canım sizede günaydın prensler nasıl sağol canım dün gecem kötü geçti Allah beterinden korusun
canım bende sol tarafıma dönüp uyuyorum ama bir bakmışım ki sağ tarafa dönmüşüm bende hiç rahat yatamıyorum solumda
sanada geçmiş olsun canım benimde bulantılar kusmalar son gaz devam:bbo:
prensler iyi cnm ne yapsınlar içerde oynaşıyolar valla
bende hep solumda yatamıyorum çünki kalçam ağrıyor
sağımada dönüyorum yapacak hiçbişey yokk
benim bulantılar artık oğluşlarım yapıyor eminim midem çok dolarsa boşaltıyolar kafalarına denk geliyor sanırımkaydirigubbakcemile3
semra cnm benim eşimde dün aksam kızdı neymiş emzik dedi alıştırma dedi
kendi yiğenlerine bunlar baktı o alışmış çok zor bıraktırmak dedi.....almazmışş
biberonları alırım onu almam dedi
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben az önce varmısın yokmusuna form doldurdum yarışmacı için kazanamam ama şansımı denemek istedim öyle int gezerken karşıma çıktı doldurdum gitti hehe
canım bebek yağı benim cildimi özellikle göbüşümü pul pul yaptı bir sabah bir baktım şok oldum:1shok: bende sadece duştan sonra sürüyordum ama mutlaka başka nemlendiricide sür canım gerginliğini alması içinkaydirigubbakcemile5
aynen canım alsan bile ben taktırmam diyor,bende bütün gün evdemisin senden gizli veririm dedim gülerek ay birbozuldu ciddi ciddi olmaz diyo adam ya Çok üzgünüm çoookdeli etti akşam beni
KIZ biri önden gittimi gerisi geliyor ne güzel şeyler aslında.kızlar biz geldik sütümüzü içiyoruz bebişimle işten bir arkadaş daha hamile iki aylık yeni öğrendim bende bir arkadaşta mart sonuna haber bekliyor inşallah hamiledir kızlar patron ne yaptınız böyle diyecek:))))) sırayı ben çektim gerisi geliyor
Canım sen onu bunu boşver herkes kendi halini bilir millet öyle diyor diye kendini zorlama.Bırak onlar boyasını şusunu busunu yapsın benim bebeklerim benim için değerli der geçersin.Gıcıklarkızlar sizi okudukca hayran kalıyorum ben iyice ağırlaştım geceler zor ve yorucu oldu
gündüzde uyku zamanı çevremde kimse ikiz olmadığı için beni anlamıyor halam tutmuş
ben çamaşır yıkardım sen ne böle kendinden geçmişsin diyor
artık cvp verecek gücüm yok hiçbişey demiyorum.......
kız ben tatlı yiyemiyorum zaten benim içinde bi kocaaaaaaaaaaa kaşıkkızlar ben cıkıyorum...dinleneyim azıcık..off dayanamamdım yine koca nutellayı yedimyaa midem yanıo zaten.ay çok alemimmm
öpücükler
Ay hadi güzel haberler bekliyoruz ben link eklemeyi bilmiyorum canım yaKızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ben yarın kontrole gidicem doktorumun çarşamba ameliyatı olduğu için öne aldı yarın 11:30 da.Doktordan gelince yazarım çok heyecanlıyım delikafadulden
Geçmiş olsun canım dikkat et amankızlar herkese selam okuduğum kadarıyla iyisinizz
ben çok hastayım bi kuvvet kalkabildim şimdi geri yatıcam herkese iyi akşamlar güzel muhabbetlerr
İnşallah hep berabar canımkızlar bu aralar ben çok yoğunum birsencim benim de geceler biraz zor oluyor yorgunluktan sürekli ayakta kalmaktan yattığım yeri beğenemez oldum hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun hazırlıklar tam gaz devam ediyor sanırım... inşallah çok güzel günleri paylaşacağız burada hihoyyyt
Ayaklarınızı sıkı tutun ani hareketlerden ve gerilmekten uzak durungünaydın kızlar
gece yatarken bana da oldu cnm ya
sağ bacağıma kramp girdi
kıpırdayamadım bir süre ama çabuk geçti çok şükür
ben mg falan da kullanmıyorum dr.um vermedi
umarım daha karşılaşmayız
Ben ne yana dönsem çocuk o yana devriliyor hissediyorum çok zor çooookgunaydın herkese benımde gece yatmalarım cok sorunlu ya doktor hep sol yanına yat dıyor bende hayatta yatamıyorum ılla sag tarafımda uyuyorum sabahda heryerım şiş uyanıyorum
Günaydın canım iyiyiz kızım bugün pek sakin çok uyudum ondan mı neseherim tutkunum sizede günaydın yiyenlerimedenasılsınız bugün
Hadi bakalım az kalmış cumartesiye.Biz 7 de yaptık babişle kahvaltımızı şimdi ceviz saati geldi ceviz yicez.Sonrada elma yicez herşeyi saatle yapıyoruz artık ah şu şeker ahmarlyıncım günaydın sanada prensesede berrak hanımda iyi canım kahvaltı yapıyoruz birlikte
siz kahvaltınızı yaptınız mı şekerler:) cumartesi doktora gideceğim bakalım bizim cimcime nasıl olmuş çok merak ediyorum
Canım göğsüne hersabah sür o geçer canım sonra bebe doğunca zor olur bende geçen gün kremleri birkaçgün ihmal etmiştim kuruluk hissettim şimdi düzenli kullanıyorumGünaydın bayanlarhihoyyyt canım bazen benimde oluyor magnezyumu ihmal etme canım bide süt,yoğurt ye bol bol.
kızlar benimde sabah bir kalktım göğsümün ucu nasıl ağrıyor resmen kurumuş çatlıyor gibi dokunamıyorum bile o dereceydi hemen bebe yağı falan sürdüm neyseki fazla uzun sürmeden geçti sizdede oluyormu:uhm:
aslında itiraf edeyim ben tam bir emzzik canavarıydım 6 yaşıma kadar emdim zorla bıraktırdılar hemde o bakkallardaki emziklerden para buldukca alırdım emzik 5 emzikle yatardım çok şükür dişlerim yamuk değil ama iyide değil....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy canım yasırnaşık şey güldürdün beni ee ama sende abartmışsın canım evet alışınca bıraktırmak biraz zor ama çok şirin oluyorlar eşimde kızıyor sadece güzel duruyor diye emzikmi verilirmiş diyorkaydirigubbakcemile3 bende her kıyafetine göre aksesuar olarak o renkte emzik takıcak kokoş bir kızım olucak diye sinir ediyorumkaydirigubbakcemile3
maşallah dırımkızım sana :))) benide güldürdün eşimde 6 yaşına kadar emzik emmiş dün ağzından kaçırdı kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr ilgiciğim geçmiş olsun çok şükür bende o yok
seherim aynı sorun bende ama sola yatıyorum tabi önce uykuya dalmak için sağıma yatıyorum
tutkucuğum sanada günaydınn......
bugece rahat uyudum ama dün ikikere kustumm
oh valla ne bakım hamileyken bide süpera.s.a.s.canım sana ve bebişinede günaydın şekercim nasılsınız canım yoğurt süt çok tüketiyorum umarım bundan sonra daha şiddetli olmaz
canım bebek yağı benim cildimi kurutuyor bende sadece duştan sonra bebek yağı sürüyorum emilince yağ üzerine vazelin göğsüm için kakao yağı kullanıyorum iyi nemlendiriyor tavsiye ederim canım:1hug:
hadi iyi şanslar bu kısmet işidir inşallah çağırırlar kızgünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben az önce varmısın yokmusuna form doldurdum yarışmacı için kazanamam ama şansımı denemek istedim öyle int gezerken karşıma çıktı doldurdum gitti hehe
kız göğüslerin kararmasın sakın[
sağol canım acaba bebek yağımı kuruttu ama her zmanda sürmüyorumki:uhm: eşime kakao yağı ala demiştim oda gidip bronzlaştırıcı kakao yağı almışkaydirigubbakcemile3 bir dahada gidip değiştirmedim ama ilk fırsatta değiştireyim bari
Ben emzik aldım ama kullanmak istemiyorum annem kullanır diyor huysuz olursa mecburevet canım haklısın bide öyle deneyeyim.
Buarada kızlar hepiniz emzik alacakmısınız? Ben bebeklerde emzik çok seviyorum cuk cuk emiyolar çok şirin geliyor bana ama eşim istemiyorÇok üzgünüm çoook o ne öyle diyor sonra alışır bırakmazmışda dişi yamuk çıkarmıştayeğenime dişi yamuk olucak diye emzik vermediler çocuğun çıkan dişleri hep yamuk oldu ama anlatamıyorum uyuz kocama klava:
çok güldüm kız.valla şimdi eşlerde girip netten araştırıyorlar şimdiki babalarda bilmiş vallaaynen canım alsan bile ben taktırmam diyor,bende bütün gün evdemisin senden gizli veririm dedim gülerek ay birbozuldu ciddi ciddi olmaz diyo adam ya Çok üzgünüm çoookdeli etti akşam beni
Bazıları okula bile emzikle gidiyor öğretmenden saklı tenefüste kullanan var bırakıyorlar ama bi süre inat ediyorlar.Ama çok güldüm ya demek o senin için oyun gibi parçan olmuş:roflol:aslında itiraf edeyim ben tam bir emzzik canavarıydım 6 yaşıma kadar emdim zorla bıraktırdılar hemde o bakkallardaki emziklerden para buldukca alırdım emzik 5 emzikle yatardım çok şükür dişlerim yamuk değil ama iyide değil....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın herkese fıstıklar nasılsınız gece bacağımın arkasına kramp girdi nasıl canım yandı( eşimi kaldırdım hemen masaj yaptı bir bardakta magnezyum içtim biraz yürüdüm geçti kızlar sizdede var mı kramp tarzı ağrılar
hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum:)))))
günaydın kızlar
gece yatarken bana da oldu cnm ya
sağ bacağıma kramp girdi
kıpırdayamadım bir süre ama çabuk geçti çok şükür
ben mg falan da kullanmıyorum dr.um vermedi
umarım daha karşılaşmayız
gunaydın herkese benımde gece yatmalarım cok sorunlu ya doktor hep sol yanına yat dıyor bende hayatta yatamıyorum ılla sag tarafımda uyuyorum sabahda heryerım şiş uyanıyorum
[sıze="3"]günaydın mayıs anneleri ve dünyanın en tatlı bebişleri[/sıze]
canım benim de ilk defa geçen gece oldu sağ bacağıma çok kötü bir şey bende çığlıkla uyandım tabi eşimde garibim bundan sonra artabilir sanırım bu ay gittiğimde doktora sorucam bu arada günaydın canım berrak hanım nasıllar defne hanım bugün iyi depükleyip duruyor anasını ::))
inş canım inş az kaldı bugün 80 günümüz kaldı öpüyorum dinlenmeye çalış tenefüslerde falan
Günaydın bayanlarhihoyyyt canım bazen benimde oluyor magnezyumu ihmal etme canım bide süt,yoğurt ye bol bol.
kızlar benimde sabah bir kalktım göğsümün ucu nasıl ağrıyor resmen kurumuş çatlıyor gibi dokunamıyorum bile o dereceydi hemen bebe yağı falan sürdüm neyseki fazla uzun sürmeden geçti sizdede oluyormu:uhm:
günaydın kızlarrr ilgiciğim geçmiş olsun çok şükür bende o yok
seherim aynı sorun bende ama sola yatıyorum tabi önce uykuya dalmak için sağıma yatıyorum
tutkucuğum sanada günaydınn......
bugece rahat uyudum ama dün ikikere kustumm
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben az önce varmısın yokmusuna form doldurdum yarışmacı için kazanamam ama şansımı denemek istedim öyle int gezerken karşıma çıktı doldurdum gitti hehe
evet canım haklısın bide öyle deneyeyim.
Buarada kızlar hepiniz emzik alacakmısınız? Ben bebeklerde emzik çok seviyorum cuk cuk emiyolar çok şirin geliyor bana ama eşim istemiyorÇok üzgünüm çoook o ne öyle diyor sonra alışır bırakmazmışda dişi yamuk çıkarmıştayeğenime dişi yamuk olucak diye emzik vermediler çocuğun çıkan dişleri hep yamuk oldu ama anlatamıyorum uyuz kocama klava:
kız toka tak bant tak emzik zinciri de riskli özellikle 1 yaşa kadar boynuna takılır diye hep kontrol etmen lazım gerçi sen sanırım eşini ince bi noktadan vuruyosun gibi geldi bana ama tepkisi hoşuna gitti dimiayy canım yasırnaşık şey güldürdün beni ee ama sende abartmışsın canım evet alışınca bıraktırmak biraz zor ama çok şirin oluyorlar eşimde kızıyor sadece güzel duruyor diye emzikmi verilirmiş diyorkaydirigubbakcemile3 bende her kıyafetine göre aksesuar olarak o renkte emzik takıcak kokoş bir kızım olucak diye sinir ediyorumkaydirigubbakcemile3
valla bende güldümdelikafaduldendelikafaduldenmaşallah dırımkızım sana :))) benide güldürdün eşimde 6 yaşına kadar emzik emmiş dün ağzından kaçırdı kaydirigubbakcemile3
Bende gülüyorum ama benimde tülbentim varmış yıkandımı kıyamet koparırmışım hep burnumda koklarmışım 4-5 yaşında bırakmışım onsuz uyumazmışım.şimdi de kokuları severim:roflol:gülün valla ne yapam tutkunu olmuştum birini koklardım burnumda tutardım dün gibi hatırlıyorum o günleri babacığım hersabah poğça parası koyardı banada sıkı sıkı tembihlerdi poğça al diye yoksa ne alacağımı bilirdi...
ev sabahibimizin karısı bana bir öğrenci resmi gösterdi gazetede bak bu kızın emziğine böcek girmiş kız emmiş ölmüş dedi...benim emziğede zeytin çekirdeği atmışlar içine daha emmedim son oldu iştee
herkese günaydın kıslar..
muhabbet baya koyulaşmış bu sabah maşallah diyelim...
ben emzik vericem oğluma kızlar ve inşallah alır. bayılırım emzik emen bebeğe. hemde azıcık mırıldansa ağzına veriyorsun susuyor. hele çalışan biri olarak geceleri ağlarsa ağzına veririm susar inşallahhh
kendim içinde bebe yağı aldım 3 aylıkken ve kakao yağı aldım onları kullanıyorum.çok güzel nemlendiriyorlar..
canım sanada günaydın nasılsın benimde öyle kıpırdayamadım ama çok fazla sürmedi inşallah bir daha olmaz canım:1hug:
herkese günaydın kıslar..
muhabbet baya koyulaşmış bu sabah maşallah diyelim...
ben emzik vericem oğluma kızlar ve inşallah alır. bayılırım emzik emen bebeğe. hemde azıcık mırıldansa ağzına veriyorsun susuyor. hele çalışan biri olarak geceleri ağlarsa ağzına veririm susar inşallahhh
kendim içinde bebe yağı aldım 3 aylıkken ve kakao yağı aldım onları kullanıyorum.çok güzel nemlendiriyorlar..
Semracım çatlamasını önlüyor birde doğumdan sonra bebişler merken yara olmasını engelliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?