kıss birsen ve mutaharra sıranızı bekleyinn kızlarrrrrr gelmesin sizin yaramazlarrrklava: klava:
neyse kızlar size doyum olmaz benim biraz işim var hepinizi öpüyorum yarın şeker yüklemm var inşallah bi sorun çıkmaz bu aralar canım da deli gibi çikolata çekiyoooo
popolarını ekrana çevirdimmm ısırabilirsinizzzzzzzzz teyzeleriiiiiiikızlarr Allah bilir ama bence sizlerde nisan sonuna kayarsınız çünkü çok nadir anneler 40.haftada doğuruyolar dikkat ederseniz genelde çogu 37 38 de doğpum yapmışlar delikafaduldendelikafadulden
Ömerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve Aliiiiiiiiiiiiiiiiii benim Gazelimden önce doğmayınnn poponuzu ısırırımm heee sırnaşık şeysırnaşık şey
güle güle cnmkızlar herkese iyi akşamlar öpüldünüz
allahım en önce de ben mi doğuracam yaaaaaaaaaa:1shok:
bende önce biriniz doğursaydınız da biraz rahatlasaydım...
Valla işler fena. Neyse biri aradı şimdi iş görüşmesi için. Ay inşallah bu olur da bunlar beni aybaşında rahat bırakırlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu arada kızlar sabah iş arkadaşım ekstresinde bi harcama gördü. Bi oyuncak mağazasından alışveriş yapılmış. Kartı kocasıyla ortak kullandıkları için kocasını aradı. O da ben iş yerindeki sekretere jest olsun diye sevgililer gününde oyuncak ayıcık aldım dedi. Neyse kız burda çıldırdı falan.Ortalık duruldu derken yarım saat önce falan msn'ini biri kaydetmek istedi. Oda bayan zarar gelmez diye kabul etti. Kız meğersem kocasının yanında çalışan geçen ay işten çıkan kızmış. Kocasının sekreteriyle ilişkisi varmış.Bu kızda herşeyi bir bir anlattı msnde. O sekreter kız yüzünden işimden oldum diye herşeyi size anlatıcam dedi. Kız yıkıldı resmen. Şimdi apar topar çıktı. Felaket üzgün. Kocasıyla konuşacak. Öyle de iyi bi kızdır ki. Hem çalışıyo, hem iyi bi anne, hem iyi bi ev kadını. Varsa gerçekten böyle birşey hiç haketmeid yani. Çok üzüldüm ya şok oldum resmen :1shok:
kız ojefıstığım nerden anladın kızlar daha mı erken geliyor:sm_confused: benim sezeryan olacak 38 haftamda alır doktor büyük ihtimalle hepimizin hakkında hayırlısı güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?