ben yine çıkardımmmmmmmm yok durmamaya yeminli bu yiyecekler dilerim şeker yüklenirken böle olmaz
marlyınım pınarım bizim kızın ismide defne olacak:)))))))))) eşimle görüştüm defne güzel isim dedi onayladı üç defne birlikte büyür inşallah:)))))))))))))))) sağolun kızlar aranıza benide aldığınız için
kızlar aklıma takıldı bu glikoz testiyle ilgili ya ben o tozu alacagım 1,5 lt lik suya karıştırcam dimi sonra bardakdan 1 yada 2bardak içcem öylemi
Ay Semracım şimdi daha çok güldüm şimdi bi espri daha yapcam ciddiye alcan neyse.Sen bi dene solaryum yerine doğal bronzluk.Ben bacaklarıma ve yüzüme şu Avonun güneşsiz bronz kremi varya onu sürdüm elimle ama sürerken heryere dağıttım ama el izlerimi hiç düşünmedim ara ara el izim çıkmış ellerimdede avuç içim sarardı cildim bi tuhaf Allah tan yüzüme fazla sürmedim rezil olurdum valla.Eşim eve gelince zannetmiş sarılık oldum bana tuhaf bakıp bi dr amı gitsek diyo.Sonra söyledi.3 gün izin aldım banyoda kese yaptım.Yinede hepsi gitmedi
hadi ya benimde toz halinde isterlerse alırım cam şişede artık napıyım yanımda o zaman plastik bardakda götüreyim içine koyar koyar içerim ay dert oldu herşeyim ters gidiyo ondan korkuyorum gene yaptıramıycam diye:)
At kız kocanı yataktan oğlanlar doğunca o seni atacak zaten.Sığmıyoz biz oğluşlarımla git kendine başka yer bul de.Kaynanan ne yapar bilmem bu durumda.yorganı sokuyorum bacak arama ama yaww yatak zaten benim yastıklarr yorganım battaniyem kaynıyor .....eşim kenarda adammm
Canım o gün kıpırdama o zaman yatma imkanın varsa yat.Yada sende benim gibi yaparsın tokluk şekerinden bakarlar.ben yine çıkardımmmmmmmm yok durmamaya yeminli bu yiyecekler dilerim şeker yüklenirken böle olmaz
Defne ler çoğaldı vallamarlyınım pınarım bizim kızın ismide defne olacak:)))))))))) eşimle görüştüm defne güzel isim dedi onayladı üç defne birlikte büyür inşallah:)))))))))))))))) sağolun kızlar aranıza benide aldığınız için
Canım sen götür 1-2 bardak hazırlarlar gikozun hepsini içiyorsun yani hazırladıkları suyun hepsi.Çok su verirlerse çıkarırsın 3 bardağı geçmesin aman.Ben 75 gr lıkta 3 bardak hazırlamışlar içtim 2. kanı alırlarken kustum sonra 50 ye düşürdüler 1 saat sonra kanı aldılar evin merdivenlerinde çıkarmaya başladım.kızlar aklıma takıldı bu glikoz testiyle ilgili ya ben o tozu alacagım 1,5 lt lik suya karıştırcam dimi sonra bardakdan 1 yada 2bardak içcem öylemi
Aaa oda garip olmuş bacım yani. İnsanın aklına başka şeyler getirir :uhm:
Bacım valla ben geçen seferde söylemiştim. Mirza ismine eskiden beri takığımdır. Severim yani. Bence güzel. Sıkıntı yapma kendine. Ama istemiyorsan da zorla değil ya. Söyle koymayın...
Canım hoşgeldin. Oh ne güzel herşey yoluna giriyor demek ki. Az kaldı be bacım. Hayırlısıylakalnıda atlatacağız. Eksikleri dert etme. Sen iyi olda 1 günde bile tamamlarsın. Yine gir arada habersiz bırakma bizi. Kuzunu ve seni kocaman öpüyorummmmmm a.s.
Oooo geç kaldın bacım MARYLİN'in de Defne hihoyyyt 3 adaş olacağız inşallah kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Afiyet olsun canım... Bende portakal yedim şimdi ohh missss cokacimcoook
marlyınım pınarım bizim kızın ismide defne olacak:)))))))))) eşimle görüştüm defne güzel isim dedi onayladı üç defne birlikte büyür inşallah:)))))))))))))))) sağolun kızlar aranıza benide aldığınız için
sırnaşık şey ay canım ya süpersinhihoyyyt evet okremleri çok düzgün sürmek lazım sonradan böle şeyler olabiliyor
Marlyin canım bende bu sitede görmüştüm bepanteni öle almıştım herke çok memenun kalmış sivilce lekelerine falan çok iyi geliyormuş bende sivilce çıktığı zamanlar srüyordum suratıma ama sonra hamile kalınca bıraktım ne olur neolmaz die yani fazla kullanamadım ama kullananlar çok memnunmuş
pınarcım sağol hayatımmmmm
hadi ya benimde toz halinde isterlerse alırım cam şişede artık napıyım yanımda o zaman plastik bardakda götüreyim içine koyar koyar içerim ay dert oldu herşeyim ters gidiyo ondan korkuyorum gene yaptıramıycam diye:)
pınarcığım elimde değil ne yapam cnm şaşkınım bendeeeeeeee
havuzlu handan alışveriş yapan arkadaşlar orada kredi kartı gecerlimi hiç dikkat ettinizmi
bizim nakitimiz yok .....eşim kredi kartı ile alırız dedi
At kız kocanı yataktan oğlanlar doğunca o seni atacak zaten.Sığmıyoz biz oğluşlarımla git kendine başka yer bul de.Kaynanan ne yapar bilmem bu durumda.
Canım o gün kıpırdama o zaman yatma imkanın varsa yat.Yada sende benim gibi yaparsın tokluk şekerinden bakarlar.
Defne ler çoğaldı valla
Canım sen götür 1-2 bardak hazırlarlar gikozun hepsini içiyorsun yani hazırladıkları suyun hepsi.Çok su verirlerse çıkarırsın 3 bardağı geçmesin aman.Ben 75 gr lıkta 3 bardak hazırlamışlar içtim 2. kanı alırlarken kustum sonra 50 ye düşürdüler 1 saat sonra kanı aldılar evin merdivenlerinde çıkarmaya başladım.
Kız Pınar gül bakalım böyle sende benim gibi meraklısın.Aha dedim kullananlar memnunmuş mayıs gibiydi dedim bronz bronz çıkayım maskara olduk meraktan.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aa benim kızımı unutmayın teyzeleri
afiyet olsun canım yarsın bebişe
valal çokda güzel olur canım hayırlı olsun inşallah bu isim kızlarımıza uğur ve hayırlı bir ömür getirir
sağol canım ya benimde lekelerim var bir deneyim tabi sonra
marlyıncım inşallah tatlım prenseslere isimleri sağlıklı bir ömür getirir:))))
dırımkızım yazık ya eşine nereye gitsin kaydirigubbakcemile sen nereye eşin oraya senin için daha zor tatlım sağa dönsen bir prens sola dönsen bir prens haklısın yani
pınarcığım elimde değil ne yapam cnm şaşkınım bendeeeeeeee
havuzlu handan alışveriş yapan arkadaşlar orada kredi kartı gecerlimi hiç dikkat ettinizmi
bizim nakitimiz yok .....eşim kredi kartı ile alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?