havuzlu handa kredı kartı gecıyor ama peşinde pazarlık yapma sansın daha yuksek bıze 220 dedıklerını 170e bıraktılar peşinde.kesınlıkle pazarlık yap eger toplu alacaksan kredı kartıyla alsan bıleea.s.
çok ayıp yawww hamile olduğun halde yapmışsın nasıl bir ortak bu cnmkızlar merhaba... bu hafta benimde şeker testim var bende mmide bulantısı çektiğim için çok korkuyorum ve sürekli erteliyorum...
bu sabah çok sinirliyim hala da sinirim geçmedi... insanlar ne kadar vicdansız ve umursamaz... biz ofiste mağazada iki ortağız... yani bi bayan arkadaşımla ortak işletiyoruz... sabah geldim hertaraf kirlenmiş tozlanmış... ben de hiç dayanamam çalışamam öle ortamlarda... buarda ofis dedğim şey mağaza ofis şeklinde 100m2 bi yer... işte başladım süpürmeye... bekliyorum ki o da gelsin arkadan silsin... yok tık yok hatunda... işte sonra getirdim heryeri sildim... dedim galiba tozları alcak... yine tık yok hatunda... tozları da aldım... bizimki hala oturuyor... sonra gittim lavaboyu wc yi temizledim... ortalığı derledim topladım.... tam 2 saat uğraşmışınm... bu zaman zarfında yerinden bile kalkmadı yaaa. .. bu nasıl bi vicdan yaaa... insan sen hamilesin otur artık ben debamö edeyim der... o kadar sinirlendim ki... ben düşünüyorum da, o hamile olsa yerinden bile kaldırmam herhalde... elime mi yapışcak ben yapayım derim... ki ben öle bi insan da değilim mutlaka kalkar yaparım rahat etmem ama kılı bile kıpırdamadı... neyse sizinle paylaşayım istedim... ne demek istediğimi en iyi siz anlarsınız...
valla daha kısa kollular çıkmamış cnm eşime diyorum ince uzun kollu alabilirm yazlık sezonu gelmedi diyor........bakalım mart ayına gelirse kısa kollu alırızzkızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı
kızlar merhaba... bu hafta benimde şeker testim var bende mmide bulantısı çektiğim için çok korkuyorum ve sürekli erteliyorum...
bu sabah çok sinirliyim hala da sinirim geçmedi... insanlar ne kadar vicdansız ve umursamaz... biz ofiste mağazada iki ortağız... yani bi bayan arkadaşımla ortak işletiyoruz... sabah geldim hertaraf kirlenmiş tozlanmış... ben de hiç dayanamam çalışamam öle ortamlarda... buarda ofis dedğim şey mağaza ofis şeklinde 100m2 bi yer... işte başladım süpürmeye... bekliyorum ki o da gelsin arkadan silsin... yok tık yok hatunda... işte sonra getirdim heryeri sildim... dedim galiba tozları alcak... yine tık yok hatunda... tozları da aldım... bizimki hala oturuyor... sonra gittim lavaboyu wc yi temizledim... ortalığı derledim topladım.... tam 2 saat uğraşmışınm... bu zaman zarfında yerinden bile kalkmadı yaaa. .. bu nasıl bi vicdan yaaa... insan sen hamilesin otur artık ben debamö edeyim der... o kadar sinirlendim ki... ben düşünüyorum da, o hamile olsa yerinden bile kaldırmam herhalde... elime mi yapışcak ben yapayım derim... ki ben öle bi insan da değilim mutlaka kalkar yaparım rahat etmem ama kılı bile kıpırdamadı... neyse sizinle paylaşayım istedim... ne demek istediğimi en iyi siz anlarsınız...
kızlar merhaba... bu hafta benimde şeker testim var bende mmide bulantısı çektiğim için çok korkuyorum ve sürekli erteliyorum...
kızlar merhaba bayadır işler cok yogun arada okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyordum günler yaklaştıkca daha gergin olmaya başladım eşime etrafımdakılere bellı etmemeye calısıyorum ama davul gıbıyım
onumuzdekı hafta bebek fuarı varya cnr da kalan alısverısler ıcın ordan bakmayı düşünüyorum ama yatak konusunda hala kararsızım park yatak daha kullanışlı gıbı gelıyor ama saglıksız gıbı düşünüyorum yerımde dar hem mobılya hem park yatak alsam akıl verın kızlarrrr sizce ne yapayım??
sağolun kızlar ama işte insanın elinde değil... sinirleniyo üzülüyo neden diyo... bu ilk kez olmuyo zaten... ben tarama testlerinede giderken bu bana rahat ol bişi yoktur inşallah ii çıkcak sonuçlarınız demek yerine özürlüyse napcaksın diyor... cinsiyeti belli olduğunda aa erkek evlat çok hayırsızdır keşke kız olsaydı diyor yaa. artık dayanamıyorum konuşmalarına hatta varlığına okadar sinirlerim bozuluyor ki... neyse sizinde içinizi karartmayayım... çok dolmuştum paylaşmak istedim...
bence o senı ıyıce kıskanıyo keyfını cıkar hiç kızma dedıklerınede dogumdan sonra ortaklıgınızı bı gözden gecırırsın böle yapmaya devam ederse sıkma canını:teselli:
Canım hiç kendini üzme çünkü o seni düşünmüyor bi dahada yapma sen daha önemlisin sana bişey olsa oh der kıskançlığa vurmuş olabilir.kızlar merhaba... bu hafta benimde şeker testim var bende mmide bulantısı çektiğim için çok korkuyorum ve sürekli erteliyorum...
Ben hem kısa hem uzun kol aldım canımkızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı
Canım önce 6 aya kadar idare etçek bişey al sonra yatak alırsınkızlar merhaba bayadır işler cok yogun arada okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyordum günler yaklaştıkca daha gergin olmaya başladım eşime etrafımdakılere bellı etmemeye calısıyorum ama davul gıbıyım
onumuzdekı hafta bebek fuarı varya cnr da kalan alısverısler ıcın ordan bakmayı düşünüyorum ama yatak konusunda hala kararsızım park yatak daha kullanışlı gıbı gelıyor ama saglıksız gıbı düşünüyorum yerımde dar hem mobılya hem park yatak alsam akıl verın kızlarrrr sizce ne yapayım??
Kız yazık onlarada zaten ben gece uyuyamıyorum diye bakıyorum bazen benimle oturma odasında çekyata kıvrılıp yatıyor sırf bişey olur duymaz diye.Onlar içinde zor işte.tutkucuğum kocişe dedim ben 3 kişi sığmıyorum bu yatağa sen git dedim
gideyimde nerede yatam dedi annemlerleyiz yaaa ........
kıyamadım onaa yawww
Canım 2 renk yap yarım kalmasın emeğine yazık yada ortaya motif koy yine 2 renk olsun.kızlar merhaba geçmişi anca okudum.nasılsınız.ilgincim evet defne daha güzel diğer isimlere göre.bizim kızın ismi bile daha yok..eşim beyense ben beyenmiyorum ben beyensem o beyenmiyor bakalım ne olacak..kızlar ya moralim sıfır bugün bebeişime battaniye başlamıştım.yarım kaldı hiçbir yerde ip yok kartopu fabrişkasını aradım söledim numarasını neyse gönderdiler.etikey aynı ip farklı böyle insana kazık atılırmı haftalardır uğraşıyorum ya: ( nitekim battaniyem bitmeyecek şimdi başka çare düşünüyorum
Canım o kıskanmış sanırım fazla takma onu.sağolun kızlar ama işte insanın elinde değil... sinirleniyo üzülüyo neden diyo... bu ilk kez olmuyo zaten... ben tarama testlerinede giderken bu bana rahat ol bişi yoktur inşallah ii çıkcak sonuçlarınız demek yerine özürlüyse napcaksın diyor... cinsiyeti belli olduğunda aa erkek evlat çok hayırsızdır keşke kız olsaydı diyor yaa. artık dayanamıyorum konuşmalarına hatta varlığına okadar sinirlerim bozuluyor ki... neyse sizinde içinizi karartmayayım... çok dolmuştum paylaşmak istedim...
selam kızlar sımdı seker yuklemem yapıldı malesef yuksek 50 lık yapıldı 193 cıktı dun bana cıger gelıştırıcı ıgne yapıldı bebekler erken dogarsa dıyeo etkılemış olabılır dedı doktor
sımdı cumarttesı 100 luk yapılcak ondada sorun cıkarsa dıyete başlıycaz canım sıkıldı ıyıce mevlam beterınden korusun tabıkıde yıne uzuldum
seker yukseklıgı hamımelıkde ne gıbı sorunlara neden oluyor acaba bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?