Gaviskon eşimde kullanıyor yemeklerden sonra demek bizde kullanabiliriz iyi yanmam olduğunda bi deneyim bakalım
SEMRA cım kız şakasına söyledim kız bronzlaştırıcıymış ya bende bronzlaşmasın sakın diye espri yaptım.iyi geliyorsa kullan canım.güldürdün beni valla.
Canım ben Mirza yı çok beğendim bence bu kadar problem yapma 2. isim senin dediğin olsun.bende korkumdan eşime lafını açamıyorum bir türlü isim konusunun...
Berkeyi çok istiyorum bakalım ne olacak...üfff ya ne zor işmiş...mirza yıda hiç ama hiç sevmiyorum sadece eşim istiyor diye zorla koyacağım.
Hiç içime sinmiyor ağlayasım geliyor mirza dediği zaman..
Ay Semracım şimdi daha çok güldüm şimdi bi espri daha yapcam ciddiye alcan neyse.Sen bi dene solaryum yerine doğal bronzluk.Ben bacaklarıma ve yüzüme şu Avonun güneşsiz bronz kremi varya onu sürdüm elimle ama sürerken heryere dağıttım ama el izlerimi hiç düşünmedim ara ara el izim çıkmış ellerimdede avuç içim sarardı cildim bi tuhaf Allah tan yüzüme fazla sürmedim rezil olurdum valla.Eşim eve gelince zannetmiş sarılık oldum bana tuhaf bakıp bi dr amı gitsek diyo.Sonra söyledi.3 gün izin aldım banyoda kese yaptım.Yinede hepsi gitmedihay Allah iyiliğini versin şimdi anladımkaydirigubbakcemile3,benimde aklıma neler geldisırnaşık şey ayy ben bronz tenlilere melez gibi olanlara bayılırım kocamda sever olabilrde bir denesemmi acaba iyi fikirsırnaşık şey
Canım 1.5 litre su çok fazla ya.Aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra bu limonlu glikozlu suyu(ben 2 bardak içtim)içiyorsun sonra 1 saat sonra kan alıyorlar bu kadar ama fazla hareket etme ben sonra kustum çünkü.
Doğrusun canım bizim arkadaşlardan biri arkadaşa bekalıktan beri gidip geliyordu sonra arkadaşın eşinin ismi Emin Batur du oğlu oldu aynı ismi koydu herkes tepki verdi çok ayıp olmuş dediler beğenirsin ama arkadaşının eşini birebir koymasaydın falan hoş olmuyor böyle şeyler.
İlgincim Defne diyorum ama Berra da Kuran da geçiyor sanırım.Yinede Defne daha güzel
bende korkumdan eşime lafını açamıyorum bir türlü isim konusunun...
Berkeyi çok istiyorum bakalım ne olacak...üfff ya ne zor işmiş...mirza yıda hiç ama hiç sevmiyorum sadece eşim istiyor diye zorla koyacağım.
Hiç içime sinmiyor ağlayasım geliyor mirza dediği zaman..
merhaba kizlar a.s.
epeydir giremedim :) oku oku oku bitmedi geçmiş :) 100sayfa felan okumusumdur herhalde :)
genel itibariyle annelerimizde bebişlerimizde iyimiş cok şukur :) cok sevindim
bende 1.5 ayin üstüne evime geçtim pazar günü..annemde bizle geldi cok sukur :)
dün doktora gittim..geçen haftaki test sonuclarim (lökosit ve crp) cok yüksek cikmişti..neyseki biraz düşmüş antibiotikle..crp kandaki iltihabi ölçüyor biliyorsunuz..dün doktorum beni dişçiye yönlendirdi..bide dişlerini kontrol ettir belki dişinde iltihap vardir ondan yüksek cikiyordur dedi..geçen ayda arka dişlerimden birinden bi parca kopmustu..böyle hafif bi agrisi vardi..neysem işte gittim dişçiye..2 tane dişimde iltihap varmiş..bunlar degerleri yükseltiyor olabilir dedi dişçi..sevindim :))) rahimde iltihap olmasinda :)
velhasil gene antibiotige devam edicem..dolgu yapilmasi için iltihabin geçmesi gerekiyormus..kurtulamadim antibiotikten ama enazindan tamamen rahimden kaynaklanmadigini ögrenmek içimi ferahlatti..
ilkkez dün alttan muayne oldum..cünkü son bikaç gündür bebişim mideme kadar cikip orda toplaniyordu..taş gibi oluyordu..bide bazen böyle pirpirpir yapar gibi göbegim oynuyordu..yattigim halde cok su geliyordu..vs vs..şikayetlerimi doktora söyleyince tekrar yatirdi beni hasta koltuguna rahmin sıkılıgını kontrol etti..cok sukur sıkıymıs..
geçen haftalarda akciger geliştirici igne olmustum..ondan tekrar verdi..bugun oldum onlarida..erken doguma karsi önlemmiş..
en riskli haftalari artik atlattik dedi doktorum..bundan sonra ne kadar tutsak kardir dedi..
suyum pek iyi çikmadi..7-8 civarinda cikti..bilmeyenler için söyliyim..10dan yukariysa su iyidir..5ten asagiysa tehlikelidir..direk hastanede yatmayi gerektiriyor..5-10 arasi ise benim gibi ne kadar tutsan nekadar az su gelse kardir dönemi oluyor :)
yattigimdan dolayi cabuk kilo aliyorum..cips cikolata vs gibi şeylerle kilo alma dedi doktorum..süt,peynir,yumurta gibi cocuga yarayacak şeylerle kilo al dedi..erken dogumlarda cocuk ne kadar toplu olursa okadar cabuk toparliyor dedi..bunlarin hepsi önlem dedi..erken dogurcan illa diye bişey yok dedi..bu hiç belli olmaz dedi..bizimkiler sadece önlem dedi..ay bi yanda yikilip bi yandan moral aldim..Rabbim hayirla saglikla zamaninda normal dogumla bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah..bugunlerde boyle dua etmeye basladim artik :)
bu arada magnezyum konusu geçmiş..ihmal etmeyin kizlar..bende üşeniyorum bazen..ama rahmi kuvvetlendiriyor,agrilari geciriyor..
geçtigimiz hafta alişverişe cikicaktim..ben daha hiçbirşey almadim bebişime..aileler bişeyler aldi elbet..ama ben daha bişicik almadim :) ama işte degerlerim yüksek cikinca gene evde kaldim :))) bakalim bu haftada geçsinde iyi olursa inşaAllah haftaya baslarim..zaten enfazla 2-3 kere cikabilirim..herşeyi o arada bitirmem lazim..
Rabbim saglik afiyet huzur afiyet versin cümlemize :) hayatim boyunca ilaçtan nefret ettim..igneden kactim..ama gebelikte hepsini cok kullandim :) buda bi imtihan herhalde :)
buarada iltiahbi olanlara kurudut yemelerini tavsiye ediyorum..dr.adnan saracoglunun sitesinde buldum..crp degerini düşürüyormus..bende hiç sevmem kuru şeyleri..ama işte şifa niyetine hergün bi avuc yiyorum :)
az kaldi kizlar :) sabir :) bugunlere gelmek bile cok uzak geliyordu gözümüze hatirlarsiniz :) ah bi 10 haftalik olsak..ah bi 15 ah bi 20 derken..28.haftalari devirir olduk..derken inşaAllah 30lara baslicaz yakin bi zamanda :)
dün gece hiç uyumadim..şimdi biraz yatip uyuyayim..tekrar gelirim inşaAllah :)
hepinizi kocamannnn öpüyorummm..yegenlerimide ayri öpüyorumm Şeniz Şeniz
saglikli mutlu huzurlu günlerle bebeklerimize kavusmak dilegiyleee a.s.
pınarcım defne koyalım derse adaş geliyor defne prensese:))))))))))))
Bengi: Sonsuz, sonsuzluk
Bengisu: İnsana ölümsüzlük verdiğine inanılan su
Beril Arınmış, aklanmış
Berfin: Kar toplayan
Berra: Bereketli olan
Defne: Yaprakları güzel kokulu, yaz-kış yeşil olan bir ağaç türü
NEVRA
Beyaz çiçek
NİGAR
Resim kadar güzel sevgili
arkadaşlar bu isimlerden biri olabilir miş berrayı istiyor berrakı istemiyor anlamadım neden bir anda değiştirdi
biz yemeğe ç.ıkıyoruz herkeze afiyet olsun
kızlar kahvaltıdan sonra uyumuşum arkdaşım aradı öle kalktım
amanın yaaa bide soluma yatıyorum yaaa benim soldaki bebişim nasıl vuruyor kızlar kıyamıyorum
onaa yaaaaaa iiçimde sanki inşaat var velet habire vuruyorrr acaba rahatsızmı oluyor yatma be kızımmı diyor bana
Ay Semracım şimdi daha çok güldüm şimdi bi espri daha yapcam ciddiye alcan neyse.Sen bi dene solaryum yerine doğal bronzluk.Ben bacaklarıma ve yüzüme şu Avonun güneşsiz bronz kremi varya onu sürdüm elimle ama sürerken heryere dağıttım ama el izlerimi hiç düşünmedim ara ara el izim çıkmış ellerimdede avuç içim sarardı cildim bi tuhaf Allah tan yüzüme fazla sürmedim rezil olurdum valla.Eşim eve gelince zannetmiş sarılık oldum bana tuhaf bakıp bi dr amı gitsek diyo.Sonra söyledi.3 gün izin aldım banyoda kese yaptım.Yinede hepsi gitmedi
pınarcım valla üç adaşkaydirigubbakcemile5 olacağız sanırım biz yemeğe gidiyoruz patronum yokken ben kaçayım yoksa geç çıkmak zorunda kalırım herkese afiyet olsunnnnn
Canım bacaklarının arasına ince yastık yada yorgan al o biraz rahatlatır çocuğu kardeşi eziyordur dövüşüp itişiyorlardır bide yorgan yada battaniyeyi sol yanına biraz destek yap geceleri eşinde arkadan yastıkla desteklesin rahat uyursun sen ve bebişler soldan destek alıyon misal arka boş olduğu için sabah belin sırtın ağrıyor.kızlar kahvaltıdan sonra uyumuşum arkdaşım aradı öle kalktım
amanın yaaa bide soluma yatıyorum yaaa benim soldaki bebişim nasıl vuruyor kızlar kıyamıyorum
onaa yaaaaaa iiçimde sanki inşaat var velet habire vuruyorrr acaba rahatsızmı oluyor yatma be kızımmı diyor bana
Afiyet olsun canımbiz yemeğe ç.ıkıyoruz herkeze afiyet olsun
Valla sürerken hep iz kalmış çizik gibi bi komikti halim sonra satan arkadaş gördü geri gönderdik yerine başka bi şey verdileraslımm afiyet olsun sanada canım yarasın bebişine
tutkuncum :roflol: alemsin valla ne diyeyim el izlerin mi çıkmış :)))
kız göğüslerin kararmasın sakın
ay hiçde dikkat etmedim ama normal gibi kararması kötümü:uhm: bide kararınca ağrı olurmuki:uhm:
sağol canım ben dr.gidince soracağım bunu
UOTE=pnrhlt;5345619].
Günaydın canım. Benimde göğsümde ağrı falan yok ama ucunda sarı kurumuş kabuk gibi şeyler var. Geçenlerde bi kısmını kopardım sızladı. Eşimde elleme süt gelmiş o kurumuştur dedi...
canım tam sopalıksınklava: niye kopartıyorsun ne olucaksada kendi kendine olsun koparma sakın yumuşatıcı krem sür kendi kalksın
kız toka tak bant tak emzik zinciri de riskli özellikle 1 yaşa kadar boynuna takılır diye hep kontrol etmen lazım gerçi sen sanırım eşini ince bi noktadan vuruyosun gibi geldi bana ama tepkisi hoşuna gitti dimi
valla bende güldümdelikafaduldendelikafadulden
evet canım haklısın o zincir olayından bende korkarım,yok kız emzik gerçekten kullansın istiyorum eşimde fazla tepki veriyor başka bişeye karışmaz taktığı konu emzik sırnaşık şey
bende var bepanten suratıma sürmek için almıştım,demek onada yarıyor dr. sorayımda izin verirse öyle kullanırım sağol canım
bepanteni bir arkadaşım kullanıyordu yüzüne canım çok güzelde cildi vardı sen nemlendirici olarak mı yoksa başka bir amaçlamı kullanıyorsun
Bengi: Sonsuz, sonsuzluk
Bengisu: İnsana ölümsüzlük verdiğine inanılan su
Beril Arınmış, aklanmış
Berfin: Kar toplayan
Berra: Bereketli olan
Defne: Yaprakları güzel kokulu, yaz-kış yeşil olan bir ağaç türü
NEVRA
Beyaz çiçek
NİGAR
Resim kadar güzel sevgili
arkadaşlar bu isimlerden biri olabilir miş berrayı istiyor berrakı istemiyor anlamadım neden bir anda değiştirdi
seninkide defne olsun 3 leyelim defneleri sen ben pınar ::))))))))))
arkadaslar ben bu böbrek işiyle ugrşıyodum doktorum gliloz yükleme testi istedi glikoz50 gr. oral 1 saat yazıyor kağıdımda eczanedende glikoz 50 gr. aldım birde yrn 1,5 lt su ve limonla gel dediler sabah 8,5 da bu test nasıl olcak zormu bana bi yazıverin arkadaslar
canım çok geçmiş olsun tekrar bende geçen hafta yaptırdım 50 lik önce tok yada aç farketmez kan veriyorsun sonra 50 gram glikoz içip 1 saat bekliyorsun ve tekrardan kan veriyorsun bu arada glikozun hiç kötü değil
tutkuncum sağol hayatım defne berra beril arasında bir seçim yapsın eşim o zaman :)))))
defne olsun canım ben evlenmeden önce dedim bir kızım olcak adıda defne olcak inş dedim çok seviyorum defne ismini
merhaba kizlar a.s.
epeydir giremedim :) oku oku oku bitmedi geçmiş :) 100sayfa felan okumusumdur herhalde :)
genel itibariyle annelerimizde bebişlerimizde iyimiş cok şukur :) cok sevindim
bende 1.5 ayin üstüne evime geçtim pazar günü..annemde bizle geldi cok sukur :)
dün doktora gittim..geçen haftaki test sonuclarim (lökosit ve crp) cok yüksek cikmişti..neyseki biraz düşmüş antibiotikle..crp kandaki iltihabi ölçüyor biliyorsunuz..dün doktorum beni dişçiye yönlendirdi..bide dişlerini kontrol ettir belki dişinde iltihap vardir ondan yüksek cikiyordur dedi..geçen ayda arka dişlerimden birinden bi parca kopmustu..böyle hafif bi agrisi vardi..neysem işte gittim dişçiye..2 tane dişimde iltihap varmiş..bunlar degerleri yükseltiyor olabilir dedi dişçi..sevindim :))) rahimde iltihap olmasinda :)
velhasil gene antibiotige devam edicem..dolgu yapilmasi için iltihabin geçmesi gerekiyormus..kurtulamadim antibiotikten ama enazindan tamamen rahimden kaynaklanmadigini ögrenmek içimi ferahlatti..
ilkkez dün alttan muayne oldum..cünkü son bikaç gündür bebişim mideme kadar cikip orda toplaniyordu..taş gibi oluyordu..bide bazen böyle pirpirpir yapar gibi göbegim oynuyordu..yattigim halde cok su geliyordu..vs vs..şikayetlerimi doktora söyleyince tekrar yatirdi beni hasta koltuguna rahmin sıkılıgını kontrol etti..cok sukur sıkıymıs..
geçen haftalarda akciger geliştirici igne olmustum..ondan tekrar verdi..bugun oldum onlarida..erken doguma karsi önlemmiş..
en riskli haftalari artik atlattik dedi doktorum..bundan sonra ne kadar tutsak kardir dedi..
suyum pek iyi çikmadi..7-8 civarinda cikti..bilmeyenler için söyliyim..10dan yukariysa su iyidir..5ten asagiysa tehlikelidir..direk hastanede yatmayi gerektiriyor..5-10 arasi ise benim gibi ne kadar tutsan nekadar az su gelse kardir dönemi oluyor :)
yattigimdan dolayi cabuk kilo aliyorum..cips cikolata vs gibi şeylerle kilo alma dedi doktorum..süt,peynir,yumurta gibi cocuga yarayacak şeylerle kilo al dedi..erken dogumlarda cocuk ne kadar toplu olursa okadar cabuk toparliyor dedi..bunlarin hepsi önlem dedi..erken dogurcan illa diye bişey yok dedi..bu hiç belli olmaz dedi..bizimkiler sadece önlem dedi..ay bi yanda yikilip bi yandan moral aldim..Rabbim hayirla saglikla zamaninda normal dogumla bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah..bugunlerde boyle dua etmeye basladim artik :)
bu arada magnezyum konusu geçmiş..ihmal etmeyin kizlar..bende üşeniyorum bazen..ama rahmi kuvvetlendiriyor,agrilari geciriyor..
geçtigimiz hafta alişverişe cikicaktim..ben daha hiçbirşey almadim bebişime..aileler bişeyler aldi elbet..ama ben daha bişicik almadim :) ama işte degerlerim yüksek cikinca gene evde kaldim :))) bakalim bu haftada geçsinde iyi olursa inşaAllah haftaya baslarim..zaten enfazla 2-3 kere cikabilirim..herşeyi o arada bitirmem lazim..
Rabbim saglik afiyet huzur afiyet versin cümlemize :) hayatim boyunca ilaçtan nefret ettim..igneden kactim..ama gebelikte hepsini cok kullandim :) buda bi imtihan herhalde :)
buarada iltiahbi olanlara kurudut yemelerini tavsiye ediyorum..dr.adnan saracoglunun sitesinde buldum..crp degerini düşürüyormus..bende hiç sevmem kuru şeyleri..ama işte şifa niyetine hergün bi avuc yiyorum :)
az kaldi kizlar :) sabir :) bugunlere gelmek bile cok uzak geliyordu gözümüze hatirlarsiniz :) ah bi 10 haftalik olsak..ah bi 15 ah bi 20 derken..28.haftalari devirir olduk..derken inşaAllah 30lara baslicaz yakin bi zamanda :)
dün gece hiç uyumadim..şimdi biraz yatip uyuyayim..tekrar gelirim inşaAllah :)
hepinizi kocamannnn öpüyorummm..yegenlerimide ayri öpüyorumm Şeniz Şeniz
saglikli mutlu huzurlu günlerle bebeklerimize kavusmak dilegiyleee a.s.
mutahrracım sevindim iyi gidiyorsun canım az kaldı ha gayret gerçekten iki hafta sonra 30 olcaz ya bebeğin ve senin için dua ediyorum allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?