2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben cıkıyorum...dinleneyim azıcık..off dayanamamdım yine koca nutellayı yedim yaa midem yanıo zaten.ay çok alemimmm
öpücükler

ÇOK ŞÜKÜR AKŞAM OLDU DİMİ KISLAR....
KAYSERİDE BİR KAR VAR SORMAYIN SABAH 8,5 TA BAŞLADI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR HALA DIŞARI BEMBEYAZ GÖRÜNMÜYOR. YİNE KAYIP DÜŞME KORKULARIM BAŞLAYACAK OFF OFFFFkafamçokkarıştı

Arkadaşlar eşim aradı misafirleride varmış sehir dışından hazırlan yemeğe gidelim dedi ben kaçıyorum canlarım.

Evdede yemek yoktu cok güzel oldu valla öpüyorum sizleri ve sıpaları

kızlar ben cıkıyorum...dinleneyim azıcık..off dayanamamdım yine koca nutellayı yedim yaa midem yanıo zaten.ay çok alemimmm
öpücükler

İKİNİZEDE İYİ AKŞAMLAR BAYANLAR....ÖPÜYORUM BENDE SİZLERİ...
BAK ŞİMDİ AKŞAM AKŞAM CANIM ÇİKOLATA İSTEDİ .. KIZ FULYA DÖVÜCEM SENİ...klava:

Arkadaşlar eşim aradı misafirleride varmış sehir dışından hazırlan yemeğe gidelim dedi ben kaçıyorum canlarım.

Evdede yemek yoktu cok güzel oldu valla öpüyorum sizleri ve sıpaları

öpücükler

Güle güle gidin canlarım. Aman Ceren'cim dikkat et bacım. Kayma sakın. bende kaçıyorum yavaş yavaş toparlanayım. Öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.

giden arkadaşlar güle güle benim annemde yimek yapıyor valla mis gibi koktu

istanbulda çok soğuk cnm kar yağsa belki yumuşar gerçi perşembe miniklerimi görmeye gidecem karda kışta gitmeyem .....

İyiyiz çok şükür hayatım oğluş bugün beni acayip yaptı hiç durmuyo bide karnımı dışarıya doğru ittiriyo kasılma gibi değil bi tuhaf oldum valla anlamadım.Ne geç kalması olurmu öle şey bu işler bakarsan 2 haftada da yapılır

Benim sadece akıntım var diyince ufacık bi kulak çubuğu gibi bişeyle aldı kültürü ama rahim ağzı ölçümünü ultrasonla yapıyo her gittiğimde

Canım güle güle kullansın defnecikte,eşinde.Bende dalinin deterjanını almayı düşünüyorum.En kısa zamanda bir süpermarkete gidip hem deterjanını hemde bezini almalıyız artık

Ay sütlaç çok severim cokacimcoook

pınarcım ben de avent ürünlerinden alacaktım ama cam biberonunu bulamadım cam bana daha sağlıklı geliyor :))))
teşekkür ederim tülaycım ben primadan bir ikiz paket aldım

Ben nuk aldım antikolik özelliği var.Kızlar küçüğü su için kullanıcam onu cam aldım,büyüğü ise mama için büyükte pek cam önermiyolar ağır oluyomuş bebiş rahat kullanamazmış mağazadaki çocuk öle söylemişti.Emzikte nuk aldım damla şeklinde yenidoğana uygun umarım kullanmak zorunda kalmayız.

Ay canım ya kıyamam bende çok yiyince rahatsız oluyorum ama kusma yok çok şükür.

Afiyet olsun yarasın oğlumun adaşına hihoyyyt

istanbuldaki arkadaşlar biberonları nereden alıyorsunuz bende eşimi yollayacam

Canım ben çok uyguna aldım.Eminönünde İrem Bebe var eşin sanki Eminönüne yakın bi yerlerde çalışıyodu yanlış hatırlamıyosam.

Ay allahım ya ne kız onun yapacağından ne olacak keşke verse.Sen takma kafana canım ne için çalışıyoruz elalemin ağız kokusunu çekiyoruz.Tabikide özelde yapacaksın.Bende ssk anlaşmalı özel bi hastanede yapıcam

Aslım geçmiş olsun canım şükür bak bebişin çok iyiymiş kilosuda çok iyi

Canım linki eklesene ordan ulaşalım benim oyum Gökçeye diğer ismine çok uygunkaydirigubbakcemile2

Aynen canım bende biberonla emziği nuktan aldım hem dr brown dan uygun aynı zamanda aynı antikolik özelliğine sahip

kızlar ben bugün erken kaçıyorum.faturalar var onları halledeyim. kendinize iyi bakın hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..

Sende iyi bak canım hoşçakal..

Banada dokturum sebamed yada chicco demişti ama bikaç kişi sebamedden memnun kalmadığını söyleyince bende chicco aldım bakım seti çantalı 49'a aldım ayrıca içinde yoktu bebe yağı yoktu bu çıkan pakette güneş ürünleri vardı artı olarak onuda koydu sadece fiyatı 14 liraydı ondanda para almadı.Yani baya uyguna geldi bana

steril aleti aldınız mı .... yada almayı düşünen var mı... almak gerekiyor mu...

Ben aldım canım Arzum Bebbe
[/URL][/IMG]

kızlar ben biraz uyumaya çalışayım sabah 4 te kalktım 1 de yatmıştım belki uyurum.öpüyorum bebişlerinizi görüşürüz

İyi uykular tutkuncum

Canım ya nerden alabilirim bunu çok beğendim

Canım ya nerden alabilirim bunu çok beğendim

Çıkmadan yakaladın beni hemen yazayım canım. Mothercare mağazalarından yada vip bebekten alabilirsin canım. Adres veremiyorum burdan. Bana mail adresini mesaj at. Akşam yazarım sana nasıl kolay ulaşabileceğini yerimseniben

Ay canım çok dikkat et ben çok severim karı keşke istanbuldada yağsa

giden arkadaşlar güle güle benim annemde yimek yapıyor valla mis gibi koktu

istanbulda çok soğuk cnm kar yağsa belki yumuşar gerçi perşembe miniklerimi görmeye gidecem karda kışta gitmeyem .....

Canım afiyet olsun kontrole giderkende dikkat et istanbuldada yarından sonrasında kar varmış

Ay eskiyle kıyaslamaya herkes bayılıyor sen onlara takma canım eski insanların gücüyle bizimkide bir değil ona bakılırsa

herkese ii akşamlar ben çıktım öpüyorummmm hepinizi.

kızlar herkese iyi akşamlar... ben çıkıyorum....bebişlere iyi bakın...

Canlarım hepinize iyi akşamlar

Saol pınarcım özelden mail adresimi atıcam sana Şeniz

Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ben yarın kontrole gidicem doktorumun çarşamba ameliyatı olduğu için öne aldı yarın 11:30 da.Doktordan gelince yazarım çok heyecanlıyım delikafadulden

kızlar herkese selam okuduğum kadarıyla iyisinizz
ben çok hastayım bi kuvvet kalkabildim şimdi geri yatıcam herkese iyi akşamlar güzel muhabbetlerr

Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ben yarın kontrole gidicem doktorumun çarşamba ameliyatı olduğu için öne aldı yarın 11:30 da.Doktordan gelince yazarım çok heyecanlıyım delikafadulden

Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inşallah a.s. Mail attım sana bilgin olsun yerimseniben

kızlar herkese selam okuduğum kadarıyla iyisinizz
ben çok hastayım bi kuvvet kalkabildim şimdi geri yatıcam herkese iyi akşamlar güzel muhabbetlerr

Canım çok geçmiş olsun. Aman yat dinlen güzelce. Bol bol vitamin al. Bizi de habersin bırakma a.s.

Bende yemeğimi yedim. Tabi yemek dünden hazır olunca ohhh ısıt ye çok güzel oldu hihoyyyt Şimdide portakalımı ve kivimi yedim. Yatıcam az sonra. Öpüyorum sizleri....

kızlar bu aralar ben çok yoğunum birsencim benim de geceler biraz zor oluyor yorgunluktan sürekli ayakta kalmaktan yattığım yeri beğenemez oldum hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun hazırlıklar tam gaz devam ediyor sanırım... inşallah çok güzel günleri paylaşacağız burada hihoyyyt

günaydın herkese fıstıklar nasılsınız gece bacağımın arkasına kramp girdi nasıl canım yandı( eşimi kaldırdım hemen masaj yaptı bir bardakta magnezyum içtim biraz yürüdüm geçti kızlar sizdede var mı kramp tarzı ağrılar
hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum:)))))

günaydın kızlar
gece yatarken bana da oldu cnm ya
sağ bacağıma kramp girdi
kıpırdayamadım bir süre ama çabuk geçti çok şükür
ben mg falan da kullanmıyorum dr.um vermedi
umarım daha karşılaşmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…