kızlar bizlerden önce kim doğuracak yani mayıs başı annesi varmııı
kızlar benimkide 1 mayıs- 04 mayıs arası görünüyordu. bakalım inş. hayırslısıyla mayısta olsun istiyorum..
kıss birsen ve mutaharra sıranızı bekleyinn kızlarrrrrr gelmesin sizin yaramazlarrrklava: klava:
abbowwwwwwwwwwwwwwwww benden 1 ay büyüksün kızzzz
ohhh herşey hazır dimi ondan yoksun buralarda sen
ayyyyy bende alsam mobilyalarııııı ay sonunu iple çekiyorum vallaaa
bana tarih vermiyolar 32 geç karada ölüm yok diyolar
ama en geç 36 haftada alırız dediler rahim taşımıyormuş iki bebeği bakacazzz artıkınn
sende kocaaa göbeksinnnnnnnnnnnnnnnn :CüvCüv::CüvCüv:
Benimde kısmetse 8 Mayıs gözüküyor. Ama bakalım hayırlısı yerimseniben
tabiki öncelikle allah bilirde hani 40 haftası 39 haftası mayıs başı olan varmı diye baktım
civciv sen kaç haftalıksın
sibiko da varr seher kesin nisan annesiiiiiiiiiiii
bende olabilirimm
iyi bari ya bende korktum ilaç almıyosun diye
valla renk fıstık yeşili var o hoşuma gitti
valal benimde 40 haftayı bitirdiğim tarih 8 mayıs ama bakalım sezeryanmı normal mi sezeryan olursak büyük ihtimal nisan sonları olur ya allah hepimizi vakitlice kavuştursun kızlar ben hep sesleniyorum kızıma anneni üzme canım diye vakitlice gelsinler inş hepsi
:roflol::roflol::roflol: yokk kıs aldıkça alınanlar bitmiyorr valla şimdide dekor derdine düştüm nasıl yapsam nasıl süslesem diye en çok kafa karıştıran yönüde bu maleseff -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hem bacım ay sonuna ne kaldı şunu şurasında mrk etme zaman çabuk geçiyor bende cnr fuarını bekliyorum kalan eksikleri artık ordan tamamlayacamm :sm_cool:
kıs birsen koca göbek dedin oğlum sinirlendi valla yerinde durmuyor bak..döveriz seni haaaaaaaaklava: klava: klava:
kızlar benimkide 1 mayıs- 04 mayıs arası görünüyordu. bakalım inş. hayırslısıyla mayısta olsun istiyorum..
Benimde kısmetse 8 Mayıs gözüküyor. Ama bakalım hayırlısı yerimseniben
sıramı beklersem rekor olur 40 haftalık ikizler diyeeeee
ben bekliyorummm onlara söle yüksek sesleee duysun teyzeleriii
yok beee o kadarı bulmazsın cnm sezeryan olursan daha erken alırlarkızlar en geç bizimki galiba... 29 mayıs(( en geç ben mi kavuşcam oluşuma....
az kaldı mesaim bitecek :)))))))))))))))):sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?