2009 Mayıs Anneleri

bu yaza çok zor yaww ben iki çocuk ele gelmeden çıkamam zaten parada yokkk benim terasda leğende idare edecez..............

kızlar size bişey itirfa edeyim ben hamiş değilken toprak yerdim dayanamıyorum heleki yağmur yağsın
neyse hamiş kalınca kestim ama şimdilerde canım yine toprak istiyor ..........doktora diyecem ellibintane test ister diye söylemiyorum kendimi tutuyorum......demir eksikliği çok fazla olduğunda sanırım

aman ha dikkat et ve bence bunun sebebini bir an önce öğren canım

mutahhara hoşgeldin canım nasılsın :))))) herşeyin yolunda olmasına sevindim canım

mutahrracım sevindim iyi gidiyorsun canım az kaldı ha gayret gerçekten iki hafta sonra 30 olcaz ya bebeğin ve senin için dua ediyorum allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inş

kizlar cok cok cok teşekkürler iyi dilekleriniz için..aminnnn cümlemiz için diyorum dualariniza :)

evet eşyalar cokta acil degil..inşaAllah 1-2 kerede hallederim..liste felan yaptim..dirimcim seni cok iyi anliyorum..ama eşim cok yogun calişiyor..o hayatta bişi alamaz..alsada anlamaz :))) gider kocaman şeyler alir :) artik sıkıcam dişimi 1-2 kere cikicam :) Rabbim saglik versin..doktorumda üstüste olmamak kaydiyla izin verdi sagolsun :)) bakalim enazindan asgari ihtiyclarini almaya calişcam :) gerisini dogumdan sonra hallederim inşaAllah :)

Son düzenleme:
ay temmuz annesinin yasadigi olay bitidi beni (((( Rabbim kimseye yasatmasin böyle aci ya ((( inşaAllah tezz zamanda atlatir ve gene hamile kalir arkadas ((((

ilgincim defne ismi hayirli olsun :) yagmur ile defnede güzel uyuyor :) berrakta güzeldi gerci :) hayirli olsun inşaAllah :)

haydaa kiz iyimisin sen..demir ilaci içmiyomusun? içmiyosan bile bolbol ispanak felan ye bari..toprak yemede sakin :) kiz ne ilginc hatunsun he :) yagmur yaginca dişari bakma bari..dayanamassin felan Allah muhafaza..

haydaa kiz iyimisin sen..demir ilaci içmiyomusun? içmiyosan bile bolbol ispanak felan ye bari..toprak yemede sakin :) kiz ne ilginc hatunsun he :) yagmur yaginca dişari bakma bari..dayanamassin felan Allah muhafaza..

ıspanak yiyorum demir ilacıda günde ikikere ama aynı küçüklüğümden beridir-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

ıspanak yiyorum demir ilacıda günde ikikere ama aynı küçüklüğümden beridir-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

kiz cocukken toprak yiyenleri duymustum da büyüyünce devam edeni ilk duydum valla..geçer merak etme canim benim..pis toprakalri akina getir..böyle camur olmus felan..aman onuda bosver..kusarsin Allah muhafaza :) sen en iyisi karnini boş birakma :)

mutahhara doktorun izin verdiyse ok.bana doktor izin versede gidememm çok yorulurumm eşimde götürmez ama allahtan anlar bu işleriii

:roflol::roflol:ben toprak yüzünden sigara içer oldum toprağı hiç pis düşünemiyorum
yiyorum işteee istanbulda çok nadir ama
deli demeyinn çok seviyorum uyfacık bir parça zaten öle löp löp değilllll
ayyyyyy neyseee canım çekiyorrrrrrrr daha konuşmayacamm

ay kızlar
ben de kendimi tutamadım, çok kötü oldum arkadaşın hikayesini okuduktan sonra
ne kadar kötü bir durum, Rabbim yaşatmasın
Allahım sen bebeklerimizi sağ-salim kucaklarımıza almayı nasip et
Amin

ay kızlar
ben de kendimi tutamadım, çok kötü oldum arkadaşın hikayesini okuduktan sonra
ne kadar kötü bir durum, Rabbim yaşatmasın
Allahım sen bebeklerimizi sağ-salim kucaklarımıza almayı nasip et :Saruboceq:
Amin

kızlar bişi soracağım... sigara içilen ortamlarda bulunuyormusunuz... ben bikaç kez bulunmak durumunda kaldım... ama vicadan azabı çekiyorum sonra... bulunmamaya gayret ediyorum... siz napıyosunuz...
Ben bulunmamaya çalışıyorum zaten çevremde içen de yok.Kaynım geldiğinde iiçti mutfakta o kadar.

Kız varya nerde zararlı şey var seviyosun korktum senden.şmdi sen özledim falan deyip çocukların emziklerini alma ağızlarındandelikafaduldenAman toprak yeme icabına hemen bak kum olur kız böbreklerinde dikkat et.

Canım çok kısa çık ama 30 haftayı geçince git al acele etme.Bi hastane çıkışı olsun yeter sonra alırsın.

cnm okumasaydın keşke ben ilk öğrendiğim gün hep yattım fenlaştım çünki
birde o arkadaşı tanıyorudm tüp bebekle olmuştu bekleme süresinde çok kanaması oldu tutmadı dediler sonra test yaptı o kadar kanamaya bebekleri tutmuştu
yani çok zorlu yoldan geldiler ama kıset değilmiş
bir doktor açıklarken tv.de duydum sağlıklsız bebek ne olursa olsun bir şekilde kendini sonlandırıyormuş.........

haklısın marlyin canım isim bulmamız lazım

yokmu canım aklınızda bir şeyler

kızlar neler yapıyorsunuz uykum geldi valla

valla aynen ılgıncım çıktım az dolandım geldim ama yok uyukluyorum resmen bir an önce doğum iznine çıksak

bu model hoşuma giti ama renk konusnda kaar veremedim canım bide karftta beğendiğin modle ne kadardı

bu yaza çok zor yaww ben iki çocuk ele gelmeden çıkamam zaten parada yokkk benim terasda leğende idare edecez..............

bizde balkonda canım

sigara ile ilgili biri bişey sormuşş yanımda yöremde sigara içen yokkk

ben çok tiksindim

valal benim de yok ya çok şanslıyız

canım bak bunu hiç ihmal etme demir eksikliği olabilir

çıkar alır sın hepsini canım hiç takma kafana

ne yapam tutkucuğum var bi anormallik işte korkmayın böbreklere felan bakıldı çok şükür bişeycik yok

marlin cnm zaten demir eksikliği varr hemde dibine kadar ilaç alıyorumm günde ikikez küçük şişelerde
kırmızı bişey şurup gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…