2009 Mayıs Anneleri

marlyınım pınarım bizim kızın ismide defne olacak:)))))))))) eşimle görüştüm defne güzel isim dedi onayladı üç defne birlikte büyür inşallah:)))))))))))))))) sağolun kızlar aranıza benide aldığınız için

kızlar aklıma takıldı bu glikoz testiyle ilgili ya ben o tozu alacagım 1,5 lt lik suya karıştırcam dimi sonra bardakdan 1 yada 2bardak içcem öylemi

benisec tatlım ben toz almıştım ama ordaki doktor kabul etmedi cam şişede hazırlanmış olanını al dedi eşim gitti aldı 50 ml şeker yüklemede bir bardak içtim tatlım ben

ben yine çıkardımmmmmmmm yok durmamaya yeminli bu yiyecekler dilerim şeker yüklenirken böle olmaz

Haydaaaaaa. Dövecem senin o mideni heeee klava:

Ohhhh ne güzel oldu hihoyyyt Artık Defne derken başına isimlerimizi de ekleyelim bari karışmasın :lepi: :lepi: :lepi:

kızlar aklıma takıldı bu glikoz testiyle ilgili ya ben o tozu alacagım 1,5 lt lik suya karıştırcam dimi sonra bardakdan 1 yada 2bardak içcem öylemi

Valla canım bana hastane bişey aldırmadı. Kendileri direk 1 sürahi şekerli, limonlu su getirdiler. Toplamda 2,5 su bardağı falandı. Bunu iç dediler içtim. Benimki 100 gr'lıktı...

sırnaşık şey ay canım ya süpersinhihoyyyt evet okremleri çok düzgün sürmek lazım sonradan böle şeyler olabiliyor

Marlyin canım bende bu sitede görmüştüm bepanteni öle almıştım herke çok memenun kalmış sivilce lekelerine falan çok iyi geliyormuş bende sivilce çıktığı zamanlar srüyordum suratıma ama sonra hamile kalınca bıraktım ne olur neolmaz die yani fazla kullanamadım ama kullananlar çok memnunmuş

hadi ya benimde toz halinde isterlerse alırım cam şişede artık napıyım yanımda o zaman plastik bardakda götüreyim içine koyar koyar içerim ay dert oldu herşeyim ters gidiyo ondan korkuyorum gene yaptıramıycam diye:)

pınarcığım elimde değil ne yapam cnm şaşkınım bendeeeeeeee

havuzlu handan alışveriş yapan arkadaşlar orada kredi kartı gecerlimi hiç dikkat ettinizmi
bizim nakitimiz yok .....eşim kredi kartı ile alırız dedi

cnm ben kocamam bir bardak aldım daha doğrusu eczacı vermiş toz glokoz aldım limonla kendim yaptım .....bakalım yüzlüğü nasıl yapacaz

benisec tatlım için rahat olsun stres yapma oradaki görevliler seni yönlendirir istersen telefon aç sor ne istediklerini için rahat eder biraz:)))))

yorganı sokuyorum bacak arama ama yaww yatak zaten benim yastıklarr yorganım battaniyem kaynıyor .....eşim kenarda adammm
At kız kocanı yataktan oğlanlar doğunca o seni atacak zaten.Sığmıyoz biz oğluşlarımla git kendine başka yer bul de.Kaynanan ne yapar bilmem bu durumda.

ben yine çıkardımmmmmmmm yok durmamaya yeminli bu yiyecekler dilerim şeker yüklenirken böle olmaz
Canım o gün kıpırdama o zaman yatma imkanın varsa yat.Yada sende benim gibi yaparsın tokluk şekerinden bakarlar.

Defne ler çoğaldı valla

Canım sen götür 1-2 bardak hazırlarlar gikozun hepsini içiyorsun yani hazırladıkları suyun hepsi.Çok su verirlerse çıkarırsın 3 bardağı geçmesin aman.Ben 75 gr lıkta 3 bardak hazırlamışlar içtim 2. kanı alırlarken kustum sonra 50 ye düşürdüler 1 saat sonra kanı aldılar evin merdivenlerinde çıkarmaya başladım.
Kız Pınar gül bakalım böyle sende benim gibi meraklısın.Aha dedim kullananlar memnunmuş mayıs gibiydi dedim bronz bronz çıkayım maskara olduk meraktan.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aa benim kızımı unutmayın teyzeleri

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Afiyet olsun canım... Bende portakal yedim şimdi ohh missss cokacimcoook

afiyet olsun canım yarsın bebişe

valal çokda güzel olur canım hayırlı olsun inşallah bu isim kızlarımıza uğur ve hayırlı bir ömür getirir

sağol canım ya benimde lekelerim var bir deneyim tabi sonra

tutkucuğum kocişe dedim ben 3 kişi sığmıyorum bu yatağa sen git dedim
gideyimde nerede yatam dedi annemlerleyiz yaaa ........
kıyamadım onaa yawww

marlyıncım inşallah tatlım prenseslere isimleri sağlıklı bir ömür getirir:))))

dırımkızım yazık ya eşine nereye gitsin kaydirigubbakcemile sen nereye eşin oraya senin için daha zor tatlım sağa dönsen bir prens sola dönsen bir prens haklısın yani

kızlar merhaba geçmişi anca okudum.nasılsınız.ilgincim evet defne daha güzel diğer isimlere göre.bizim kızın ismi bile daha yok..eşim beyense ben beyenmiyorum ben beyensem o beyenmiyor bakalım ne olacak..kızlar ya moralim sıfır bugün bebeişime battaniye başlamıştım.yarım kaldı hiçbir yerde ip yok kartopu fabrişkasını aradım söledim numarasını neyse gönderdiler.etikey aynı ip farklı böyle insana kazık atılırmı haftalardır uğraşıyorum ya:( nitekim battaniyem bitmeyecek şimdi başka çare düşünüyorum

pınarcım sağol hayatımmmmm

Sende sağol canım a.s.

Canım kafana takma. Takarsan stres yapıp çıkaracaksın. Limonata gibi. Üstelik 1 saat bekleyeceksin sen. Ben 3,5 saat bekledim. Aç, susuz ve tuvalete gitmeden düşün yani...

Valla bende şaşırdım bacım senin midene. Ne hassasmış. Bi doğur önüne geleni ye de görsün gününü hain mide kaydirigubbakcemile3

Valla meraklıyım bacım ama zaten bütün yaz hafta sonları denizde olduğumdan bi yanıyorum bütün kış yetiyo kaydirigubbakcemile3

Aaaaa unutur muyuz bacım senin Defne'ni hihoyyyt

Aminnnnnn :Saruboceq:

tülaycım merhaba tatlım bebişimizin bir anda hem ismi hem doktoru değişti hayırlısı olsun tabi canım
battaniye tek renkti sanırım kötü olmuş canım yaaaa iki renkli yapsan olmaz mı acaba

haklısın valla adam ne yapsın işteee şakkıdıidare ediyoruzzz birbirimizi

havuzlu handa kredı kartı gecıyor ama peşinde pazarlık yapma sansın daha yuksek bıze 220 dedıklerını 170e bıraktılar peşinde.kesınlıkle pazarlık yap eger toplu alacaksan kredı kartıyla alsan bıleea.s.

kızlar merhaba... bu hafta benimde şeker testim var bende mmide bulantısı çektiğim için çok korkuyorum ve sürekli erteliyorum...
bu sabah çok sinirliyim hala da sinirim geçmedi... insanlar ne kadar vicdansız ve umursamaz... biz ofiste mağazada iki ortağız... yani bi bayan arkadaşımla ortak işletiyoruz... sabah geldim hertaraf kirlenmiş tozlanmış... ben de hiç dayanamam çalışamam öle ortamlarda... buarda ofis dedğim şey mağaza ofis şeklinde 100m2 bi yer... işte başladım süpürmeye... bekliyorum ki o da gelsin arkadan silsin... yok tık yok hatunda... işte sonra getirdim heryeri sildim... dedim galiba tozları alcak... yine tık yok hatunda... tozları da aldım... bizimki hala oturuyor... sonra gittim lavaboyu wc yi temizledim... ortalığı derledim topladım.... tam 2 saat uğraşmışınm... bu zaman zarfında yerinden bile kalkmadı yaaa. .. bu nasıl bi vicdan yaaa... insan sen hamilesin otur artık ben debamö edeyim der... o kadar sinirlendim ki... ben düşünüyorum da, o hamile olsa yerinden bile kaldırmam herhalde... elime mi yapışcak ben yapayım derim... ki ben öle bi insan da değilim mutlaka kalkar yaparım rahat etmem ama kılı bile kıpırdamadı... neyse sizinle paylaşayım istedim... ne demek istediğimi en iyi siz anlarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…