Ya şimdi biri geldi iş görüşmesi için ama 10 dk'da gitti ya. Olmadı galiba tüh :çok üzgünüm:
kıyamam canım benim yaaaa sıkma canını hayırlısı ile bulurlar birini sende çıkarsın inşallah en kısa zamanda fıstığım
kızlar dün eski çalıştığım iş yerinden ik müdürü eşimi aramış benim numaramı istemiş eşimde siz bırakın aratayım demiş bende kendisini hiç sevmiyordum zamanında beni çok ezdi eşimde ısrar etti ara diye aramak istememe rağmen aradım eşimin ısrarı üzerine biz diğer şirket ilk açılırken fazla mesai yaptı üç dört ay şimdi emekli olmuş adam mahkemeye şikayet etmiş firamayı banada tanık olur musun diye ısrar ediyor ayyy nasıl sinir oldum adam zamanında beni ezdi hep şimdide benden istediğine bak sürekli arıyor eşim izin vermedi hamileyim dedim oda eşinle ben konuşurum dediklava: eşimin merakı yüzünden başıma bela aldım kızlar yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
Senin yerinemi başlıycaktı canım.Hemen biri olursa ne yapacaksın hemen ayrılacakmısınYa şimdi biri geldi iş görüşmesi için ama 10 dk'da gitti ya. Olmadı galiba tüh :çok üzgünüm:
Ay canım ya böyle işler zordur mahkeme falan hamilelik bahanesiyle kurtarırsın adamı sevmesende peki bu durumda adam mı haklı firma mıkıyamam canım benim yaaaa sıkma canını hayırlısı ile bulurlar birini sende çıkarsın inşallah en kısa zamanda fıstığım
kızlar dün eski çalıştığım iş yerinden ik müdürü eşimi aramış benim numaramı istemiş eşimde siz bırakın aratayım demiş bende kendisini hiç sevmiyordum zamanında beni çok ezdi eşimde ısrar etti ara diye aramak istememe rağmen aradım eşimin ısrarı üzerine biz diğer şirket ilk açılırken fazla mesai yaptı üç dört ay şimdi emekli olmuş adam mahkemeye şikayet etmiş firamayı banada tanık olur musun diye ısrar ediyor ayyy nasıl sinir oldum adam zamanında beni ezdi hep şimdide benden istediğine bak sürekli arıyor eşim izin vermedi hamileyim dedim oda eşinle ben konuşurum dediklava: eşimin merakı yüzünden başıma bela aldım kızlar yaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
Canım geçmiş olsun dikkat et kendineherkese günaydın iki gündür fena hastaydım şimdi iyiyim Allaha şükür
herkesler iyidir inşallah okuduğum kadarıyla iyisiniz
İLGİN cim yeni isminiz hayırlı olsun canım
Ya şimdi biri geldi iş görüşmesi için ama 10 dk'da gitti ya. Olmadı galiba tüh :çok üzgünüm:
Senin yerinemi başlıycaktı canım.Hemen biri olursa ne yapacaksın hemen ayrılacakmısın
Bu arada çok acıktım 11.30 u beklyorum bugün şeker tahlilim var saat 12.30 da gitçem dr a 13.30 da tahlil yaptırıcam yemekten 2 saat sonra demişti dr öyle hesapladım ama kızım da bende tırmalanıyoruz açlıktan arada ceviz atıyorum ağzıma ama kesmedi çocuğu.Bakalım sonuç ne olcek inşallah iyi çıkarda diyet yapmam yoksa şu pastalar falan 12 hafta bana uzak kalıcak makarna ve pilav dahil.
herkese günaydın iki gündür fena hastaydım şimdi iyiyim Allaha şükür
Kızlar dün gece bir rüya gördüm bebğim olmuş böle beyaz bir beze kundaklamışız sıkı sıkı emzirmeye çalışıyorum bir türlü ağzına almıyor falan sonra ayy hiç sütüm gemiyor açlıktan çocuk nasıl ağlıyor sonra sütüm geliyor bebğin ağzı süt doluyor falan ayy çok değişik bir rüyaydı çok etkilendim aynı gerçek gibiydi çok garip bir duygu
canım ya inşallah en kısa zamanda bulurlar birini
yok pınarcım ne işim olur eşimi aradım bu işi hallet dedim strese girdiğimi söyledim oda aramış sert bir tavırla eşim hamile doğuma az kaldı size yardımcı olamayacağız demiş ağzının payını vermiş umarım bir daha aramaz
herkese günaydın iki gündür fena hastaydım şimdi iyiyim Allaha şükür
tutkuncum bu adam öyle şerefsiz ki anlatamam sadece onun değil benimde mesaim var ama kendisini emekli etmişler ve çalıştırmamışlar diye böyle yapıyor benide alet etmeye çalışıyor ben zaten ne o firmaya nede oadam ve ekibine hakkımı helal etmiyorum çok emeğim vardı ama hiçbirini alamadım söz verdiler yerine getirmediler kış günü soğukta ne zoba ne klima olmadan çalıştım çok zordu şimdide kimse yardımcı olmuyor demekki beni arıyor(((((((((((((
Heh iyi yapmış bacım afferim. Aman aramasın bi daha. Bulaştırmasın sizi...
rüyan çok güzel canım inşallah hayırlı haberler gelir.Kızlar dün gece bir rüya gördüm bebğim olmuş böle beyaz bir beze kundaklamışız sıkı sıkı emzirmeye çalışıyorum bir türlü ağzına almıyor falan sonra ayy hiç sütüm gemiyor açlıktan çocuk nasıl ağlıyor sonra sütüm geliyor bebğin ağzı süt doluyor falan ayy çok değişik bir rüyaydı çok etkilendim aynı gerçek gibiydi çok garip bir duygu
Canım inşallah biri bulunurda evinde yatarsın gerçekten gerginlik insanı da geriyor.Evet canım ben zaten dedim ay sonunda ayrılıyorum diye. Biz burda 2 kişi çalışıyoruz. Birini bulamazlarsa yazık hepsi diğer arkadaşıma kalıcak. Çok zor olucak. Haftaya son inşallah benim. Bulamazlarsa biraz daha kal dicekler. Eşimle problem olacak bu sefer :çok üzgünüm:
İnşallah canım :Saruboceq:
Haketmiş canım sıkma canını eşin halletmiş zatentutkuncum bu adam öyle şerefsiz ki anlatamam sadece onun değil benimde mesaim var ama kendisini emekli etmişler ve çalıştırmamışlar diye böyle yapıyor benide alet etmeye çalışıyor ben zaten ne o firmaya nede oadam ve ekibine hakkımı helal etmiyorum çok emeğim vardı ama hiçbirini alamadım söz verdiler yerine getirmediler kış günü soğukta ne zoba ne klima olmadan çalıştım çok zordu şimdide kimse yardımcı olmuyor demekki beni arıyor(((((((((((((
kızlar günaydın hepinize
ilgincim boş ver, bebeğini düşün, ben valla dün o yazıyı okuduktan sonra hiçbirşeyi takmıyorum artık
şükrediyorum halime,
pınarcım ben de kararsız kaldım şu buhar makinesi konusunda
eşim para tuzağı diyor
bu arada bugün kaçamak yapacağım, oğluşumun ne kiosunu ne de boyunu öğrenebildim geçen muayenede, ve daha 2 hafta var gitmeme
bakalım eski doktorum ne diyecek
inşallah pınarcım sağol desteğin için bitanemsin sen:1hug:a.s.
rüyan çok güzel canım inşallah hayırlı haberler gelir.
Canım inşallah biri bulunurda evinde yatarsın gerçekten gerginlik insanı da geriyor.
Haketmiş canım sıkma canını eşin halletmiş zaten
cokacimcoook son 6 dkcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?