2009 Mayıs Anneleri

kızım resminde 22 haftalık az önce buldum sizlerlede paylaşmak istedim maşallah :))))))))))) prensesime

maşallh alh bağışlasın mlegini sana yüzünün o yanındaki görünen şey ne plesenta mı merak ettim sanki meme emiyo gibi durmuş çok hoş ya:1rolleyes:

merhaba kızlar. offf anaamm 30 sayfa ilerlemişsiniz benim yokluğumda! şimdi nasıl okuyum ben bunları? ilgincim,benimde var bi tane ultrason görüntüm ama nete nasıl yükleyecem? sen fotosunu mu çekip koydun?

pınarcım arkadaşının başına gelen gerçekten zor bir durum insanın tüm güveni hayata inancı yıkılır yaaa
ilgincim senin kız da harikaaaaaaaa :) maşallah ona

bunlarda gecelik ve pijamam.

nacizane,babaannesi ve anneannesinden eksik kalan bikaç şey de ben aldım bebişime. onu da ilgili başlığa koyuyorum.:1rolleyes:

Cerencim geceliklerin çok şık güle güle giy canım günaydın kızlar çok uykum var offfffffff artık çalışmayıp evde uyuyanlrın iyice kıskanmaya başladım cmt olsada doktora gitsemde izinimi erkene alsam ILGINCIM KIZINA MAŞALLAH CANIM ÇOK TATLII

kızım resminde 22 haftalık az önce buldum sizlerlede paylaşmak istedim maşallah :))))))))))) prensesime

maşalalh annesi defnemiz çok şeker

KIZLAR BU SEVGİLİLER GÜNÜNDE YAPTIĞIM PASTA. NASIL?cokacimcoook

ah olsada yesem ama yiyemem ki::(((((((((((((((888888

bunlarda gecelik ve pijamam.

nacizane,babaannesi ve anneannesinden eksik kalan bikaç şey de ben aldım bebişime. onu da ilgili başlığa koyuyorum.:1rolleyes:

çok güzel canım güle güle giy inş ::))benimde piajma takımı yeşil gecelikler pembe kız annesiyiz ya ::)))bi ara koyucam bende ::)))

dırımkızım cerenim bengim aslım marlyıncim teşekkür ederim kızlar yanındaki plasentası başını orayas koymuştu ultrasonda keyif yapıyordu kızım benim maşallah mayıs bebeklerine:)))))))
cerenim fotosunu çekip bilgisayara aktarıp yükledim prensesimin fotosunu

herkese kucak dolusu öpücükler dün erken uyudum bugünde ilk defa zinde kalktım sizler nasılsınız:)))

cerencim güle güle kullan ikiside birbirinden şık:)))))))))))))))))

Ya kızlar benim miğde feci ağırıyor bu gidişimde söylicem doktoruma dün akşam birtane soda içtim iyi geldi şimdide kahvaltı felan yaptım içsem bişey olurmu sizce

demekki oda utangaç annesi çok tatlı görünüyor aynısını benim kızımda yapmıştı saklanıyorlar çok nazlı olcak bunlar ya benide doktor resmen amuda kaldırdı sırnaşık şeyöyle ancak çekebildi ama yinede net değil

maşallah yiyenime yerim ben onu ya utangaç olacaklar bencedea.s.

kimseler kalmamış bende çay moılası vermiştim üstkat komşumuz çay demlemiş gelmiş

şimdide annem yalvarıyor çiğ börek yap diye yapacam mecbur öptüm sizi
kız sen karadenizli değilmisin çiğ böreği nerden biliyon bu Eskişehirin böreği

Canım maşallah Defnemize eşin ne dedi akşam kesin kararımı defne

KIZLAR BU SEVGİLİLER GÜNÜNDE YAPTIĞIM PASTA. NASIL?cokacimcoook
ya insan görsel mi paylaşır hepimize bir dilim göndermeliydin ama ben yiyemem yasak ıııııııııhhhh:a015:

Hadi keyfin yerinde bugün oh oh:içelim:

Ya kızlar benim miğde feci ağırıyor bu gidişimde söylicem doktoruma dün akşam birtane soda içtim iyi geldi şimdide kahvaltı felan yaptım içsem bişey olurmu sizce
Canım ya iç soda bişey olmaz ama günde 1 den fazla içme yinede.Dr lar sodaya birşey demiyor ama herşeyin azı tabiki

tutkuncum günaydın canım nasılsın:)))) hepimizin bebişlerine maşalllah defne ismini beğendi canım yine değitirmesse kızımız defne:)))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…