün biz çıkıyoruz birazdan herkesi çok öpüyorum iyi akşamlar

Selam canım hoşgeldin. Senin şu avatarındaki eşşek sıpasına bayılıyorum ya içim açılıyo :dance:

Ohhh güzel günlerde kullansın kuzun inşallah canım... Olsun bacım. Almışsın nasıl olsa. Sallana sallana yatar içinde rahat rahat kuzucuk a.s.

Sağolasın canım. Evet 15 gün daha sabır. Öğlene kadar uyuyacağım sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aaaa yok mu? Ne tarafta oturuyorsun. Bak netten dastini'nin mağazalarına bak. Sana yakın bi yerde varsa her türlü ürün var orda... Yada netten al canım en kolayı...

Benim eşimde 27 Mayıs. Biraz daha sabretsen de 27 Mayıs'ta doğursan Defne'yi olur mu diyo_ Hee dedim çocuk bekler senin için fazladan 19 gün ne olacak ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sepet güzel valla bende bayıldım ya. Mersi bacımmmm a.s.

Hadi git bakalım. Bizde seni ve kuzunu öpüyorum kocaman a.s.

sağol pınarcım ben ve eşim kumralız ama annemin gözleri aynı ordaki sıpa gibi sağlıklı olur inşallah ama anneciğime benzerse de fena olmaz canım.

Bebek ürünleri için mustelada cok iyiymiş arkadaşlar sebamed te iyi heralde karar verip alırız artık bi kısmını

sağol ilgincim iyiyiz maşallah sende iyisin demi canım ya bora nasıl bacım ya yorum yap hadi bana güzelmi

Oooo ne güzel olur valla :dance:

Mustela'nın çatlak önleyicisi kullanıyorum ben. Bide göğüs için olanını alıcam bu ay sonu. Ama bebek için olanları hiç araştırmadım canım. Hep Sebamed dediler...

pınarcım bende sebamed ürünleri alma taraftarıyım herkes öneriyor:))
akşam eşimin arkadaşına gideceğiz bebişleri var kızlar oyyy çok tatlı
birazdan çıkacağım hepinizi çok öpüyorum güzel anneler ve onların melekleri kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi çok ama çok öpüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…