2009 Mayıs Anneleri

kızlar benimkide 1 mayıs- 04 mayıs arası görünüyordu. bakalım inş. hayırslısıyla mayısta olsun istiyorum..

Benimde kısmetse 8 Mayıs gözüküyor. Ama bakalım hayırlısı yerimseniben

:roflol::roflol::roflol: yokk kıs aldıkça alınanlar bitmiyorr valla şimdide dekor derdine düştüm nasıl yapsam nasıl süslesem diye en çok kafa karıştıran yönüde bu maleseff -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hem bacım ay sonuna ne kaldı şunu şurasında mrk etme zaman çabuk geçiyor bende cnr fuarını bekliyorum kalan eksikleri artık ordan tamamlayacamm :sm_cool:

tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın

sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm

inşaAllah hepimiz zamaninda saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz canim :) ama seninde erken olur gibime geliyor..ikiz olduklari için çok bekletmez doktor..40i bulmassin gibime geliyor yani :) kendimde 40i bulamam gibime geliyor..

ay şu 36 atlatalim da inşaAllah gerisi fark etmez saglikli olsunlar yeter :)

canımcım az önce cevap yazdım ama gördün mü bilmem benim beğendiğim de turuncu yeşildi

ben dokor mokor yapmayacam bi eşyalarını ve mobilyaını alsam ohh diyecem
o fuarda neler var yawww gerçi istesekde arabalarını vs.alamayız

kıs birsen koca göbek dedin oğlum sinirlendi valla yerinde durmuyor bak..döveriz seni haaaaaaaaklava:klava:klava:

abbowwwwwwwwwww:1shok:bizz seni döferizzzzzzzz voltranız bizzzzzzz :1closedeyes:
benim iki oğluşummm varrrr seninki tek kalıyor bakkkkkkkkkk:jeyyar:

neyse kızlar size doyum olmaz benim biraz işim var hepinizi öpüyorum yarın şeker yüklemm var inşallah bi sorun çıkmaz bu aralar canım da deli gibi çikolata çekiyoooo

kızlar benimkide 1 mayıs- 04 mayıs arası görünüyordu. bakalım inş. hayırslısıyla mayısta olsun istiyorum..

Benimde kısmetse 8 Mayıs gözüküyor. Ama bakalım hayırlısı yerimseniben

kızlarr Allah bilir ama bence sizlerde nisan sonuna kayarsınız çünkü çok nadir anneler 40.haftada doğuruyolar dikkat ederseniz genelde çogu 37 38 de doğpum yapmışlar delikafaduldendelikafadulden

sıramı beklersem rekor olur 40 haftalık ikizler diyeeeee

ben bekliyorummm onlara söle yüksek sesleee duysun teyzeleriii

Ömerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve Aliiiiiiiiiiiiiiiiii benim Gazelimden önce doğmayınnn poponuzu ısırırımm heee sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…