2009 Mayıs Anneleri

allahım en önce de ben mi doğuracam yaaaaaaaaaa:1shok:
bende önce biriniz doğursaydınız da biraz rahatlasaydım...

neyse kızlar size doyum olmaz benim biraz işim var hepinizi öpüyorum yarın şeker yüklemm var inşallah bi sorun çıkmaz bu aralar canım da deli gibi çikolata çekiyoooo

benimde canım kek çekiyorrrrrrrrrrrrrr

popolarını ekrana çevirdimmm ısırabilirsinizzzzzzzzz teyzeleriiiiiii

kızlar herkese iyi akşamlar öpüldünüz
güle güle cnm

allahım en önce de ben mi doğuracam yaaaaaaaaaa:1shok:
bende önce biriniz doğursaydınız da biraz rahatlasaydım...

kızzzz önce seherr pırtlatacakk bak görrr
sonra sibiko
civciv
sennnnnnn

şimdi bi ihtimal genelde erkek bebekler geç doğuyor. 40.haftasını doldurup öyle doğuyorlar. benim arkadaşımında ekimde oğlu oldu ilk gittiğinde dr 10 ekim demişti. 10 ekimde doğdu hemde sezeryanla oldu varya.
bende dr a sordum sezeryan bile olsa en fazla 1 hafta önce alırız demişti.ama normal yaparsam sanırım mayısa sarkar..

ilgin canım iyi akşamlar bebişini ve seni öpüyorum.yağmurunuda tabiki:):) bende az sonra çıkıcam başım çatlıyor resmen..(

tülaycım sağol tatlım benim geçmiş olsun fıstık umarım geçer şekercim başının ağrısı sende kendine iyi bak yiyenimi bende çok öptüm

kız ojefıstığım nerden anladın kızlar daha mı erken geliyor:sm_confused: benim sezeryan olacak 38 haftamda alır doktor büyük ihtimalle hepimizin hakkında hayırlısı güzel anneler

Valla işler fena. Neyse biri aradı şimdi iş görüşmesi için. Ay inşallah bu olur da bunlar beni aybaşında rahat bırakırlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu arada kızlar sabah iş arkadaşım ekstresinde bi harcama gördü. Bi oyuncak mağazasından alışveriş yapılmış. Kartı kocasıyla ortak kullandıkları için kocasını aradı. O da ben iş yerindeki sekretere jest olsun diye sevgililer gününde oyuncak ayıcık aldım dedi. Neyse kız burda çıldırdı falan.Ortalık duruldu derken yarım saat önce falan msn'ini biri kaydetmek istedi. Oda bayan zarar gelmez diye kabul etti. Kız meğersem kocasının yanında çalışan geçen ay işten çıkan kızmış. Kocasının sekreteriyle ilişkisi varmış.Bu kızda herşeyi bir bir anlattı msnde. O sekreter kız yüzünden işimden oldum diye herşeyi size anlatıcam dedi. Kız yıkıldı resmen. Şimdi apar topar çıktı. Felaket üzgün. Kocasıyla konuşacak. Öyle de iyi bi kızdır ki. Hem çalışıyo, hem iyi bi anne, hem iyi bi ev kadını. Varsa gerçekten böyle birşey hiç haketmeid yani. Çok üzüldüm ya şok oldum resmen :1shok:

ojeli canım farketmiyor galiba benimde kuzenim doğum yaptı kızdı tam 40.haftasında:sezaryanla ))hatta ben senin kız gelmicek galiba diyordum:)):: arkadaşımda erkek doğurdu oda 39+6 da sezaryanla

kızlar baya konuşmuşsunuz maşallah size ılgıncım öpüldünüz canım iyi akşamlar çok kıskanıyorum seni erken çıkıyorsun diye
kızlar bizimde doğum normal olursa 4 -5 mayıs sezeryanla daha erken olur gibi ama ben nisan sonuna doğru doğurucam gibi geliyor

pınarcığım bu neya çok üzüldüm valla.. ay ben bu kadınları bazen anlamıyorum evli erkeklerle ne diye birlikte olurlar hiçmi düşünmezler çoluğunu çocuğunu eşini.tühya

canım inşallah yerine birini bulurlarda sende evde bol bol dinlenirsin prensesle
canım inşallah doğru değildir yuvaları yıkılmaz diyeceğim ama erkek milleti güvende olmuyor arkadaşın çok haklı Allah yardımcısı olsun zor bir durum klava: o sekreter kızda bekarların suyumu çıkmış evli barklı adamla takılıyorklava:

kız ojefıstığım nerden anladın kızlar daha mı erken geliyor:sm_confused: benim sezeryan olacak 38 haftamda alır doktor büyük ihtimalle hepimizin hakkında hayırlısı güzel anneler

evet ilgincim genelde kız bebişler erken olur. erkekte gününü saatini doldurup öyle doğarmış derler.o yüzden. doğum öykülerinden okuduklarımda da hep gördüm erkek bebeklerin pek doğmaya niyetleri yoktu.
aman tabi bunlar bizim yorumlarımız yinede herşeyin hayırlısı hepimizin için ne zamansa o zaman olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…