günaydın kızlar
gece yatarken bana da oldu cnm ya
sağ bacağıma kramp girdi
kıpırdayamadım bir süre ama çabuk geçti çok şükür
ben mg falan da kullanmıyorum dr.um vermedi
umarım daha karşılaşmayız
günaydın herkese fıstıklar nasılsınız gece bacağımın arkasına kramp girdi nasıl canım yandı( eşimi kaldırdım hemen masaj yaptı bir bardakta magnezyum içtim biraz yürüdüm geçti kızlar sizdede var mı kramp tarzı ağrılar
hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum:)))))
kızlar bu aralar ben çok yoğunum birsencim benim de geceler biraz zor oluyor yorgunluktan sürekli ayakta kalmaktan yattığım yeri beğenemez oldum hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun hazırlıklar tam gaz devam ediyor sanırım... inşallah çok güzel günleri paylaşacağız burada hihoyyyt
günaydın herkese fıstıklar nasılsınız gece bacağımın arkasına kramp girdi nasıl canım yandı( eşimi kaldırdım hemen masaj yaptı bir bardakta magnezyum içtim biraz yürüdüm geçti kızlar sizdede var mı kramp tarzı ağrılar
hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum:)))))
[sıze="3"]günaydın mayıs anneleri ve dünyanın en tatlı bebişleri[/sıze]
gunaydın herkese benımde gece yatmalarım cok sorunlu ya doktor hep sol yanına yat dıyor bende hayatta yatamıyorum ılla sag tarafımda uyuyorum sabahda heryerım şiş uyanıyorum
Günaydın bayanlarhihoyyyt canım bazen benimde oluyor magnezyumu ihmal etme canım bide süt,yoğurt ye bol bol.
kızlar benimde sabah bir kalktım göğsümün ucu nasıl ağrıyor resmen kurumuş çatlıyor gibi dokunamıyorum bile o dereceydi hemen bebe yağı falan sürdüm neyseki fazla uzun sürmeden geçti sizdede oluyormu:uhm:
a.s.
a.s.canım sana ve bebişinede günaydın şekercim nasılsınız canım yoğurt süt çok tüketiyorum umarım bundan sonra daha şiddetli olmaz
canım bebek yağı benim cildimi kurutuyor bende sadece duştan sonra bebek yağı sürüyorum emilince yağ üzerine vazelin göğsüm için kakao yağı kullanıyorum iyi nemlendiriyor tavsiye ederim canım:1hug:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben az önce varmısın yokmusuna form doldurdum yarışmacı için kazanamam ama şansımı denemek istedim öyle int gezerken karşıma çıktı doldurdum gitti hehe
[
sağol canım acaba bebek yağımı kuruttu ama her zmanda sürmüyorumki:uhm: eşime kakao yağı ala demiştim oda gidip bronzlaştırıcı kakao yağı almışkaydirigubbakcemile3 bir dahada gidip değiştirmedim ama ilk fırsatta değiştireyim bari
günaydın kızlarrr ilgiciğim geçmiş olsun çok şükür bende o yok
seherim aynı sorun bende ama sola yatıyorum tabi önce uykuya dalmak için sağıma yatıyorum
tutkucuğum sanada günaydınn......
bugece rahat uyudum ama dün ikikere kustumm
canım bebek yağı benim cildimi özellikle göbüşümü pul pul yaptı bir sabah bir baktım şok oldum:1shok: bende sadece duştan sonra sürüyordum ama mutlaka başka nemlendiricide sür canım gerginliğini alması içinkaydirigubbakcemile5
kızlar benim doktorum evicat diye bir vitamin tavsiye etti göğüsüm için kapsül içinde yağ var patlatıp sürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?