Tutkuncum benimde kan uyuşmazlığı testim var bakalım cmt günü gidince yapıcak sanrım iğne kalçadanmı koldanmı yaptırınca bilgi verirsin inş şeker iyi çıkar diyete gerek kalmaz
İsim gerçekten güzel ama canım bide narin.Bizim beyde güzelmiş hııı falan dedi büyük ihtimal biz koymuycaz ama güzel isim.İlk duyunca mesela hanım hanımcık geliyor merak etme sen hamile kalınca onlar karışan görüşen çok olur koymazlar.Ben Türkiz ismini 10 senedir istiyorum eşime evlenmeden önce de söylemiştim.Şimdi ülkenin halini görünce yarın öbür gün problem yaşar diye 2. isim istemeye başladı.Bende 2. ismi biz biliriz ama başka kimse bilmez diyorum çünkü biliyorum onun ailesinde birçok kişi bu ismi kullanmaz.Aklınızda olan başka bir isim var mı canım?
Ayol ne oluyor bacım :jeyyar: Vallahi kızlarımızın ismi hit oldu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bende arkadaşlarımdan kime Defne desem ayyyy bende hamile kalınca onu koyacaktım diyor. Eeee madem koyacaktınız da bunca zaman niye hiçbirinizin ağzından duymadım Defne ismini diyorum bende? Göz koymaya ne meraklılar kızımın ismineklava:
İsim gerçekten güzel ama canım bide narin.Bizim beyde güzelmiş hııı falan dedi büyük ihtimal biz koymuycaz ama güzel isim.İlk duyunca mesela hanım hanımcık geliyor merak etme sen hamile kalınca onlar karışan görüşen çok olur koymazlar.Ben Türkiz ismini 10 senedir istiyorum eşime evlenmeden önce de söylemiştim.Şimdi ülkenin halini görünce yarın öbür gün problem yaşar diye 2. isim istemeye başladı.Bende 2. ismi biz biliriz ama başka kimse bilmez diyorum çünkü biliyorum onun ailesinde birçok kişi bu ismi kullanmaz.
arkadaslar ben bu böbrek işiyle ugrşıyodum doktorum gliloz yükleme testi istedi glikoz50 gr. oral 1 saat yazıyor kağıdımda eczanedende glikoz 50 gr. aldım birde yrn 1,5 lt su ve limonla gel dediler sabah 8,5 da bu test nasıl olcak zormu bana bi yazıverin arkadaslar
canım aç karnına gidip kan veriyorsun sonra bir bardak glikoz içiriyorlar sana sonra tam bir saat sonra gel diyorlar gidip tekrar kan veriyorsun bu kadar:)) umarım iyi çıkar bitanema.s.
Bengi: Sonsuz, sonsuzluk
Bengisu: İnsana ölümsüzlük verdiğine inanılan su
Beril Arınmış, aklanmış
Berfin: Kar toplayan
Berra: Bereketli olan
Defne: Yaprakları güzel kokulu, yaz-kış yeşil olan bir ağaç türü
NEVRA
Beyaz çiçek
NİGAR
Resim kadar güzel sevgili
arkadaşlar bu isimlerden biri olabilir miş berrayı istiyor berrakı istemiyor anlamadım neden bir anda değiştirdi
arkadaslar ben bu böbrek işiyle ugrşıyodum doktorum gliloz yükleme testi istedi glikoz50 gr. oral 1 saat yazıyor kağıdımda eczanedende glikoz 50 gr. aldım birde yrn 1,5 lt su ve limonla gel dediler sabah 8,5 da bu test nasıl olcak zormu bana bi yazıverin arkadaslar
hadi kızlar bana fikir verin biraz son anda hem doktor hem isim değişiyor anlamadım ben bu işi kızlar arkadaşı ona sanırım berrakmı bulanık mı diye dalga geçerler okulda demiş oda ondan istemiyor dün defne yada berra arasında seçim yap diye konuştu hadi fikirlerinizi bekliyorum bebişlerrrrr
tüm mayıs anneleri defne mi koyacak ne:))))) berra da güzel demi kızlar pek bir farkı yok ama
aa 1 bardakmı 1,5 lt su neden istediler acaba o kadar suyu 1 saatte aç karna nasıl icem ay mahvoldum birde bu testi kaça yaptırdınız siz?:CüvCüv:
İLGİNCİM bence BERİL koyun çok güzel bir isim. benimde kızım olsaydı beren koyacaktım ben.
Canım 1.5 litre su çok fazla ya.Aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra bu limonlu glikozlu suyu(ben 2 bardak içtim)içiyorsun sonra 1 saat sonra kan alıyorlar bu kadar ama fazla hareket etme ben sonra kustum çünkü.arkadaslar ben bu böbrek işiyle ugrşıyodum doktorum gliloz yükleme testi istedi glikoz50 gr. oral 1 saat yazıyor kağıdımda eczanedende glikoz 50 gr. aldım birde yrn 1,5 lt su ve limonla gel dediler sabah 8,5 da bu test nasıl olcak zormu bana bi yazıverin arkadaslar
Doğrusun canım bizim arkadaşlardan biri arkadaşa bekalıktan beri gidip geliyordu sonra arkadaşın eşinin ismi Emin Batur du oğlu oldu aynı ismi koydu herkes tepki verdi çok ayıp olmuş dediler beğenirsin ama arkadaşının eşini birebir koymasaydın falan hoş olmuyor böyle şeyler.Ama bak sizin Defne Türkiz'de güzel olur heeeee hihoyyyt Bu sitede herkes Defme dese ne olur bacım? Hepimiz Mayıs annesiyiz. Kurban olsun isimler bize. Benim gıcık olduğum daha evli değiller, ortada çocuk yok, bu zamana kadar ağızlarından bir kere Defne ismini duymamışım, kimse Defne koy diye fikir vermemiş. Ben ismi bulunca "aaaaa ben koyacaktım" . Yapsaydın da koysaydın dimi yaniklava:
2 isim olunca da o sorun var dimi. Bi taraf birini der diğer taraf ötekini der. Arada kalır çocuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?