2009 Mayıs Anneleri

kızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı

hımm süper evet toplu alıncak tek çekim olacak cnm o zaman pazarlık

kızlar merhaba bayadır işler cok yogun arada okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyordum günler yaklaştıkca daha gergin olmaya başladım eşime etrafımdakılere bellı etmemeye calısıyorum ama davul gıbıyım

onumuzdekı hafta bebek fuarı varya cnr da kalan alısverısler ıcın ordan bakmayı düşünüyorum ama yatak konusunda hala kararsızım park yatak daha kullanışlı gıbı gelıyor ama saglıksız gıbı düşünüyorum yerımde dar hem mobılya hem park yatak alsam akıl verın kızlarrrr sizce ne yapayım??

ilgincim artık benimki tek renk ebrulili yün aldım söküp aralarada onu koyup tekrar örücem.elime kalan yanlış etiketlileride artık atkı falan örüp hediye ederim çevremdekilere..bu arada ben kısa kollu alıcam canım 1 tane ince uzun kollu alıcam.üzerime de hırka gibi bişey alırım soğuk olursa..

çok ayıp yawww hamile olduğun halde yapmışsın nasıl bir ortak bu cnm

kızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı
valla daha kısa kollular çıkmamış cnm eşime diyorum ince uzun kollu alabilirm yazlık sezonu gelmedi diyor........bakalım mart ayına gelirse kısa kollu alırızz

canım benim yaa sıkma canını böyle insanlarda var biride benim görümcem klava: senin hamileliğini göre göre rahat davranıyor anlaşılan stres yapmamaya çalış tatlım bebişin ve sen şuanda herşeyden önemlisiniza.s.

Kızlar başka bir topikten bir yazı okutmak istiyorum size ama nasıl alıcam link olarak çünkü çok uzun 2 sayfa ağlamaktan kendimi tutamadım sanki beni anlatıyordu.

gecen gun bende mısafır gelıcek eşim gıttı evden bana yardım etmedı dıye sınırımden tum evı sıldım supurdum yemeklerı hazırladım ama barut gıbıydım ertesı gun sonuc ne oldu bılıyomusun 2 gun sol ayagım davul gıbı şişti zararı yıne kendıme yanıı kocam duymadı bılee sakın ona buna kızıp sinirinı işten güçten cıkarma sana akıl versemde bende aynı senın gıbıyım toza kıre tahammulum yok ama bebeklerı düşünmemiz lazım bırak kalsın toz içindeee dogum sonrasında koyarsın önünee bu yaptıklarınıııklava:

ahh cnm herkes gergin herkesss valla benimde yerim yok direk oda yapacam park yatak alamam parada yok zati.......

kızlar temmuz annelerinden bir arkadaşımız bebeklerini kaybetmiş inanın çok üzüldüm dualarımızı eksik etmeyelim kızlar stres yapmayalım olur mu çok şükür halimize

Keşke keşke size şaka yaptım diyebilseydim..

Keşke bu yaşadıklarım rüya olsaydı..

Daha dün eşimle karnımı kızım,oğlum diye seviyorduk...

Üstelik 2 gün evvel dr a gittiğimde 2 bebeğimde gayet sağlıklıydı...

İlsucuğum doğru tahmin etmişsin..Sanırım bende rahim ağzı yetmezliği var...

2 gündür bebeklerimin karnımın içinde hareketlerini hissediyordum.Elimi koyduğumda herhangi bir tekme falan yoktu ama karnımın şekli değişiyordu..sivrilip duruyordu..Bebekler hareket ettikçe karnımda ağrı oluştu..sonra ikide bir tuvalet ihtiyacı hissetmeye başladım..tuvalete gittiğimde biraz kan gördüm ve eşime bana hemen progesteron iğnesi yapmasını söyledim..Ama karnımdaki ağrı devam etti..eşim dr umu aradı..doktorum hemen hastaneye gidip idrar tahlili istedi..zar zor paltomu giydim..ev kıyafetlerimle çıktık kapıdan.Ama zor yürüyordum..vajinamda bir ağırlık hissi vardı..tam kapıyı kapattık foş diye sular fışkırdı benden..bütün pantolonum su içinde kaldı..eşim yeniden kapıyı açtı banyoya koştum..kanlar fışkırdı..herhalde pıhtı düştü dedim..ama bir baktım meleklerimden biri avucumdaydı..erkek meleğim canlıydı ve hareket ediyordu...sonra Allahım biri düştü diğeri dursa bari dedim..ama 2 sn sonra tekrar bir su ve kan boşaldı..bu kez kız meleğim avuçlarımdaydı...2 meleğimle hemen hastaneye gittik..kordonları ve eşleri içimde meleklerim avuçlarımda...zor bıraktım yavrularımı ellerimden..Beni o halde kürtaja aldılar...sabaha dek uyumadım..ne ben ne de eşim...

hastaneden çıkmadan meleklerimi istedim gömmek için..ama 500 gr dan düşük oldukları için mezarlıklarda gömmek için izin yokmuş..meleklerimi öylesine bir yere gömemezdim..Hastanede kefenlerinden çıkarıp baktım son bir kez yavrukuşlarıma..sonra tekrar minik kefenlerine sarıp gömmek için yer baktık eşimin arkadaşlarıyla..

Minik mezarları kazıldı..Ağlaya ağlaya kefenlerini öpe öpe eşimle birlikte koyduk o küçük çukura..sonra eşimin arkadaşları yardım etti mezarın etrafını taşlarla çevirdik..yarın yine gideceğiz..mezarın üstünü düzelteceğim..eşim gül ağacı ekecek meleklerimin mezarına..iki meleğimi de ikiz ağaçların önüne gömdük.İki kardeş yanyana şimdi..

Sizden ricam 2 meleğim ,kıyamadığım yavru meleklerim için Fatiha okumanız..Allah rızası için...

Biliyormusunuz daha evvelsi gün meleklerim için netten karyola beğenmeye çalışıyordum...Annem eski oyuncak bebeğime kazak bere ördüğünü söylemişti telefonda..Bu bebek artık kızının olucak dedi...

dün eşimin çekmecesinde bir şey ararken eski oyuncak arabalarını gördüm ve içimden bunlarla da oğlumuz oynar artık diye gülümseyerek içimden geçirdim..

Bu topikte böyle kötü haberler verilmesini onaylamayan ben şu an bunları yazıyorum..Sizin moralinizi bozdum ,ne olur affedin..
ama canım o kadar yanıyor ki....
Allah sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inşallah...

sağolun kızlar ama işte insanın elinde değil... sinirleniyo üzülüyo neden diyo... bu ilk kez olmuyo zaten... ben tarama testlerinede giderken bu bana rahat ol bişi yoktur inşallah ii çıkcak sonuçlarınız demek yerine özürlüyse napcaksın diyor... cinsiyeti belli olduğunda aa erkek evlat çok hayırsızdır keşke kız olsaydı diyor yaa. artık dayanamıyorum konuşmalarına hatta varlığına okadar sinirlerim bozuluyor ki... neyse sizinde içinizi karartmayayım... çok dolmuştum paylaşmak istedim...

ilgincim bu yazıyı okuduktan sonra kendime geldim resmen... önemli olan bebeklerimiz... gerisi boş... umurumda diil....

bence o senı ıyıce kıskanıyo keyfını cıkar hiç kızma dedıklerınede dogumdan sonra ortaklıgınızı bı gözden gecırırsın böle yapmaya devam ederse sıkma canını:teselli:

Canım hiç kendini üzme çünkü o seni düşünmüyor bi dahada yapma sen daha önemlisin sana bişey olsa oh der kıskançlığa vurmuş olabilir.

Ben hem kısa hem uzun kol aldım canım

Canım önce 6 aya kadar idare etçek bişey al sonra yatak alırsın

tutkucuğum kocişe dedim ben 3 kişi sığmıyorum bu yatağa sen git dedim
gideyimde nerede yatam dedi annemlerleyiz yaaa ........
kıyamadım onaa yawww
Kız yazık onlarada zaten ben gece uyuyamıyorum diye bakıyorum bazen benimle oturma odasında çekyata kıvrılıp yatıyor sırf bişey olur duymaz diye.Onlar içinde zor işte.

Canım 2 renk yap yarım kalmasın emeğine yazık yada ortaya motif koy yine 2 renk olsun.

Canım o kıskanmış sanırım fazla takma onu.
Ya şu yazıya çok ağladım şimdi başka yerdekine ağlıyordum bide üstüne bu çok üzüldüm.

selam kızlar sımdı seker yuklemem yapıldı malesef yuksek 50 lık yapıldı 193 cıktı dun bana cıger gelıştırıcı ıgne yapıldı bebekler erken dogarsa dıyeo etkılemış olabılır dedı doktor
sımdı cumarttesı 100 luk yapılcak ondada sorun cıkarsa dıyete başlıycaz canım sıkıldı ıyıce mevlam beterınden korusun tabıkıde yıne uzuldum
seker yukseklıgı hamımelıkde ne gıbı sorunlara neden oluyor acaba bılen varmı

üzülme bacım benimde yüksek çıktı bu perşembe 100 lük olacak oda sorunlu çıkarsa diyetle kusma ile gidecez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…