2009 Mayıs Anneleri

MUTAHHARA hoşgeldin. neyseki herşey yolunda canım olumsuz birşey yok. sevindim senin adına. aman dikkat et kendine.eşyaları ne zaman olsa çıkar alırsın sen kendine bak. hayırlısıyla doğsunda bebişler hepsi olur...öpüyorum canım. yine gel...merakta bırakma bizi..

hay Allah iyiliğini versin şimdi anladımkaydirigubbakcemile3,benimde aklıma neler geldisırnaşık şey ayy ben bronz tenlilere melez gibi olanlara bayılırım kocamda sever olabilrde bir denesemmi acaba iyi fikirsırnaşık şey

Canım ben Mirza yı çok beğendim bence bu kadar problem yapma 2. isim senin dediğin olsun.
MUTAHARRACIM İçimizde en çok zorlananlardan biri de sensin ama bak çok az kaldı.30. haftadan itibaren artık kurtulmuş sayılırsın Allah bebişine ve sana uzun ömürler ve sağlık versin dualarım sizinle.Aman dikkat et.

mutahhara cnm çok geçmiş olsun tekrar tekrar .....doktorunu dinle ne kadar kalırsa o kadar kar
ama kuzualrımız bize sıkı sıkı tutunmuş sen 28 haftalardasın az kaldı
benimde hayatımda en nefret ettiğim şey ilaçtır ama gebelikde içmediğim kullanmadığım ilacı içtim
kader buymuş....yeterki kuzular iyi olsun dimi....yatma konusunda ben artık istesemde gezemiyorum
aradaşım araba ile alayım kız kıza olacaz evimde diyor ama ben hiç bir şekilde gitmek istemiyorum
çünki nedense kalabalık ortam beni çok yoruyor...anneme bile misafir gelince izin alıp yatak odasına kaçıyorum..................

evet dediğin gibi ahh bir 10 hafta olsa ayy onlu haftalar bitse şimdiki hedefim 32 hafta 32 haftaya geldiğimde derinnnnn bir ohhhhhhhh çekeceğim ........

cnm alışverişe çıkacam demişsin benim fikrim bence çıkma cnm yorulursun
yürüyeceksin ille ....bizler yatan kişileriz ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
bende yatıyorum ve çıkmayacam yaptım liste alacak annem kocam doğsunlar çıkar alırım diyorum

kızlar kahvaltıdan sonra uyumuşum arkdaşım aradı öle kalktım
amanın yaaa bide soluma yatıyorum yaaa benim soldaki bebişim nasıl vuruyor kızlar kıyamıyorum
onaa yaaaaaa iiçimde sanki inşaat var velet habire vuruyorrr acaba rahatsızmı oluyor yatma be kızımmı diyor bana

Ay Semracım şimdi daha çok güldüm şimdi bi espri daha yapcam ciddiye alcan neyse.Sen bi dene solaryum yerine doğal bronzluk.Ben bacaklarıma ve yüzüme şu Avonun güneşsiz bronz kremi varya onu sürdüm elimle ama sürerken heryere dağıttım ama el izlerimi hiç düşünmedim ara ara el izim çıkmış ellerimdede avuç içim sarardı cildim bi tuhaf Allah tan yüzüme fazla sürmedim rezil olurdum valla.Eşim eve gelince zannetmiş sarılık oldum bana tuhaf bakıp bi dr amı gitsek diyo.Sonra söyledi.3 gün izin aldım banyoda kese yaptım.Yinede hepsi gitmedi

aslımm afiyet olsun sanada canım yarasın bebişine

tutkuncum :roflol: alemsin valla ne diyeyim el izlerin mi çıkmış :)))

Aaa oda garip olmuş bacım yani. İnsanın aklına başka şeyler getirir :uhm:

Bacım valla ben geçen seferde söylemiştim. Mirza ismine eskiden beri takığımdır. Severim yani. Bence güzel. Sıkıntı yapma kendine. Ama istemiyorsan da zorla değil ya. Söyle koymayın...

Canım hoşgeldin. Oh ne güzel herşey yoluna giriyor demek ki. Az kaldı be bacım. Hayırlısıylakalnıda atlatacağız. Eksikleri dert etme. Sen iyi olda 1 günde bile tamamlarsın. Yine gir arada habersiz bırakma bizi. Kuzunu ve seni kocaman öpüyorummmmmm a.s.

pınarcım defne koyalım derse adaş geliyor defne prensese:))))))))))))

Oooo geç kaldın bacım MARYLİN'in de Defne hihoyyyt 3 adaş olacağız inşallah kaydirigubbakcemile3

pınarcım valla üç adaşkaydirigubbakcemile5 olacağız sanırım biz yemeğe gidiyoruz patronum yokken ben kaçayım yoksa geç çıkmak zorunda kalırım herkese afiyet olsunnnnn

tatlım sevindim ben ismi değiştirmenize..
çünkü ben ilk duyduğum andan beri başka bir kelimeyi de çağrıştırıyodu ama sana söylemek istemedim..
"y" harfi ile başlayayan argo ve terbiyesiz bi kelime ile berrak isminin harfleri çok yakın gerçektenCADIARZU

biz yemeğe ç.ıkıyoruz herkeze afiyet olsun

Afiyet olsun canım a.s.

Yok canım merak etme. Yüz üstü yatsan belki rahatsız olur ama yan yatmaktan bişi olmaz yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pınarcım valla üç adaşkaydirigubbakcemile5 olacağız sanırım biz yemeğe gidiyoruz patronum yokken ben kaçayım yoksa geç çıkmak zorunda kalırım herkese afiyet olsunnnnn

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Afiyet olsun canım... Bende portakal yedim şimdi ohh missss cokacimcoook

Canım bacaklarının arasına ince yastık yada yorgan al o biraz rahatlatır çocuğu kardeşi eziyordur dövüşüp itişiyorlardır bide yorgan yada battaniyeyi sol yanına biraz destek yap geceleri eşinde arkadan yastıkla desteklesin rahat uyursun sen ve bebişler soldan destek alıyon misal arka boş olduğu için sabah belin sırtın ağrıyor.

biz yemeğe ç.ıkıyoruz herkeze afiyet olsun
Afiyet olsun canım

aslımm afiyet olsun sanada canım yarasın bebişine

tutkuncum :roflol: alemsin valla ne diyeyim el izlerin mi çıkmış :)))
Valla sürerken hep iz kalmış çizik gibi bi komikti halim sonra satan arkadaş gördü geri gönderdik yerine başka bi şey verdiler

yorganı sokuyorum bacak arama ama yaww yatak zaten benim yastıklarr yorganım battaniyem kaynıyor .....eşim kenarda adammm

ben yine çıkardımmmmmmmm yok durmamaya yeminli bu yiyecekler dilerim şeker yüklenirken böle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…