2009 Mayıs Anneleri

dırımkızım alemsin valla vücudunda bir vitamin mi eksik acaba canın toprak istiyor

marlyıncım patron burada yerimdende kalkamıyorum

marlin cnm zaten demir eksikliği varr hemde dibine kadar ilaç alıyorumm günde ikikez küçük şişelerde
kırmızı bişey şurup gibi

canım ben de hamile olmadan tebeşir yiyordum, bende de demir eksikliği var
ama hamile kalınca istemiyor canım, demiri ben de kullanıyorum ferplex seninki de bundan olabilir, küçük şişelerden alıyorum sabah ve akşam aç karna birer tane, ama artık doktorum gerek kalmadı diyor

mutahhara doktorun izin verdiyse ok.bana doktor izin versede gidememm çok yorulurumm eşimde götürmez ama allahtan anlar bu işleriii

anlamasi büyük şans valla :) geçenlerde bana bi hediye geldi..yelek..cocuk ancak 6 aylik felan giyer..eşim diyorki : iyide bu bizim cocuga olmazki :))) o derece anlamiyor yani :)))

tamam kapayalim konuyu :) hava güzel kuşlar böcekler :)

bu model hoşuma giti ama renk konusnda kaar veremedim canım bide karftta beğendiğin modle ne kadardı
güzel canım rengi tipide içine sindiyse neden olmasın

ne yapam tutkucuğum var bi anormallik işte korkmayın böbreklere felan bakıldı çok şükür bişeycik yok
böbrek birden çıkar sen dikkat et yinede
Alsu sendemi okulda senden tebeşirleri saklıyorlardır kız valla ağzım açık kaldı ilk kez duydum

onun bir boy büyüğünü içiyorum ben cnm günde ikikez diğer doktorum hiç demirime bakmadığı için düşmüşte düşmüşşşş

cnm kendisi iççamaşırcıya öle şeylerden anlar ikihastene çıkışımızı bile almışş gelmiş
annemide katıverecem yanına yoksa ben hayatta gidemem iyice dombili oldumm

evet kapatalım zaten sakız aldım ağzıma aklıma gelmesin diye

Canım çok kısa çık ama 30 haftayı geçince git al acele etme.Bi hastane çıkışı olsun yeter sonra alırsın.

zaten cok fazla bişey almicam canim..asgari ihtiyaclarini ancak alirim..giyecek,saglik vs gibi..büyük şeyleri odasi,odasinin ihtiyaclarini felan ancak dogumdan sonra..şimdilik sepet alcam sadece..zaten suanda 28+2 oldum..yani 29.haftadayim..haftaya 30 olcam inşaAllah

çıkar alır sın hepsini canım hiç takma kafana

inşaAllah canim :)

mutahhara canım hoş geldin yeni gördüm iyi dinlen canım bugünler de geçecek

hoşbuldum canim..inşaAllah gececek..az kaldi :)

ilk kim doğurur Allah bilir canımm ama sezeryan olacaklar büyük ihtimalle nisan annesi olacakk mmesela bennn delikafaduldendelikafadulden

kızlar bizlerden önce kim doğuracak yani mayıs başı annesi varmııı

benim bildigim civcile seher erkenci olcak :) tabi ben onlardan önce dogurmassam :))) şaka bi yana canimcim bu işler pek şimdiki sirayla olmayacak gibime geliyor..kimimiz 38 kimimiz 37 kimimiz 39 kimimizde 40i tamamlariz..ama muhtemel dogum tarihleri mayis basi olanlarin cogu nisan annesi olcak gibime geliyor :)

Son düzenleme:
Sen hepimizden önce doğurmayı planlıyon ama yok sana izin vermiycez 10 mayıstan sonra olabilir ama o zaman artık izin veririz.Benim 20 mayıs mesela sezeryan olunca 8-10 mayıs gibi olur.Tabi bizim kız acele etmezsekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın

sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm

benim isteğim 36 haftayıda görelimdee ne zaman isterlersee gelsinler erken gelmesinlerdeee benim 37 haftam 4 mayıs oluyor tutkucuğum kalırmı sencee benim yaramazlarrhihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

marlin cnm zaten demir eksikliği varr hemde dibine kadar ilaç alıyorumm günde ikikez küçük şişelerde
kırmızı bişey şurup gibi

iyi bari ya bende korktum ilaç almıyosun diye

güzel canım rengi tipide içine sindiyse neden olmasın

böbrek birden çıkar sen dikkat et yinede
Alsu sendemi okulda senden tebeşirleri saklıyorlardır kız valla ağzım açık kaldı ilk kez duydum

valla renk fıstık yeşili var o hoşuma gitti

tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın

sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm

valal benimde 40 haftayı bitirdiğim tarih 8 mayıs ama bakalım sezeryanmı normal mi sezeryan olursak büyük ihtimal nisan sonları olur ya allah hepimizi vakitlice kavuştursun kızlar ben hep sesleniyorum kızıma anneni üzme canım diye vakitlice gelsinler inş hepsi

kızlar benim de 9 mayıs,
artı eksi 10 gün dediler
ama erkekler geç doğar diyorlar
kocam diyor ki 19 mayıs olsun :)

herkesss hayırlısı ile doğursun bakalımmm bende oğluşlarıma diyorum vakitlice gelin diye ama bakalım bünyem nereye kadar dayanacak

29 bitiyor cnm ama dr um nisan 20 ye gün verdi bile delikafaduldendelikafadulden

abbowwwwwwwwwwwwwwwww benden 1 ay büyüksün kızzzz
ohhh herşey hazır dimi ondan yoksun buralarda sen

ayyyyy bende alsam mobilyalarııııı ay sonunu iple çekiyorum vallaaa

bana tarih vermiyolar 32 geç karada ölüm yok diyolar

ama en geç 36 haftada alırız dediler rahim taşımıyormuş iki bebeği bakacazzz artıkınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…