Arkadaşlar eşim aradı misafirleride varmış sehir dışından hazırlan yemeğe gidelim dedi ben kaçıyorum canlarım.
Evdede yemek yoktu cok güzel oldu valla öpüyorum sizleri ve sıpaları
Arkadaşlar eşim aradı misafirleride varmış sehir dışından hazırlan yemeğe gidelim dedi ben kaçıyorum canlarım.
kızlar ben cıkıyorum...dinleneyim azıcık..off dayanamamdım yine koca nutellayı yedimyaa midem yanıo zaten.ay çok alemimmm
öpücükler
kızlar ben cıkıyorum...dinleneyim azıcık..off dayanamamdım yine koca nutellayı yedimyaa midem yanıo zaten.ay çok alemimmm
öpücükler
ÇOK ŞÜKÜR AKŞAM OLDU DİMİ KISLAR....
KAYSERİDE BİR KAR VAR SORMAYIN SABAH 8,5 TA BAŞLADI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR HALA DIŞARI BEMBEYAZ GÖRÜNMÜYOR. YİNE KAYIP DÜŞME KORKULARIM BAŞLAYACAK OFF OFFFFkafamçokkarıştı
güle güle gidin canlarım. Aman ceren'cim dikkat et bacım. Kayma sakın. Bende kaçıyorum yavaş yavaş toparlanayım. öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.
slm guzellerrr...sibiko tutkun marlyın pınar kıvılcım ılgın ojeli nasılsınız bakalım?bebişler nasıl ggıızzzz...biz iyiyiz şukur,kasık agrımız gectı sükür...
kızlar ya hepınız yaptınız hazırlıkları bende hala bı korku var ya daha odasını bıle boymadık oglusun...mobılya falan sıparıste etmedık,geçmi kaldık acaba ya???bu ay bıtsın 8. ayda yapıım dıorum herseyı ama gecmi kalırım kızlar ya..sıze baktıkca gec kaldım heralde dıorum...
Kıslar selam
Ben Temmuz annesi topiğindeyim sizlere bir konu hakkında bilgi danışmak istiyorum.
Doktorum 6. ayımız da yani önümüzdeki muaynede alttan muayne ile rahim ağzı ölçümü yapılacağını söyledi birde rahim ucundan kültür alınıcakmış
Bu konular hakkında bilgisi olan varmı doktorunuz sizlerden istedimi yaptıranınız varsa bilgi rica edeceğim sizden.
Tşkler
kızlar günaydınlar iyisiniz inş geçmişi okumayı ancak başarabildim tabi bir yandan da işlere giriştim malum pazartesi valla herkes süprizleşmiş eşiyle ağzının tadı bozulmasın kızlar ,,
durun bende bizim sevgililer gününü anlatayım ,, sabah kalktık kahvaltımızı yaptık sonra eşim benim için bütün evi temizledi tabi ben dururmuyum arkasından kalite kontrol yaptım, ama yinede eline sağlık halıları fırçaladı yerleri sildi banyoyu yıkadı canım kocam bazen kıymetini bilmiyorum ben bu adaamınn,, sonracığıma o zaten bana hediyemi vermişti 10 gün önceden bana güzel bir cüzdan almış canım kocam.. ama ben bir şey almamıştım ama cuma eve giderken sevdiği pastayı aldım cumarteside belki dedim çıkarız kendi bir şey beğenir temizlikten sonra yemeği hemen yaptım dedimki ne yapıyorsun bugün hiçç dedi hadi dedim çıkalım neyse büyük bir alışveriş merkezine gittik eşimin uzun zamandır bilgisayar isteği var tabi yine elektronik reyonuna daldık, sonra bilgisayarcıları dolaşırken hadi dedim bilgisayar alalım uzun zamandır benden onay çıkmadığı için alamıyorduk malum bebek gelicek masraflar falan diyordum hemen teknosanın yolunu tuttuk eşim çok mutlu oldu tabi bendeee...........ama benim bilgisayarım diyor başka bir şey demiyor bakalım neti bağlatalım bu hafta artık doğum izninde geçerim başına :::)))))))))))))
bu arada defnemizi unutmadık kızlar kitapçıda bebeğimiz isimli ansiklopedi tarzında bir günce bulduk çok şeker resmini koyucam bir ara .......ve bu ay sonunda oğum çantasını hazırlayacağımız için dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldık sonracığıma evimizin yolunu tuttuk herşey çok güzeldi
herkese afiyet olsun bizde yemeğimizi yedik geldik menümüzde domates çorbası tas kebabı pirinç pilavı ve sütlaç vardı :))))) birde ıspanak ama ben yemedim ıspanağı
yarasın bebitolarımıza kızlarrrrrrr
pınarcım ben de avent ürünlerinden alacaktım ama cam biberonunu bulamadım cam bana daha sağlıklı geliyor :))))
teşekkür ederim tülaycım ben primadan bir ikiz paket aldım
tünaydın kızlarrr ben artık ağır döneme geçtim sanırım geceleri uyuyamıyorum
yemek yiyemiyorum sabah kahvaltı yaptım şimdi kustum kusma dönemi gerimi geldi ne
artık ömerle ali midemi dolu istemiyor sanırım ne yesem baskı yapıyolar
doktorda bana dedi yanma kusma geri gelecek diye........
kustuğum için çok yorgunum kızlar öptüm sizi
oda konusunda dogru dıosun TUTKUNcum bakalım ama dediğin gıbı telaslanıorum bıde hep korkumdan frenlıorum kendımı bebişime bişi olur dıe...oda ilk bebişimizi kaybettimizden kaynaklanıo işte elimizde deil..ondan durduk bu vakte bundan sonra tam gaz baslıcaz nasıpse hazırlıklara....
senınde kaynana tam sınır yanı canım ya tam sopalık tövbe tövbe..sen sıkma canını az kaldı....
yemeğini yiyip gelen annişlere afiyet olsun fıstıklar yarasın bebişlereee bizde mutfaga kacıoz azcık yemek yapcaz oglusla işe gıtcez bırazden gıtmeden yıyıpte gıdelım..bı kulagım sızde haaa takipteyimmm:))))
istanbuldaki arkadaşlar biberonları nereden alıyorsunuz bende eşimi yollayacam
evet haklısın ben takmıyorum zaten herkes birşeyler diyor kızlar dün akşam eşim ben görümce oturduk görümce doktorla görüştün mü diye sordu bende evet özelde yapacağım dedim eşimde demesin mi kardeşine doğum parasının yarısı senden diye bizimkinde hiç ses yok tabi bende doğru bir ıslak mendil bile almadı ya kesin verir dedim güldüm benim kimsenin parasına ihtiyacım yok dedimlülülülülülü:lepi:
bebek doğacak daha bir tane iğne almadı ki yiyenine doğum parasını versin ayyyyklava:
tünaydın kızlar merhabalar çarşamba ağrım vardıya gece acile götürdüler idrar yollarımda intihap varmış serum yedim ve cmt çıktım hastaneden şimdi işteyim işler yoğun olduğu için sabah girememiştim kusura bakmayın ay doğumhaneye girdim heyecan bastı acayip bir duygu ya bebşim 960 grdı çarşamba akşamı biz adet tarihimize göre 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme demişti doktorum yani oğlum 27 haftalık 960 grdı nöbetçi doktorumuz öyle dedi bakalım cmt kendi doktorumuz görücek
canım iyi olmana sevindim bebeğinde iyi olmasına sevindim canını sıkma rahat ol.
Bu arada kızlar eşim kızımızın adının önüne bir isim daha istedi iki isimli olsun dedi 4 isim beğendi bende bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri topiğine anket açtım oylayabilirsiniz.Tutku-Gökçe-Defne ve Hayat
kız Pınar bizdede mi bi defne olcak yoksa bakalım sonuç ne olacak.
KIZLAR BENDE ALDIM BİBERONLA EMZİK. EMZİK NUK ALDIM. ÇOK TATLI GÖRSENİZ. RESİMLERİNİ ÇEKİP GÖNDERİCEM EN KISA ZAMANDA SİZLERE. BİBERONDA UFAKLARDAN ŞİMDİLİK WEE NİNKİNİ ALDIM. NUBY NİN VARDI ORDA ÇOK GÜZELDİ. BÖYLE SALLAYINCA FİLAN AĞZINDAN DAMLATMAYANLARDAN VARDI. 16 TL FİLANDI.
BENCE ŞİMDİLİK ÇOK PAHALISINDA ALMAYIN DERİM. TABİ BU BENİM FİKRİM. ÇÜNKÜ BEBEKLERİMİZİN EMZİK YADA BİBERON ALIP ALMAYACAKLARINI BİLMİYORUZ.BEN O YÜZDEN ŞİMDİLİK WEE NİN KÜÇÜĞÜNDEN BİR TANE ALDIM 5,75 TL YE. BAKIYIM OĞLUM BİBERON ALIRSA GİDİP İYİSİNDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SONRA ELİMİZDE KALIYORLAR..WEE DE KÖTÜ BİR MARKA DEĞİL SONUÇTAhihoyyyt
kızlar ben bugün erken kaçıyorum.faturalar var onları halledeyim. kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..
kızlar bende bakım ürünlerini sebamed düşünüyorum... çok iyi olduğunu sölüyorlar ama biberon için henüz karar veremedim... emzik alcakmısınız siz... acaba hiç emziğe alışmasalar mı... bazıları vermeyin alıştırmayın falan diyo ama...
steril aleti aldınız mı .... yada almayı düşünen var mı... almak gerekiyor mu...
kızlar ben biraz uyumaya çalışayım sabah 4 te kalktım 1 de yatmıştım belki uyurum.öpüyorum bebişlerinizi görüşürüz
Ben sana zöelden yazayım canım şimdi a.s.
Ayyy süper ya. Çok güzel senağlama
Afiyet oslun canım. Bende yeni yedim...
Ayyy inşallah hamiştir oda ya hihoyyyt
Belli bir miktarı geçince onlar ödüyor canım. Ama zaten genelde ucuz oluyor. 2-3.-TL falan...
Uyu bakalım uykucu güzel a.s.
Kızlar bahsettiğim sepet bu. Sepet modeline ve rengine göre 100-180.-TL arasında değişiyor. Bu resimdeki ayak sallanmıyor 52.-TL. Eğer sallanan olursa 69.-TL'ymiş. Bilginize. Ben çok sevdim ya. Alacağım kısmetse odama...
Canım ya nerden alabilirim bunu çok beğendim
ÇOK ŞÜKÜR AKŞAM OLDU DİMİ KISLAR....
KAYSERİDE BİR KAR VAR SORMAYIN SABAH 8,5 TA BAŞLADI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR HALA DIŞARI BEMBEYAZ GÖRÜNMÜYOR. YİNE KAYIP DÜŞME KORKULARIM BAŞLAYACAK OFF OFFFFkafamçokkarıştı
giden arkadaşlar güle güle benim annemde yimek yapıyor valla mis gibi koktu
istanbulda çok soğuk cnm kar yağsa belki yumuşar gerçi perşembe miniklerimi görmeye gidecem karda kışta gitmeyem .....
kızlar sizi okudukca hayran kalıyorum ben iyice ağırlaştım geceler zor ve yorucu oldu
gündüzde uyku zamanı çevremde kimse ikiz olmadığı için beni anlamıyor halam tutmuş
ben çamaşır yıkardım sen ne böle kendinden geçmişsin diyor
artık cvp verecek gücüm yok hiçbişey demiyorum.......
herkese ii akşamlar ben çıktım öpüyorummmm hepinizi.
kızlar herkese iyi akşamlar... ben çıkıyorum....bebişlere iyi bakın...
Çıkmadan yakaladın beni hemen yazayım canım. Mothercare mağazalarından yada vip bebekten alabilirsin canım. Adres veremiyorum burdan. Bana mail adresini mesaj at. Akşam yazarım sana nasıl kolay ulaşabileceğini yerimseniben
Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ben yarın kontrole gidicem doktorumun çarşamba ameliyatı olduğu için öne aldı yarın 11:30 da.Doktordan gelince yazarım çok heyecanlıyım delikafadulden
kızlar herkese selam okuduğum kadarıyla iyisinizz
ben çok hastayım bi kuvvet kalkabildim şimdi geri yatıcam herkese iyi akşamlar güzel muhabbetlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?