2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar! muhabbete hep ortadan dalıyorum bendehihoyyyt heralde bir biberon mevzuu geçmiş. bende dr.brown aldım. içinde pipet olanlardan. gaz yapmıyormuş. inşallah doğrudur.
geçmişi okuyamadım varmı bi gelişme???:CüvCüv:

merhaba kızlar herkes biberonlara bakım ürünlerine geçmiş
bakım ürünü sebamet alacaz ...babamın arkadaşı eczacı söledim toptan fiyatına bana getirirmisiniz diye tabi dedi........daha erken diye getirmiyor.....

biberonda dedeleri bebedordan bir büyük birde küçük bir kutu ,içinde içinde uçlarıda var almış....
ama ben hastanede yatarken gördüm ..çoğullarda genellikle dandik biberon alın diyor bebek hemşiresi
artık orası için ucuz bişey alacaz.....

gerçi biz daha bişeycik almadık ay sonu odasını alacaz bide ilk 6 ay için gerekli kıyafetlerini alacaz..
mart ayında bitecek sonra evi düzmeye gidilcek

pınarım o beşiği hangi siteden aldınız ben mail adresmi yazayım ekle beni canım özelden atıcam sana

cerencim slm... herşey kontrol altında:))) bi gelişme yok bugün biberon ve bakım ürünleri üzerine bi sohbet dönüyor...:)))

Güle güle canım. Bende öptüm seni kocaman. Oyy yakşama bebek var yani ne güzel yaaaa a.s.

Hoşgeldin bacım. Aynen devam valla. Biberon-beşik-bakım malzemesi tartışıp duruyoruz hangisi iyidir diye hihoyyyt

Olsun bacım sende 1-2 haftada hepsini tamamlarsın...

pınarım o beşiği hangi siteden aldınız ben mail adresmi yazayım ekle beni canım özelden atıcam sana

Canım almadım henüz. Markası mothercare. Nette satılmıyor. Mağazalardan alabilirsin ancak...

pınarcım o beşiği toptancısından alabilirsin ben maclaren bebek arabası araştırırken gördüm aynı yer satıyor canım senin evinede yakın heralde canım vıp bebek bi araştıri

Esra nasılsın arkadasım ya ayrı düştük valla bora ismini beğenenlerler sağolun kızlar

Kız ilgin kim olucak bora güldürdün beni oğlusum canım oğlusum

ilgincim iyi akşamlar sanada canım...öpüyorum.gitte biraz bebiş sev oh ne güzel..

kızlar sizi okudukca hayran kalıyorum ben iyice ağırlaştım geceler zor ve yorucu oldu
gündüzde uyku zamanı çevremde kimse ikiz olmadığı için beni anlamıyor halam tutmuş
ben çamaşır yıkardım sen ne böle kendinden geçmişsin diyor
artık cvp verecek gücüm yok hiçbişey demiyorum.......

evt cnm yaa... görüşemedik hiç... msn yede girmiyorsun hiç... napıyosun arkadaşım nasılsın... işe gitmiyorsun galiba artık...

evdeyim ben esracım açıyorum bazen ama denk gelmedik heralde odanız hayırlı olsun sizinde canım

canım ya ben seni ikiz olmasamda çok iyi anlıyorum.çünkü benimki 1 tane olduğu halde ağırlaştımki seni hiç düşünemiyorum. Ne diyim valla öyle konuşsun millet sen kimseyi takma canım.banada kimi diyor karnın küçük kimi diyor kocaman oldu. Yok şöyle kilo aldın yok almadın boşver yaaaaa herkesi takacak olsak akşama kadar psikopat oluruz valla düşün düşün...

biz bile ağırlaştık dırımkızıcım ya sen 2 can daha taşıyorsun normal hiç takma kafana

evet cnm inan göbekdeliğimin olduğu yerde popoları midemin yanında başları var
bir bardak fazladan su içsem fena oluyorum aşağa tekme yukarı tekme heralde bize dar geliyor bu yer diyolar ne dolduruyon mesaneyi mideyi diye kızıyolar sanırımmkaydirigubbakcemile3

kimse kimsenin halinden anlamıyor herkez kendinle kıyaslıyor sen zorlanırsın tabi ya 2can var takılma canım bunlara duymazdan gel

biz bile ağırlaştık dırımkızıcım ya sen 2 can daha taşıyorsun normal hiç takma kafana

BORA İSMİNİ BENDE ÇOK SEVERİM CANIM. GÜZEL BİR İSİM DÜŞÜNMÜSSÜN BENCE...KOYABİLİRSİNİZ İZİN VERİYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haklısın ama sıkılıdım sürekli kendi hamilelikleri ile kıyaslıyolar.......
zaten dışarı çıkamadığım için bunalıyorum üstüne gebelik sıkıntısı
neyseeeeee allaha havele hepsiiiii anamın sesi çıkmıyor sırtımı bile o kaşıyor
ana gibi yar olmaz iştee

Tamam canım sağolasın baktım şimdi. 220+kdv diyor. İyi fiyat valla... Nakittede %10 indirim yapıyolarmış. 260-26=234'e geliyor...

Aman çok bilir onlar. Benim halamda 41 yaşında 2.'yi doğurdu. Ben doğumdan 15 gün önce evi badana yaptırıp temizledim, sen uyuşuk oldun diyor. İyi halt ettin dicektim. Tövbe tövbe klava: 2 tane can taşıyosun kızım sen. Sallama kimseyi. klava:

Son düzenleme:
fıstığım sağol valla senimi kırıcam ya koydum gitti

esra gelemedim valla ama bu hafta söz sana bir süpriz yapıcam carşamba yada perşembe gelirim orda olursun dimi canım

Arkadaşlar eşim aradı misafirleride varmış sehir dışından hazırlan yemeğe gidelim dedi ben kaçıyorum canlarım.

Evdede yemek yoktu cok güzel oldu valla öpüyorum sizleri ve sıpaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…