benden önce doğurcan kız çok ayıpbenim isteğim 36 haftayıda görelimdee ne zaman isterlersee gelsinler erken gelmesinlerdeee benim 37 haftam 4 mayıs oluyor tutkucuğum kalırmı sencee benim yaramazlarrhihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
yeşili güzel canımiyi bari ya bende korktum ilaç almıyosun diye
valal benimde 40 haftayı bitirdiğim tarih 8 mayıs ama bakalım sezeryanmı normal mi sezeryan olursak büyük ihtimal nisan sonları olur ya allah hepimizi vakitlice kavuştursun kızlar ben hep sesleniyorum kızıma anneni üzme canım diye vakitlice gelsinler inş hepsi
süper ben hep o tarihi istedim normalde 20 mayıs yani olmuycak.kızlar benim de 9 mayıs,
artı eksi 10 gün dediler
ama erkekler geç doğar diyorlar
kocam diyor ki 19 mayıs olsun :)
kız şunu 23 yapta tam olsun29 bitiyor cnm ama dr um nisan 20 ye gün verdi bile delikafaduldendelikafadulden
kızlar benimkide 1 mayıs- 04 mayıs arası görünüyordu. bakalım inş. hayırslısıyla mayısta olsun istiyorum..
Abla bizi öncülük et bizde ona göre gelelimbende 30.haftada sayılırım valla bende büyükmüşüm ....
Ay heyecanlandım şu fuarda gelmedi gitti eşim kendimi kaybedicem diye korkmaya başladı hava belki kötü olur diyor:roflol::roflol::roflol: yokk kıs aldıkça alınanlar bitmiyorr valla şimdide dekor derdine düştüm nasıl yapsam nasıl süslesem diye en çok kafa karıştıran yönüde bu maleseff -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hem bacım ay sonuna ne kaldı şunu şurasında mrk etme zaman çabuk geçiyor bende cnr fuarını bekliyorum kalan eksikleri artık ordan tamamlayacamm :sm_cool:
Amin canıminşaAllah hepimiz zamaninda saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz canim :) ama seninde erken olur gibime geliyor..ikiz olduklari için çok bekletmez doktor..40i bulmassin gibime geliyor yani :) kendimde 40i bulamam gibime geliyor..
ay şu 36 atlatalim da inşaAllah gerisi fark etmez saglikli olsunlar yeter :)
Sıranı bekle Dırım beklemiyo zatenkızlar en geç bizimki galiba... 29 mayıs(( en geç ben mi kavuşcam oluşuma....
Hadi hayırlı haberlerle gel canım.neyse kızlar size doyum olmaz benim biraz işim var hepinizi öpüyorum yarın şeker yüklemm var inşallah bi sorun çıkmaz bu aralar canım da deli gibi çikolata çekiyoooo
Valla işler fena. Neyse biri aradı şimdi iş görüşmesi için. Ay inşallah bu olur da bunlar beni aybaşında rahat bırakırlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu arada kızlar sabah iş arkadaşım ekstresinde bi harcama gördü. Bi oyuncak mağazasından alışveriş yapılmış. Kartı kocasıyla ortak kullandıkları için kocasını aradı. O da ben iş yerindeki sekretere jest olsun diye sevgililer gününde oyuncak ayıcık aldım dedi. Neyse kız burda çıldırdı falan.Ortalık duruldu derken yarım saat önce falan msn'ini biri kaydetmek istedi. Oda bayan zarar gelmez diye kabul etti. Kız meğersem kocasının yanında çalışan geçen ay işten çıkan kızmış. Kocasının sekreteriyle ilişkisi varmış.Bu kızda herşeyi bir bir anlattı msnde. O sekreter kız yüzünden işimden oldum diye herşeyi size anlatıcam dedi. Kız yıkıldı resmen. Şimdi apar topar çıktı. Felaket üzgün. Kocasıyla konuşacak. Öyle de iyi bi kızdır ki. Hem çalışıyo, hem iyi bi anne, hem iyi bi ev kadını. Varsa gerçekten böyle birşey hiç haketmeid yani. Çok üzüldüm ya şok oldum resmen :1shok:
allahım en önce de ben mi doğuracam yaaaaaaaaaa:1shok:
bende önce biriniz doğursaydınız da biraz rahatlasaydım...
işte bacımm anneye saygı kalmamışkiii :roflol::roflol:valla bana ne aman geleyim diye sorsa 40i bekle derimama soran yok be güzelim :)))
ayyy heyecann yaptımmm valla bacımmmm :sm_cool::sm_cool:benimde canım kek çekiyorrrrrrrrrrrrrr
popolarını ekrana çevirdimmm ısırabilirsinizzzzzzzzz teyzeleriiiiiii
güle güle cnm
kızzzz önce seherr pırtlatacakk bak görrr
sonra sibiko
civciv
sennnnnnn
herkese iyi akşamlar öptümmmmmm
Ahlaksız adam gebersin pis şeyValla işler fena. Neyse biri aradı şimdi iş görüşmesi için. Ay inşallah bu olur da bunlar beni aybaşında rahat bırakırlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu arada kızlar sabah iş arkadaşım ekstresinde bi harcama gördü. Bi oyuncak mağazasından alışveriş yapılmış. Kartı kocasıyla ortak kullandıkları için kocasını aradı. O da ben iş yerindeki sekretere jest olsun diye sevgililer gününde oyuncak ayıcık aldım dedi. Neyse kız burda çıldırdı falan.Ortalık duruldu derken yarım saat önce falan msn'ini biri kaydetmek istedi. Oda bayan zarar gelmez diye kabul etti. Kız meğersem kocasının yanında çalışan geçen ay işten çıkan kızmış. Kocasının sekreteriyle ilişkisi varmış.Bu kızda herşeyi bir bir anlattı msnde. O sekreter kız yüzünden işimden oldum diye herşeyi size anlatıcam dedi. Kız yıkıldı resmen. Şimdi apar topar çıktı. Felaket üzgün. Kocasıyla konuşacak. Öyle de iyi bi kızdır ki. Hem çalışıyo, hem iyi bi anne, hem iyi bi ev kadını. Varsa gerçekten böyle birşey hiç haketmeid yani. Çok üzüldüm ya şok oldum resmen :1shok:
güle güleeeeherkese iyi akşamlar öptümmmmmm
Havuçta şeker var ama ya bide böyle olduk şimdi.börülceyiide severim hani yağlı lımonlu oh ohtutkuncum salata yap içinede havuç limonlu çok güzel olur. bende salatasını yapmayı düşünüyorum yada kuru börülce salatası:):) afiyet olsun canım
kızlar hepinize iyi akşamlar benim başağrısı sanırım çok artacak gidip dinleneyim bari biraz.hepinizi ve beişlerinizi öptüm..kendinize iyi bakın görüşmek üzre...
Canım ya Allah sabır ve güç versin arkadaşına terbiyesiz adam bide msn de mi söylüyor yüzsüz şey.Valla çok kötü oldum kızlar. Eğer yaptıysa gerçekten şerefsizin önde gideni derim ona. Gerçi yapmasa da ateş olmayan yerden niye duman çıksın dimi? Arkadaşımda aslında şüpheleniyordu ama kadın milleti işte konduramıyoruz kocalarımıza. Offf offfff. Bakalım akşam arıcam arkadaşımı. Yarın bilgi veririm sizede... :çok üzgünüm:
kızım resminde 22 haftalık az önce buldum sizlerlede paylaşmak istedim maşallah :)))))))))))prensesime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?