2009 Mayıs Anneleri

canım sanada günaydın nasılsın benimde öyle kıpırdayamadım ama çok fazla sürmedi inşallah bir daha olmaz canım:1hug:

gunaydın herkese benımde gece yatmalarım cok sorunlu ya doktor hep sol yanına yat dıyor bende hayatta yatamıyorum ılla sag tarafımda uyuyorum sabahda heryerım şiş uyanıyorum

canım benim de ilk defa geçen gece oldu sağ bacağıma çok kötü bir şey bende çığlıkla uyandım tabi eşimde garibim bundan sonra artabilir sanırım bu ay gittiğimde doktora sorucam bu arada günaydın canım berrak hanım nasıllar defne hanım bugün iyi depükleyip duruyor anasını ::))

inş canım inş az kaldı bugün 80 günümüz kaldı öpüyorum dinlenmeye çalış tenefüslerde falan

marlyıncım günaydın sanada prensesede berrak hanımda iyi canım kahvaltı yapıyoruz birlikte
siz kahvaltınızı yaptınız mı şekerler:) cumartesi doktora gideceğim bakalım bizim cimcime nasıl olmuş çok merak ediyorum

Günaydın bayanlarhihoyyyt canım bazen benimde oluyor magnezyumu ihmal etme canım bide süt,yoğurt ye bol bol.
kızlar benimde sabah bir kalktım göğsümün ucu nasıl ağrıyor resmen kurumuş çatlıyor gibi dokunamıyorum bile o dereceydi hemen bebe yağı falan sürdüm neyseki fazla uzun sürmeden geçti sizdede oluyormu:uhm:

günaydın kızlarrr ilgiciğim geçmiş olsun çok şükür bende o yok
seherim aynı sorun bende ama sola yatıyorum tabi önce uykuya dalmak için sağıma yatıyorum
tutkucuğum sanada günaydınn......

bugece rahat uyudum ama dün ikikere kustumm

[sıze="3"]günaydın mayıs anneleri ve dünyanın en tatlı bebişleri[/sıze]

sanada günaydınlar

gunaydın herkese benımde gece yatmalarım cok sorunlu ya doktor hep sol yanına yat dıyor bende hayatta yatamıyorum ılla sag tarafımda uyuyorum sabahda heryerım şiş uyanıyorum

günaydın canım sanada bende sola yatıyorum göya gece bir kalkıyorum sırt üstü dönmüşüm sonra tekrar dönüyorum sola ama uyuyamaz oldum bu ara 6-7 defa uyanıyorum sabaha kadar

a.s.

a.s.canım sana ve bebişinede günaydın şekercim nasılsınız canım yoğurt süt çok tüketiyorum umarım bundan sonra daha şiddetli olmaz
canım bebek yağı benim cildimi kurutuyor bende sadece duştan sonra bebek yağı sürüyorum emilince yağ üzerine vazelin göğsüm için kakao yağı kullanıyorum iyi nemlendiriyor tavsiye ederim canım:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben az önce varmısın yokmusuna form doldurdum yarışmacı için kazanamam ama şansımı denemek istedim öyle int gezerken karşıma çıktı doldurdum gitti hehe

[

sağol canım acaba bebek yağımı kuruttu ama her zmanda sürmüyorumki:uhm: eşime kakao yağı ala demiştim oda gidip bronzlaştırıcı kakao yağı almışkaydirigubbakcemile3 bir dahada gidip değiştirmedim ama ilk fırsatta değiştireyim bari

sanada günaydın canım hadi canım bol şanslarhihoyyythihoyyyt

canım bebek yağı benim cildimi özellikle göbüşümü pul pul yaptı bir sabah bir baktım şok oldum:1shok: bende sadece duştan sonra sürüyordum ama mutlaka başka nemlendiricide sür canım gerginliğini alması içinkaydirigubbakcemile5

canım sizede günaydın prensler nasıl sağol canım dün gecem kötü geçti Allah beterinden korusun
canım bende sol tarafıma dönüp uyuyorum ama bir bakmışım ki sağ tarafa dönmüşüm bende hiç rahat yatamıyorum solumda
sanada geçmiş olsun canım benimde bulantılar kusmalar son gaz devam:bbo:

kızlar benim doktorum evicat diye bir vitamin tavsiye etti göğüsüm için kapsül içinde yağ var patlatıp sürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim

evet canım haklısın bide öyle deneyeyim.

Buarada kızlar hepiniz emzik alacakmısınız? Ben bebeklerde emzik çok seviyorum cuk cuk emiyolar çok şirin geliyor bana ama eşim istemiyorÇok üzgünüm çoook o ne öyle diyor sonra alışır bırakmazmışda dişi yamuk çıkarmışta yeğenime dişi yamuk olucak diye emzik vermediler çocuğun çıkan dişleri hep yamuk oldu ama anlatamıyorum uyuz kocamaklava:

Pk sanmıyorum ama genede kaynıma inat denedim yok çağırmazlar milet kaç ay öncesiden alıyor form bile doldurulmuyormuş felan demişti geçenlerde bugün garip bir tesadüfle formu buldum kısmet tabi

kızlar benim doktorum evicat diye bir vitamin tavsiye etti göğüsüm için kapsül içinde yağ var patlatıp sürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim

yaa:1shok: hiç duymamıştım dr.gidince bende sorayım çatlamısını önlemek içinmi verdi bide eczanedenmi aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…