2009 Mayıs Anneleri

prensler iyi cnm ne yapsınlar içerde oynaşıyolar valla
bende hep solumda yatamıyorum çünki kalçam ağrıyor
sağımada dönüyorum yapacak hiçbişey yokk
benim bulantılar artık oğluşlarım yapıyor eminim midem çok dolarsa boşaltıyolar kafalarına denk geliyor sanırımkaydirigubbakcemile3

semra cnm benim eşimde dün aksam kızdı neymiş emzik dedi alıştırma dedi
kendi yiğenlerine bunlar baktı o alışmış çok zor bıraktırmak dedi.....almazmışş
biberonları alırım onu almam dedi

aynen canım alsan bile ben taktırmam diyor,bende bütün gün evdemisin senden gizli veririm dedim gülerek ay birbozuldu ciddi ciddi olmaz diyo adam ya Çok üzgünüm çoookdeli etti akşam beni

bol şans canım hiç belli olmaz valla

bende vazelin sürüyorum canım senin tavsiyenle çok yi geliyor ara sırada bebe yağı amam artık onu çok sık kullanmıyorum

aynen canım alsan bile ben taktırmam diyor,bende bütün gün evdemisin senden gizli veririm dedim gülerek ay birbozuldu ciddi ciddi olmaz diyo adam ya Çok üzgünüm çoookdeli etti akşam beni

aslında itiraf edeyim ben tam bir emzzik canavarıydım 6 yaşıma kadar emdim zorla bıraktırdılar hemde o bakkallardaki emziklerden para buldukca alırdım emzik 5 emzikle yatardım çok şükür dişlerim yamuk değil ama iyide değil....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

KIZ biri önden gittimi gerisi geliyor ne güzel şeyler aslında.

Canım sen onu bunu boşver herkes kendi halini bilir millet öyle diyor diye kendini zorlama.Bırak onlar boyasını şusunu busunu yapsın benim bebeklerim benim için değerli der geçersin.Gıcıklar

kızlar ben cıkıyorum...dinleneyim azıcık..off dayanamamdım yine koca nutellayı yedim yaa midem yanıo zaten.ay çok alemimmm
öpücükler
kız ben tatlı yiyemiyorum zaten benim içinde bi kocaaaaaaaaaaa kaşık

Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ben yarın kontrole gidicem doktorumun çarşamba ameliyatı olduğu için öne aldı yarın 11:30 da.Doktordan gelince yazarım çok heyecanlıyım delikafadulden
Ay hadi güzel haberler bekliyoruz ben link eklemeyi bilmiyorum canım ya

kızlar herkese selam okuduğum kadarıyla iyisinizz
ben çok hastayım bi kuvvet kalkabildim şimdi geri yatıcam herkese iyi akşamlar güzel muhabbetlerr
Geçmiş olsun canım dikkat et aman

İnşallah hep berabar canım

Ayaklarınızı sıkı tutun ani hareketlerden ve gerilmekten uzak durun

gunaydın herkese benımde gece yatmalarım cok sorunlu ya doktor hep sol yanına yat dıyor bende hayatta yatamıyorum ılla sag tarafımda uyuyorum sabahda heryerım şiş uyanıyorum
Ben ne yana dönsem çocuk o yana devriliyor hissediyorum çok zor çooook

seherim tutkunum sizede günaydın yiyenlerimede nasılsınız bugün
Günaydın canım iyiyiz kızım bugün pek sakin çok uyudum ondan mı ne

Hadi bakalım az kalmış cumartesiye.Biz 7 de yaptık babişle kahvaltımızı şimdi ceviz saati geldi ceviz yicez.Sonrada elma yicez herşeyi saatle yapıyoruz artık ah şu şeker ah

Canım göğsüne hersabah sür o geçer canım sonra bebe doğunca zor olur bende geçen gün kremleri birkaçgün ihmal etmiştim kuruluk hissettim şimdi düzenli kullanıyorum

ayy canım yasırnaşık şey güldürdün beni ee ama sende abartmışsın canım evet alışınca bıraktırmak biraz zor ama çok şirin oluyorlar eşimde kızıyor sadece güzel duruyor diye emzikmi verilirmiş diyorkaydirigubbakcemile3 bende her kıyafetine göre aksesuar olarak o renkte emzik takıcak kokoş bir kızım olucak diye sinir ediyorumkaydirigubbakcemile3

maşallah dırımkızım sana :))) benide güldürdün eşimde 6 yaşına kadar emzik emmiş dün ağzından kaçırdı kaydirigubbakcemile3

maşallah dırımkızım sana :))) benide güldürdün eşimde 6 yaşına kadar emzik emmiş dün ağzından kaçırdı kaydirigubbakcemile3

:roflol:gülün valla ne yapam tutkunu olmuştum birini koklardım burnumda tutardım dün gibi hatırlıyorum o günleri babacığım hersabah poğça parası koyardı banada sıkı sıkı tembihlerdi poğça al diye yoksa ne alacağımı bilirdi...

ev sabahibimizin karısı bana bir öğrenci resmi gösterdi gazetede bak bu kızın emziğine böcek girmiş kız emmiş ölmüş dedi...benim emziğede zeytin çekirdeği atmışlar içine daha emmedim son oldu iştee

Ay canım bitmedi bizim şu kusmalar ben yeni metot uydurdum kendime yemekten sonra sola doğru yatıp yarım saat sonra kalktığımda sindirim işlemi bitmiş oluyor hemen açık limonlu çay azalttı mı ne?Ama aç kalıp yediğimde ne mümkün

oh valla ne bakım hamileyken bide süper

hadi iyi şanslar bu kısmet işidir inşallah çağırırlar kız

kız göğüslerin kararmasın sakın

Ben emzik aldım ama kullanmak istemiyorum annem kullanır diyor huysuz olursa mecbur

çok güldüm kız.valla şimdi eşlerde girip netten araştırıyorlar şimdiki babalarda bilmiş valla

Bazıları okula bile emzikle gidiyor öğretmenden saklı tenefüste kullanan var bırakıyorlar ama bi süre inat ediyorlar.Ama çok güldüm ya demek o senin için oyun gibi parçan olmuş:roflol:

herkese günaydın kıslar..
muhabbet baya koyulaşmış bu sabah maşallah diyelim...
ben emzik vericem oğluma kızlar ve inşallah alır. bayılırım emzik emen bebeğe. hemde azıcık mırıldansa ağzına veriyorsun susuyor. hele çalışan biri olarak geceleri ağlarsa ağzına veririm susar inşallahhh
kendim içinde bebe yağı aldım 3 aylıkken ve kakao yağı aldım onları kullanıyorum.çok güzel nemlendiriyorlar..

Dırımkızı maşallah canım ya :)
bende emziğe karşıyım inş parmağını emer ben öyle yapmışım arkadaşın oğluda 4 aylık oda parmağını emiyor çok tatlı ya

Canım günaydın. Benim de pazar gecesi oldu yine. En güzeli ayak parmaklarını tutup öne doğru çekmek. Bende ne zamandır ağrım falan yokdiye magnezyum içmiyordum ondan oldu heralde. Şİmdi başladım yeniden. bende hamilelikten öncede olurdu sık sık. Allah'tan şimdi eksisi gibi sık değilde arada bir oluyor. Kasılma olduğu gün bacağımın ağrısından yürüyemiyorum nerdeyse... Doktor hiç iyi bişey değil. Her kasılmada ordaki kaslar zedeleniyor dedi. Tek çaresi bol bol magnezyum ve kalsiyummuş...

Günaydın canım. Söyle doktoruna versin sanada. İyi geliyor...

gunaydın herkese benımde gece yatmalarım cok sorunlu ya doktor hep sol yanına yat dıyor bende hayatta yatamıyorum ılla sag tarafımda uyuyorum sabahda heryerım şiş uyanıyorum

Günaydın Seherim. Evet sağ iyi değilmiş. Atar damarlar sağda toplandığından bebeğe kan akışı yavaşlıyormuş sağa yatınca...

[sıze="3"]günaydın mayıs anneleri ve dünyanın en tatlı bebişleri[/sıze]

Günaydın canımmmm a.s.

Ohhh yesinler senin Defne'niii a.s.

Günaydın canım. Benimde göğsümde ağrı falan yok ama ucunda sarı kurumuş kabuk gibi şeyler var. Geçenlerde bi kısmını kopardım sızladı. Eşimde elleme süt gelmiş o kurumuştur dedi...

Günaydın canım hoşgeldin. Aman uyumuşsun ne güzel. Bugünde kusmazsın inşallahhhh :Saruboceq:

Selam canım. Bende doldurmuştum yarışma ilk çıktığında. İnşalah meleğin şans getirir sana a.s.

Valla kullansın istemiyorum ama alıcam bulunsun yani...

kız toka tak bant tak emzik zinciri de riskli özellikle 1 yaşa kadar boynuna takılır diye hep kontrol etmen lazım gerçi sen sanırım eşini ince bi noktadan vuruyosun gibi geldi bana ama tepkisi hoşuna gitti dimi
valla bende güldümdelikafaduldendelikafadulden

Bende gülüyorum ama benimde tülbentim varmış yıkandımı kıyamet koparırmışım hep burnumda koklarmışım 4-5 yaşında bırakmışım onsuz uyumazmışım.şimdi de kokuları severim

canım günaydın tatlım hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 sabahtan başladık muhabbette çatlaktı kramptı emzikti derken güldük biraz sen nasılsına.s.

canım sanada günaydın nasılsın benimde öyle kıpırdayamadım ama çok fazla sürmedi inşallah bir daha olmaz canım:1hug:

teşekkürler cnm iyiim ya sen naıslsın?
inş canım daha sık karşılaşmayız bende ilk defa oldu bu kramp
3-4 gündür de belim ağrıyor
bakalım dr.uma sorucam 10 gün sonra kontrolüm var
Allahtan çok şiddetli değila.s
ama artacak diye korkuyorum

kızlar birde şu göğsünüze bir yağ sürdüğünüzden bahsetmişsiniz
sakıncası yoksa adını alabilirmiyim
benim göğüs ucum çok kuruyor
hatta bazen soyuluyor
bende kullanmak istiyorum:1rolleyes:

tutkucuğum valla kusmayı hiçbişey durdurmuyor
ben yemek yerken inan bir dilim iki dilim ekmek birde sulu yemek yiyorum
o bile bana fazla geliyor midem acıyor sanki midem kemiklerime batıyorşimdi kahvaltı yapacam korkuyorum valla..............geçecek az kaldııı

benim meme oılayım oyunmu eylencemi valla bilmiyorum emdiğimi iyi biliyorum

Günaydın canım hoşgeldin. Nasılsın bakimmm?

Semracım çatlamasını önlüyor birde doğumdan sonra bebişler merken yara olmasını engelliyomuş

Bende mustela'nın göğüs ucu için olanından alıcam bu ay sonu. 7.ayda başlayınca hem nemlendirici olarak iyi oluyormuş hemde doğuma hazırlıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…