kızlar size bişey itirfa edeyim ben hamiş değilken toprak yerdim dayanamıyorum heleki yağmur yağsın
neyse hamiş kalınca kestim ama şimdilerde canım yine toprak istiyor ..........doktora diyecem ellibintane test ister diye söylemiyorum kendimi tutuyorum......demir eksikliği çok fazla olduğunda sanırım
mutahhara hoşgeldin canım nasılsın :))))) herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
MUTAHHARA hoşgeldin. neyseki herşey yolunda canım olumsuz birşey yok. sevindim senin adına. aman dikkat et kendine.eşyaları ne zaman olsa çıkar alırsın sen kendine bak. hayırlısıyla doğsunda bebişler hepsi olur...öpüyorum canım. yine gel...merakta bırakma bizi..
MUTAHARRACIM İçimizde en çok zorlananlardan biri de sensin ama bak çok az kaldı.30. haftadan itibaren artık kurtulmuş sayılırsın Allah bebişine ve sana uzun ömürler ve sağlık versin dualarım sizinle.Aman dikkat et.
mutahhara cnm çok geçmiş olsun tekrar tekrar .....doktorunu dinle ne kadar kalırsa o kadar kar
ama kuzualrımız bize sıkı sıkı tutunmuş sen 28 haftalardasın az kaldı
benimde hayatımda en nefret ettiğim şey ilaçtır ama gebelikde içmediğim kullanmadığım ilacı içtim
kader buymuş....yeterki kuzular iyi olsun dimi....yatma konusunda ben artık istesemde gezemiyorum
aradaşım araba ile alayım kız kıza olacaz evimde diyor ama ben hiç bir şekilde gitmek istemiyorum
çünki nedense kalabalık ortam beni çok yoruyor...anneme bile misafir gelince izin alıp yatak odasına kaçıyorum..................
evet dediğin gibi ahh bir 10 hafta olsa ayy onlu haftalar bitse şimdiki hedefim 32 hafta 32 haftaya geldiğimde derinnnnn bir ohhhhhhhh çekeceğim ........
cnm alışverişe çıkacam demişsin benim fikrim bence çıkma cnm yorulursun
yürüyeceksin ille ....bizler yatan kişileriz ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
bende yatıyorum ve çıkmayacam yaptım liste alacak annem kocam doğsunlar çıkar alırım diyorum
Canım hoşgeldin. Oh ne güzel herşey yoluna giriyor demek ki. Az kaldı be bacım. Hayırlısıylakalnıda atlatacağız. Eksikleri dert etme. Sen iyi olda 1 günde bile tamamlarsın. Yine gir arada habersiz bırakma bizi. Kuzunu ve seni kocaman öpüyorummmmmm a.s.
mutahrracım sevindim iyi gidiyorsun canım az kaldı ha gayret gerçekten iki hafta sonra 30 olcaz ya bebeğin ve senin için dua ediyorum allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inş
kızlar size bişey itirfa edeyim ben hamiş değilken toprak yerdim dayanamıyorum heleki yağmur yağsın
neyse hamiş kalınca kestim ama şimdilerde canım yine toprak istiyor ..........doktora diyecem ellibintane test ister diye söylemiyorum kendimi tutuyorum......demir eksikliği çok fazla olduğunda sanırım
haydaa kiz iyimisin sen..demir ilaci içmiyomusun? içmiyosan bile bolbol ispanak felan ye bari..toprak yemede sakin :) kiz ne ilginc hatunsun he :) yagmur yaginca dişari bakma bari..dayanamassin felan Allah muhafaza..
ıspanak yiyorum demir ilacıda günde ikikere ama aynı küçüklüğümden beridir-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
kiz cocukken toprak yiyenleri duymustum da büyüyünce devam edeni ilk duydum valla..geçer merak etme canim benim..pis toprakalri akina getir..böyle camur olmus felan..aman onuda bosver..kusarsin Allah muhafaza :) sen en iyisi karnini boş birakma :)
Ben bulunmamaya çalışıyorum zaten çevremde içen de yok.Kaynım geldiğinde iiçti mutfakta o kadar.kızlar bişi soracağım... sigara içilen ortamlarda bulunuyormusunuz... ben bikaç kez bulunmak durumunda kaldım... ama vicadan azabı çekiyorum sonra... bulunmamaya gayret ediyorum... siz napıyosunuz...
Kız varya nerde zararlı şey var seviyosun korktum senden.şmdi sen özledim falan deyip çocukların emziklerini alma ağızlarındandelikafaduldenAman toprak yeme icabına hemen bak kum olur kız böbreklerinde dikkat et.kızlar size bişey itirfa edeyim ben hamiş değilken toprak yerdim dayanamıyorum heleki yağmur yağsın
Canım çok kısa çık ama 30 haftayı geçince git al acele etme.Bi hastane çıkışı olsun yeter sonra alırsın.kizlar cok cok cok teşekkürler iyi dilekleriniz için..aminnnn cümlemiz için diyorum dualariniza :)
evet eşyalar cokta acil degil..inşaAllah 1-2 kerede hallederim..liste felan yaptim..dirimcim seni cok iyi anliyorum..ama eşim cok yogun calişiyor..o hayatta bişi alamaz..alsada anlamaz :))) gider kocaman şeyler alir :) artik sıkıcam dişimi 1-2 kere cikicam :) Rabbim saglik versin..doktorumda üstüste olmamak kaydiyla izin verdi sagolsun :)) bakalim enazindan asgari ihtiyclarini almaya calişcam :) gerisini dogumdan sonra hallederim inşaAllah :)
ay kızlar
ben de kendimi tutamadım, çok kötü oldum arkadaşın hikayesini okuduktan sonra
ne kadar kötü bir durum, Rabbim yaşatmasın
Allahım sen bebeklerimizi sağ-salim kucaklarımıza almayı nasip et :Saruboceq:
Amin
haklısın marlyin canım isim bulmamız lazım
kızlar neler yapıyorsunuz uykum geldi valla
ben park yatak alacağım kraftınkini beğendim biraz ufak ama çok güzel odadan odaya taşımak için uygun oda konusu hala kararsızlık yaşatıyor bize bi alalım diyorum bi bekleyelim çocuğumun adı gibi bi isim belirledik ama ben hergün vazgeçiyor başka isim düşünüyor sonra yine fikir değiştiriyorum ne zor bi durum yaaa
bu yaza çok zor yaww ben iki çocuk ele gelmeden çıkamam zaten parada yokkk benim terasda leğende idare edecez..............
sigara ile ilgili biri bişey sormuşş yanımda yöremde sigara içen yokkk
ben çok tiksindim
kizlar cok cok cok teşekkürler iyi dilekleriniz için..aminnnn cümlemiz için diyorum dualariniza :)
evet eşyalar cokta acil degil..inşaAllah 1-2 kerede hallederim..liste felan yaptim..dirimcim seni cok iyi anliyorum..ama eşim cok yogun calişiyor..o hayatta bişi alamaz..alsada anlamaz :))) gider kocaman şeyler alir :) artik sıkıcam dişimi 1-2 kere cikicam :) Rabbim saglik versin..doktorumda üstüste olmamak kaydiyla izin verdi sagolsun :)) bakalim enazindan asgari ihtiyclarini almaya calişcam :) gerisini dogumdan sonra hallederim inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?