2009 Mayıs Anneleri

benim isteğim 36 haftayıda görelimdee ne zaman isterlersee gelsinler erken gelmesinlerdeee benim 37 haftam 4 mayıs oluyor tutkucuğum kalırmı sencee benim yaramazlarrhihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
benden önce doğurcan kız çok ayıp

yeşili güzel canım

kızlar benim de 9 mayıs,
artı eksi 10 gün dediler
ama erkekler geç doğar diyorlar
kocam diyor ki 19 mayıs olsun :)
süper ben hep o tarihi istedim normalde 20 mayıs yani olmuycak.

29 bitiyor cnm ama dr um nisan 20 ye gün verdi bile delikafaduldendelikafadulden
kız şunu 23 yapta tam olsun

kızlar benimkide 1 mayıs- 04 mayıs arası görünüyordu. bakalım inş. hayırslısıyla mayısta olsun istiyorum..

bende 30.haftada sayılırım valla bende büyükmüşüm ....
Abla bizi öncülük et bizde ona göre gelelim

Ay heyecanlandım şu fuarda gelmedi gitti eşim kendimi kaybedicem diye korkmaya başladı hava belki kötü olur diyor

Amin canım

kızlar en geç bizimki galiba... 29 mayıs(( en geç ben mi kavuşcam oluşuma....
Sıranı bekle Dırım beklemiyo zaten

neyse kızlar size doyum olmaz benim biraz işim var hepinizi öpüyorum yarın şeker yüklemm var inşallah bi sorun çıkmaz bu aralar canım da deli gibi çikolata çekiyoooo
Hadi hayırlı haberlerle gel canım.
BU Arada yemek yaptım geldim döktürmüşsünüz bugünkü menüm pek uyumlu
Et sote, bulgur pilavı,karnıbahar(bu benim için) salatamı yapsam karar veremedim buna bak canımda cacık istedi ne uyum ama cokacimcoookacıktım ya kociş gelsede yesek

bende şokkk oldum yawwwwww bikere kocam hiçkimseye jest olsun diye çöp bile alamaz ben alıyormuyum yawww...............abbowwwwwwwwwwwwww fena bir durum
işte ne kadar iyi olursak o kadar rahatmı oluyor eşler nee

bende takılıyorum eşime tedaviden beri tık yokk eşimde kızıyor ben öle bişey yapmam deme diyor ayyyyyy çok kötüüüüüüü allah yardımcısı olsun ama erkekler inkar eder

tutkuncum salata yap içinede havuç limonlu çok güzel olur. bende salatasını yapmayı düşünüyorum yada kuru börülce salatası:):) afiyet olsun canım

birsencim ya bide sanırım insanın içinde oldumu karısı dünya güzelide olsa melek gibide olsa adamların gözü dışarda oluyor..

allahım en önce de ben mi doğuracam yaaaaaaaaaa:1shok:
bende önce biriniz doğursaydınız da biraz rahatlasaydım...

:roflol::roflol:çokk uyanıksınn sennnn :jeyyar::jeyyar:
valla bana ne aman geleyim diye sorsa 40i bekle derim ama soran yok be güzelim :)))
işte bacımm anneye saygı kalmamışkiii :roflol::roflol:

ayyy heyecann yaptımmm valla bacımmmm :sm_cool::sm_cool:

herkese iyi akşamlar öptümmmmmm

iyi akşamlar canımmm

pınarcımm vardır ondada bi hayır bakalım ne çıkacak ortaya bizede anlat gelişmeleriii

tutkuncum valla hava soğukta olsa Allah kısmet ederse ben gitmeyi düşünüyorum çünkü uzun zamandır bu fuarı bekliyorummm :asigim:

Ahlaksız adam gebersin pis şey
çok kızdım yazık arkadaşına ya koparsın şeyinide bakalım bidaha bakıyomu kimseye çok kızarım böyle şeylere Allah korusun klava:klava:kötükedihüso

herkese iyi akşamlar öptümmmmmm
güle güleeee

tutkuncum salata yap içinede havuç limonlu çok güzel olur. bende salatasını yapmayı düşünüyorum yada kuru börülce salatası:):) afiyet olsun canım
Havuçta şeker var ama ya bide böyle olduk şimdi.börülceyiide severim hani yağlı lımonlu oh oh

ay ilahi pınar ya okudum adamı şok oldum valla
erkek milleti işte hepsi de aynı..allahım kimseyi yoldan çıkarmasın yarabbim...yazık kıza hadi şimdi ne yapsın...
bir kız yüzünde yuvayı yıksınmı yıkmasın mı ne kadar zor bir şey.allah yardımcısı olsun ne diyelim..

kızlar hepinize iyi akşamlar benim başağrısı sanırım çok artacak gidip dinleneyim bari biraz.hepinizi ve beişlerinizi öptüm..kendinize iyi bakın görüşmek üzre...

Valla çok kötü oldum kızlar. Eğer yaptıysa gerçekten şerefsizin önde gideni derim ona. Gerçi yapmasa da ateş olmayan yerden niye duman çıksın dimi? Arkadaşımda aslında şüpheleniyordu ama kadın milleti işte konduramıyoruz kocalarımıza. Offf offfff. Bakalım akşam arıcam arkadaşımı. Yarın bilgi veririm sizede... :çok üzgünüm:

Canım ya Allah sabır ve güç versin arkadaşına terbiyesiz adam bide msn de mi söylüyor yüzsüz şey.
Bu gün eşim erken geliyor gidip salatamı yapayım bide cacık yapayım çok acıktım ya gözüm döndü.Hepinizi öpüyorum bebişlerinizle

Ben kaçıyorum kızlar. Fena halde keyfim kaçtı. Kendinize iyi bakın. Öptüm kuzuları a.s.

kimseler kalmamış bende çay moılası vermiştim üstkat komşumuz çay demlemiş gelmiş

şimdide annem yalvarıyor çiğ börek yap diye yapacam mecbur öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…