marlin cnm zaten demir eksikliği varr hemde dibine kadar ilaç alıyorumm günde ikikez küçük şişelerde
kırmızı bişey şurup gibi
mutahhara doktorun izin verdiyse ok.bana doktor izin versede gidememm çok yorulurumm eşimde götürmez ama allahtan anlar bu işleriii
:roflol::roflol:ben toprak yüzünden sigara içer oldum toprağı hiç pis düşünemiyorum
yiyorum işteee istanbulda çok nadir ama
deli demeyinn çok seviyorum uyfacık bir parça zaten öle löp löp değilllll
ayyyyyy neyseee canım çekiyorrrrrrrr daha konuşmayacamm
güzel canım rengi tipide içine sindiyse neden olmasın
bu model hoşuma giti ama renk konusnda kaar veremedim canım bide karftta beğendiğin modle ne kadardı
böbrek birden çıkar sen dikkat et yinedene yapam tutkucuğum var bi anormallik işte korkmayın böbreklere felan bakıldı çok şükür bişeycik yok
onun bir boy büyüğünü içiyorum ben cnm günde ikikez diğer doktorum hiç demirime bakmadığı için düşmüşte düşmüşşşşcanım ben de hamile olmadan tebeşir yiyordum, bende de demir eksikliği var
ama hamile kalınca istemiyor canım, demiri ben de kullanıyorum ferplex seninki de bundan olabilir, küçük şişelerden alıyorum sabah ve akşam aç karna birer tane, ama artık doktorum gerek kalmadı diyor
anlamasi büyük şans valla :) geçenlerde bana bi hediye geldi..yelek..cocuk ancak 6 aylik felan giyer..eşim diyorki : iyide bu bizim cocuga olmazki :))) o derece anlamiyor yani :)))
tamam kapayalim konuyu :) hava güzel kuşlar böcekler :)
Canım çok kısa çık ama 30 haftayı geçince git al acele etme.Bi hastane çıkışı olsun yeter sonra alırsın.
çıkar alır sın hepsini canım hiç takma kafana
mutahhara canım hoş geldin yeni gördüm iyi dinlen canım bugünler de geçecek
kızlar bizlerden önce kim doğuracak yani mayıs başı annesi varmııı
Sen hepimizden önce doğurmayı planlıyon ama yok sana izin vermiycez 10 mayıstan sonra olabilir ama o zaman artık izin veririz.Benim 20 mayıs mesela sezeryan olunca 8-10 mayıs gibi olur.Tabi bizim kız acele etmezsekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kızlar bizlerden önce kim doğuracak yani mayıs başı annesi varmııı
Sen hepimizden önce doğurmayı planlıyon ama yok sana izin vermiycez 10 mayıstan sonra olabilir ama o zaman artık izin veririz.Benim 20 mayıs mesela sezeryan olunca 8-10 mayıs gibi olur.Tabi bizim kız acele etmezsekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
marlin cnm zaten demir eksikliği varr hemde dibine kadar ilaç alıyorumm günde ikikez küçük şişelerde
kırmızı bişey şurup gibi
güzel canım rengi tipide içine sindiyse neden olmasın
böbrek birden çıkar sen dikkat et yinede
Alsu sendemi okulda senden tebeşirleri saklıyorlardır kız valla ağzım açık kaldı ilk kez duydum
kızlar bizlerden önce kim doğuracak yani mayıs başı annesi varmııı
benim bildigim civcile seher erkenci olcak :) tabi ben onlardan önce dogurmassam :))) şaka bi yana canimcim bu işler pek şimdiki sirayla olmayacak gibime geliyor..kimimiz 38 kimimiz 37 kimimiz 39 kimimizde 40i tamamlariz..ama muhtemel dogum tarihleri mayis basi olanlarin cogu nisan annesi olcak gibime geliyor :)
Sen hepimizden önce doğurmayı planlıyon ama yok sana izin vermiycez 10 mayıstan sonra olabilir ama o zaman artık izin veririz.Benim 20 mayıs mesela sezeryan olunca 8-10 mayıs gibi olur.Tabi bizim kız acele etmezsekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın
sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm
tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın
sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm
29 bitiyor cnm ama dr um nisan 20 ye gün verdi bile delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?