iç canım miden rahatlasın arkadaşlar Gaviskon şurup diyorlardı dr sorsana belki verirMarlin maşallah bebşine allah nazardan saklasın günaydın tutkuncum evet içyim bir tane ya
Günaydın hadi hayırlı olsun Defne miz sen onun yanında defne diye sev onada sevdir alışsın geri alamaz o zamantutkuncum günaydın canım nasılsın:)))) hepimizin bebişlerine maşalllah defne ismini beğendi canım yine değitirmesse kızımız defne:)))))))))))))))))))))))
Kız boşver onları şişicem heralde de geç konuşmuş olmak için konuşuyorlardır onlar siz nasıldınız unuttunuz galiba deGünaydın bayanlarhihoyyyt ayy geçmişi oku oku bitiremedim,temmuz annesini başına gelenleri okudum sabah sabah çok kötü oldum ya Allah sabır versin çok acı bir durum.
Ilgıncım maşallah kızınıhihoyyyt ablası gibi güzel olcak galiba,bugün uyuz şefim yok rahattım :jeyyar: dün işyerinde çok moralimi bozdular ayy ne kadar şiştin öyle sanki heran doğuracak gibisin ayy daha kaç ayın var ozmana kadar nasıl olucaksın falan filan ay dün sinirimden ağladım onlar noluyorsa bebek benim kilo benim boğaz benim sanane yaa ama tabi böle diyomusun sonra kendi kendimi yiyorum Çok üzgünüm çoook
sen çok geciktin canım ya ben sabah 4 te kalktım 2. kahvaltıyı yapcam.herkeslere günaydın laelaelaelaelae
ne zaman kalktınız? ne zaman muhabbeti bu kadar koyulttunuz yaw:uhm:
semracım..boşver işyerindekileri, bana da aynı şeyi söylüyolar, yok çok kocaman oldun, karnın aşağıda bu kiloyla erken doğurursun falan..
hiçççç boşver, takma
herkeslere günaydın laelaelaelaelae
ne zaman kalktınız? ne zaman muhabbeti bu kadar koyulttunuz yaw:uhm:
semracım..boşver işyerindekileri, bana da aynı şeyi söylüyolar, yok çok kocaman oldun, karnın aşağıda bu kiloyla erken doğurursun falan..
hiçççç boşver, takma
semracım boşver kısıkananlar çatlasın fıstık hiç takma kimseyi ilgilendirmez hamileliğin tadını çıkar zaten şunun şurasında ne kaldıki:)))))
sağol bitanem ablasının yolunda ilerliyor defne hanım:))))))
iç canım miden rahatlasın arkadaşlar Gaviskon şurup diyorlardı dr sorsana belki verir
Günaydın hadi hayırlı olsun Defne miz sen onun yanında defne diye sev onada sevdir alışsın geri alamaz o zaman
Kız boşver onları şişicem heralde de geç konuşmuş olmak için konuşuyorlardır onlar siz nasıldınız unuttunuz galiba de
sen çok geciktin canım ya ben sabah 4 te kalktım 2. kahvaltıyı yapcam.
Pınarcım canım hoş geldin ben bu buhar mak. Hakkında doktorumla konuştum eşi çocuk doktoru eğer bebeklikten başlarsa katıldığı diğer ortamlarda buhar mak yoksa nefes alması bakımından sıkıntı çeker demişti bende öyle kararsız kaldım yinede hayırlı olsun ben hala alsammı diye düşünüyorum
kızlar bu arada benim 6 aylık bi yeğenim var, adıEFNE
ve 10 Ocak ta arkadaşımının kızı oldu o da DEFNE..
ve eğer onlar DEFNE ismini koymamış olsalardı, bizim kızın adı da DEFNE olucaktıkaydirigubbakcemile3
Hoşbuldum canım. Valla ben kendi doktoruma sordum kesinlikle gerekli kaloriferli evlerde dedi. Teyzemin iki bebeğinin de doktorları ayrı kişiler. İkisi de gerekli demişti. Oda ilk bebeğine almıştı. 3 sene kadar kullandı. Sonra kaldırdı. Şimdi ağustosta yeni bebeği olunca onun odasında kullanmaya başladı. Hiçbir sıkıntı yaşamadılar çok şükür. Bende onlara güvenerek aldım. Tabi yine de sen bilirsin ama netten çok araştırdım ben. Bence gerekli bişey...
pınarcım günaydın bitanem nasılsın defnemiz nasıl annesi bizim defne yeni ismine alışmaya çalışıyor:)))))))))))))))))
pınarım tablodan ismimizi defne olarak değiştirirmisin bitanem rica ediyorum:))))))))))))))
pınarcım hangi marka aldın?
ben de araştırıyorum, hem kendim hem kızım için..çünkü geceleri burnum hep tıkanıyo ve uyuyamıyorum
doktorum faydası olur dedi
Hoş geldin Pınarcım sanırım bugün iyisin dün moralin bozulmuştu.Makinanda hayırlı olsun.Ilgın'cım maşşallah prensesime benim
Ceroooo ne güzel gözüküyo kız. Bugün alayım bari canım çekti valla cokacimcoook Bu arada gecelik ve pijama süper. Güle güle giy canım a.s.
Bengi'cim sağolasın canım. Gerçekten zor bi durum. Ama kocasının söylediğine göre bu herşeyi anlatan kızı kendisine aşık diye işten çıkarmış. Oda intikam için yapıyormuş. Ben yemedim açıkcası. Ama arkadaşım ne yapsın garibim. İnanmış. Yine de çok sinirliyim o herifeklava:
Aslimmm günde bir tanenin hiçbir zararı yok canım. Mideye gerçekten çok iyi geliyor...
Semra'cım takma kafana bacım. Konuşmaya yer arar bu gerzek insanlarklava:
cherry hoşgeldin canım...
Tutkun'cum hoşgeldin canım. Nasılsın?
Eeee mayıs anneleri bugün keyifler nasıl bakalım? Dün kızımın buhar makinasını aldım. Evde deneme yaptık. Çok güzel ya. Ayyy kuzum gelse de odasında rahat rahat nefes alsa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ne komedi ama dimi ben anlatmıyorum diye kızlar kızardı şimdi evde olunca iyice uzaklaştım kıyaslanamıyorum görende yok.evet kızlar haklısın bunun gibileri kafya takmaya değmez ama şu dönme daha hassas oluyoruz tabi bunu kimse anlamıyor o ayrı bana söyleyende çok zayıf biri olsa neyse şimdiki halimle bile onu geçemedim,işyerinde aynı dönemde hamile kalan 5kişiyiz malesef herkes birbiriyle kıyaslanıyor yemekte nekadar ne yemiş tabaklara bile çaktırmadan bakılıyor Çok üzgünüm çoook ayy çok gıcıklar kızlar anlatamam Allah bana sabır versin yani
OOOOYYY valla Defne bu yılın hit ismi kocaaaa Türkiyede ne kadar olcak kikızlar bu arada benim 6 aylık bi yeğenim var, adıEFNE
ve 10 Ocak ta arkadaşımının kızı oldu o da DEFNE..
ve eğer onlar DEFNE ismini koymamış olsalardı, bizim kızın adı da DEFNE olucaktıkaydirigubbakcemile3
Canım dr okey dediyse zaten bide yararlı olmasa kimse almaz.Herkesin bebeğinin bide herşeyi farklı olcak bak görcez birimizin bebeği ultra prima kullanılırken diğerine alerji yapacak.Hoşbuldum canım. Valla ben kendi doktoruma sordum kesinlikle gerekli kaloriferli evlerde dedi. Teyzemin iki bebeğinin de doktorları ayrı kişiler. İkisi de gerekli demişti. Oda ilk bebeğine almıştı. 3 sene kadar kullandı. Sonra kaldırdı. Şimdi ağustosta yeni bebeği olunca onun odasında kullanmaya başladı. Hiçbir sıkıntı yaşamadılar çok şükür. Bende onlara güvenerek aldım. Tabi yine de sen bilirsin ama netten çok araştırdım ben. Bence gerekli bişey...
haklısın pınarcım valla :)) teşekkür ederim fıstık
hayırlı olsun buhar makinanız bitanem defnemiz güzel günlerde kullansın
Hoş geldin Pınarcım sanırım bugün iyisin dün moralin bozulmuştu.Makinanda hayırlı olsun.
Ne komedi ama dimi ben anlatmıyorum diye kızlar kızardı şimdi evde olunca iyice uzaklaştım kıyaslanamıyorum görende yok.
OOOOYYY valla Defne bu yılın hit ismi kocaaaa Türkiyede ne kadar olcak ki
Canım dr okey dediyse zaten bide yararlı olmasa kimse almaz.Herkesin bebeğinin bide herşeyi farklı olcak bak görcez birimizin bebeği ultra prima kullanılırken diğerine alerji yapacak.
Aslımm canım bende senin gibi kararsızım ama alanları görüncede yararlı olmasa alınmaz diyorum almayanlarada bişey olmaz bu son karar bizim yani aklımızda olsun
Hayırlı olsun pnarcım iyi günlarde kullan
evet tutkuncum dediğin gibi kararsızım ama kötü olsa insanlar almaz bilemiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?