2009 Mayıs Anneleri

Canım benimde çıktı yazmıştım.Bebek çok kilo alıyor bu sebeple çok dikkatli bir diyet uygulamak gerekiyor.Özellikle 36. haftadan itibaren bebek çok riske giriyor bu sebeple dikkatli bir dr kontrolü gerekiyor.Diyet kaç gr lık verildiyse bire bir uyulması gerkir.Tatlı kesiliyor ve normal doğum şansın yok denecek kadar az yani sezeryan çünkü kilo olarak bebek gelişse bile ciğer gelişimi normal bebeklerden daha yavaş oluyor.Diyette biz zayılıyoruz ama bebek alıyor söylemiştim arkadaşım cuma doğum yaptı 37. haftaya girdi ve sezeryan yaptılar 3750 doğdu bebek sağlığı iyiydi bebektede annede de şeker çıkmadı arkadaşım 62 yle hamile kaldı 68 le doğurdu düşün yani.Bide dikkatli olmazsak ilerde bebeğin ve bizim şeker hastası riskimiz var.Yani çok dikkatli olmalıyız.Doktorum bana haftaya başlarsın diyete dedi ama ben başladım hemen riske atamam çünkü.Gebelik şekeri ve diyet diye topik açmıştım orda 3-4 tane örnek liste var ama mutlaka bi diyetisyene gitmek gerekli.

ilgin canım tüylerim diken diken oldu.allahım sabır versin.bebklerimizi inşallah hayırlısyla allahın izniyle sağ salim kucağımıza alırız.esracım bencede seni kıskanıyor galiba..ama sen takma boşver..

canım Allah sabır versin çok zor bir durum bende çok üzüldüm dua etmekten başka ne gelir ki sözlerin anlamsız kaldığı bir durum Allah kimseye yaşatmasın

evet aminnnnn

cnm senin 100 lüdemi yüksek çıktı ben dua ediyorum 100 lük normal çıksın diye yoksa diyette çok zorlanacağım kusma olayım var amanın yaaaaaaaaa

Ay yemin ediyorum kitlendim kaldım. Çok kötü bi durum ya. Allah'ım sen kimselere yaşatma yarabbim. Vallahi tansiyonum falan düştü heralde. Çok kötü oldum ya senağlama

evet aminnnnn

cnm senin 100 lüdemi yüksek çıktı ben dua ediyorum 100 lük normal çıksın diye yoksa diyette çok zorlanacağım kusma olayım var amanın yaaaaaaaaa

Canım benim 50 likte 165 çıktı 75 liği kustuğum için dr 100 lüğü hiç yapamazsın dedi ondan yarın öğlen yemekten 2 saat sonra tokluk şekerimin sonucuna bakılacak dr hemen ara dedi sonuca göre çağıracak çünkü ona göre diyet uygulatacaklar ama ben dikkat etmeye başladım.Çünkü bana 75 lik şeker testi için bol bol tatlı ye dediler ben abarttım kusunca 2 gün sonra yine yükleme yapıldı dr buda biraz etkilidir ama yinede sonuca bakalım dedi her halukarda şeker riskim var yani.inse ne kadar iner ki.Bide dikkat ettim tedavi ile olanların %80 ninde şeker çıkıyor sanırım o aldığımız ilaçlarda bi faktör.

cnm 50 fazla çıktı benim sonra evde kendim tokluk şekerime baktım normal çıktı o yüzden biraz karışığım dilerim yüzlüğü kolayca atlatırım

Canım o zaman fazla yüklemeden mi acaba kaç çıktı senin
inşallah atlatırsın canım ya zaten kusmaların var bide bu diyet zor olur.

cnm açlık 83 çıktı yüklemeden 1 saat sonra 183 çıktı
ben evde tokluk ölçtüm akşam yemeğinden sonra 140 çıktı
zaten benim öle çıkıyordu ben şekerimi takip ederim çünki
hastanede yüksek çıktı işte

kızlar faceden resimlere bakıyorumm yazı özledim
şöle güsel yeşile bakan bi yerde bebişlerimle olsamm rüzgar ılık ılık esseeeeeeee

denizle mehtapp soruyor beniiiiiiii

kızlar bişi soracağım... sigara içilen ortamlarda bulunuyormusunuz... ben bikaç kez bulunmak durumunda kaldım... ama vicadan azabı çekiyorum sonra... bulunmamaya gayret ediyorum... siz napıyosunuz...

amin canım

canım bir an önce koyun çünkü bebişlere ismini söylemek ve onunla adını kullanarak konuşmak çok yararlıymış ben o kadar çok defne diyorum ki evde sürekli konuşuyorum artık çıkınca defne desem kesin dönüp bakar benimki::)))))))))))))

çok iyi almışsınız canım

aa valla ne kadar anlayışsızmış ya allah sabır versin takma ve sakın kendini yorma

kızlar birşey soracağım bizim doğumlarımız Allahın izniyle mayıs ayına denk gelecek yani havalar sıcak olacak kendiniz için kısa kollu mu alacaksınız gecelik ve pijama takımlarınızı

canım ben ince penye amam uzun kol aldım ama antalya daha sıcak olur o ayda

canım ben park yatak alıcam sanırım odamızı sonra yapıcaz şimdi mobilya alsam sonra oda takımı alınca uyumsuz olcak o yüzden park yatakla başlıycam başka park yatak alıcka varmı hangi marka ve model düşünüyorsunuz

ah ah valal mahvoldum kızlar ya

allahım sabır versin çok üzüldüm senağlama

canım benimde 50 lik 175 çıktı diyet verdi doktor ona uymaya çalışıyorum baya azalltım şekeri tamamen kestim meyveyi bile sınırladım 6 öğün yemeye çalışıyorum sık az yemek önemli doktor diyatle hallederiz bunu dedi öyle çok ciddi bir durumda değil şekerin dedi bakalım bir ay sonra kontrol olucam açlık tokluk fakat tokluğunu yemekten 2 saat sonra ölçmen gerekiyor o zaman ancak kana karışıyor ve kandaki en yüksek değere çıkıyor ancak o zaman sağlıklı bir ölçüm olur bende öyle takip edicem öpüyorum inş 100 lük iyi çıkar canım ama diyet verirse de diyet yapıcam diye bebişleri besinsiz bırakma ayrıca tam buğday ekmeği ye mutlaka kepek değil tam buğday ekmeği

kızlar neler konuşmuşsunuz öyle yetişemiyorum size yazdan bahsetmişsiniz herhalde ben pek sevmem yazı ama ilk defa bu kadar çok istiyorum gelmesini... bu arada ben de okumuştum o bebeklerini kaybeden annenin yazdıklarını... Allah'ım kimseye yaşatmasın ona ve eşine çok sabır versin çok zor

ben park yatak alacağım kraftınkini beğendim biraz ufak ama çok güzel odadan odaya taşımak için uygun oda konusu hala kararsızlık yaşatıyor bize bi alalım diyorum bi bekleyelim çocuğumun adı gibi bi isim belirledik ama ben hergün vazgeçiyor başka isim düşünüyor sonra yine fikir değiştiriyorum ne zor bi durum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…