ilgiciğim o arkadaşı tanıyorum c.tesi öğrendim bende o gün çok kötü oldum
selam kızlar sımdı seker yuklemem yapıldı malesef yuksek 50 lık yapıldı 193 cıktı dun bana cıger gelıştırıcı ıgne yapıldı bebekler erken dogarsa dıyeo etkılemış olabılır dedı doktor
sımdı cumarttesı 100 luk yapılcak ondada sorun cıkarsa dıyete başlıycaz canım sıkıldı ıyıce mevlam beterınden korusun tabıkıde yıne uzuldum
seker yukseklıgı hamımelıkde ne gıbı sorunlara neden oluyor acaba bılen varmı
canım Allah sabır versin çok zor bir durum bende çok üzüldüm dua etmekten başka ne gelir ki sözlerin anlamsız kaldığı bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Canım benimde çıktı yazmıştım.Bebek çok kilo alıyor bu sebeple çok dikkatli bir diyet uygulamak gerekiyor.Özellikle 36. haftadan itibaren bebek çok riske giriyor bu sebeple dikkatli bir dr kontrolü gerekiyor.Diyet kaç gr lık verildiyse bire bir uyulması gerkir.Tatlı kesiliyor ve normal doğum şansın yok denecek kadar az yani sezeryan çünkü kilo olarak bebek gelişse bile ciğer gelişimi normal bebeklerden daha yavaş oluyor.Diyette biz zayılıyoruz ama bebek alıyor söylemiştim arkadaşım cuma doğum yaptı 37. haftaya girdi ve sezeryan yaptılar 3750 doğdu bebek sağlığı iyiydi bebektede annede de şeker çıkmadı arkadaşım 62 yle hamile kaldı 68 le doğurdu düşün yani.Bide dikkatli olmazsak ilerde bebeğin ve bizim şeker hastası riskimiz var.Yani çok dikkatli olmalıyız.Doktorum bana haftaya başlarsın diyete dedi ama ben başladım hemen riske atamam çünkü.Gebelik şekeri ve diyet diye topik açmıştım orda 3-4 tane örnek liste var ama mutlaka bi diyetisyene gitmek gerekli.
evet aminnnnn
cnm senin 100 lüdemi yüksek çıktı ben dua ediyorum 100 lük normal çıksın diye yoksa diyette çok zorlanacağım kusma olayım var amanın yaaaaaaaaa
Canım benim 50 likte 165 çıktı 75 liği kustuğum için dr 100 lüğü hiç yapamazsın dedi ondan yarın öğlen yemekten 2 saat sonra tokluk şekerimin sonucuna bakılacak dr hemen ara dedi sonuca göre çağıracak çünkü ona göre diyet uygulatacaklar ama ben dikkat etmeye başladım.Çünkü bana 75 lik şeker testi için bol bol tatlı ye dediler ben abarttım kusunca 2 gün sonra yine yükleme yapıldı dr buda biraz etkilidir ama yinede sonuca bakalım dedi her halukarda şeker riskim var yani.inse ne kadar iner ki.Bide dikkat ettim tedavi ile olanların %80 ninde şeker çıkıyor sanırım o aldığımız ilaçlarda bi faktör.
Canım o zaman fazla yüklemeden mi acaba kaç çıktı senincnm 50 fazla çıktı benim sonra evde kendim tokluk şekerime baktım normal çıktı o yüzden biraz karışığım dilerim yüzlüğü kolayca atlatırım
Canım o zaman fazla yüklemeden mi acaba kaç çıktı senin
inşallah atlatırsın canım ya zaten kusmaların var bide bu diyet zor olur.
süper bi hayal az kaldı inşallah bu yaz gerçekleştirebilirizkızlar faceden resimlere bakıyorumm yazı özledim
şöle güsel yeşile bakan bi yerde bebişlerimle olsamm rüzgar ılık ılık esseeeeeeee
denizle mehtapp soruyor beniiiiiiii
marlyıncım inşallah tatlım prenseslere isimleri sağlıklı bir ömür getirir:))))
dırımkızım yazık ya eşine nereye gitsin kaydirigubbakcemile sen nereye eşin oraya senin için daha zor tatlım sağa dönsen bir prens sola dönsen bir prens haklısın yani
kızlar merhaba geçmişi anca okudum.nasılsınız.ilgincim evet defne daha güzel diğer isimlere göre.bizim kızın ismi bile daha yok..eşim beyense ben beyenmiyorum ben beyensem o beyenmiyor bakalım ne olacak..kızlar ya moralim sıfır bugün bebeişime battaniye başlamıştım.yarım kaldı hiçbir yerde ip yok kartopu fabrişkasını aradım söledim numarasını neyse gönderdiler.etikey aynı ip farklı böyle insana kazık atılırmı haftalardır uğraşıyorum ya: ( nitekim battaniyem bitmeyecek şimdi başka çare düşünüyorum
havuzlu handa kredı kartı gecıyor ama peşinde pazarlık yapma sansın daha yuksek bıze 220 dedıklerını 170e bıraktılar peşinde.kesınlıkle pazarlık yap eger toplu alacaksan kredı kartıyla alsan bıleea.s.
kızlar merhaba... bu hafta benimde şeker testim var bende mmide bulantısı çektiğim için çok korkuyorum ve sürekli erteliyorum...
bu sabah çok sinirliyim hala da sinirim geçmedi... insanlar ne kadar vicdansız ve umursamaz... biz ofiste mağazada iki ortağız... yani bi bayan arkadaşımla ortak işletiyoruz... sabah geldim hertaraf kirlenmiş tozlanmış... ben de hiç dayanamam çalışamam öle ortamlarda... buarda ofis dedğim şey mağaza ofis şeklinde 100m2 bi yer... işte başladım süpürmeye... bekliyorum ki o da gelsin arkadan silsin... yok tık yok hatunda... işte sonra getirdim heryeri sildim... dedim galiba tozları alcak... yine tık yok hatunda... tozları da aldım... bizimki hala oturuyor... sonra gittim lavaboyu wc yi temizledim... ortalığı derledim topladım.... tam 2 saat uğraşmışınm... bu zaman zarfında yerinden bile kalkmadı yaaa. .. bu nasıl bi vicdan yaaa... insan sen hamilesin otur artık ben debamö edeyim der... o kadar sinirlendim ki... ben düşünüyorum da, o hamile olsa yerinden bile kaldırmam herhalde... elime mi yapışcak ben yapayım derim... ki ben öle bi insan da değilim mutlaka kalkar yaparım rahat etmem ama kılı bile kıpırdamadı... neyse sizinle paylaşayım istedim... ne demek istediğimi en iyi siz anlarsınız...
kızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı
kızlar merhaba bayadır işler cok yogun arada okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyordum günler yaklaştıkca daha gergin olmaya başladım eşime etrafımdakılere bellı etmemeye calısıyorum ama davul gıbıyım
onumuzdekı hafta bebek fuarı varya cnr da kalan alısverısler ıcın ordan bakmayı düşünüyorum ama yatak konusunda hala kararsızım park yatak daha kullanışlı gıbı gelıyor ama saglıksız gıbı düşünüyorum yerımde dar hem mobılya hem park yatak alsam akıl verın kızlarrrr sizce ne yapayım??
kızlar temmuz annelerinden bir arkadaşımız bebeklerini kaybetmiş inanın çok üzüldüm dualarımızı eksik etmeyelim kızlar stres yapmayalım olur mu çok şükür halimize
Keşke keşke size şaka yaptım diyebilseydim..
Keşke bu yaşadıklarım rüya olsaydı..
Daha dün eşimle karnımı kızım,oğlum diye seviyorduk...
Üstelik 2 gün evvel dr a gittiğimde 2 bebeğimde gayet sağlıklıydı...
İlsucuğum doğru tahmin etmişsin..Sanırım bende rahim ağzı yetmezliği var...
2 gündür bebeklerimin karnımın içinde hareketlerini hissediyordum.Elimi koyduğumda herhangi bir tekme falan yoktu ama karnımın şekli değişiyordu..sivrilip duruyordu..Bebekler hareket ettikçe karnımda ağrı oluştu..sonra ikide bir tuvalet ihtiyacı hissetmeye başladım..tuvalete gittiğimde biraz kan gördüm ve eşime bana hemen progesteron iğnesi yapmasını söyledim..Ama karnımdaki ağrı devam etti..eşim dr umu aradı..doktorum hemen hastaneye gidip idrar tahlili istedi..zar zor paltomu giydim..ev kıyafetlerimle çıktık kapıdan.Ama zor yürüyordum..vajinamda bir ağırlık hissi vardı..tam kapıyı kapattık foş diye sular fışkırdı benden..bütün pantolonum su içinde kaldı..eşim yeniden kapıyı açtı banyoya koştum..kanlar fışkırdı..herhalde pıhtı düştü dedim..ama bir baktım meleklerimden biri avucumdaydı..erkek meleğim canlıydı ve hareket ediyordu...sonra Allahım biri düştü diğeri dursa bari dedim..ama 2 sn sonra tekrar bir su ve kan boşaldı..bu kez kız meleğim avuçlarımdaydı...2 meleğimle hemen hastaneye gittik..kordonları ve eşleri içimde meleklerim avuçlarımda...zor bıraktım yavrularımı ellerimden..Beni o halde kürtaja aldılar...sabaha dek uyumadım..ne ben ne de eşim...
hastaneden çıkmadan meleklerimi istedim gömmek için..ama 500 gr dan düşük oldukları için mezarlıklarda gömmek için izin yokmuş..meleklerimi öylesine bir yere gömemezdim..Hastanede kefenlerinden çıkarıp baktım son bir kez yavrukuşlarıma..sonra tekrar minik kefenlerine sarıp gömmek için yer baktık eşimin arkadaşlarıyla..
Minik mezarları kazıldı..Ağlaya ağlaya kefenlerini öpe öpe eşimle birlikte koyduk o küçük çukura..sonra eşimin arkadaşları yardım etti mezarın etrafını taşlarla çevirdik..yarın yine gideceğiz..mezarın üstünü düzelteceğim..eşim gül ağacı ekecek meleklerimin mezarına..iki meleğimi de ikiz ağaçların önüne gömdük.İki kardeş yanyana şimdi..
Sizden ricam 2 meleğim ,kıyamadığım yavru meleklerim için Fatiha okumanız..Allah rızası için...
Biliyormusunuz daha evvelsi gün meleklerim için netten karyola beğenmeye çalışıyordum...Annem eski oyuncak bebeğime kazak bere ördüğünü söylemişti telefonda..Bu bebek artık kızının olucak dedi...
dün eşimin çekmecesinde bir şey ararken eski oyuncak arabalarını gördüm ve içimden bunlarla da oğlumuz oynar artık diye gülümseyerek içimden geçirdim..
Bu topikte böyle kötü haberler verilmesini onaylamayan ben şu an bunları yazıyorum..Sizin moralinizi bozdum ,ne olur affedin..
ama canım o kadar yanıyor ki....
Allah sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inşallah...
cnm açlık 83 çıktı yüklemeden 1 saat sonra 183 çıktı
ben evde tokluk ölçtüm akşam yemeğinden sonra 140 çıktı
zaten benim öle çıkıyordu ben şekerimi takip ederim çünki
hastanede yüksek çıktı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?