kızım resminde 22 haftalık az önce buldum sizlerlede paylaşmak istedim maşallah :)))))))))))prensesime
kızım resminde 22 haftalık az önce buldum sizlerlede paylaşmak istedim maşallah :)))))))))))prensesime
KIZLAR BU SEVGİLİLER GÜNÜNDE YAPTIĞIM PASTA. NASIL?cokacimcoook
bunlarda gecelik ve pijamam.
nacizane,babaannesi ve anneannesinden eksik kalan bikaç şey de ben aldım bebişime. onu da ilgili başlığa koyuyorum.:1rolleyes:
dırımkızım cerenim bengim aslım marlyıncim teşekkür ederim kızlar yanındaki plasentası başını orayas koymuştu ultrasonda keyif yapıyordu kızım benim maşallah mayıs bebeklerine:)))))))
cerenim fotosunu çekip bilgisayara aktarıp yükledim prensesimin fotosunu
herkese kucak dolusu öpücükler dün erken uyudum bugünde ilk defa zinde kalktım sizler nasılsınız:)))
cerencim güle güle kullan ikiside birbirinden şık:)))))))))))))))))
demekki oda utangaç annesi çok tatlı görünüyor aynısını benim kızımda yapmıştı saklanıyorlar çok nazlı olcak bunlar ya benide doktor resmen amuda kaldırdı sırnaşık şeyöyle ancak çekebildi ama yinede net değil
kız sen karadenizli değilmisin çiğ böreği nerden biliyon bu Eskişehirin böreğikimseler kalmamış bende çay moılası vermiştim üstkat komşumuz çay demlemiş gelmiş
şimdide annem yalvarıyor çiğ börek yap diye yapacam mecbur öptüm sizi
Canım maşallah Defnemize eşin ne dedi akşam kesin kararımı defne
ya insan görsel mi paylaşır hepimize bir dilim göndermeliydin ama ben yiyemem yasak ıııııııııhhhh:a015:
KIZLAR BU SEVGİLİLER GÜNÜNDE YAPTIĞIM PASTA. NASIL?cokacimcoook
Hadi keyfin yerinde bugün oh oh:içelim:dırımkızım cerenim bengim aslım marlyıncim teşekkür ederim kızlar yanındaki plasentası başını orayas koymuştu ultrasonda keyif yapıyordu kızım benim maşallah mayıs bebeklerine:)))))))
cerenim fotosunu çekip bilgisayara aktarıp yükledim prensesimin fotosunu
herkese kucak dolusu öpücükler dün erken uyudum bugünde ilk defa zinde kalktım sizler nasılsınız:)))
cerencim güle güle kullan ikiside birbirinden şık:)))))))))))))))))
Canım ya iç soda bişey olmaz ama günde 1 den fazla içme yinede.Dr lar sodaya birşey demiyor ama herşeyin azı tabikiYa kızlar benim miğde feci ağırıyor bu gidişimde söylicem doktoruma dün akşam birtane soda içtim iyi geldi şimdide kahvaltı felan yaptım içsem bişey olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?