pınarcım bende sebamed ürünleri alma taraftarıyım herkes öneriyor:))
akşam eşimin arkadaşına gideceğiz bebişleri var kızlar oyyy çok tatlı
birazdan çıkacağım hepinizi çok öpüyorum güzel anneler ve onların melekleri kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi çok ama çok öpüyorummmmm
merhaba kızlar! muhabbete hep ortadan dalıyorum bendehihoyyyt heralde bir biberon mevzuu geçmiş. bende dr.brown aldım. içinde pipet olanlardan. gaz yapmıyormuş. inşallah doğrudur.
geçmişi okuyamadım varmı bi gelişme???:CüvCüv:
merhaba kızlar herkes biberonlara bakım ürünlerine geçmiş
bakım ürünü sebamet alacaz ...babamın arkadaşı eczacı söledim toptan fiyatına bana getirirmisiniz diye tabi dedi........daha erken diye getirmiyor.....
biberonda dedeleri bebedordan bir büyük birde küçük bir kutu ,içinde içinde uçlarıda var almış....
ama ben hastanede yatarken gördüm ..çoğullarda genellikle dandik biberon alın diyor bebek hemşiresi
artık orası için ucuz bişey alacaz.....
gerçi biz daha bişeycik almadık ay sonu odasını alacaz bide ilk 6 ay için gerekli kıyafetlerini alacaz..
mart ayında bitecek sonra evi düzmeye gidilcek
pınarım o beşiği hangi siteden aldınız ben mail adresmi yazayım ekle beni canım özelden atıcam sana
pınarcım bende sebamed ürünleri alma taraftarıyım herkes öneriyor:))
akşam eşimin arkadaşına gideceğiz bebişleri var kızlar oyyy çok tatlı
birazdan çıkacağım hepinizi çok öpüyorum güzel anneler ve onların melekleri kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi çok ama çok öpüyorummmmm
pınarcım o beşiği toptancısından alabilirsin ben maclaren bebek arabası araştırırken gördüm aynı yer satıyor canım senin evinede yakın heralde canım vıp bebek bi araştıri
Esra nasılsın arkadasım ya ayrı düştük valla bora ismini beğenenlerler sağolun kızlar
Kız ilgin kim olucak bora güldürdün beni oğlusum canım oğlusum
kızlar sizi okudukca hayran kalıyorum ben iyice ağırlaştım geceler zor ve yorucu oldu
gündüzde uyku zamanı çevremde kimse ikiz olmadığı için beni anlamıyor halam tutmuş
ben çamaşır yıkardım sen ne böle kendinden geçmişsin diyor
artık cvp verecek gücüm yok hiçbişey demiyorum.......
biz bile ağırlaştık dırımkızıcım ya sen 2 can daha taşıyorsun normal hiç takma kafana
kızlar sizi okudukca hayran kalıyorum ben iyice ağırlaştım geceler zor ve yorucu oldu
gündüzde uyku zamanı çevremde kimse ikiz olmadığı için beni anlamıyor halam tutmuş
biz bile ağırlaştık dırımkızıcım ya sen 2 can daha taşıyorsun normal hiç takma kafana
evdeyim ben esracım açıyorum bazen ama denk gelmedik heralde odanız hayırlı olsun sizinde canım
canım ya ben seni ikiz olmasamda çok iyi anlıyorum.çünkü benimki 1 tane olduğu halde ağırlaştımki seni hiç düşünemiyorum. Ne diyim valla öyle konuşsun millet sen kimseyi takma canım.banada kimi diyor karnın küçük kimi diyor kocaman oldu. Yok şöyle kilo aldın yok almadın boşver yaaaaa herkesi takacak olsak akşama kadar psikopat oluruz valla düşün düşün...
pınarcım o beşiği toptancısından alabilirsin ben maclaren bebek arabası araştırırken gördüm aynı yer satıyor canım senin evinede yakın heralde canım vıp bebek bi araştıri
Esra nasılsın arkadasım ya ayrı düştük valla bora ismini beğenenlerler sağolun kızlar
Kız ilgin kim olucak bora güldürdün beni oğlusum canım oğlusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?