2009 Mayıs Anneleri

pınarcım günaydın sana ve defneciğime nasılsınız bakalım bugün bende bırakmıştım magnezyumu nasıl olsa kramp girmiyor diye sonra bir yokladı gecemi mahvetti canım yaaaa
dün arkadaşlardaydık bebişi erken doğmuştu 860 gram hayata öyle sıkı tutundu ki maşallah şimdi dört aylık annesi benim kucağıma verdi göbüşümün üzerinde bir bebek daha kızımda içerden tekmeliyor kıskandımı ne dedim ama çok güzel kokusu ağzı burnu dünyalara değer bir güzellik kızlar Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah o günleri

selam kızlar...

offf benim o kadar çok işim var ki:1no2:
yalnızca arada sayfayı açıp okuyabiliyorum

kızlar göğüs uçlarınız acıyınca bephanten krem sürün..
acayip işe yarıyo..

ben vakit buldukça yazarım ama takipteyim sizişakkıdı

Günaydın canım nasılsın bugün

Dırımkızı maşallah canım ya :)
bende emziğe karşıyım inş parmağını emer ben öyle yapmışım arkadaşın oğluda 4 aylık oda parmağını emiyor çok tatlı ya
Valla bunlar tatlı geliyor şimdi sonra eyvah demiyelim
Günaydın Pınar cım nasılsın bugün sen ve Defne miz?Bu arada beşik çok güzel ve kullanışlı çok beğendim görüntüsüde çok güzel

iyiyim canım bende benimde cumartesi kontrolüm var doktorumu değiştirdim umarım hayırlısı olur hakkımızakaydirigubbakcemile5

dırımkızım afiyet olsun prenslere yarasın tatlıma.s.

ya şu 2 haftaçauk geçsin ya çalışmaktan sıkıldım uyku istiyorum
bendede başladı kramplar bende isticem doktorumdan magnezyum

canım günaydın tatlım hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 sabahtan başladık muhabbette çatlaktı kramptı emzikti derken güldük biraz sen nasılsına.s.

hoşbulduk. iyiyim ilgincim sağol.ne olsun kar kış kayseri. acaip kar yağdı dün burda.her taraf bembeyaz..

hoşbulduk pınarcım..iyiyim şükür aynen devam..değişen birşey yok..eve git işe gel...

mama yiyecem gelecemmm öperimmmmmmmmm

afiyet olsun birsencim..

iyiyim tutkuncum yine midem yanıyor. yarın biten ilacımdan yazdıracağım zaten. gaviscon vermişti dr. faydası oluyordu.bıktım bu yanmalardan..

Afiyet şeker olsun canımmmm a.s.

İyiyiz bacım çok şükür. Kızım iyice hareketlendi kesin içerde bişeyler yapıyor. Evet magnezyumu bırakmamak lazımmış bende anladım başladım yine...

Ayyy ne güzel ya. Maşallah ona. Ne güzel hayata tutunmuş. Allah sağlıkla büyütsün inşallah. Bende eşimin kzueninin bebeğini sevince kızım çok sinirleniyor. Bir tekmeler bir tekmeler. Kıskanç bu cadılar hihoyyyt

Selam canım. İşlerini hallet sen biz burdayız yerimseniben

Sağolasın canım keyfimiz yerinde çok şükür. Birde şu burun tıkanıklığım geçse süper olacak hihoyyyt Evet beşik çok şirin dimi ya? Görümcemede gösterdim bayıldı. Haftaya falan alırım kısmetse...

ya şu 2 haftaçauk geçsin ya çalışmaktan sıkıldım uyku istiyorum
bendede başladı kramplar bende isticem doktorumdan magnezyum

Bende uyumak istiyorum bendeeeee hihoyyyt

Aynen be bacım. Valla zor geliyor artık sabahları kalkmak...

haklısın ne diyim seni anlıyorum o acı acı neyse

Afiyet olsun canım

Maşallah canım Allah sağlık sıhat versin.Seninkide kıskanmıştır artık tepki veriyorlar çünkü

Kolay gelsin canım sanada
Evet bu arada kızlar yarın kan uyuşmazlığı testim var doktorum büyük ihtimalle iğne vururuz dedi ama yinede bi tahlil iyi olurmuş.2. iğneyide doğumdan sonra vurucaz dedi.
ve yarın tokluk şekerime bakıp şeker diyetime karar verilcek hayırlısı dr rejim yapma dedi ama ben pasta ve tatlıları kestim sadece çay ve sütte şeker kullanıyorum sonrada dikkat edip rejimsiz yırtmayı düşünüyorum.tabi yarın ne çıkar bilemem:uhm:

Hadi bakalım canım inşallah testlerin iyi çıkar da rejim yapmak zorunda kalmazsın a.s.

canım tam sopalıksınklava: niye kopartıyorsun ne olucaksada kendi kendine olsun koparma sakın yumuşatıcı krem sür kendi kalksın

Valla haklısın. Bayılırım sivilce, siyah nokta falan görünce sıkmaya. Hiç dayanamam. Bu kabuklarıda görünce dayanamadım kopardım gitti :çok üzgünüm:

Gaviskon eşimde kullanıyor yemeklerden sonra demek bizde kullanabiliriz iyi yanmam olduğunda bi deneyim bakalım
SEMRA cım kız şakasına söyledim kız bronzlaştırıcıymış ya bende bronzlaşmasın sakın diye espri yaptım.iyi geliyorsa kullan canım.güldürdün beni valla.

valla canım bend ebi atne aldım ama bakalım duruma göre davranıcam

aynen canım alsan bile ben taktırmam diyor,bende bütün gün evdemisin senden gizli veririm dedim gülerek ay birbozuldu ciddi ciddi olmaz diyo adam ya Çok üzgünüm çoookdeli etti akşam beni

off ya valla başımıza çocuk gelişim uzmanı kesildiler herşeyi biliyor bu kocişler

birsen cim maşallah canım benim babam emzik değil annesini 7 yaşına kadar emmiş okuldan gelirmiş annesini yakaladığı gibi emmeye başlarmış

ben de yiyemiyorum tatlı tadı tuzu kalmadı hamileliğin ne güzle herşeyi yiyorudum anım çekiyor diye off of bu şeker bizi mahvetti canım, çikolata yok pasta yok dondurma yok geçermi bu günler ya

ay ne tatlı olur ama

sorma canım acayip koyu
sanada günaydınlar hoşgeldin

seninde defneni yesinler annesi , pınarcım defneler çoğalıyor valla bu yılın en hit ismi oldu, bizim işyerinde 7,5 hamile biri varmış geçen arkadaşım dedi oda defne koycakmış

lansinoh diye bir markayıda çok övüyorlar canım bende onu almayı düşünüyorum 7 aydan sonra başlıycam kullanmaya doğumdan sonra emerken bebek yara olmasınıda önlüyormuş

selam canım bizde fırsat buldukça yazıyoruz,

Tutkuncum benimde kan uyuşmazlığı testim var bakalım cmt günü gidince yapıcak sanrım iğne kalçadanmı koldanmı yaptırınca bilgi verirsin inş şeker iyi çıkar diyete gerek kalmaz

kızlar eşim berrak ismini değiştirelim diyor sizinde fikirlerinizi bekliyorum

Canım isim güzel aslında sen ne düşünüyorsun?Aklından geçen farklı bir isim var mı?Ben bu Türkiz'in önüne isim anketi açtım biliyosunuz orda ilginç yorumlar ve teklifler gelmeye başlamış.Mesela Almila ay yüzlü Türk kızı demekmiş eşim yabancı gibi der ama bakalım
en çok Gökçe oylanmış oda 1. olursa 2 ismide ben koymuş olucam.O biraz Tutku ya takıntılı benim Tutkun olunca uyumlu olur diyor sanırım.Türkiz ismini beğenmiyenler var bizim için bu isim çok önemli ve manevi değeri var tabi bunu anlatamazsın.
Bence isimleri belirle anket aç.hihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar eşim berrak ismini değiştirelim diyor sizinde fikirlerinizi bekliyorum

Aklınızda olan başka bir isim var mı canım?

Ayol ne oluyor bacım :jeyyar: Vallahi kızlarımızın ismi hit oldu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bende arkadaşlarımdan kime Defne desem ayyyy bende hamile kalınca onu koyacaktım diyor. Eeee madem koyacaktınız da bunca zaman niye hiçbirinizin ağzından duymadım Defne ismini diyorum bende? Göz koymaya ne meraklılar kızımın ismine klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…